İmdat diyesim var ya kızlar. Dün gece 1 buçuğa kadar uyumadığı yetmez gibi bugün 2'ye yaklaşıyor saat hala ayaktayız. Yoruldum ya saatlerdir inanın halim kalmadı artık. Yatağına yatırınca basıyor çığlığı, ağlıyor. Şansıma babası da erkenden yatıyor iki gündür. Şuanda suratıma bakıp laptopun tuşlarını tokatlıyor resmen, kabloya sardı şimdi de. Bir de gülüp çığlık atıyor n'apcam ben böyle yaaa.
Saat 02:00 şimdi uyudu. Korkuyorum alışkanlık edinecek diye bu kadar geç yatmayı.
O zaman canım kızın meyve püresini ve meyveli yoğurt tarzındaki şeyleri seviyor, sebze püresine tatlı olan havuçlardan ekle patatesi küçük koy havucu fazla daha tatlı oluyor belki öyle yer. Bizim doktor tuz sakın koyma demişti özellikle sofra tuzunu biz bile kullanmamalıymışız. Himalaya tuzu alın kullanın dedi
Pirinç patates türü gıdalar kabız yapabiliyor canım, armut püresi ver iyi geliyor. Benim oğlum 5. gün sonunda yapmıştı birkaç gün armut püresi verdim bol bol emzirdim
canım yanlış anlaşılmış dediğim doktor günde bir suyla yıka dedi bence de zor, o kadar çalışkan değilim, ben banyoda özeniyorum doktorlar temiz bezle diyorlar ama bezde bakteri birikir diye elimle çok da temas etmeden yıkıyorum bezsiz. kakasını uni baby yeni doğanla kuku içi dahil siliyorum, kaka yapmadığı zamanlarda pamuğu ıslatıyorum asla pişik de olmaz.
bugün tartıya gittim bu ay iyi kilo almış ama geçen ay benimki de 300 gr dan az almıştı o zaman bile çok tutulan bir doktora sordum bu aylarda bu kadar alır gayet normal dedi. canım zaten önemli olan çoğunluk kaloriyi anne sütünden alması devam yani, inşaallah.
hemşireye verdiklerim çok mu dedim iyi dedi doktora da bayadır gitmedim maalesef.
bzimki ağzını tadını biliyor resmen,onun çorbası yemeği falan tuzsuz oluyor tab,sofrada minik parça ekmek batırıp ağzına veriyorum sonra da kaşıkla yediriyorum çorbasını falan,tatsız tutsuz olunca ağzını buruşturuyo falan,arada da kendi yemeğimizin suyundan ekmeğe azcık değdirip veriyorum ya da komposta veriyorum çay kaşığıunı ucuyla,onları yerken yüz ifadesi mest bir şekle dönüşüyo ve mmmmmm diye diye yiyor yaaonlar da haklı aslında,gerçekten onlara yaptıklarımız tatsız tuuzsuz şeyler,onların da gelişmiş bir damak zevki var bence,ben arada kendi yemeklerimden de (zaten pek tuzlu yapmam,hamilelikte az tuzlu yapıyordum hala da devam ediyorum alıştım nasılsa diye) tattırıyorum,şurda 5 ay sonra bizle aynı şeyleri yiyecekler zaten,tabak tabak tuzlu yemiyorlar nasılsa
İmdat diyesim var ya kızlar. Dün gece 1 buçuğa kadar uyumadığı yetmez gibi bugün 2'ye yaklaşıyor saat hala ayaktayız. Yoruldum ya saatlerdir inanın halim kalmadı artık. Yatağına yatırınca basıyor çığlığı, ağlıyor. Şansıma babası da erkenden yatıyor iki gündür. Şuanda suratıma bakıp laptopun tuşlarını tokatlıyor resmen, kabloya sardı şimdi de. Bir de gülüp çığlık atıyor n'apcam ben böyle yaaa.
Saat 02:00 şimdi uyudu. Korkuyorum alışkanlık edinecek diye bu kadar geç yatmayı.
Canım bugünlerde çınarda öyle beni çok yoruyor dün gece 10 defa ağlayarak uyandı uyandıktan sonra da uyumuyor gündüz zaten tüm gün ilgileniyoruz gece de hiç uyumayınca ben çok yoruldum başım belim boynum öyle ağrıyor ki, bizim uykumuz geliyor onun nasıl gelmiyor anlamıyorum acaba bir sıkıntılarımı var ya da diş çıkarma huysuzluğu mu anlamadım. Ada gündü uyuyor mu, çınarın öyle uzun gündüz uykuları da yok ama neredeyse 2 aydır geceleri çok uyanıyor önceleri gazdan sonra diş ne yapacağız bilmiyorum, hepimize kolay gelsinİmdat diyesim var ya kızlar. Dün gece 1 buçuğa kadar uyumadığı yetmez gibi bugün 2'ye yaklaşıyor saat hala ayaktayız. Yoruldum ya saatlerdir inanın halim kalmadı artık. Yatağına yatırınca basıyor çığlığı, ağlıyor. Şansıma babası da erkenden yatıyor iki gündür. Şuanda suratıma bakıp laptopun tuşlarını tokatlıyor resmen, kabloya sardı şimdi de. Bir de gülüp çığlık atıyor n'apcam ben böyle yaaa.
canım gece çayı denedin mi :26:
Acaba dişten mi böyle davranıyor Ada bebek?Benimkinin de birkaç gün mızmızlığı ve uyku düzensizliği olmuştu sonra da patladı ilk dişimiz zaten :) Allah kolaylık versin canım.
