2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hamişlerrr
Off çok yoruldum,başım çok ağırıyor.
O mağaza senin bu mağaza benim gezip durduk.:)
Ama öyle aman aman içime sinen birşey olmadı.
Genelde fiyatlar aynı.Bir yer kaldı bakmadığım onada baktıktan sonra büyük eşyalarını alacağım.

büyüyen karyolayı yatak odasında ilk zamanlar kullanamaz mıyız peki? siz nasıl yapacaksınız? ben de onlardan almak istiyorum daha mantıklı ama ilk zamanlar için yatak odasına ayrı bişey almak gerekir diye düşündüm o zaman da...park yatak gibi....park yataklar da hoşuma gitmiyor bir türlü :/

bu arada hepiniz ne hevesli ve beceriklisiniz nelerle uğraşıyorsunuz...ben de normalde çok severim böyle şeylerle uğraşmayı eşimle sözlendiğimiz de bile neler yapmıştım ona özel ama hiç beklediğim reaksiyonları alamamıştım en sonunda benim de hevesim kaçtı herşeyden şimdi üşeniyorum böyle şeylere....

yapılmayan test kalmadı ama bişe çıkmadı doktorum tedbir olarak kan sulandırıcı iğne verdi allahın izniyle bebeğim 20. haftaya kadar geldi düşen bebeklerim kalp atımı duyulduktan hemen sonra düşüyodu sancıya gelince iş yapma falan demedi bide sancıya bulduğu nedene inanamazsın sık iş yapmıyosam hamlıyo olabilirmişim neyse şimdiim iyiyz çok şükür sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine gerçekten çok kıymetli bebişlerimiz alah onları ve bizi korusun.

Cnm istedgn reaksiyonlari alamiyosan yapma bos yere caninida skma...erkekler bazen okuz olabiliyo..dogum tarihlermz ayni olur blki bkarsn bzm zillilet ayni gun gelirkafanin dagilmasina yuzunn gulmesine sevndm cnm.burda paylasmlarndan anlayabiliyrm sıkntini.hep gul cnm dunyann en kutsal seyini yasiyrz ve mutlu olmayi hakedyrz

Cnm allah hepimzn bebislerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsn ins..kasik agrilari olabiliyo..geriliyo gbi bi agriysa artk rahim yukari ckiyo ondandr doktorm demsti

canım ben odasını yaptım. yatak odama da 6 ay bizimle kalabilmesi için ayrıca beşik aldım. park yatak görüntü itibariyle hoşuma gitmediği için tercih etmedim. ha rahattır belki tabiki orasını bilemem.

bu yaptıklarını bebeğin için yapacaksın o da üzerlerine çişini yaparak en güzel reaksiyonu gösterecek emin ol :)))

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlarrrrr.....

1 haftadır keçe arıyorum ama maalesef yok yok yok yok yoooookkkk....işte küçük ilçede yaşıyor olmanın dezavantajı.şimdi bütün hevesim kursağımda mı kalacak benim yaaaaaa...çıldırıciğiiiiiimmmmmm..........

çok şükür o zaman sen en zor dönemlerini atlatmışsın ama o doktora rağmen yani... nasıl şaşırdım öyle şey mi olur bu bacak ağrısı ya da bel ağrısı değilki hamlamaktan olsun bildiğin sancı çekiyoruz ara ara... tam tersi ara dinlenmeleri yaparsan ne bileyim gündüz 1-2 saat uyursan esas çok iyi hissedersin ve ağrın olmaz canım bakma sen o doktora... evet aynen bebeklerimiz çok kıymetli... ve ben inanıyorumki sonuna kadar tamamlayacağız...

selam kızlar bugün şeker yükleme testi yaptırdım üst sınır 140 benımkı 141 cıktı doktorum başla bı test yapmayalım ama sınırdasın beyaz ekmek pirinç şekerli gidalardan uzak dur dedi bebeğimin karın çevresi normalden bıraz fazla imiş ve şuan 700 gram yanı iri bi bebek olucak dedi gebelik şekeri olanların bebekleri iri doğuyormuş biraz bakalım umarım kalan 3 ayımda şekerimi sınırda tutmayı başabilecekmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…