2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah hiç birşey çıkmayacak kötü düşünme korkma canım benim

sağol canım.çok şükür iyiyiz.insan ne kadar kendini rahatlatmaya çalışsa da yapamıyoruz işte en ufak bişeyde tedirginlik yaşıyoruz...

bende merak ediyorum bu konuyu döner dönmez yaz canım bendede aynı sıkıntı var

canım benim 1 haftadır sıkıntım devam ediyordu,artık bu sabah da acıyla uyanınca dayanamadım gideyim dedim, kendi drum da yokmuş başkasına gittim adam iyi hoş karşıladı ama ultrasonda görüntüyü sadece eşim ve kendi gördü bana hiç göstermedi kalp atışlarını dinletti ben istemsiz bir şekilde ohhhh çok şükür demişim dr da neden bu kadar kasıyorsun sen ne hissedersen o da onu hissediyor dedi amma bebeğimi göremedim bile sadece açıklama yaptı bana bebişin kafası aşağıdaymış.bu mu bana acı veren baskı yapan dedim hayır dedi rahim bağların çok geriliyor o sebeple dedi bir de ilk gebelik olunca bu kadar acı ağrı hissediyorsun dedi. ama bebişimi görmedim bileeee...bana serum yazdı içine buscopan ve metpamit karıştırılacakmış gittik onaylatmaya 50 tl gözlem ücreti dendi neyse eşim beni kırmamak için verdi parayı ama gerçekten seruma gerek yoktu diye düşünüyorum o kadar kötü değilim çünkü ne kötü hallerimi biliyorum ben...neyse hemşireyi aradık serumu taksın diye 20 dk bekledik geln giden yok çağırtmamıza rağmen eşim de kalk gidiyoruz bu ne hem para alıyorlar hem de hastayı bekletiyorlar dedi ben de kuyruğumu kıstırdım tamam dedim dr da bizi serumdan sonra bekliyor çok bekler artık napalım madem benim hastam değilsin bana geldin e bari para kazanalım dedi herhalde zaten gıcık oldum ekranı bana da döndürmedi hoş dönebiliyor mu o külüstür onu da bilmiyorum ama bir de özel hastane anam bu ne?ben de bebişimi görcem diye sevinmiştim...

yani zerreciğim eğer seninki de benimki gibiyse korkulacak bişey yokmuş canım ama bu veletin başı neden aşağıda acaba?bu arada 450 g 24 cm miş ufaklığım teyzeleri....

Bebeğinizin duyduğu bazı sesler şunlardır; kalp atışınız, konuşurken sesinizin yankılanması, nefes alırken havanın ciğerlerinize dolup boşalırken çıkardığı sesler, mide ve bağırsaklarınızdan gelen sesler. Bebeğinizin kalp atış sesi yükseldikçe, bebeğinizin kalp atışlarını, siz yoga pozisyonundayken, göbeğinize kulağını dayıyan bir kişi rahatlıkla duyabilir. Sizde bir steteskop kullanarak bebeğinizin kalp atışının güçlü sesini duyabilirsiniz.
Hemen internetten stetoskop alıyorum

ben eşimi çok sevdim hep...bütün hatalarına,bütün kırıcılıklarına rağmen...bana sarılmıyor diye kazaklarına sarılıp ağlıyorum

bu mutsuzluğumun sonu nereye varacak çok merak ediyorum...Allah bebeğimi sağsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin tek dileğim bu...

ben artık uzun süre aranızda olmıycam...sizi de sıkmak istemiyorum....kendinize iyi bakın...sizi seven,ilgi gösteren eşlerinizin kıymetini bilin...

