2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ben ıslak mendil kullanıyorum canım. Pamuk kullanmak en sağlıklısı aslında ama böyle alıştığımdan hiç denemedim.

kimsecikler yok herkes cook yorgun galıba

Ada hanım banyosunu yaptı. Mama istemedi, meme emdi. Aradan bir saatten fazla süre geçti hala uyumadı. Aaa veee baa ıgaaa diye sesler çıkarıp tükürüp yapıyor sonrasında. Uyusa da koltukları silsem diye bekliyorum. Hep bisküvi, mama berbat durumda her yer.

canım yanlış anlaşılmış dediğim doktor günde bir suyla yıka dedi bence de zor, o kadar çalışkan değilim, ben banyoda özeniyorum doktorlar temiz bezle diyorlar ama bezde bakteri birikir diye elimle çok da temas etmeden yıkıyorum bezsiz. kakasını uni baby yeni doğanla kuku içi dahil siliyorum, kaka yapmadığı zamanlarda pamuğu ıslatıyorum asla pişik de olmaz.
bugün tartıya gittim bu ay iyi kilo almış ama geçen ay benimki de 300 gr dan az almıştı o zaman bile çok tutulan bir doktora sordum bu aylarda bu kadar alır gayet normal dedi. canım zaten önemli olan çoğunluk kaloriyi anne sütünden alması devam yani, inşaallah.
hemşireye verdiklerim çok mu dedim iyi dedi doktora da bayadır gitmedim maalesef.

günaydınlarrrr ben bişey soracam arkadaşlar biz nezaman şu yarım yumurtayı tam yapacaz

günaydınlarrrr ben bişey soracam arkadaşlar biz nezaman şu yarım yumurtayı tam yapacaz

Canim ben ilk 2-3 gun ceyrek sonraki 2-3 gun yarim verdim baktim alerjim bi reaksiyon yok 1haftadan sonra tam vermeye basladim.doktorumuz eger dokunmuyorsa bebegine hergun ber tam yumurta sarisi dedi. Ben hergun veriyorum.ama bazem yarim bazen tam.o gunku emme ve kalktigi saati baz aliyorum.gec kalktysa kahvalti miktarlarini azaltiyorum ki oglen de yiyebilsin.

kızlarrr günaydın diyeceğim ama baya geç olmuş.yine de günaydınnnnnn
maşallah diyelim de nazar değmesin her zaman yer inşallah

en iyisini yapıyosun ekmeği yapmakla, benimde planım o memnunsun galiba makineden markası ne canım bir de ne kadar sürede pişiyor ekmek

eşim arkadaşında yiyince çok beğenmiş ekmeği arçelik alıp geldi ,yani benim bildiğim bir alan değil ama sinbo ve moulinex i de duydum,yalnız kullanma kılavuzundaki tariflerle pek güzel olmadı kabarmadı falan,internetten bulduğum bir tarif var içinde yoğurt da var 1 tatlı kaşığı kadar,onu yapıyorum,çok güzel oluyor

bzimki ağzını tadını biliyor resmen,onun çorbası yemeği falan tuzsuz oluyor tab,sofrada minik parça ekmek batırıp ağzına veriyorum sonra da kaşıkla yediriyorum çorbasını falan,tatsız tutsuz olunca ağzını buruşturuyo falan,arada da kendi yemeğimizin suyundan ekmeğe azcık değdirip veriyorum ya da komposta veriyorum çay kaşığıunı ucuyla,onları yerken yüz ifadesi mest bir şekle dönüşüyo ve mmmmmm diye diye yiyor yaa onlar da haklı aslında,gerçekten onlara yaptıklarımız tatsız tuuzsuz şeyler,onların da gelişmiş bir damak zevki var bence,ben arada kendi yemeklerimden de (zaten pek tuzlu yapmam,hamilelikte az tuzlu yapıyordum hala da devam ediyorum alıştım nasılsa diye) tattırıyorum,şurda 5 ay sonra bizle aynı şeyleri yiyecekler zaten,tabak tabak tuzlu yemiyorlar nasılsa

merhaba.ya benim annelere bi sorum olacaktı.bende bi anneyim oğlum şu an 3 yaşında yıllardır kafama takılan ,birilerine sormaya çekindiğim bi sorum olacaktı.benim oğlum ilk doğduğunda onu babası dahil herkesten kıskanıyordum.hep yanımda kalsın,benim kucağımda dursun,herşeyi ile ben ilgileneyim,herşeyi bana sorulsun istiyordum.biri elledimi içimden o kadar kıskanıyordum ki.anormal bi durum mu bilemiyorum kimseye de 'yeni doğan çocuğunu kıskanıyor musun?' diye bi soru yöneltmekde saçma geliyordu.size sormak istedim.bu durumu yaşayan var mı acaba:44::44::44:

internete araştırıyordum degişik ne verebilirim ahsene diye hani şu cennet hurması varya çok faydalıymış kızlar vereniniz varmı kolayda yiyebilirler yumuşacık zaten eşime söyledim unutmazsa akşama getirecek bi tattırayım diyorum doyumluk degil tadımlık inşallah sever çok iyiymiş kansızlıgada iyigeliyormuş

kızlar ahsen kesinlikle çorba tuzlu birşeyi yemiyo bende zorlamıyorum ama et yemesi lazım nasıl olacak meyvayamı katsam acaba

kızlar ahsen kesinlikle çorba tuzlu birşeyi yemiyo bende zorlamıyorum ama et yemesi lazım nasıl olacak meyvayamı katsam acaba

