2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bence perde için kesinlikle english home a bak cnm..
ben oldum olası oranın herşeyini çok beğenirim...inceceik dantel tüllerden var..
illa çizgifilmli bebekli olmasına gerek yok..
sade bi gül kurusu sade bi pembe yapabilirsin...ponponlu fon perdeleri vs. yapıolar..çok pastel renklerle çalışyolar..ve inanılmaz hesaplı bi yer..karar vermeden önce mutlaka bak derim...senin mobilyaların zaten sade perdeni düz bi renk ama bi gül kurusu rengi yaparak örneğin yapabilirsin derim..
halı içinde perdeyi tek renk yaparsan halıyı tek renk yap derim..
detaylarla odayı renklendir, örneğin bi raf yap üstüne renkli oyuncaklar vs. koy..dönencesi renkli olur..cibinliğine renkli pon ponlar kelebekler vs. kondurursun..dolabına aynen yine..öyle detaylarla süsleyebilirsin odayı..
canım zaten oda takımının duvar rafı var onun da üstüne dediğin gibi yaptık hade..
english home bakmak hiç aklıma gelmedi açıkcası.. düz bişey istiyorum ama benim görüp işte bu demem lazım.. kafamdan bişey hayatta uyduramam.. perdecilere baktım ben.. hep o figürlüler var.. nasıl istersem yapabileceklerini söylüyorlar ama bi bilsem ne istediğimii..
çok sağol petuşcum.. english home bakmak süper fikir..
oh mis olmuştur bend eeşimle boyamıştım kızımın odasını pembe pembe:))
bend ehiç sevmem o fıgurlu perde ve halıları, ben güneşliğini mekanızmalı aldım simli toz pembe, tulude krem rengı tıftıkli birşey y ere kadar
halısınıda ıkı renk aldım beyaz ve pembe kalın şerıtlı , şagy olanlardan küçük birşey makıneye atıp yıkayabılıyorum :):49:

ben de güneşliği krem tülünü pembe alayım diyorum ama işte düz bişey de olmasın diyorum.. off..

canım zaten oda takımının duvar rafı var onun da üstüne dediğin gibi yaptık hade..
english home bakmak hiç aklıma gelmedi açıkcası.. düz bişey istiyorum ama benim görüp işte bu demem lazım.. kafamdan bişey hayatta uyduramam.. perdecilere baktım ben.. hep o figürlüler var.. nasıl istersem yapabileceklerini söylüyorlar ama bi bilsem ne istediğimii..
çok sağol petuşcum.. english home bakmak süper fikir..

ben de güneşliği krem tülünü pembe alayım diyorum ama işte düz bişey de olmasın diyorum.. off..

bende önce hayal ederim..sonra arayıp bulurum guzum:)))
netten vakktin olursa bak bebek odası dekoru die..bi çok blog var...beğendiğin olursa ona göre yaptırırsın..
english home ada bence denk gelirse mutlaka bak..ben çok beğenyom orayı...sade pastel renkleri sevyosan illa bişi çıkarırısın gibime gelio...

petunya bu dediğin yer nerde ?

cnm eminönünde havuzlu han diye bi yer..
vapurdan inince mısır çarşısına girdik...mısır çarşısından sol yaptık...o sokağın sonundan sağ yaptık....o sokağın ucundaydı...
bizde sorarak bulduk ama bilinen bi yer esnafa sorunca tarif ediolar...

kızlar modoko'da perde dünyası diye bi yere girdim. var olan tülüme sadece cicili bi don alayım dedim. 3'er metreden 2 tane fona 1.000 lira dedi. nakitte 800 civarı bişi olurmuş. ben brillant'a bütün evimi 900 liraya yaptırmışım adam 2 fona 800 diyo. nasıl bi dünyadır anlamadım ki!!!

perdelerimi yaz başı değiştirdiğim için çocuk odasının tülüne dokunmayacağım, sadece pembeli fon alıp şirinleştireceğim.
en fazla 100 liraya hallederim onu da.

halı olarak da kesinlikle 3k konsept'i tavsiye ederim, esprit'in çok güzel çocuk odası halıları oluyo cıvıl cıvıl renklerde, fiyatları da gayet uygun...

