2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm...sizin desteğiniz eşiminkinden kat kat fazla...:) ne biliyim anlatamıyorum bile artık hislerimi...kızıma yazıyorum..bir günlük tutuyorum kızıma ithafen ona döküyorum içimi...

anladım cnm sağol...ben de park yataklardan haz etmiyorum işte ama o beşiklerde en fazla 6 ay işte..ne biliyim çok kararsız kaldım...
ah ahh eşimde de heves yok onda olmayınca bende de olmuyor...şunu ne yapıcaz bunu nasıl alalım diye konu bile açamıyorum gereksiz bi tepki vericek diye...sırf sinirim bozulmasın diye

zor gunlerimi bebegim ben önce allah sonra annem sayesinde atlattık simdi annemin kolesterolu cıktı kalkamıyo guatr da kitle varmış doktorlar birde biopsi istedi cok korkuyorum lütfen annem için dua eder misiniz rabbim acil sifa versin inşallah bebegimi sag salim kucama alıp annemle babamla ailemle buyutmek istiyorum

slm minik kuzuların anneleri. bihaftadır topiğe girmiyorum, girersem de 4-5 sayfa okuyabiliyorum. tez izlemem var yakında çok çalışmam gerekiyor. topiğe girince çıkamıyorum, tez kalıyor. iyice koptum topikten herkese iyi haftasonları...

Red benim işaretler horon tepiyor dikkat ettiysen. İşaret koyup gitme modasına farklı bir tarzla girdim

Allah acil şifalar versin , insallah iyi çıkar tüm sonucları

Allah acil şifalar versin canım. Umarım temiz çıkar sonuçlar.

yemin ederim alttaki yorumu görünceye kadar içimden "sende mi arasta " diyordum. diğer yorumu görünce koptum

çok özendim kız öyle yapmaya. Canım çekti benim de. İşaret aş erdim. Hamileyim ben bana herşey mübah bi kere taam mı hıhhh Arada yapıcam değişiklik oluyor

çok özendim kız öyle yapmaya. Canım çekti benim de. İşaret aş erdim. Hamileyim ben bana herşey mübah bi kere taam mı hıhhh Arada yapıcam değişiklik oluyor
yerim senin hamişliğini hadi idare ederiz biz topik olarak zaten burası huysuz hamişleri idare etme topiği
............................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;..........................
bende yaptım bulaştı bu hastalık beni de idare etsinler hepimiz hamişiz hepimiz haklıyız yaşasın özgür hamişler koalisyonu şerefeeee

Canim internetten siparis verirsin, artik herseye ulasim kolay dert etme...

Bu nokta olayi bana biraz garip geldi, sirf digerleri rahatsiz oldugunu soyledi diye topluca gelip tepki icin yapilmis sanki. Oyle degilse selamsiz hanimlardan ozur dilerim...

şerefe panpa

Kizlar galiba bende anemi cikti kan vermistim en son gittigimde postaya ilac recetesini yollamislar (almanyada normal) bizde eve gec geldik evide aramislar haftasonuda kapali dra soramadim ilaci alip hemen baslamalimiyim acaba pazartesini beklesem mi

ben kendimi tonluk gibi hissediyorum çarşamba günü şeker yüklemesi için gideceğim nasıl oluyor ne kadar zaman sürüyor yaptıranlar paylaşırsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…