2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

....... .......
........... ...........
............... ...............
.........................................
........................................
....................................
..................................
...............................
............................
........................
....................
................
..............
.........
.....

...........................................................................!!!!!

Allah acil şifalar versin annenize...merak etmeyin düzelir...benim annemde de kolestrol çıkmıştı,çok korkmuştuk..mecburen ilaç kullandı...aslında ilaçlardan daha çok korktuk ama mecbur kullandı ve düştü...guatrdaki kitle de temiz çıkar inşallah...Allah şu zor,hassas günlerimizde kaldıramayacağımız yük vermesin....

Günaydın kızlar bugün hava çok güzel ve biz de güzel bir gün geçireceğiz inşallah önce bebeğimize mobilya bakmaya maskoya sonra da. Emirgan koruluğuna lale zamanının kaçırma istemiyorum :) herkes iyi hafta sonları :)))))))

cok tesekkurler sizlerin duası onemli benim için rabbim yardımcımız olsun

Canım çok geçmiş olsun,RABBİM bebeğini tüm sevdiklerinle birlikte gönlüne göre büyütmeni nasip etsin.bebekler mucizedir annen içinde şifa olsun inşallah.

Günaydın tontişler muuuusmutlu bir hafta sonu geçirelim inşallah
Bu arada noktacılar şekilli misilleme yapıyor kikikikiki
Saygı duyuyorum büyüksünüz

Günaydın kızlar :)) Damlaliipek geçmiş olsun canım acil şifalar bugünü dışarda geçirecek olanlara da keyifli gezmeler ben bugün öğlene kadar çalışıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…