canım zaten oda takımının duvar rafı var onun da üstüne dediğin gibi yaptık hade..bence perde için kesinlikle english home a bak cnm..
ben oldum olası oranın herşeyini çok beğenirim...inceceik dantel tüllerden var..
illa çizgifilmli bebekli olmasına gerek yok..
sade bi gül kurusu sade bi pembe yapabilirsin...ponponlu fon perdeleri vs. yapıolar..çok pastel renklerle çalışyolar..ve inanılmaz hesaplı bi yer..karar vermeden önce mutlaka bak derim...senin mobilyaların zaten sade perdeni düz bi renk ama bi gül kurusu rengi yaparak örneğin yapabilirsin derim..
halı içinde perdeyi tek renk yaparsan halıyı tek renk yap derim..
detaylarla odayı renklendir, örneğin bi raf yap üstüne renkli oyuncaklar vs. koy..dönencesi renkli olur..cibinliğine renkli pon ponlar kelebekler vs. kondurursun..dolabına aynen yine..öyle detaylarla süsleyebilirsin odayı..
english home bakmak hiç aklıma gelmedi açıkcası.. düz bişey istiyorum ama benim görüp işte bu demem lazım.. kafamdan bişey hayatta uyduramam.. perdecilere baktım ben.. hep o figürlüler var.. nasıl istersem yapabileceklerini söylüyorlar ama bi bilsem ne istediğimii..
çok sağol petuşcum.. english home bakmak süper fikir..
oh mis olmuştur bend eeşimle boyamıştım kızımın odasını pembe pembe:))
bend ehiç sevmem o fıgurlu perde ve halıları, ben güneşliğini mekanızmalı aldım simli toz pembe, tulude krem rengı tıftıkli birşey y ere kadar
halısınıda ıkı renk aldım beyaz ve pembe kalın şerıtlı , şagy olanlardan küçük birşey makıneye atıp yıkayabılıyorum :)![]()
ben de güneşliği krem tülünü pembe alayım diyorum ama işte düz bişey de olmasın diyorum.. off..