2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar nasılsınız bakalım?ben yazamıyorum bu sıralar ama hızlıca okuyup geçmek zorunda kalıyorum.diş çıkaran herkese hayırlı olsun bu arada bizde çıkardık ilk dişimizi efe göstermiyor dişini ama ben dokunuyorum dişine,çok hoşuma gidiyor.hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun
melisela canım çok üzüldüm bebişin için çokkk geçmiş olsun.
sbl ipek e de geçmiş olsun kolu çıkmış.şimdi düzelmiştir heralde.

Hayırlı olsun canım bende dört gözle bekliyorum..

hayırlı olsun dişiniz bizdede henüz hiç birşey yok belirtide yok 2 gündür dudagını emiyor burda arkadaşlardan duymuştum diş çıkarma döneminde emiyordiye ama hiç kabarma filan yok bakalım kısmet nezaman

geçmiş olsun canım bizde aynısını yaptık ilk biray hastanelerde sürekli kucaklarda sonrada ben korktum bişey olacak ölecek gibi geliyodu 3 ay ben ahseni gece gösümde yatırdım yatagına koymaya bile kıymıyordum bu seferde alıştı küçük hanım aman boş ver inşallah allahhın izniyle bu günlerde gececek başka saglık sorunları olmasında çogu bebek zaten kalbi delik doguyor kilo aldıkca kapanır inşallah kafana takma benim ablamın kızıda öyleydi küçüken agladıgında morarıyodu çok şükür şimdi hiç birşeyi yok çok şükür

selam benımkı de dudagını emıyor 10 gun oldu belıyotuz bakalım

saolun kızlar ama benim kızım çok hareketli malesef, belkide dönmemeside rahatsızlığı yüzündendir bilemiyorum..sevmiyor yüzüstü..sıkışıyor belkide bilemiyorum..benim kızım tüp bebek tedavisi ile 5 yıl sonra oldu :) o bizim gözbebeğimiz :) birde sağlık problemleri olunca iyice üstüne düştük..kalbinde üfürüm olarak doğdu, akciğere giden damarın birinde darlık var ama çok şükür iyi, daha küçükken 5-6 kez çok ağladığında tıkanıp nefessiz kaldı elimde..o zamanlar kabus gibiydi..ona üzüntüden benim sütüm kesildi emziremedim, 2.5 ay sarılığı sürdü..benim için çok zor günlerdi ama çok şükür daha iyi..Eğer delik küçülmeseydi aynı kalsaydı veya genişleme olsaydı kızım ameliyat olacaktı ama son kontrolünde azda olsa küçülmüş..bir dahaki kontrolü nisan 25de, o zaman 1 yaşında olacak inşallah..Rabbim hediye olarak bize hayırlı bir haber almayı nasip eder inşallah...kontrolleri ankarada oluyor, ben doğudayım, burdaki doktorlar bilmiyor ve bende sormadım açıkcası ondan olabilirmi bu dönmeme olayı diye..hakkımızda hayırlısını versin Rabbim..herkesin evladı kıymetli ama geç bulunca ve tedavi ile olunca insan daha bir titriyor üstüne..bir arakadaşında sanırım 8 yıl sonra olmuştu oda biliyordur bu durum ne kadar zor ( çok duygulandım valla ağlayacam :) Rabbim ağlatmaz inşallah

Son düzenleme:
Selamlar kızlar. Bizim ön sol alt dişimiz patladı onun yanındakide şiş gibi..
Kahvaltı olayını oturttuk ama corba yoğurt filan pek sevmiyor zorla birkac kacık yedirebiliyorum anca.. yerlerde sürükleniyor emeklemiyor bayaği sürünüyor..
Burnumuz akiyor ve hapşuruyoruz ıhlamuru sevdik inşallah ilerlemeden atlatırız..

allah hepizinde seninde evladını sana bagışlasın canım inşallah iyi haberler alırsın birdaha hiç üzmezseni inşallah kızın

sizinde dişiniz hayırlı olsun birde geçmiş olsun canım

Ahsene daha dogmadan bime bir oyuncak gelmişti almıştım gecen gün buldum dügmelerine basınca meyva issimlerini sayıp müzik çalıyo mizik çalınca öyle seviniyoki böyle içi gidiyo çok şeker ya

kızlar ahsen bu aralar sanki başıyla bizi onaylıyo gibi başını salıyo bişey soruyorum ben başımı sallayınca oda hemen salıyo dün çok güldük diyorumki ahsen sen gelin olacanmı evet der gibi başını salıyo eşimde hayırde kızım sen bize bakacan valla dedim bu kız gidici boşuna heves yapma gene bana kaldın