Merhaba kızlar biz geldik.
100'den düşme meselesine gelince hiç hatırlatma resmen azcık bişi kaldı, zati geçen gece rüyamda bebikimi doğurduğumu gördüm. işin garibi erken doğduğu halde tosun gibiydi, hatta çişini bile sölüyodu, fakat rüyam şimdiki zamanda geçtiği için ben bebeğimin eksiklerini tamamlamıştım kıçı açık kaldı yavrumun, sabah uyanır uyanmaz eşime anlattım, bu çocuk bize msj yolluyo her an gelebilirim hazırlıklı olun ulen diyo kalk bari gidip hastane çıkışını alalım dedim.
biri kadife ikisi penye 3 takım hastane mama önlüğü ve patik aldık.

Dün sabah ben de gördüm benzer rüyayı, doğuruyordum. Hem de öyle çok acı falan çekmedim, dikiş falan da yoktu. Hastanedeydim ama kendim doğurdum, nasıl oluyorsa artık. :1: Bebişimin üstünü giydirdim, sonra bir ara omuzumdaydı kızım, öpeyim seveyim derken dayanamadım elini ısırmışım. :1:

vapurdan inince mısır çarşısına girdik...mısır çarşısından sol yaptık...o sokağın sonundan sağ yaptık....o sokağın ucundaydı...

Babamızı kandırabilirsek biz de gitmeyi düşünüyoruz en yakın zamanda.

tesekkur edıyorum istanbulun yabancısıyız da daha tam bılmıyoruz ne nerdedir :D

Merhaba kızlar biz geldik.

Dün sabah ben de gördüm benzer rüyayı, doğuruyordum. Hem de öyle çok acı falan çekmedim, dikiş falan da yoktu. Hastanedeydim ama kendim doğurdum, nasıl oluyorsa artık. :1: Bebişimin üstünü giydirdim, sonra bir ara omuzumdaydı kızım, öpeyim seveyim derken dayanamadım elini ısırmışım. :1:

Babamızı kandırabilirsek biz de gitmeyi düşünüyoruz en yakın zamanda.
babayla gitmemek daha mantıklıda insan kıyamıo...
ben eşime göstermeden hiçbişi alamıom bebişe çünkü babamızda çok heveslenio özenio..önceden sıkı bi pazarlık yaptım bak hadi hadi demek yok taammı die..yoksa sana haber vermeden giderim bi ara die tehditte ettim:))) yinede bi hanın içinde 4 saat geçirince elinde koca bi kuvet kova vs. ile gözlerindeki minik kıvılcımları görebiliyordum..:1::1::1: ıvız zıvırları hiç araya sıkıştıramadam, yani şerbet bardağına süs alcam, yapacağım şeker ağacına incik boncuk alcam desem bide kıvılcımlar aleve dönüşebilirdi..bundan ötürü haddimi bildim:))) ama içimde kalan şeyler var..fırsat kolluom, ona çaktırmadan gitmem lazım gerek bi ara:))

tesekkur edıyorum istanbulun yabancısıyız da daha tam bılmıyoruz ne nerdedir :D
rc ederim cnm..bu topic cik bu paylaşımlar için var cnm..ne dimek sor söylerim yani..:31::31:

pazartesileri sevmiyorum... forum da sessiz... of çok sıkıcı yaaa... çok uykum var.... sol bacağımda daha doğrusu sol kalçamda mütiş bir ağrı var... doktora gitsem miiii yok randevuyu mu beklesem.... topallıyorum resmen... hava soğuk... babamıs da bugün gececi, akşam yalunuzuz demek... evde portakal da yok off markete girmeye erinmesem keşke şöle en sulusundan iki kilo finike portakal alsam dört beş tane yesem yatsam... uuuu çok şikayet etmişim ben yav, ne kaa mız mızım... bugün kendimi de sevmedim zannımca:26:

