kimi dr lar 12 haftada söylüyorlar benimki çok kuralcı 16 haftadan önce söylemez. ben meraktan çatlayacağım.
ekimin ilk haftası randevum var ikili test için şuan benimde kafam ona takılmış durumda. rabbime emanet bebeklerimiz. inşallah sorunsuz atlatırız bunuda
şekerlerr günaydın biz geldik tembellik yapıp uyuduk bu saate kadardöktürmüşsünüz hepsini okuyamadım sayfaların
öncelikle hasta olan arkadaşlarım çook geçmiş olsun dikkat edin 1 limon sıkın bardağa üstünede 1 kaşık bal karıştırıp için çok yaararı olacak ...
petuşcum göbüş topiğinede yazdım göbüş çook tatlı çıkmış uzaktan kız gibi geldi bana
mmavilimm gözün aydın tatlım çok sevindim darısı hepimizin başına inş.
ekimin ilk haftası herkesin randevusu varrrrr
seninki kaçında tatlım benimki 4 ünde bakalım daktır ne dicekkkk:94:
Bu arada, neredeyse hamileliğimi öğrendiğim günden beri hasta gibiyim.. şimdiye dek hiç kusmam olmadı ama midem çok kötü.. sanki sürekli gemi yolculuğunda gibiyim.. aşırı halsizlik ve yorgunluk.. gazım çok fazla.. bi de üstüne 2 gündür boğazım şiş..
Bu genelde böyle mi yoksa benim mi bünye zayıf? Bu güne kadar sadece folik asit kullandım.. doktora yorgunluk ve halsizlikten bahsedince kan ilacı verdi.. gyno ferro sanol.. birkaç güne onu kullanmaya başlayacağım.. inşaallah iyi gelir!
İyi ki işten ayrılmışım diyorum.. Allah çalışanlara kolaylık versin!
şekerlerr günaydın biz geldik tembellik yapıp uyuduk bu saate kadardöktürmüşsünüz hepsini okuyamadım sayfaların
öncelikle hasta olan arkadaşlarım çook geçmiş olsun dikkat edin 1 limon sıkın bardağa üstünede 1 kaşık bal karıştırıp için çok yaararı olacak ...
petuşcum göbüş topiğinede yazdım göbüş çook tatlı çıkmış uzaktan kız gibi geldi bana
Amin inş. resimleri nereye ekliyorsunuz link görmedim ben
bende bende....glsin ayın 20 si:))offf midem ağrımasada yisemm
yaaa canım benimde alışverişim geldiii çok fenaaaa
sonbahar sezonu açıldı yaaa daha hiççç çıkamadımmm gidip şıkır şıkır giyinmekkkk istiyorummm
deüü..ama gerçekten hamilelik aptallığı die bişi varmış, insan biraz saflaşıo heralde, beynin bütün enerjisi göbene gidio ondan heralde, kocam çok dalga geçio benle evde bi saf oldun sen diebenimde kafamm çok bulanıyor düngece keremcemin adını düşün düşün bi türlü aklıma getiremedimm...geceleri uykum gelene kadar bebişime isim düşünüyorum da ahh bi cinsiyeti belli olsa işim kolaylaşıcak daha erken yatıcam
yapıolardır heralde ya..dur işte bilyoz 20. de yapılması gerekyo bakalım bişi diceklermi, demezlerse kırarız kafalarını..bendemi kayıt yaptırsam dicemmm bizim sokaktaki sağlık ocağı pek ufak bi aşı içinde deymez özelde yapmıyolarmı bu tetanozu:26:
günaydın kızz senle ben varyaa nisan analarının en tembelleriyizzz:78:
bu gidişle yata yata 100 kilo oluruzz
bende bende....glsin ayın 20 si:))
deüü..ama gerçekten hamilelik aptallığı die bişi varmış, insan biraz saflaşıo heralde, beynin bütün enerjisi göbene gidio ondan heralde, kocam çok dalga geçio benle evde bi saf oldun sen die
yapıolardır heralde ya..dur işte bilyoz 20. de yapılması gerekyo bakalım bişi diceklermi, demezlerse kırarız kafalarını..
günaydın kuzi..yine diom şehzadedoğurcam bennn:84::84::84:
hayır tabikide hayır...topiğin ilk annelerinden biri olarak ve sabısının daha cinsiyeti belli olmayan bi anne adayı olarak müsade etmem efendim buna ben...20 sinden sonra olcek...ilk benimki olcek..he he gerçi var dimi kesin bi prensimiz:))benimde ikili test yapılcak bakalım doktorumuz cinsiyet tahminini yapacakmı amaaaa sanki ekimin ilk haftası çoğununki belli olur gibime geliorrr
dün hürremden kapmadınmı bikaç replik
benimde ikili test yapılcak bakalım doktorumuz cinsiyet tahminini yapacakmı amaaaa sanki ekimin ilk haftası çoğununki belli olur gibime geliorrr
bende bende....glsin ayın 20 si:))
deüü..ama gerçekten hamilelik aptallığı die bişi varmış, insan biraz saflaşıo heralde, beynin bütün enerjisi göbene gidio ondan heralde, kocam çok dalga geçio benle evde bi saf oldun sen die
yapıolardır heralde ya..dur işte bilyoz 20. de yapılması gerekyo bakalım bişi diceklermi, demezlerse kırarız kafalarını..
günaydın kuzi..yine diom şehzadedoğurcam bennn:84::84::84:
göbişler topiğine bende baktım meğer yalnız değilmişim. benimde biraz çıktı göbeğim ilk zamanlar daha çoktu. hatta dedim ben şimdi böyleysem 9. ayda ne olurum ama şimdi biraz indi. sanırım gazdı. yaklaşık 1,5 kilo aldım. normal mi kızlar sizce.
canım bende zaten eskiden ayva göbek vardı o yüzden belli olmuyor hamileliğim en azından kimse anlamıyor hala.ama benimde 2 hafta önce falan 2 kilo fazlalığım vardı.gaz ve şişkinlikmiş şimdi 800 gr almış gözüküyorum.ama dr um ilk 3 ay alman yada almaman önemli değil dedi.umarım herşey yolundadır bendede..
inşallah canım.
senin sanırım 2. bebek. daha konuşmak için erken ama ikinciyide hemen peşine yap diyenler var. 5-6 yaşına kadar bekle diyenler var. ama seninkilerin yaş aralığı iyi olacak gibi.
evet canım 2.bebeğim allah nasip ederse.aralarında 3 yaş olucak.hep öle olsun dedim ama bakalım.bide kısmet arkafaşım yeni doğum yaptı sayılır 8.aylık daha yeniden hamile napıcam diye kara kara düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?