- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.301
canım anladığım kadarıyla sen de büyüyebilen karyolada karar kılmışsın. ben de ondan aldım. sadece yatağı konusunda bir türlü karar veremiyorum, sen neye karar verdin? yatak boyu karyolası büyütülmüş haliyle 80x180 olması lazım. ya da büyütülmemiş hali için de 80x130. 80x130 alsam yatağını, karyolasını büyüttüğümüzde yeniden yatak almak durumunda kalcaz. 80x 180 mi almak lazım acaba:26: ben bugün hiçbir şeye karar veremiyorum
fazla düşük yapmışsındüşüklerinin nedeni araştırıldı mı? birde canım
ağrıdan ağrıyada fark vardır ben doktoruma söylesem bile ki soracağım mutlaka dinlen evdesin zaten bol bol yat dinlen dicek elbette iş yapmak sancıları olanlara yasak... iş yapıyorsan bile dinlenerek ara vere vere yapman gerekli eğil kalk işleri değilde rutin, yemek, toz,bulaşık çamaşır belki süpürge o kadar başka bişey yapmamalıyız... bebeklerimiz çok kıymetli....
bu saydığım işler bile bizler için yorucu çünkü artık bel ağrılarıda başladı... benim sık sık omuriliğimde karıncalanma hissizlik olmaya başladı.... korkuyorum otururken bile hep yastıklarla destekliyorum belimi...
büyüyen karyolayı yatak odasında ilk zamanlar kullanamaz mıyız peki? siz nasıl yapacaksınız? ben de onlardan almak istiyorum daha mantıklı ama ilk zamanlar için yatak odasına ayrı bişey almak gerekir diye düşündüm o zaman da...park yatak gibi....park yataklar da hoşuma gitmiyor bir türlü :/
bu arada hepiniz ne hevesli ve beceriklisiniz nelerle uğraşıyorsunuz...ben de normalde çok severim böyle şeylerle uğraşmayı eşimle sözlendiğimiz de bile neler yapmıştım ona özel ama hiç beklediğim reaksiyonları alamamıştımen sonunda benim de hevesim kaçtı herşeyden şimdi üşeniyorum böyle şeylere....
Cnm allah hepimzn bebislerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsn ins..kasik agrilari olabiliyo..geriliyo gbi bi agriysa artk rahim yukari ckiyo ondandr doktorm demstiyapılmayan test kalmadı ama bişe çıkmadı doktorum tedbir olarak kan sulandırıcı iğne verdi allahın izniyle bebeğim 20. haftaya kadar geldi düşen bebeklerim kalp atımı duyulduktan hemen sonra düşüyodu sancıya gelince iş yapma falan demedi bide sancıya bulduğu nedene inanamazsın sık iş yapmıyosam hamlıyo olabilirmişim neyse şimdiim iyiyz çok şükür sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gerçekten çok kıymetli bebişlerimiz alah onları ve bizi korusun.
büyüyen karyolayı yatak odasında ilk zamanlar kullanamaz mıyız peki? siz nasıl yapacaksınız? ben de onlardan almak istiyorum daha mantıklı ama ilk zamanlar için yatak odasına ayrı bişey almak gerekir diye düşündüm o zaman da...park yatak gibi....park yataklar da hoşuma gitmiyor bir türlü :/
bu arada hepiniz ne hevesli ve beceriklisiniz nelerle uğraşıyorsunuz...ben de normalde çok severim böyle şeylerle uğraşmayı eşimle sözlendiğimiz de bile neler yapmıştım ona özel ama hiç beklediğim reaksiyonları alamamıştımen sonunda benim de hevesim kaçtı herşeyden şimdi üşeniyorum böyle şeylere....
iyi akşamlar bayanlar benim bu gün vajinamda bir ağrı var ön tarafa doğru acaba nedendir bi tahmini olan varmı
yapılmayan test kalmadı ama bişe çıkmadı doktorum tedbir olarak kan sulandırıcı iğne verdi allahın izniyle bebeğim 20. haftaya kadar geldi düşen bebeklerim kalp atımı duyulduktan hemen sonra düşüyodu sancıya gelince iş yapma falan demedi bide sancıya bulduğu nedene inanamazsın sık iş yapmıyosam hamlıyo olabilirmişim neyse şimdiim iyiyz çok şükür sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gerçekten çok kıymetli bebişlerimiz alah onları ve bizi korusun.
..........................
.......................
herkesin ne kadar acelesi var öyle yahu bi slm lutfedin.....................................................
!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?