Benim oğlum çoştu yemekten sonra, kıpır kıpır hiç durmuyor...
Bende Şubat ayını bekliyorum alışveriş için ama beni acayip heyecanlandırıyorsunuz yaneee :)
Aldıklarınız çok şeker şeyleyyy
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba benim de oğlum Nisan ayında doğacak Allah nasip ederse ama ben daha doğru dürüst hissedemiyorum hareketini bugün kontroldeydik bir sorun yok hareketliydi de ama ne zaman hissederim acaba sen ilk ne zaman hissettin canım?

kızlar bebek odası alan ya da almayı düşünenler.. karar verdinizmi hangi marka alacaksınız? ben belisin denizci bebek odasını almayı düşünüyorum dün bi mağazaya gittik 1600 lira dediler 2 kapılı gardrop, büyüyebilen beşik, şifonyer ve yatak. sizce nasıl fiyatı?

Petuş aldıkların çok güzel, mutlu günlerde kullansın yağmur kızımız :)
Şu sıkıntılardan kurtulup ben de alışveriş coşkusuna kapılmak istiyorum artık ya :55: Bugün keyfim yerinde ama bakınıyorum sadece öyle sitelere şimdilik.
Ya bir de sizin de göğüsleriniz kafanız kadar oldu mu kızlar ya :) 5 kilo aldım şimdiye kadar ama tahminimce 4'ü göğüslerimde, taşıyamıyorum artık vallahi :) Sadece süt taşıdıklarına inanmıyorum, iki bebeğin de onlardan çıkacağını söylüyorum eşime, nerden çıkarıyorsunuz bunları diye soracak muhtemelen eşim reklamlardaki gibi :)

ben eşime göstermeden hiçbişi alamıom bebişe çünkü babamızda çok heveslenio özenio..önceden sıkı bi pazarlık yaptım bak hadi hadi demek yok taammı die..yoksa sana haber vermeden giderim bi ara die tehditte ettim:))) yinede bi hanın içinde 4 saat geçirince elinde koca bi kuvet kova vs. ile gözlerindeki minik kıvılcımları görebiliyordum..:1::1::1: ıvız zıvırları hiç araya sıkıştıramadam, yani şerbet bardağına süs alcam, yapacağım şeker ağacına incik boncuk alcam desem bide kıvılcımlar aleve dönüşebilirdi..bundan ötürü haddimi bildim:))) ama içimde kalan şeyler var..fırsat kolluom, ona çaktırmadan gitmem lazım gerek bi ara:))
QUOTE]

gül gül öldüm ya elde kova küvet o hal gözümde canlandı..şimdi bizimki de çok hevesli ama sonumuz benzer olur sanırsam..biz daha çöp bile almadık para biriktiriyoz belki dedelerden ninelerden de gelir diye bekliyoz bakalım..ocakta başlıycaz kısmetse..

QUOTE]

gül gül öldüm ya elde kova küvet o hal gözümde canlandı..şimdi bizimki de çok hevesli ama sonumuz benzer olur sanırsam..biz daha çöp bile almadık para biriktiriyoz belki dedelerden ninelerden de gelir diye bekliyoz bakalım..ocakta başlıycaz kısmetse..

valla bize kimseden bişi gelmiyo yaaa
boşuna pohpohluyoruz anne babaları :))) (sözüm kendi anne babamdan dışarı hehehe)
:1::1::1:

boşuna pohpohluyoruz anne babaları :))) (sözüm kendi anne babamdan dışarı hehehe)

kendi babam ben para vereyim sen beğendiğini al dedi de.. diğer taraftan tık yok cocuğu olan arkadaşlar fazla heveslenme diyo ya ben hala bi umut bekliyorum alışverişlere gideceğiz kayınvaldem donatçak yavruyu diye:21::32:

Herkese selamlar...
Bende aranıza yeni katıldım allah nasip ederse 5 Nisanda bir oğluşum olacak. İlk hamileliğim...
size bir sorum olacak eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ve doktorum indirect combs testi yaptırmamı istedi.
daha önce aranızda bu testi yaptıran var mı? nerde yaptırdınız. paylaşımlarınız bekliyroum şimdiden herkese teşekkürler...