canım inan seni çok iyi anlıyorum
eminim burdaki birçok arkadaşımız da seni çok iyi anlıyorlar
çünkü hiçbirimizin hayatı masallardaki peri kızlarının hayatın benzemiyor

bende evliliğim boyunca çok sıkıntılar çektim senin de dediğin gibi benim eşim de biraz dengesizdir
birgün sevgiye boğar ertesi gün ise başka bir insanmış gibi bana hayatı zehir eder
duygu karmaşasından bazen öyle bunalıyorumki
ailem üzülür diye bu zamana kadar hiçbir sıkıntımı kimseye anlatamadım
ama inaan hayal bile edemeyeceğin kadar zor zamanlar geçirdim
bazen kavga etmeye bile gücüm kalmıyor
ama bir bakıyorsun birkaç gün sonra adam sanki beni göklere çıkarıyor
yani hepimizin kendine göre büyük yada küçük sorunları var
lütfen sadece bebeğin için biraz daha güçlü olmaya çalış
çok klişe bir söz olsada şunu unutma herzaman öfkeyle kalkan zararla oturur
MUHAKKAK RABBİM HEPİMİZİN SABRININ MÜKAFATINI VERECEKTİR İNŞALLAH...

Canım sıkmak ne kelime çok üzüldüm senin adına ama arada bir gel bizi de kendinden habersiz bırakma ...

Canım biraz daha sabır , Allah yardımcın olsun kolay degil akil vermek istemem ama aynı seyleri yasadım bende , 2. Gebeliğimde hergün ağlıyordum, ilgisiz mutsuz olur olmaz seylere takiyor , durduk yere kavga çıkarıyor filan . Burnumdan getirdi pişman etti beni hamile kaldığıma. Birgun evden gittim kvalidem geri döndürdü , ne olduysa doğumdan sonra esim meleğe dondü hic sorun kalmadı , evin dağınıklığına yemek olmamasına takıyordu hiçbirini görmez oldu, yolsa bende bebek büyüsün gitmeyi düşünüyordum
Bu adamlara ne oluyor anlamıyorum ki, bizim yerimize hamilelik depresyonuna onlar mı giriyor nedir
Allah kolaylık ve sabır versin canım , biraz daha zaman tanı , bebek biraz büyüsün yine aynı olursa ozaman bi karar alırsın

Ben steteskopla dinliyorum ama kendi barsak seslerimden başka bisey duyamiyorum

Zorlarsan gidebilirmi??Canım kendinde kuvvet bulduğunda yaz istersen sıkıntılar paylaşınca azalıyor hem rahatlarsın

gitmez...zaten zorlamakla da uğraşamam hiç canım...çünkü hep strese giriyorum sonra...

Canım evliliğe dışarıdan müdahale oldu mu hayatta iflah olmazsınız eşinle otur sakin sakin konuş ne istediğini ona açık açık anlat ama sakın ağlama kendinden emin dur

:) konuşmak....

kaç kere konuştuk saymadım...konuşunca düzeldi gibi oluyor herşey,bi kaç gün sonra yine aynı...bazen ben mi çok şey bekliyorum diyorum ama yok herkesin beklediği şeyler....başkalarının eşlerine bakıyorum,sizin burda yazdıklarınızı okuyorum boğazıma yumruk oturuyor...benim eşim beni hiç sevmiyor o zaman diyorum...

tamam iyiliğine iyiliği de var inkar etmiyorum...şu an ev işlerinde bana yardımcı olması,sabah kahvaltıyı hazırlaması gibi ama işte mevzular derin...öyle ağır bir dili var ki mesela...öyle çirkin bi laf eder ki insana birden yıllarca unutamazsın acısını...öyle kırar incitir...ya da işte bu sevgisiz duruşu mesela...öyle değildi oysaki hamilelikten önce...(

biz birbirimizi severek evlendik,neden böyle olduk çok üzülüyorum ((

eşimin çoğu huyunun nerden geldiğini de gördüm son yaşananlardan sonra...

neyse arkadaşlar hoşçakalın...umarım daha olumlu güzel haberlerle dönerim...

