ınsallah canım ya bı duzlseler daha bır haftadır mahfoldum esıme de sınır oluyorum cok yogun calısıyo tamam ama cocuk gozunu acar acmaz otekı odaya kacıyo uykuyo bı de bana dıyo ırmak nasıldı dun ne guldum ona dıyo ben de bagırdım ben hıc gulmedım dıe uyuyo 8 saat guler tabı
bütün erkekler aynı canım
ahsende çok agladıgında kaçıyordu eşim bahaneside siz rahat uyuyun sıkışmayın
yok dedim biz sıkışmayız sen gitme şimdi gitmiyo zaten artık alıştı sese uyanmıyor bile bide sabah bu gün hiç uyanmadı demi diyince bende cinet geciriyorum
gecen ben hastayım diye 2 gün kendi baktı aman diyo bu gece hiç uyumuyormuş
bende 1 hafta besıgıne alıstırmak ıcın uykusuz kaldım ama yok asla dumuyor da uyumuyorda esım 3 ay olacak salonda yatıyor adamı yerınden yurdundan ettı ama yook sıgamıyor koca park yataga..delı gıbı donuyor bızım yatakta anca rahat edıyor beyefendı
Çok yorgunum kızlar sabah 7 den bu saate kadar çınarla uğraşmak ve üstelik boyun baş ağrısı mide bulantısı mahvetti sanırım artık uykusuzluk beni hastalandırıyor saçlarımda hiç beyaz yoktu 2 gündür farkediyorum ki yeni çıkan kısa saçlar arasında hep beyazlar var, yorgunluk ve çınarın bu gece uyanmaları ve gündüz uyutamamaktan dolayı çok stresliyim günde 2 defa 1 er saat yatsa gece de 3-4 kez kalksa kurban kesecem. 2 gün gündüz uyutabiliyorsam o da ne uyutma 1 saati buluyor 4-5 gün uyutamıyorum saat 12 den akşam 7.30 a kadar uyumuyor yatağında uykusu kaçıyor dönüyor duruyor sonra kaldırdım kendini ama bir yorgun gözlerini ovuyor sessiz mutsuz enerjisiz nasıl uyutacam bilmiyorum ayağımda sallasam kalkıyor, yatakta sallasam gülüyor oyun sanıyor kendi haline bıraksam dönüp duruyor ağlıyor uyumuyor bitirdi beni gündüz hiçbir iş yapamıyorum anneme yalvarıyorum biraz gel diyorum sen gel deyip duruyor zaten çocuk uyumuyor bir de başka bir yerde hiç uyumaz artık, sinirlerim bozuldu acaba doktora mı götürsem anlamadım. Gündüz 1 defa mı uyutsam ama 1 yaşında bile değilki 18 aya kadar bebekler günde 2 kez 30dk-2 saat arası uyumalılarmış gelişmeleri ve huzurlu mutlu olmaları için. Bebeği gündüz uyumayan ya da 1 defa uyuyan var mı aranızda? Artık havalar ısınsa arabasına koyar dışarı çıkarıp uyuturdum. Bu gündüz uykularına ne oldu böyle anlamadım hadi gece uykuları sorunluydu ama gündüz kendi huysuzlandımı uyuma ihtiyacı hissederdi
Ayağa kalktıklarında düşünemiyorum artık sürekli yatır kaldır yapacağız herhalde inşallah o zamanlara uykuları düzelir. Aslında ben de önceleri senin gibi yapıyordum çünkü oğlum doğduğundan beri sallandığında uyumaz aksine dikkati dağılır ve oyun zanneder ben de o kalktıkça yatırırdım bazen kolay bazen zor uyurdu ama en azından gündüz kendi ihtiyaç duyup daha kolay uyurdu şimdi yatak sanki oyun hareket alanı gibi dönüyor duruyor hatta bugün pratik yapmaktan kendi kendine kalkıp oturmayı da öğrendi yakında kalkarsa şaşmam inşallah yürüyünce yorulup daha kolay uyurlar. Belli olmuyor ne zaman uyuyacağı hiç uyku işareti vermiyor artık önceden mızmız huysuz olur esnerdi yalnız şimdi dikkatimi, çekiyor sabah 7.30 da kalktığında kahvaaltı yaptıktan sonra daha saat 9 a gelirken esniyor göz ovuşturuyor ben de uyanalı daha 1,5 saat olduğu için yatırmıyorum acaba uyku saati o saat mi anlamıyorum ki sonra çok zorlamak da istemiyorum uyutmak içineğer uyanıken rahatsızlığı yoksa uykuyla ilgili doktor da bişey diyemiyor canım ben çok sordum, muayene bulgularında bişey yok keyfi öyle dedi hep..
