2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

gecmiş olsun canım hem annnene hemde zeynep e
erkekler bizim gibi degiler canım ne istiyorsan direk söylemek lazım anlamalarını beklersek yaşlanırız valla

canım daha önce yine sana yazmıştım heralde.benim kızım da 7 gibi uyanıyor.aynı ben de günde 2 kez yatırıyorum.10.30 ve 15.00 da. 1 saat falan uyur bazen daha fazla.akşam 8.30 la 9.00 arası uyutuyorum gece uykusuna.

Kızına ve annene geçmiş olsun canım inşallah çabuk yanıkları düzelir, bu kocalar nasıl böyle duyarsız oluyorlar anlamıyorum bir tek kendi anneleri değerlidir laf söyletmez toz kondurmazlar, seni anlamaya çalışacağına verdiği tepkiye bak. Ben de senin gibi annemden ayrı şehirdeyim sıkıntını anlayabiliyorum. Zeynep de inşallah çabuk toparlar, patatesli pirinçli püre yedirsen belki ishali azalır, su içirmeye çalış. Geçmiş olsun

canım halen gec kalmış sayılmazsın ayagınada alıştıra bilirsin ama kendi kendine uyması daha iyi ama sen bilirsin canım bizim için gecerlidegil ama biyerde okumuştum sabah kaltıgı saatte gece uyutun diye ama ahsen 6 7 gibi uynıyor o saate uyutamam sen ama gene çok gece kalma ne kadar erken uysa okadar iyi
bu arada benim kızım da bugün tam dokuz aylık olduu...1 yaşa ne kaldı ki.........

sizinde hayırlı olsun canım bizimde 2 gün sonra :119::119::119:

maşallah sana yaramazz

ben uyku tulumu almadım kaçkere denk geldi aldım elime bıraktım hep gecelrı üzerinide hep açıyor alsammı bılemedım terletmesın sankı içinde elyaf var gıbı

5-6 aylıkken gene bimden almiştım ben..2 aylıktan berı ustunu asla ortturmuyodu cunku evımde bıoraz serın dıye aldım..
%100 pamuklu elyaf yok..asla terletmıyor hıc usutmedı daha..ben tavsıye ederım..yedek lazım oluyor cunku yıkadıgında 2 gun petegın ustunde bıle kurumuyor okadar kalın yanı..ama ıcıne ınce gıydırıyosun bebısde rahat edıyor bu avantajıda var canım..bırde aynı aklıte dısarda 40 lıra bıme gelen hem 12 lıra hem aynı kalıotede

Son düzenleme:
evet canım öyle..benim de hamile kalmam da bir sorun yoktu ama düşük problemim vardı..kan pıhtılaşması nedenıyle bir düşük yaşadım.kızımda da aynı risk vardı..günde üç kez kan sulandırıcı iğne vuruyodum.her an düşük ihtimaliyle 9 AY GEÇİRDİM..hep dua ettim.şimdi durmuyo uyumuyo yemiyo diye şikayet ediyorum..eşim de diyo o günler aklına gelsin ama insan bazen dayanamıyor işte

Canım çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirler.. Evet duru da sık sık oluyor buı ishal olayları dr reflor diye bir ilaç vermişti pirinçle falan geçmesse veriyorum heme iğleşiyor.

kızlar bu altta evleneli şu kadar yıl oldu şeyi var ya onu naıl yaptınız bende bendeee

Ben daha kızımınkini yapamadım olmuyor bir türlü

hayy maşşallahh.....bugun 9 aylık oldukk kızlarrr.....oyy ıyıkı doğurmusum ben bu şişkoyu yaa

Eki Görüntüle 609212

Maşallah ne kadar tatlı olmuş bizim delikanlıı..

canımm inşallahh1 haftadır emeklemeye basladı yaa bugunlerı gorecegım hıc aklıma gelmıyordu nede cabuk buyuduler kız gecen gun dogurmadıkmıydı bız bunları..akıp gıtmıs zaman...

Ya gerçekten su gibi akıp geçiyor zaman hiç tadını çıkaramadım hiçç

Başın sağolsun canım... Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın..

Ya büyüdülerde neyin yalnış neyin doğru olduğunu anlıyorlar.. Seninki yine terbiyeliymiş benimki gözümün içine baka bakaaaa yapıyor yapacağını..

Kızlar haber geldi kızım prasayı öğlen çiğ olarak şimdide pişmiş halini ımmhh ımmhh diye diye yemiş..

