ohh mıs gibi sıhhatler olsun koklaya koklaya uyursun annesı bızım yıkanma gecemiz cumartesi koca bı naylon bulmuş babası odanın ortasına serıyoruz suları çırptıra çırptıra yıkanıyor sudan alamıyorum en son çıkarırken artık ayaklarıylanasıl vurmayaçalışıyorr suyaa yaz gelsede her gun yıkasam bayılıyor suyaa
iyi aksamlar kızlarr.facebookta yapılan ufak bır yarısmamız var..attıgım lınkten once sayfayı sonra emırhanın resmını begenebılırmısınız...mıllet arkadaslarını davet edıyormusda benım arkadaslarımda sızsınız napım...tesekkrler
http://www.facebook.com/#!/photo.ph...33779493.79668.301846353247665&type=1&theater
o linke tıklayınca hiç birşey çıkmıyor canım
canım ben tıklayınca cıkıyor neden sen acamadınkı facen acıkmı osırada
açık ama sayfada hiç bir degişiklik olmadı zaten çok beceremem
Kızlar size birşey sorayım, oğlum sabahları 7-8 arası uyanır gün içinde zorlayarak 2 defa 1saat uyur yani toplam 2 saat kadar akşamları kaçta yatırmam gerekiyor, akşamları hiç uyku belirtisi vermiyor gündüz verdiği uyku belirtilerini takip ediyorum ama yine de her bir uyutma seansımız en az 1saat oluyor sıkıldım bu uyutma durumlarından, hayatım böyle geçiyor gibi. Keşke ilk aylardan her yerde uyutmaya alıştırsaydım ama çok dışarı çıkamadık, çok huysuzdu her yarım saat ağlayarak emizirme durumlarından genelde evdeydik
Oy verdim canım, hayırlısı olsun inşallah kazanırsınız
kızlar merhaba..5-6 gündür giremiyorum nete.geçmişi de okuyamadım daha inş akşam okurum..zeynep ishal oldu.tüm gün onun altını değişmekle yıkamakla acaba yine yaptı mı diye kontrol etmekle geciyo.en kötüsü de gece kakasını yapması.bütün uykumuz mahvoldu..gündüz sersem gibi geziyorum..3 gündür falan aile hekimine götürüyorum sıra gelmiyo zeynep huysuzlanıyo geri dönüyorum..nihayet bugün aile hekimi gördü.diş çıkarırken herşeyi ağızlarına aldıkları için olur dedi.ilaç verdi.inş geçer artık uykusuzluktan başım ağrıyo..gün içinde sürekli kaka yapmıyo ama 4 vaya 5 defa yapıyo.öyle sümüksü de değil.gaz çıkaarırken kaçıyo bazen tamamen sıvı şekilde ya da hafifkatı oluyo..doktor da sordu sümüksü mü diye ama değil..sizin de oldu mu böyle.
bir de kızımla uğraşırken annemden kötü haber aldım.kızartma yaparken yüzü yanmış..fotosunu gördüm bildiğin yüzünün her yeri yanmış.bütün yağ yüzüne gelmiş.onu duydum iyice sinirlerim bozıldu..aynı şehirde değiliz kızla yanına da gidemedim tabi moralim bozuldu tam ev taşiyorlardı elleri falan yanmış iş yapamıyo ben yardımına koşamıyorum..yüzüm asılınca eşim bana dedi ki "ne trip yapıyon ben mi yaktım anneninin yüzünü"..kendi annesi olsa kim bilir ne yapardı..yani iyice moral falan gitti..size anlatayım açılaayım dedim biraz.başka kimseye anlatamıyorum
iyi aksamlar kızlarr.facebookta yapılan ufak bır yarısmamız var..attıgım lınkten once sayfayı sonra emırhanın resmını begenebılırmısınız...mıllet arkadaslarını davet edıyormusda benım arkadaslarımda sızsınız napım...tesekkrler
http://www.facebook.com/#!/photo.ph...33779493.79668.301846353247665&type=1&theater
Geçmiş olsun canım aşıdan olabilir, beni de sağlık ocağından aramışlardı ben de doktorumuza sordum o da ben hastalarıma 1 yaşından önce yapmayacağım hem yan etkileri fazla hem de üst üste yapılan aşılar bağışıklığı bozabiliyor sağlık bakanlığı 1-2 vaka varsa salgın çıkmış gibi davranıyor demişti kızakmık aşısı da aktif bir virüs olduğu için yan etkileri de fazla demişti ben de henüz yaptırmadım. Canım benim çok yorgun düşmüştür biz bile 3-4 kez kusunca ne kadar kötü oluyoruz onlar daha çok küçükler, Allah korusunKızlar, dün aşı için gitmiştik. Dönüşte babaanneye geçtik yağmura yakalanınca. Akşam 6-7 gibi Ada bir kusmaya başladı ki içinde ne var ne yoksa o gün bütün yediklerini kustu. Üstünü değiştirdik, gene kustu. Art arda 8-9 kere kustu bir saat içerisinde. 1 su bardağından fazla yani çıkarttığı, zorlana zorlana çıkardı yavrum. Bir yandan öğürüyor bir yandan ağlıyor bilmiyor ki ne olduğunu korkuyor canım. Sonrasına ne yese içse gene kustu. Saat 9 gibi eve geldik mecburen hiç giyecek bir şeyimiz kalmamıştı yanımda artık orada olan minicik şeyleri giydirip de geldim. Gelir gelmez uyudu ve ateşi vardı. Neyse uyandı dedim emzireyim, tam emdi kafasını kaldırdı, kalkacak yataktan hadiiii bütün emdiğini kustu. Artık öğürmekten fenalık geldi çocuğa saatlerce. Canım ne kadar sıkıldı anlatamam inanın. Hiç kusmazdı bu şekilde. Eskiden sadece emdiği zamanlarda fazlasını çıkarırdı ya da bazen gazını çıkaramadığında kusardı ama 6. aydan önce yani. Aşıdan oldu herhalde diyorum. Ihlamur verdim içsin diye de şeker attım içine, içti 80-90 cc kadar. Sonra Calpol verdim. Ateşi düştü, midesi de biraz daha rahatladı. Gece sorunsuz uyudu, bir kere falan kalktı ama ne yaşadığımı bir de bana sorun. Erken yattı ama ben gece 4'te zar zor uyudum içim rahat etmedi, ya kusarsa uykusunda ya bir şey olursa. Kurdum da kurdum kafamda. Neyse ki şimdi daha iyi uyuyor meleğim.
bende anladım ama olmadı yaa sorun bendemi acep
Geçmiş olsun canım aşıdan olabilir, beni de sağlık ocağından aramışlardı ben de doktorumuza sordum o da ben hastalarıma 1 yaşından önce yapmayacağım hem yan etkileri fazla hem de üst üste yapılan aşılar bağışıklığı bozabiliyor sağlık bakanlığı 1-2 vaka varsa salgın çıkmış gibi davranıyor demişti kızakmık aşısı da aktif bir virüs olduğu için yan etkileri de fazla demişti ben de henüz yaptırmadım. Canım benim çok yorgun düşmüştür biz bile 3-4 kez kusunca ne kadar kötü oluyoruz onlar daha çok küçükler, Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?