Forum pek bi sessiz bugün..Pazar gezmesine mi çıktınız anneler? :) Benim kocam da İstanbul'da gezmelerde,bense evde bebeğimle..Perişan oluruz diye gidemedikBu arada bebeğim ıkınıyor ama yapamıyor,fitil vereyim mi sizce?Daha öncede 5 gün yapmadığında vermiştim..Bu sefer fındık kadar yaptı birkaç kez ve sertti..Akşamı bekliyim bari..
Forum pek bi sessiz bugün..Pazar gezmesine mi çıktınız anneler? :) Benim kocam da İstanbul'da gezmelerde,bense evde bebeğimle..Perişan oluruz diye gidemedikBu arada bebeğim ıkınıyor ama yapamıyor,fitil vereyim mi sizce?Daha öncede 5 gün yapmadığında vermiştim..Bu sefer fındık kadar yaptı birkaç kez ve sertti..Akşamı bekliyim bari..
Canım bugünlerde çınarda öyle beni çok yoruyor dün gece 10 defa ağlayarak uyandı uyandıktan sonra da uyumuyor gündüz zaten tüm gün ilgileniyoruz gece de hiç uyumayınca ben çok yoruldum başım belim boynum öyle ağrıyor ki, bizim uykumuz geliyor onun nasıl gelmiyor anlamıyorum acaba bir sıkıntılarımı var ya da diş çıkarma huysuzluğu mu anlamadım. Ada gündü uyuyor mu, çınarın öyle uzun gündüz uykuları da yok ama neredeyse 2 aydır geceleri çok uyanıyor önceleri gazdan sonra diş ne yapacağız bilmiyorum, hepimize kolay gelsin
Gündüz uykusu değişiyor canım sürekli. Bazen çok uyuyor bazen az. Düzenli bir uyku saatimiz yok ama ilk defa 2'lere kadar bu kadar inat etti uyumayacağım diye. Gece zaten çok uyanıyor Ada da, gaz olayı bitince düzene girer uyanmaz belki dedik biz de ama değişen bir şey yok. Aralıksız uyku göremedik hiç :)
Maşallah canım emirhan kocaman olmuş ve çok tatlı, emirhan kuzenine bayağı bir fark atmış görünüyor maşallah nazar değmesiniyi aksamlar kızlar takıpteydım cepten ama yazdıklaım bosuna gıttı. cepten cevap yazamadım nedense.pc yı de yenı acabıldım..umarım bebeklerınız ıyıdır..bız sukur ıyıyız evdeydık hafta sonu.hava cok ayaz ankarada..dun bebegımın kuzenı geldı onunla cekıldıgı resmı atayım barı ne zamandır resım paylasmıyoz..bu arada sagdakı emırhan soldakıde eltımın oglu eymen.emırhandan 28 gun kucuk...
Eki Görüntüle 550349 Eki Görüntüle 550350 Eki Görüntüle 550351
etraflarıyla ılgılenecegız dıye gozlerını uyku tutmuyordur canım maşallah senınkı de hareketlı bı bebek anlattıgın kadarıyla..masallahbu arada 7.ayınız dolmus bugun :)
günaydın kızlar, yeni bir haftadan herkese merhaba diyeyim ama ben sarhoş gibiyim :)))) ela yine 4,5da uyandı uyumadı..sabah sabah eşimle tartıştık vs..ama güzel olacak herşey, bu arada kızım menemeni çok sevdi :) dün bize yaptığım menemenden ekmekle tattırayım dedim maşallah yedi, akşamda fırına söylemesi ayıptır et ile domates atmıştık, onun suyuna bandım verdim ve maşallah onuda yedi..anam bu kız bizim yediklerimizden istiyor..o bulamaçtır, saçma sapan sebze çorbasıdır tatsız tutsuz ondan yemiyor..hele bugün bir çorba yaptım, brokoli ve ıspanak ile azcıkda kıyma koydum..bakalım yiyecekmi :) görüntüsü yemşeyil bişi :))) çok iç açcıcı değil ama dadı fena değildi :)
Kolay gelsin canım, yemek saatleri şarkı söyleyip oyun yapmaktan yoruluyorum birkaç kaşık yesin diye 1 saat uğraştım, tırnaklarını kesecem ancak yeni uyuyabildi uyurken bile kestirmiyor tırnaklarını kaç defa uyandı, bırakacam kesmeyecektim ama ellerimi yüzümü mahvetti çizmekten. Bugünlerde yeni bir huy edinmiş sürekli bize tokat atıyor tırmalıyor babasının öğrettiği oyunlar sayesinde...Umarım geçer canım bu süreçler ama bakalım daha bizi neler bekliyor, daha emekleme, yürüme derken 2 yaş sendromu filan bu kadar düşünmemek lazım ama bunalıyorum bazen zaten havalar soğudu pek çıkamıyoruzoyyyy oyyyy bi çocuk sürekli aaaaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırıp ağlar mı ya ağlamazsa çığlık atıyo allahım sabır ver diyorum
hep kucakta gezicek yanında oynananacak şebeklik yapılacak o zaman iyi ama mama yemeye kalkınca kıyametler kopar uyumak hiç istemez
bugünlerde favorimiz veriğim mamayı 10 dk ağızda yutmadan tutmak sonrada ağlayarak püskürtmek
ben deniyorum 10 dk yutkunmadan duramıyorum bu çocuk robot olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?