ayakta sallama olayına hiç girme bu saatten sonra, değişen bişey olmaz, ayakların kopar sallamaktan, benim kızımda sallanmıyor, ben uyku işaretleri alınca yatağına yatırıyorum, emziğini veriyorum uyku vakti diyorum azıcık okşayıp öpüp çıkıyorum odadan, tabi sesi geliyo 5 dakika sonra kapıdan bakıyorum ayağa kalktıysa tekrar yatırıp emzik veriyorum belki bunu 50 defa yapıyorum sonra uyuyor, bide ayağa kalksın ozaman daha kabus sürekli kalkar durur artık, bazen uyuyamaz çok ağladımı kucağıma alıp poposuna pışpışlayıp uyuturum, sen de bence uykusu gelince yatır yanından çık ağlarsa gir sakinleştir tekrar çık ve uyutmaya zorlama bence belki 1 defa uyumak istiyor günde, ancak deneyerek bulabilirsin..
Ayağa kalktıklarında düşünemiyorum artık sürekli yatır kaldır yapacağız herhalde inşallah o zamanlara uykuları düzelir. Aslında ben de önceleri senin gibi yapıyordum çünkü oğlum doğduğundan beri sallandığında uyumaz aksine dikkati dağılır ve oyun zanneder ben de o kalktıkça yatırırdım bazen kolay bazen zor uyurdu ama en azından gündüz kendi ihtiyaç duyup daha kolay uyurdu şimdi yatak sanki oyun hareket alanı gibi dönüyor duruyor hatta bugün pratik yapmaktan kendi kendine kalkıp oturmayı da öğrendi yakında kalkarsa şaşmam inşallah yürüyünce yorulup daha kolay uyurlar. Belli olmuyor ne zaman uyuyacağı hiç uyku işareti vermiyor artık önceden mızmız huysuz olur esnerdi yalnız şimdi dikkatimi, çekiyor sabah 7.30 da kalktığında kahvaaltı yaptıktan sonra daha saat 9 a gelirken esniyor göz ovuşturuyor ben de uyanalı daha 1,5 saat olduğu için yatırmıyorum acaba uyku saati o saat mi anlamıyorum ki sonra çok zorlamak da istemiyorum uyutmak için
Ahsen de çınar gibi erken uyanıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ahseni tekrar ne zaman uyutuyorsun canım, zaten sürekli boğazım ağırıp duruyor kalitesiz uyku hem hasta yapıyor hem yaşlandırıyor resmen. Aslında çınarın uyumasına değil de kendi yorgunluğumdan dolayı zorlanıyorum çünkü yorgunluktan isteksiz halsiz ve mutsuz hissetmeye başladım uyusunda ben de 1 saat uyuyayım istiyorum bir de baş ağrısı bulantıyı düşün sonra 1-2 saat geçiyor hiçbir şekilde uyumayınca sinirim bozuluyor ve gereksiz yer ona bağırıyorum suratına bir bakıyorum çok masum hemen de bana gülümsüyor üzülüyorum ona bazen sert tepkiler veriyorum bir de anneme çok kırıldım aslında ya tamam maddi anlamda çok destek ama manevi anlamda hiç değil, ilk torunu ve burada ne kadar yalnız olduğumu bildiği halde hastayım şöyleyim filan deyip sıralıyor ben ondan iş beklemiyorum sadece çınarı bir saat oyalasa ben de hem biraz dinlenir hem kendimle ilgilenirim biraz moralim düzelir bir karar aldım artık tel de açmayacam açınca da bakmayacam çok özlemişse buyurur gelir. 