- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.281
ellerine sağlık canım.. Ben öyle örme işlerinden çok sıkılıyorum hemen bitmeli benim yaptığımbakalım şimdi odamızın boya işi bittiğinde duvara farklı şeyler yapmak istiyoruz.. duvar boyasıyla mesela... bi duvarımız pembe diğer duvarları gri yaptık. pembe duvarın üstüne yuvarlaklar yapıcaz gri boya ile bakalım nasıl olacak bi duvarada tavşan figürü çıkardım gri duvara pembe tavşan bıyıklarınıda siyah keçeli kalemle çizerim diye düşünüyoum inş. duvarın içine etmemmmm Eki Görüntüle 684055 içini boşlattığım resim ve üstündeki bitmiş hali.. yapabilirsem duvardaki halini paylaşırım :) sanırım kocamla değişik neler yapabiliriz diye düşünmekten tımarhaneyi boylucazz :):):):)
Pembe-gri kombinasyonuna bayılırım canım iyi düşünmüşsünüz :) yuvarlakları kendiniz boyamakla nasıl baş edeceksiniz çok büyük mü duvar?
Annemin bebişe hediyesi ben bayıldım bakalım siz de beğenecek misiniz ?? Eki Görüntüle 684020
Ben kartondan yapmayı planlıyordum ama keçe de pek tatlı görünüyormuş canım ufkumu açtın Hayatımsın
Çok şekerler uğraşırım bitiririm dersen harika bir hediye olur bence :)
ellerine sağlık canım.. Ben öyle örme işlerinden çok sıkılıyorum hemen bitmeli benim yaptığımbakalım şimdi odamızın boya işi bittiğinde duvara farklı şeyler yapmak istiyoruz.. duvar boyasıyla mesela... bi duvarımız pembe diğer duvarları gri yaptık. pembe duvarın üstüne yuvarlaklar yapıcaz gri boya ile bakalım nasıl olacak bi duvarada tavşan figürü çıkardım gri duvara pembe tavşan bıyıklarınıda siyah keçeli kalemle çizerim diye düşünüyoum inş. duvarın içine etmemmmm Eki Görüntüle 684055 içini boşlattığım resim ve üstündeki bitmiş hali.. yapabilirsem duvardaki halini paylaşırım :) sanırım kocamla değişik neler yapabiliriz diye düşünmekten tımarhaneyi boylucazz :):):):)
çookkk büyük değil canım, benim korktuğum konuda o çünkü baya oyalar biziiiş yerimden kocaman kraft kağıdı aldım üzerine büyük yuvarlaklar çizip içleri kesip onu duvara yapıştırmayı düşündüm ( tabi kocamla yapacağız) bu akşam götürücem bakayım kocama nedicek şayet yapmaktan vazgeçmezsek yapım aşamalarını çekip gönderirim sizlere
Canım çok hoş bebeğiniz çok şanslı :) Biz oda yapmayı düşünmüyoruz kiracıyız ama ev aldığımızda mutlaka bir odası da olacak bebeğimin o zaman istediğimizi yaparız... Yalnız bir konuda sizin de fikirlerini alayım bizim şimdi kullanmadığımız geniş bir oda var annemin çeyiz sandığını aldım (ki babam yapmıştır çok da güzeldir) yastıklar yorganlar falan hep sandığın içinde ve üstünde bir de o odaya bir gardırop düşünüyorum aslında böyle bir fikrim yoktu ama Tekzen de kampanya var 6 kapılı gardırop fiyatı 400 lira bana çok uygun geldi ve bizim tüm o odamızı ayrıca bebeğimizin eşyalarını da içine alır sizce de alsam mı kızlar
Yaparsınız sabırlı insanlarsanız yapılır :) Bebişlerimiz için uğraşmak çok keyifli çoook
çok saol canım benim inş. kızımda ilerde böyle düşünür... İnş. sizinde gönlünüzdeki gibi olur.. Benim çocuk odam önceden yğk odamdı canım.. 4 + 2 kapaklı galdrop almıstık. herseyım ordaydı yastık yorgan kışlık kabanlar vs.. anamm çocuk haberinden sonra içindeki herşeyi biryerlere tıkmak için yer açtık. amaa ne baza var ne koltuk altı. havuz yatıgı naltına organ yastık vokumladık. yatak odamdaki galdroubun ortasındaki kıyafetleri eşimle benim dolaba pay ettim.. ortasını boşaltım geri kalan yükleri ve kabanalrı koydukyaniii yarın öbürgün kendi evine çıktıgında o dolaba yer bulamazsan benim gibi birilerine kakalamaya çalışırsın
öyle canım ya başkası desee yardım için bile uğraşamam sıkılırım vallaama babamızda sağolsun benden meraklı ve hevesli kızı için yapamayacağı şey yoktur. zevkle ve sabırla yapar (ben belki bırakırım belli olmaz )
Haklısın ama odamız da çok dağınık yahu her şey vakumlu ama açıkta işte görünüyor bir yorgan alsak sonra hepsi allak bullak oluyor sonra işten de vakit olmuyor girip toplamaya öyle kalıyor işin aslı normalde dağınık biriyim
Zaten çok yorma kendini boya işi zor canım :) Sen alçak yerlere küçük dairecikler yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?