Keşke ben de ıslak pamukla silebilseydim en başından..Islak mendil kolayıma geldi açıkçası..Az da olsa kimyasal vardır ne kadar organik deselerde..Allah korusun bebişlerimizi..Herkes pamuk mu kullanıyor arkadaşlar?
kimsecikler yok herkes cook yorgun galıba
Her alt değiştirmede de zahmetli olmaz mı yıkama işi?Şimdi bir de kış geldi,soğuk falan alırlar bebişler yaa ne biliyim.. :44:
Canım benim bebeğimin yediği miktar da aynı..Gerçi son 3 aydır hep 300-200 gr aldık biz,çok zayıf değiliz ama emzirdiğim halde almıyor kilo işte napiim..Seninki kaç kilo belirtmiş miydin,gözden kaçırmış olabilirim de..
günaydınlarrrr ben bişey soracam arkadaşlar biz nezaman şu yarım yumurtayı tam yapacaz
maşallah diyelim de nazar değmesin her zaman yer inşallahkızlar çığlık atasım var miray yaptığım kıymalı sebze püresini yedi
bir kabak bir havuç bir patates mercimek pirinç birazda kıyma ekledim pişirdim rondodan geçirdim yedi hayret ettimkaşık maması sandı sanırım uykudan yeni kalkmıştı
en iyisini yapıyosun ekmeği yapmakla, benimde planım o memnunsun galiba makineden markası ne canım bir de ne kadar sürede pişiyor ekmek
Saol canım..Pirinç unu dediğim milupa'nın sütlü pirinçli maması aslında..Bebelac ve arı marka da almıştım sevmemişti onları.Bir kase bile yemiyor aslında..
Yarım ceviz ekliyordum kahvaltısına sadece bu sabah vermedim acaba ondan mıdır diye bilemedim de...Seviyor aslında cevizi devam ediyim vermeye..Bizim kızlar ne zaman kilo alacak acaba :44:
Bu arada henüz sebze püresi ve çorbaya geçemedim ben..Patates havuç sevmemişti,denemedim bir daha..Tarhana çorbası da sanırım ekşi geldi püskürttü resmen onu da birkaç kez..Nasıl sevdirebilirim sebzeyi?Tuz salça falan vermek istemiyorum arkadaşlar ne yapmalıyım?Düşününce benim kız sadece tatlı şeyler yiyor aslında
kızlar ahsen kesinlikle çorba tuzlu birşeyi yemiyo bende zorlamıyorum ama et yemesi lazım nasıl olacak meyvayamı katsam acaba
Havuç tatlı olduğu için belki onunla yiyebilir. Yoğurtla vermeyi deneyebilirsin çorbalarını. Baktın olmuyor kabul etmiyor meyve kat içine ne olacak ki, yeter ki yesin.
havuç patates,yayla çorbası,domates,karnıbahar,tarhana hepsini denedim yok hiçbirini begenmedi
kızlar size bişey sormayı unuttum, yürüteç kullanan arkadaşlar günde ne kadar bindiriyorsunuz? ya benim kızım azda olsa tek yürüteçde duruyor ve bende bu nedenle koyuyorum, zararı olurmu acaba ya
Selam, ben kıskanmaktan daha çok incitmelerinden korktuğum için bazı kişilerin kucağına veremiyordum oturturlar ya da bir yeri incinir diye korkardım. Bir tek annem teyzem de filan rahat bırakırdım bir süre sonra 5 ay filan tek başıma bakınca bebeğime daha bağlandım ve her şeyiyle ben ilgilenmek istedim. Annem geldi onun bile kucağına sınırlı veriyordum sonra baktım olmuyor böyle, şimdi komşulara filan babasına rahat veriyorum sanırım yalnız kalınca ve tek başına bakınca insanın psikoloji etkileniyor. Şimdi yeni yeni babasına alıştı birlikte çok eğleniyorlar bazen bunu kıskanıyorum acaba benden sıkılyor mu babasına daha çok ilgi gösteriyor diye düşündüğüm oldu. Belki onu çok görmediği için dikkatini çekiyordur. Bence çok anormal bir durum değil düşüncelerin, sonuçta annelik bambaşka bir duygu, evlatlarımız bizim canlarımızdan bir parça, onlara en iyi şekilde bakmaya onları büyütmeye çalışıyoruz bazen biraz saplantılı olabiliyoruz zaten zaman içinde kayboluyor bu tür düşüncelermerhaba.ya benim annelere bi sorum olacaktı.bende bi anneyim oğlum şu an 3 yaşında yıllardır kafama takılan ,birilerine sormaya çekindiğim bi sorum olacaktı.benim oğlum ilk doğduğunda onu babası dahil herkesten kıskanıyordum.hep yanımda kalsın,benim kucağımda dursun,herşeyi ile ben ilgileneyim,herşeyi bana sorulsun istiyordum.biri elledimi içimden o kadar kıskanıyordum ki .anormal bi durum mu bilemiyorum kimseye de 'yeni doğan çocuğunu kıskanıyor musun?' diye bi soru yöneltmekde saçma geliyordu.size sormak istedim.bu durumu yaşayan var mı acaba:44::44::44:
çok sağol canımmm ahsenimde yer inşallah biran önceafiyet olsun yarasın mirayıma
tamam canım bidahakine öyle deniiminsan ne kadar mutlu oluyo dimi bebeği yiyincebidahaki sefere çay kaşığının ucuyla salça koy ama ev yapımı daha iyi yer bence benim kızda kıymalı ve salçalıyı seviyor afiyet olsun
dene bakalım canım belki sever:26:Gözün aydın canım, bende kıymalı deneyim o zaman belki çınar sever
bende hep yarım veriyorum doktora yakında gidecek arkadaşlar sorabilir mi:26:günaydınlarrrr ben bişey soracam arkadaşlar biz nezaman şu yarım yumurtayı tam yapacaz
amin canım inşallahhkızlarrr günaydın diyeceğim ama baya geç olmuş.yine de günaydınnnnnn
maşallah diyelim de nazar değmesin her zaman yer inşallah
canım bide mercimek denesene miray diğer çorbaları sevmiyor tarhanı filan direk tükürüyo ama mercimeği 3-4 kaşıkta olsa yiyiyo dene bakalım inşallah sever:26:havuç patates,yayla çorbası,domates,karnıbahar,tarhana hepsini denedim yok hiçbirini begenmedi
havuç patates,yayla çorbası,domates,karnıbahar,tarhana hepsini denedim yok hiçbirini begenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?