allahım bugün de bitti mesai..
kendinize iyi bakın kızlar.. biz kaçtık.. yarın görüşürüz yine
kendimi yeni bir trafik macerasına atayım sağ çıkarsam görüşürüz
kızlar arkadaşıma da doktor tatlı badem yaği önermiş
bai bai..bizde çıkcaz bi yarım saate ama bizimki daha heycanlı, vapura neyim binyoz bizz..
onada kıllandiri diolar emme bilemedim..:44:
o konuda bi bilgim yok canım ama olabilir bende zaten kaş ve kirpiklerim için almıştım tabi kullandım mı hayır
tanıdık bi sahne:))
önceden de böylemiydin ben hamile olduğumdan beri kolu kaldırmak istemiyorum hep uyuyayım istiyorum
merhaba güzel hatunlar nasılsınız ???
kızlar bence çay içmenin bebeğe bir zararı yok doktorların içmeyin demesinin sebebi kansızlık problemi çıkartabileceği günde 2 bardak veya 1 fircanın kimseye zararı olmaz merak etmeyin bizi doğuran anneler çayda kahvede içip bizleri doğurmuşlar
cnm biz sorduk özel hastanede yapıyoruz isterseniz biz yaparız dediler
bende ikisi arasında kararsızım ya, bizim forumda mustela çıkıo sanki???? bide aceba o kaşıntılar psikolojik olabilirmi ya benim sırtım bile kaşınıo bugünlerde..
yav bu ne maşallah sabah açılış yaptıgımızda 529du ahahahaokuyamadım hepsini herkeslerde evıne gıtmiş bizde çarşıdaydık gezdik bol bol hava aldık
bende az önce pazara gittim herbir tezgahın üstünde ne varsa kokularını tek tek aldım rengim atmış halde geri çıktım pazardan böööüüü:26:
miden fenamı hala napıyo oğluşun:))
yaaa benim küçük herif çarşıda pazarda markette şarküteride nereye uğrarsam herşeyeee saldırıyor bende malumunuz deli karılar gibi çekiştirip duruyom çocuğa bağrıyorm fln napıcam ben bununlaa yaa sinir edio beni en ufak bişi görmesin hepsinden istiyorrr
eve gelince oğluma yemek yedirip yatırdım şimdi iyiyim canım yukarıda onu anlatıyorum napıcam yaaa çok fena oldu çocuk babaanesi şımartıoo
hele oyuncakçının önünden geçmiyim başlıyo tepınmeye arabada:)) küçükken daha beterdıde şimdi eline sımıt verıyorum topitop şeker verıyorum duruyo hayır otur dıyorum oturuyo bugun yormadı benı sağolsun:))birşeyler ver eline o değil ben dıyorumkı daha küçük olcak dıyerı doğdugunda ıkısınıde arabaya nasıl koycam herhalde hiçbiyere çıkamıcam ben
aaaaa ben çeşit çeşit koydum walla, bu akşamda hamilelik çizgimi çekip koycam size:)) tam kasıkla göbiş arası, canlı canlı
cmt de asteriks olcam, varma başka bi isteğin bebem..
aaaaa ben çeşit çeşit koydum walla, bu akşamda hamilelik çizgimi çekip koycam size:)) tam kasıkla göbiş arası, canlı canlı
cmt de asteriks olcam, varma başka bi isteğin bebem..
hahaa ben hiç koymayayım göbiş 6aylık gibi oğlumdan kalma
benimki bebişin doğduğu sene anaokuluna gidecek rahatım o yüzden canım bnm oğlum 2007 doğumlu:97:
kızlarrrr topiğe bende koydum göbükümüü
he ben ona da baktım 3 al iki öde kampanyası var mı orda onu göremedim.3 tane gidiyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?