Niye sıkılalım canım benzer seyleri yasıyoruz , birbirimize destek olmak icin varız , bu forumu onun icin takip ediyorum ben, yardım almak veya yapabileceğim bisey varsa destek olmak icin
Hepimiz benzer dönemlerden geçiyoruz , birbirimizi en iyi biz anlarız , birde tanımadığın insanlara bazı seyleri anlatmak daha kolay psikoterapi gibi
Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:

Canım gitme sıkılmıyoruz sadece üzülüyoruz,yalnız daha kötü olmazmısın?

kesinlikle katılıyorum
inan bende eşimle olan sıkıntıları ilk defa burda dile getirdim
yani en yakınlarım, dostlarım, arkadaşlarımdan hiçbir allah kuluna ağzımı açıp birşeyimi anlatmadım
hepimiz kendimize göre öyle sıkıntılar çekiyoruzki
bazen bir rahatlama bir kaçış noktası arıyoruz
birbirimizi tanımasakda şuanda benzer sıkıntıları çeken biriyle ''dertleşmek'' öyle iyi geldiki
sadece kızım ve karnımdaki bebeğim için,
bir daha derin bir nefes alıp hayatın güzel yanlarını ıskalamaya çalışıcam...

ben de gitmen taraftarı değilim BEBEKKAFA, bizler burada dert ortağı olduk birbirimize,tabiki paylaşıp yükünü hafifleteceksin üzüntünü azaltıp sevincini çoğaltacaksın canım.kimseyle paylaşmazsan öyle kötü sonuçlar doğuruyor ki hele de bu kadar hassas bir dönemdeyken sen kal dök içini canım bu arada umarım eşinle yaşadığın geçici bir durumdur zaman zaman herkes aynı sıkıntıları yaşıyor üzülme diyemem kafanı takma diyemem çünkü elinde olmuyor insanın ama kendine farklı uğraşlar edin çalışıyor muydun hatırlamıyporum ama boş vaktin olmasın hiç eşin ilgi göstermiyorsa sen kendine ilgi alanları yarat canım bu dönemde boş kalma canım eminim eşin de senin ona karşı ilgisizliğini ve onu yok saydığını gördükçe belki anlar ama tabi bu ilgisizlik zamanını çok uzatmamak lazım ki eşler elimizde kalsın ne bilim canım işte aklıma bu geldi belki yanlış bir uygulamadır ama uyarsa sana uygula...

Hayırlısı olsun canım. Başını kaldır, toparlan ve yine gel...

Canım gitme sıkılmıyoruz sadece üzülüyoruz,yalnız daha kötü olmazmısın?

tabiki daha kötü olacağım bunu da biliyorum ama bi süre böyle olması daha iyi gibi...çünkü çok mutsuzum,umutsuzum...sizlerse heveslisiniz,mutlusunuz...ikidebir araya girip limon sıkmak istemiyorum neşenize ne biliyim...

evet kendime başka ilgi alanları bulucam eskiden olduğu gibi...çalışmıyorum ne yazık ki...çokta pişmanım bunun için...2 üniversite bitirip evde oturmak çok koyuyor hele ki cüzdanın bomboşken ! neyse her zmn diyorum Allah büyük Allah dualarımı kabul etti hep bu zamana kadar,yine edecek biliyorum...bir gün bunların hepsi düzelecek...inanıyorum...

şu an eşimden tek istediğim bana sevgisini vermesi,ilgi göstermesi,mutlu hissetmek...hepsi bu....o zaman ben de daha güçlü durucam biliyorum...ama yok yapmıyor...Allah'a sığınıyorum en büyük güç o ! ve kızım !

bendende ................ :))

herkeslereee günaydınnnnnnnnnn göbişimde bebişimde büyüyoo sanırım maşallahhh....

benm internetten aldığım 2 tulum geldi çok mutlu oldum biri denizci subay kıyafeti,biri pepyonlu yelekli tulum bayılıyorumm oğluşumm sağlıkla giysin inş. :))

bide a 101 den sipariş ettiğim küwet takımım geldi bence güselmişşş mawisini aldk bıcı bıcı yapcak oğluşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…