- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.381
inşallah hiç birşey çıkmayacak kötü düşünme korkma canım benim
bende merak ediyorum bu konuyu döner dönmez yaz canım bendede aynı sıkıntı var
hiç birinizi üzmek,sıkmak istemiyorum ama ben dayanamıyorum artık...çok mutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk.....ağlamaktan gözümde yaş kalmadı...sevgisizlikten kurudum resmen...naptım ben bu adama ki naptım ! evlendiğimden beri saçımı süpürge ettim,sırf mutlu edebilmek mutlu olabilmek için karşılığında sadece sevgisini istedim....
dilenci gibi sevgi ilgi dileniyorum ! cebimde 5 kuruş param yok,veren de yok...söylediğim halde ! hamileyim belki acil bişey olacak lazım olacak...
köpek gibi hissediyorum kendimi...köpekler bile sevgi görüyorum fazlasıyla !
tartışma olunca kavga edince sarılıyor o da ağlıyor aşkım maşkım diye,boşanalım diyorum yanaşmıyor...sonra yine aynı...ne bu hayat mı bu??? mutsuz mutsuz !!!! hem de en mutlu olmam / olmamız gereken zamanda....yaşanır mı böyle...bebeğimi düşündüm hep onun için güçlü durmaya çalıştım...sen artık annesin daha güçlü olmalısın dedim kendi kendime ama yookkkkk yapamıyorum....dayanamıyorum!
herşeyi baştan anlatabileceğim bi konu açmak istiyorum ama ona da gücüm yok ! yoruldummmm tükendimm....sevgim de tükendi,ruhum da....ben onu sevdikçe ona yaklaştıkça hiç karşılık alamıyorum...ne yaptım ki ben sana neeeeeeee
karnımda bebeğimle öyle ah ediyorum ki....ALLAH BÜYÜK !
ben eşimi çok sevdim hep...bütün hatalarına,bütün kırıcılıklarına rağmen...bana sarılmıyor diye kazaklarına sarılıp ağlıyorum
bu mutsuzluğumun sonu nereye varacak çok merak ediyorum...Allah bebeğimi sağsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin tek dileğim bu...
ben artık uzun süre aranızda olmıycam...sizi de sıkmak istemiyorum....kendinize iyi bakın...sizi seven,ilgi gösteren eşlerinizin kıymetini bilin...
hiç birinizi üzmek,sıkmak istemiyorum ama ben dayanamıyorum artık...çok mutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk.....ağlamaktan gözümde yaş kalmadı...sevgisizlikten kurudum resmen...naptım ben bu adama ki naptım ! evlendiğimden beri saçımı süpürge ettim,sırf mutlu edebilmek mutlu olabilmek için karşılığında sadece sevgisini istedim....
dilenci gibi sevgi ilgi dileniyorum ! cebimde 5 kuruş param yok,veren de yok...söylediğim halde ! hamileyim belki acil bişey olacak lazım olacak...
köpek gibi hissediyorum kendimi...köpekler bile sevgi görüyorum fazlasıyla !
tartışma olunca kavga edince sarılıyor o da ağlıyor aşkım maşkım diye,boşanalım diyorum yanaşmıyor...sonra yine aynı...ne bu hayat mı bu??? mutsuz mutsuz !!!! hem de en mutlu olmam / olmamız gereken zamanda....yaşanır mı böyle...bebeğimi düşündüm hep onun için güçlü durmaya çalıştım...sen artık annesin daha güçlü olmalısın dedim kendi kendime ama yookkkkk yapamıyorum....dayanamıyorum!
herşeyi baştan anlatabileceğim bi konu açmak istiyorum ama ona da gücüm yok ! yoruldummmm tükendimm....sevgim de tükendi,ruhum da....ben onu sevdikçe ona yaklaştıkça hiç karşılık alamıyorum...ne yaptım ki ben sana neeeeeeee
karnımda bebeğimle öyle ah ediyorum ki....ALLAH BÜYÜK !
ben eşimi çok sevdim hep...bütün hatalarına,bütün kırıcılıklarına rağmen...bana sarılmıyor diye kazaklarına sarılıp ağlıyorum
bu mutsuzluğumun sonu nereye varacak çok merak ediyorum...Allah bebeğimi sağsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin tek dileğim bu...
ben artık uzun süre aranızda olmıycam...sizi de sıkmak istemiyorum....kendinize iyi bakın...sizi seven,ilgi gösteren eşlerinizin kıymetini bilin...
Bebeğinizin duyduğu bazı sesler şunlardır; kalp atışınız, konuşurken sesinizin yankılanması, nefes alırken havanın ciğerlerinize dolup boşalırken çıkardığı sesler, mide ve bağırsaklarınızdan gelen sesler. Bebeğinizin kalp atış sesi yükseldikçe, bebeğinizin kalp atışlarını, siz yoga pozisyonundayken, göbeğinize kulağını dayıyan bir kişi rahatlıkla duyabilir. Sizde bir steteskop kullanarak bebeğinizin kalp atışının güçlü sesini duyabilirsiniz.
Hemen internetten stetoskop alıyorum
Zorlarsan gidebilirmi??Canım kendinde kuvvet bulduğunda yaz istersen sıkıntılar paylaşınca azalıyor hem rahatlarsın
Canım evliliğe dışarıdan müdahale oldu mu hayatta iflah olmazsınız eşinle otur sakin sakin konuş ne istediğini ona açık açık anlat ama sakın ağlama kendinden emin dur
niye sıkılalım canım benzer seyleri yasıyoruz , birbirimize destek olmak icin varız , bu forumu onun icin takip ediyorum ben, yardım almak veya yapabileceğim bisey varsa destek olmak icin
hepimiz benzer dönemlerden geçiyoruz , birbirimizi en iyi biz anlarız , birde tanımadığın insanlara bazı seyleri anlatmak daha kolay psikoterapi gibi
allah yardımcın olsun canım
Canım gitme sıkılmıyoruz sadece üzülüyoruz,yalnız daha kötü olmazmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?