4-5 ayda bir geliyor o da yalvarıyorum gel diye, kayınvalideme söylesem uçarak gelir de o da gelirse artık bana yerleşir ben de sonra birşey diyemem biraz da kafa yapımız uyuşmuyor çok düşüncesiz konuşuyor aramızın bozulmaması için belli mesafede olmamız bizim için daha iyi. Şu an Allaha sığınmış durumdayım en büyük yarım ondan gelir ne diyeyim canım Allah bütün zorda kalanlara yardım etsin. Size de Allah şifa sağlık versin hastalık öyle kolay geçmiyor artıkiyi akşamlar canım sende 9 oldumu dene bakalım belki uykusu kaçıyordur biz nasıl aynı saate uymazsak daha zor yatarız uykumuz açılır belki senin oglunda öyledir canım sen kitaplara çok kafanı takma her çocugun boyu kilosu nasıl farklılıklar gösteriyorsa uyku düzenleride öyle saat tutma kendini yıpratırsın vitamin destegi al bence bünyen iyice zayıf düşmesin
Ahsen de çınar gibi erken uyanıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ahseni tekrar ne zaman uyutuyorsun canım, zaten sürekli boğazım ağırıp duruyor kalitesiz uyku hem hasta yapıyor hem yaşlandırıyor resmen. Aslında çınarın uyumasına değil de kendi yorgunluğumdan dolayı zorlanıyorum çünkü yorgunluktan isteksiz halsiz ve mutsuz hissetmeye başladım uyusunda ben de 1 saat uyuyayım istiyorum bir de baş ağrısı bulantıyı düşün sonra 1-2 saat geçiyor hiçbir şekilde uyumayınca sinirim bozuluyor ve gereksiz yer ona bağırıyorum suratına bir bakıyorum çok masum hemen de bana gülümsüyor üzülüyorum ona bazen sert tepkiler veriyorum bir de anneme çok kırıldım aslında ya tamam maddi anlamda çok destek ama manevi anlamda hiç değil, ilk torunu ve burada ne kadar yalnız olduğumu bildiği halde hastayım şöyleyim filan deyip sıralıyor ben ondan iş beklemiyorum sadece çınarı bir saat oyalasa ben de hem biraz dinlenir hem kendimle ilgilenirim biraz moralim düzelir bir karar aldım artık tel de açmayacam açınca da bakmayacam çok özlemişse buyurur gelir. 4-5 ayda bir geliyor o da yalvarıyorum gel diye, kayınvalideme söylesem uçarak gelir de o da gelirse artık bana yerleşir ben de sonra birşey diyemem biraz da kafa yapımız uyuşmuyor çok düşüncesiz konuşuyor aramızın bozulmaması için belli mesafede olmamız bizim için daha iyi. Şu an Allaha sığınmış durumdayım en büyük yarım ondan gelir ne diyeyim canım Allah bütün zorda kalanlara yardım etsin. Size de Allah şifa sağlık versin hastalık öyle kolay geçmiyor artık
Ayağa kalktıklarında düşünemiyorum artık sürekli yatır kaldır yapacağız herhalde inşallah o zamanlara uykuları düzelir. Aslında ben de önceleri senin gibi yapıyordum çünkü oğlum doğduğundan beri sallandığında uyumaz aksine dikkati dağılır ve oyun zanneder ben de o kalktıkça yatırırdım bazen kolay bazen zor uyurdu ama en azından gündüz kendi ihtiyaç duyup daha kolay uyurdu şimdi yatak sanki oyun hareket alanı gibi dönüyor duruyor hatta bugün pratik yapmaktan kendi kendine kalkıp oturmayı da öğrendi yakında kalkarsa şaşmam inşallah yürüyünce yorulup daha kolay uyurlar. Belli olmuyor ne zaman uyuyacağı hiç uyku işareti vermiyor artık önceden mızmız huysuz olur esnerdi yalnız şimdi dikkatimi, çekiyor sabah 7.30 da kalktığında kahvaaltı yaptıktan sonra daha saat 9 a gelirken esniyor göz ovuşturuyor ben de uyanalı daha 1,5 saat olduğu için yatırmıyorum acaba uyku saati o saat mi anlamıyorum ki sonra çok zorlamak da istemiyorum uyutmak için