Şu sıkıntılardan kurtulup ben de alışveriş coşkusuna kapılmak istiyorum artık ya :55: Bugün keyfim yerinde ama bakınıyorum sadece öyle sitelere şimdilik.
Ya bir de sizin de göğüsleriniz kafanız kadar oldu mu kızlar ya :) 5 kilo aldım şimdiye kadar ama tahminimce 4'ü göğüslerimde, taşıyamıyorum artık vallahi :) Sadece süt taşıdıklarına inanmıyorum, iki bebeğin de onlardan çıkacağını söylüyorum eşime, nerden çıkarıyorsunuz bunları diye soracak muhtemelen eşim reklamlardaki gibi :)
çok saol canım...ahhhh ahhh sorma canım ya..herif hergün soruo bunlar doğumdan sonra küçülür dimi dei...kısmet diom, oda inş. dio..korkuo yefrum napsın:)))
QUOTE]

ayy canım ya aynen yani komediydi....o legenle bi aşağı bi yukarı...
7. kattaki sepeti beğendim..yok yok 4. kattaki güzeldi..
4. kata baktım 7 deki daha güzeldi dimi, çatladı yani, ama bişi demedi saolsun..en sonunda o basit şeker sepetien 35 lira verdiya bi daha 7. kata çıkmayalım die, bide en güzeli bu falan didi, yalancı:)))

ben iş bölümü yaptım..ne alcaz die sordular..
babamızın babası arabasını alcak
babamızın anası uyku setini aldı(almasa dahamı eyiydi bilemedim, bak yine o kahverengi çizgileri aklıma geldi)
ablam bornoz havlu onları alcak
annem hastane çıkışını aldı
dayımızın çalışanı buhar makinasını alacak.
ünv. de okuyan dayımıza busr çıktı ocakta alcak busrunu oda ateşölçer alacak(ona bile göz diktim yani)
amcaya bi görev vermedim henüz, sormadı daha ne alim die, işsiz şimdilik..
babam sormadı ne alim die onunda bi görevi yok...

Son düzenleme:
Babamız pek karışmıyor bizim ne aldığımıza eve gelince bugün ne aldınız bakim kızımıza diye soruyor. Birşey aldıysak hemen giymeye çalışıyor bu bana olmuyor diye suratını büzüştürüyor :1: :1: Babamızla gitsek gerçi dayanamaz mağazayı alır çıkar :1: Genelde babannemizle alışveriş yapıyoruz. Zevklerimiz benziyor genellikle. Bir sürü örgümüz oldu şimdiden ama babanne daha çok örüyor tabi kızımıza. Evlerimizin arasında iki sokak var. Eskiden daha uzakta oturuyorduk ama bebek olunca zor olur diye ikimizin annesinden birine yakın olalım dedik.

kızlar bebek odası alan ya da almayı düşünenler.. karar verdinizmi hangi marka alacaksınız? ben belisin denizci bebek odasını almayı düşünüyorum dün bi mağazaya gittik 1600 lira dediler 2 kapılı gardrop, büyüyebilen beşik, şifonyer ve yatak. sizce nasıl fiyatı?

Düşünmüyorum şuanda bebek odası almayı, yatak odasına bir tek beşik ya da park beşik almayı düşünüyorum. Kendi gardrobumun orta kısmını da onun için hazırladım bile. Biraz büyüdükten sonra genç odası yapabilirim kızımın zevkine göre. Ama 1600 acayip yüksek bir fiyat. Araştırırsan çok daha ucuz ve güzel şeyler var canım.

Bir aydan fazla süredir aynı durumdayım, her biri 2şer kilo sanki :1: . Hele etrafları o kadar koyulaştı ki bakıp bakıp bunlar benim mi diyorum. :)

geçmişi okuyup geldim nabersinizz petuş aldıkların çok tatlı güle güle sağlıkla giysin yağmurcuk ocakta bende gitmeyi düşünüyorum görümcem fatihte oturuyo oraları iyi biliyo onunla giderim kocayla gidemem beni sinir eder çabuk hadi al gitsin der şöyle uzun uzun baktırmaz beni sinir eder :27::47:en iyisi onsuz gitmek

Back
X