Benim oğlum pek düşünmediğim zamanda sürpriz gibi oldu ve ne yalan söyleyim başta doğurmak istemedim çok büyük bir sorumluluk ve yapabilir miyim diye başta çok tedirgindim ama şimdi iyiki de doğmuş hayatımın aşkı oldu ve ben de çok üzerine titriyorum en ufak bir sorunda korkuyorum, insanın evladı söz konusu olunca hiçkimseyi ve hiçbirşeyi düşünemiyor. Şimdi nezle ve faranjit oldum kaç gündür tek düşündüğüm o inşallah ona bulaşmaz elimden gelen her tedbiri alıyorum ama sonuçta aynı havayı soluyoruz. Siz hem bu bebeği çok istemişsiniz hem tüp bebek hem de dediğin gibi bazı sağlık problemlerinden dolayı üzerine titrememek elde değil. Çok iyi hatırlıyorum 4 lü test yaptırmıştım down sendromu riski vardı dünya başıma yııkıldı aylarca bebeğim doğana kadar içimde bu sıkıntıyla yaşadım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Çok şükür sağlıklı doğdu inşallah sağlıklı büyür Allah uzun ömürler verir bebeklerimize.

yazını okurken cok etkılendım hatta agladımben de annemle babamın 11 seneden sonra gelen ılk cocuguyum babam dedem yasında nerdeyse bana hep ustunuze sınek bıle kondurmadık der...senı anlıyorum allah yanında ve cok guzel haberler alcaksın ınsallah bebegınnınsallah atlatıcak annesı allah kolaylık versın tum annelere

Giderek yeni şeyler öğreniyorlar canım, çınara 3 gündür hiç ilgi gösteremedim ağzımda maskeyle dolanıyorum öksürmemek için konuşmuyorum baktım o da kendi kendine konuşmaya başlamış öyle güzel konuşuyor ki tabi bilinçsiz anlamsız şeyler dayanamayıp öpesim geliyor ama 3-4 gündür öpmeye hasret kaldım şu hastalığım hayırlısıyla ona bulaşmadan geçse. Ahsen ablasını da şimdi çok iyi gözlemliyordur ondan da bir sürü şey öğrenir Maşallah. Yeme durumlarınız nasıl

benim oğlum da destwksiz oturuyo,oyuncakşarıyla oynuyor ama YÜZÜSTÜ İSTERSE DÖNEBİLDİĞİ HALDE dönmüyor,bana çevremdekiler emeklemeden direk yürüyecek galiba diyolar,yani desteksiz oturması gelişiminin normal olduğunu gösteriyor canım,her bebek yuvarlanmazmış ya da dönmezmiş,öyle diyolar

Canım ben de senin gibi geç doğanlardanım 20 yıl sonra annem beni doğurmuş tabi üzerime çok titredi soğuktan çok korurdu banyo yaptıktan sonra sıcak ortamlarda oturtur kalın giydirir... Şimdi hastalıktan kurtulamıyorum her kış 2 defa faranjit bronşit vs. Şimdi insan çocuğuna nasıl davranacağını da bilemiyor sakınmasa bu sefer hastalansa kendimizi suçlayacağız, sakınsak hassas çocuk oluyoruz en iyisi içimizden nasıl geliyorsa öyle yapmak

ben de nezleyim kızlar yaa,ama daha eşim gelmedi,mecburen kucağımda,bulaşmaz umarım

evet canım ablasını çok seviyo oda oynatıyo derslerden fırsat buldukca yemesi aynı bi yedigine seviniyorum sonra ölüyo aynı yemege agzını açmıyo düzelecekler inşallah sabah kahvaltı zorla verdim çorbayı yemedi demin muz verdim biraz 2 3 kaşık sonra agzını kitliyo bakalım 4 gün sonra durumumuzu 20 sinde konturolü var inşallah almıştır biraz kilo şimdide çıngar çıkardı kucagımda pc girmeye çalışıyo

ben de nezleyim kızlar yaa,ama daha eşim gelmedi,mecburen kucağımda,bulaşmaz umarım
Geçmiş olsun canım ben de 3-4 gündür öyleyim, bugün daha iyi gibiyim maske kullanıyorum çınarı kucaklarken emzirirken, evi havalandırıyorum, adaçayı ihlamur çorba mandalinayı vücuduma depoladım. Bir de oğluma ne zaman dokunacaksam ellerimi yıkıyorum bu kadar tedbir aldım ama sonuçta aynı evdeyiz Allaha emanetler

Muzu nasıl veriyorsun ben de deneyim yutabilir değil mi, bazı bebeklerde kabızlık yapıyor diyorlar ama belli olmuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…