Havuç tatlı olduğu için belki onunla yiyebilir. Yoğurtla vermeyi deneyebilirsin çorbalarını. Baktın olmuyor kabul etmiyor meyve kat içine ne olacak ki, yeter ki yesin.

Havuç tatlı olduğu için belki onunla yiyebilir. Yoğurtla vermeyi deneyebilirsin çorbalarını. Baktın olmuyor kabul etmiyor meyve kat içine ne olacak ki, yeter ki yesin.

havuç patates,yayla çorbası,domates,karnıbahar,tarhana hepsini denedim yok hiçbirini begenmedi

havuç patates,yayla çorbası,domates,karnıbahar,tarhana hepsini denedim yok hiçbirini begenmedi

Sebzenin içine devam sütü karıştırdıklarını duymuştum yesinler diye, buruk tadını alıyormuş. Makarna,irmik, bulgur, ufalanmış ekmek gibi şeyleri de içine atıp karıştırabilirsin sebzeyle belki daha değişik gelir.

kızlar size bişey sormayı unuttum, yürüteç kullanan arkadaşlar günde ne kadar bindiriyorsunuz? ya benim kızım azda olsa tek yürüteçde duruyor ve bende bu nedenle koyuyorum, zararı olurmu acaba ya

kızlar size bişey sormayı unuttum, yürüteç kullanan arkadaşlar günde ne kadar bindiriyorsunuz? ya benim kızım azda olsa tek yürüteçde duruyor ve bende bu nedenle koyuyorum, zararı olurmu acaba ya

Ara ara koymanda bir sakınca yoktur ama bir seferde 20-25 dakikadan fazla tutmayın diyordu kullanma kılavuzunda.

Selam, ben kıskanmaktan daha çok incitmelerinden korktuğum için bazı kişilerin kucağına veremiyordum oturturlar ya da bir yeri incinir diye korkardım. Bir tek annem teyzem de filan rahat bırakırdım bir süre sonra 5 ay filan tek başıma bakınca bebeğime daha bağlandım ve her şeyiyle ben ilgilenmek istedim. Annem geldi onun bile kucağına sınırlı veriyordum sonra baktım olmuyor böyle, şimdi komşulara filan babasına rahat veriyorum sanırım yalnız kalınca ve tek başına bakınca insanın psikoloji etkileniyor. Şimdi yeni yeni babasına alıştı birlikte çok eğleniyorlar bazen bunu kıskanıyorum acaba benden sıkılyor mu babasına daha çok ilgi gösteriyor diye düşündüğüm oldu. Belki onu çok görmediği için dikkatini çekiyordur. Bence çok anormal bir durum değil düşüncelerin, sonuçta annelik bambaşka bir duygu, evlatlarımız bizim canlarımızdan bir parça, onlara en iyi şekilde bakmaya onları büyütmeye çalışıyoruz bazen biraz saplantılı olabiliyoruz zaten zaman içinde kayboluyor bu tür düşünceler

afiyet olsun yarasın mirayıma
çok sağol canımmm ahsenimde yer inşallah biran önce
insan ne kadar mutlu oluyo dimi bebeği yiyince bidahaki sefere çay kaşığının ucuyla salça koy ama ev yapımı daha iyi yer bence benim kızda kıymalı ve salçalıyı seviyor afiyet olsun
tamam canım bidahakine öyle deniim
Gözün aydın canım, bende kıymalı deneyim o zaman belki çınar sever
dene bakalım canım belki sever:26:
bende hep yarım veriyorum doktora yakında gidecek arkadaşlar sorabilir mi:26:
kızlarrr günaydın diyeceğim ama baya geç olmuş.yine de günaydınnnnnn

maşallah diyelim de nazar değmesin her zaman yer inşallah
amin canım inşallahh
canım bide mercimek denesene miray diğer çorbaları sevmiyor tarhanı filan direk tükürüyo ama mercimeği 3-4 kaşıkta olsa yiyiyo dene bakalım inşallah sever:26:

cnm hemen vazgeçme doktor en bır haftada alışır yenı tadlara demişti bizler bıle bılmediğimiz bişi yiyince bı tuhaf olmuyormuyuzz dene sürekli ben bugun sebze çorbasının içine kıyma koydum yedırdım sorun çıkarmadı sebze çorbasına alışık olduğundan ama sabah kahvaltısına ılk başladığımda ağlıyordum yedırcem diye midem ağrıyordu ılk 10 gun şimdi bayıla bayıla yıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…