Anneden bahsedilmiş annem benim evimde kızıma bakıyor eşimde şakacıdır biraz annemle uğraşıp duruyor o da biraz kırılıyor nede olsa 60 yaşında..

Eşimi kenara çekip dedimki annemle uğraşma hoşuna gidiyormuş beyfendinin dedimki ANANLA öyle bir uğraşırımki neye uğradığınızı şaşırırsınız
sen yapamassınki dedi çünkü kayınvalidemi severim biliyor söz konusu annem olunca öyle bir yaparımki dedim aklın hayalin durur adam tırstı tabiki yapacağımdan değil göz dağı verdim kötümü ettim..

Benim esim de sakalasir surekli. Annem de neseli biri oldugundan sorun yapmiyor. Ama agir oldugunda kirildigini anladigimda ben de uyaririm ki duzeltsin arayi diye.

canım kahvaltıyı tek tek vermeyi denedinmi ben artık öyle yapıyorum karıştırınca en fazla 1- 2 kaşık yiyor en azından böyleyken iki gündür daa çok ediriyorum gerçi gözüme az geliyor ama yediği :)
Hiç birşey çıkmadı canım tahlileri temiz çıkınca zorlama dedi ama kilo alımı durdu hatta zayıflıyor sanki
ahsenin kilosu kaç ?
Ay Allahım ya benide güldürdü tatlı şey seni
hayy maşşallahh.....bugun 9 aylık oldukk kızlarrr.....oyy ıyıkı doğurmusum ben bu şişkoyu yaa

Eki Görüntüle 609212
amanda aman yakışıklıyada bakın pek tatlı kız şişko diyosunda nesi şişko kaç kiloki?
maşallah sana yaramazz

ben uyku tulumu almadım kaçkere denk geldi aldım elime bıraktım hep gecelrı üzerinide hep açıyor alsammı bılemedım terletmesın sankı içinde elyaf var gıbı
almanı tavsiye ederimcnmgerçekten çokiyi oluyor
annenede zeynebede geçmiş olsun cnm ya
yanık için kireçle yapılan bir karışım vardı yanığı kısa sürede geçiriyordu bilsemde yazsam kşke
aman bu koca milleti böyle oluyor işte napıcan

Eki Görüntüle 609212

maşalah paşaya çok tatlı olmuş bol bol ısır

canım uyandığı saatte yatırın diyorlar ama son uyandığı saatte önemli bence diyelim öğleden sonra 5 te uyandı, en geç 9 :30 da uyusun, 5 saati geçerse uyumaları zor oluyormuş

bu arada benim kızım da bugün tam dokuz aylık olduu...1 yaşa ne kaldı ki.........

annene geçmiş olsun canım, uzakta olmak böyle durumlarda çok üzücü eşini de takma onlar kendi başlarına gelmedikçe kimseyi anlayamazlar...

yoo niye kötü olsun o şaka yapmış sen de şakayla karışık yapmışsın üzmesin tabi anneni kolaymı bu yaşlarında çocuğa bakıyor biz genç ve anneleri olmamıza rağmen zor sabrediyoruz..

aynen yaa,kanalların reklam müziklerini bile tanıyo,hemen kafa TV ye dönüveriyo bizde de.Favorimiz Molfix reklamı

çok geçmiş olsun anene tatlım,umarm en kısa zamanda düzelir

yaptım sonunda teşekkürler

sevindim düzgün anlatıgıma pek bilgisayardan anlamıyorum da
bizim ahsende molfixse bayılıyor resmen dans ediyor yerdeyse kafasını salıyor olmadı kafasıyla tenpo tutuyor oynak diyo babası hemen sallanmaya başlıyor
kızlar birde ahsen öpücük veriyor çok tatlı ya ahsen öpücük ver diyince öpücük veriyor

canım gecen ay 8 kiloydu sonra hastalanınca götürdüm 8400 olmuştu sabah tartım 8300 geldi takmıyacam desemde üzülüyor insan yemiyor canım tam düzeldi diyorum hemen kusuyor korkuyorum yedirmeye her kaşıgı korka korka veriyorum şimdi kusacak diye

yaptım sonunda teşekkürler
bende anladım ama olmadı yaa sorun bendemi acep
ahh yrim ben onuuuuu bende istiyorummm öpücükkk

tabi insan ister istemez takılırda dr sağlığı yerinde dediyse hiç üzülme ya obez olsaydı

bıcıbıcı yaptık geldik teyzeleri babamız 15 günde yıka diyor diye bizde evde yokken cuma akşamları yıkanıyoruz ona kalsa koku düşecek çocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…