Uzun zamandır çınarın resmini eklemiyordum, fırsat olmuyordu. Seni çok seviyorum canım oğlum, inşallah herşey yoluna girecek. Allah sana sağlık huzur afiyet ve huzurlu düzenli uykular versin
Eki Görüntüle 627136
Bu yeni uyandığı bir zamanda çekilmişti uykusunu alınca mutlu enerjik oluyor maşallah, bir misafir gelince dediğin gibi canım bir akıllı oluyor sesi çıkmıyor ve uykusu bile geliyor sorun çıkarmadan yatıyor sanki bana inat yapıyor. Yatak yüksek indirince kuyu gibi oluyor bugüne kadar idare ettim ama artık aşağıya doğru sarkmaya başladı indirecem yarın ama nasıl geceleri sürekli içinden çıkarıp tekrar yatıracam kuyu gibi oluyor bel fıtığımda var en iyisi yeni bir yatak almak zaten bu park yatak onun uykusunu kaçırıyor gibi sanki rahat uyumasını engelliyor gibiçorabın birini de çıkarmışhiç de uykusuz gibi durmuyor çok mutlu bunlar böyle benimkine de herkes çok uslu diyor ahh ahhh
serenayy yatak çok yüksek değilmi asansörlümü yoksa aman dikkat et
Bu yeni uyandığı bir zamanda çekilmişti uykusunu alınca mutlu enerjik oluyor maşallah, bir misafir gelince dediğin gibi canım bir akıllı oluyor sesi çıkmıyor ve uykusu bile geliyor sorun çıkarmadan yatıyor sanki bana inat yapıyor. Yatak yüksek indirince kuyu gibi oluyor bugüne kadar idare ettim ama artık aşağıya doğru sarkmaya başladı indirecem yarın ama nasıl geceleri sürekli içinden çıkarıp tekrar yatıracam kuyu gibi oluyor bel fıtığımda var en iyisi yeni bir yatak almak zaten bu park yatak onun uykusunu kaçırıyor gibi sanki rahat uyumasını engelliyor gibi
kızlar mehaba bız salı gunu kızamık aşısını olduk cok kararsızdımama doktoruma guvenıyordumbebegıme baktı kaldırabılır vuralım dedı..coksukur mızmızlık bıle olmadı ates hıc olmadı sankı vurulmadık yanı..sukur bunuda boyle atlattık yasına kadar aşı yok..buarada emırhan ılk trasını da pazar gunu oldu ve cok rahatladı gozune ve kulagına gıren saclarından kurtuldu..şekıl oldu sıpam..buarada tartıldık 12kılo olmusuz ama hıc gostermıyor..eltımın ogluda aynı kılo ama sanırsın 15 kılo..dr boyunun uzun oldugunu soyluyor..bakın bı teyzelerı ogluma yakısıklıolmusmu
Eki Görüntüle 626854 Eki Görüntüle 626856 Eki Görüntüle 626857
Uzun zamandır çınarın resmini eklemiyordum, fırsat olmuyordu. Seni çok seviyorum canım oğlum, inşallah herşey yoluna girecek. Allah sana sağlık huzur afiyet ve huzurlu düzenli uykular versin
Eki Görüntüle 627136
kızlar ya kızıma noldu bılmıyorum dun de yazmısıyım uykusu sıkıntısızdı bugune kadar ne gece ne gunduz benı uzmedı ama bu bır haftadır ınanın hıc uyumuyoruz sureklı soylenıyo uykusunda ve sankı uyuyan o degıl bırden pat dıe acıyo gozlerını dun tam 18 kez kalktı 10 dakıkada 1 ben hıc uyumadım yanı tam 1 haftadır aptal oldum gunduz cde yarım saat uyur uyanır ondan once gunduz 3 saat aksam 11de bı yatardı 10a kadar kalkmazdı bıle ya da su ıcer uyurdu kırk yılda bır ve ben poposuna pıspıs yapardım dalardı sımdı besıkten yatagına koyamıyom hemen uyanıyo haftasonu kntrol var cok yoruldum daha 1 haftadır 3 4 kez kalksa amenna bu ne ınanın 18 ya butun gece oturubca ınsan sayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?