2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bu hafta randevun var mıydı?ben perşembe günü gidecem. hem gitmek istiyorum hemde acaba biraz daha mı beklesem diyorum,ama okullar açılıyo seminer döneminde gidemem.

benim çarşamba günü randevum var.bence sende git hem strese girmemiş olursun.sen kalp atışını duymuş muydun?

doğum yapalı yedi ay oldu ve tekrar mı hamilesin???

eveeettt =)
annen olma duygusu nasil bisey acaba?

inanilmaz hele ilk kucaginiza aldiginizda size ilk kez güldügünde

insan 2cide daha tecrübeli daha rahat oluyo ben kizimda cok korkuyodum bide gec olmustu herseye dikkat ediyodum allaha sükür rahat güzel bi hamislik gecirmistim

Benim 5. Haftada kese gorunuodu ama icinde bisi yoktu bide bende 72 kiloyum Dr banada max. 9 kilo alcan 9 ayda dedi hatta ilk 3 ay kilo Alman'ı istemiyorum dedi ama diet vs vermedi bu kadarda cok abartmadı. Yani kilo azda olsa cok da olsa hamilelikte max. 9 kilo alınmasını oneriyorum dedi. Ayrıca cinsel iliski icinde 5. Haftada gittigimizdede 8. Haftada gittigimizdede üstüne basa basa soledi eskisi gibi devam edebilirsiniz dedi.

canım aklına kötü şeyler getirme bişey olmaz allahın izniyle herşey yolundadır

Kızlar hayırlı pazarlar:)
Ben de kısmetse Nisan 2012 annesi olacağım
Yarın doktor kontrolüm var, umarım keseyi görürüz

İlk defa hamile kaldım, 1.5 senedir istiyorduk, hala şaşkınım:)

Adetim 6 gün geçtikten sonra test yapmaya cesaret ettim

Hayırlısı olsun topiğimiz

herkese selaaaaammmm.2010 haziran annesiyim.kızım 14 aylık.arayı fazla açmadan kızıma kardeş istedik Allahım da verdi.23 nisan görünüyor ikinci bebeğimizin doğum tarihi ancak ilki sezaryen olduğu için buda öyle olacak ve tarih iki hafta ileri alınacak.umarım hepimiz sağlıklı sıhatli sorunsuz gebelik geçirir bebişlerimizi zamanında kucaklarız

tebrikler canım allahım sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahhh

herkese iyi geceler kızlar ben kaçtım.yarın yine hafta başı üüüffff gelmez artık cuma geldimide fırt diye biter bişi anlaşılmaz.

hayırlı geceler olsun inşallah herkese bi uyku çöktüki anlatamam ballı sütümüde içtim şimdi sıra uykuda

bende 2010 mayıs annesıyım 15 aylık kızım hoşgeldın aramıza:)
emzırıyomusun hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…