ne guzel benım annemde yakın ama gelmesı pek mumkun olmuyor.yatıya kalsın bugun annen de sende uyu bu gece haa nasıl fıkır ahsenı annen sallasınhayırlı cumalar canım bende ahsende iyi anneanesi gelmiş onlar oynarken bende biraz sizlere bakayım dedim
kızlar bebişlere kıymayı tavuğu nasıl yediricez miray çorba yemiyor ki hiç pfff
Kofte yapip elinle koparip yedirmeyi denesen..ben veriyorum cok da guzel cigneyip yutuyor.oglumda cesaret edemezdim hic bu aylarda ama kizimin eline yiyebilecegi seyleri kontrol ederek tabi veriyorum kendimde yediriyorum..
Sağol canım bilgilendirdiğin için, yalnız mümkünse bana kanola yağı içermeyenin adını çeşidini verebilir misin çünkü kendim dışarı çıkamayacağım için komşuma rica edecem alması için, o da pek küçük yazıları okuyamıyor
onuda denedim canım dün ızgara köfte yapıp soktum ağzına bi parça tükürdü resmen
yemeyen çocuk ne zor ya az önce 3 yemek kaşığı yoğurt yarım muz 2 cicibebe ezdim yarısını benim üstüm yedi yarısını miray
Aynen canım yemeyen çocuklar çok zor, canları sağolsun uğraşıyoruz onlara özel yemekler yapıyoruz yemediler mi hayal kırıklığı oluyor, oğlum artık 1-2 kaşık bile istemiyor ona bile razıyım, nasıl kilo alacak nasıl gelişecek böyle bilmiyorum, umarım bu iştahsızlık geçicidironuda denedim canım dün ızgara köfte yapıp soktum ağzına bi parça tükürdü resmen
yemeyen çocuk ne zor ya az önce 3 yemek kaşığı yoğurt yarım muz 2 cicibebe ezdim yarısını benim üstüm yedi yarısını miray
İyi akşamlar herkese..Benim sorum kız bebeği olan arkadaşlara..Kukusunu temizlerken,iç yan taraflarda kalan sarımsı akıntıları temizliyor musunuz??Aslında akıntıdan ziyade tortu oluşmuş gibi orada..Temizlemeye korkuyorum;çok fazla uğraşmak istemiyorum o bölgeyle.Doktoruna bu durumu soran var mı içinizde?
Bende sormuştum ama arkadşlar görmedi herhalde, ben de vermek istiyorum ama bizim doktor 8. ayda başla dedi, eğer çoğu kişi veriyosa ben de vericembir de ekmek sormuştum sen veriyomusun
Kızlar, 2 gün önce 6. ay aşılarımızı vurulduk özel doktorumuzda bugün sağlık ocağından hemşire aradı aşılarını sordu ve bana ağızdan aşı olup olmadığını sordu ben de yok görmedim dedim sonra hastaneyi aradım doktorun hemşiresi salı günü elimizde o aşı yoktu dedi vurulmamıştır o zaman dedi sonra doktorla görüşmek için 1 saat sonra ardım doktor ben gerekli görmüyorum 5 li karmanın içinde var zaten demiş ama sağlık ocağı da ağızdan verilsin diyor. Bebeklerinize ağızdan çocuk felci aşısı verdiler mi, sizce yaptırayım mı
benim sizlere bir sorum olacak. bebeğim dış çıkarıyor ve son 1haftadır bir haylı huysuz. uyku düzeni bile bozuldu.
calgel ve dentinox diş jellerini cocuğunuzda kullanıyor musunuz?
yeni dişinin bebeğinizde yarattığı huzsuzluğun ve acının önüne nasıl geçiyorsunuz? neler yapıyorsunuz?
ne guzel benım annemde yakın ama gelmesı pek mumkun olmuyor.yatıya kalsın bugun annen de sende uyu bu gece haa nasıl fıkır ahsenı annen sallasın
kızlar bebişlere kıymayı tavuğu nasıl yediricez miray çorba yemiyor ki hiç pfff
canım burun spreyimizi sormuştun yazamamıştım.eşim resmen bilgisayara el koydu ders çalşıyor bilgisayardan,cepten de kk ya girilmiyo,O başka şeyle ilgilenirken ben de ancak geçmişi okuyorum sonra çıkmak zorunda kalıyorum.spreyin ismi sterimar. kutunun üstünde süresi yazmııyor biz de kullanıyoruz sürekli.
Her alt değiştirmede de zahmetli olmaz mı yıkama işi?Şimdi bir de kış geldi,soğuk falan alırlar bebişler yaa ne biliyim.. :44:
[arkadaslar d vıt kac damla verıyosunuz
rahatlasın dıye 2kez yuıkıyorum ufoyu d.gazıacıyorum yıkarken ama korkuyorum da bı yandan sırf yıkamak ugruna hasta olmasın dıye salı yıkadım kararsızım bugun yıkayıp yıkamamk da...belkı artık 1 kez yıkarım zar zor yemek yedırdım noldu bu cocuga anlamadım gayet guzel yıyen cocuk gıttı bagrıs cagrıs yemeyen bısey geldı
mama sandalyesi aldık canım bizle oturuyo geçen gün çorba yiyoruz baktım bağırıyo ağzına soktum 6-7 tatlı kaşığı mercimek çorbası yedi şok oldum vallaHaklisin canim.zaten benimki de tadimlik 2-3 kez ancak verebiliyorum.olsun onemli olan bizimle masada oturup biseyler tatmasi dr mutlaka oturup sizin yemeklerinizden tadacak dedi.
evet canım ya o kadar uğraşıp yapıyorum çocuk sanki zehir yiyiyo gibi kilitliyo ağzını moral bozuluyo haliyleAynen canım yemeyen çocuklar çok zor, canları sağolsun uğraşıyoruz onlara özel yemekler yapıyoruz yemediler mi hayal kırıklığı oluyor, oğlum artık 1-2 kaşık bile istemiyor ona bile razıyım, nasıl kilo alacak nasıl gelişecek böyle bilmiyorum, umarım bu iştahsızlık geçicidir
valla canım bende bilmiyorum demin erişte haşladım annem yapmıştı yogurda kadım öldü yemedi 1 kaşık bile yediremedim agzını kitliyo çorbayı yutamıyan eti tavugu nasıl yiyecek bilmiyorum akşamda karnıbahar yaptım salca çok az katım ahsene ayırdım sonra tuz serptim yumuşacık onu bile yutamadı
Arkadaslar bız 3.5 aylık olduk sukur nasıl yaoılır ev yogurdu tarıf alabılırmıyım ve ne zaman verıcem ne kadar vermelıyım
canım dr bize 4 aylıkken başlatmıştı daha erken bence
ben cam kavanozlara mayalıyorum sütü ısıt küçük parmağının dayanabileceği ısıda olsun kavanozuna göre 500 ml lik filansa 1 çorba kaşığı daha küçükse bir tatlı kaşığı yoğurdu o ısıttığın sütten bir iki kaşık al karıştır dök içine güzelce sar 3 saat sonra hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?