- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.421
sağol canım.çok şükür iyiyiz.insan ne kadar kendini rahatlatmaya çalışsa da yapamıyoruz işte en ufak bişeyde tedirginlik yaşıyoruz...
canım benim 1 haftadır sıkıntım devam ediyordu,artık bu sabah da acıyla uyanınca dayanamadım gideyim dedim, kendi drum da yokmuş başkasına gittim adam iyi hoş karşıladı ama ultrasonda görüntüyü sadece eşim ve kendi gördü bana hiç göstermedi kalp atışlarını dinletti ben istemsiz bir şekilde ohhhh çok şükür demişim dr da neden bu kadar kasıyorsun sen ne hissedersen o da onu hissediyor dedi amma bebeğimi göremedim bile sadece açıklama yaptı bana bebişin kafası aşağıdaymış.bu mu bana acı veren baskı yapan dedim hayır dedi rahim bağların çok geriliyor o sebeple dedi bir de ilk gebelik olunca bu kadar acı ağrı hissediyorsun dedi. ama bebişimi görmedim bileeee...bana serum yazdı içine buscopan ve metpamit karıştırılacakmış gittik onaylatmaya 50 tl gözlem ücreti dendi neyse eşim beni kırmamak için verdi parayı ama gerçekten seruma gerek yoktu diye düşünüyorum o kadar kötü değilim çünkü ne kötü hallerimi biliyorum ben...neyse hemşireyi aradık serumu taksın diye 20 dk bekledik geln giden yok çağırtmamıza rağmen eşim de kalk gidiyoruz bu ne hem para alıyorlar hem de hastayı bekletiyorlar dedi ben de kuyruğumu kıstırdımtamam dedim dr da bizi serumdan sonra bekliyor çok bekler artık napalım madem benim hastam değilsin bana geldin e bari para kazanalım dedi herhalde zaten gıcık oldum ekranı bana da döndürmedi hoş dönebiliyor mu o külüstür onu da bilmiyorum ama bir de özel hastane anam bu ne?ben de bebişimi görcem diye sevinmiştim...
yani zerreciğim eğer seninki de benimki gibiyse korkulacak bişey yokmuş canım ama bu veletin başı neden aşağıda acaba?bu arada 450 g 24 cm miş ufaklığım teyzeleri....
....... .......
........... ...........
............... ...............
.........................................
........................................
....................................
..................................
...............................
............................
........................
....................
................
..............
.........
.....
...........................................................................!!!!!
..,..................
………………….........
canım geçmiş olsun....
o ağrılar çok normal yeni girdim nete sabah görmüş olsaydım bilgilendirirdim seni benimde olmuştu ve geçti şimdi... rahim büyüdükçe olacak bu ağrılar bende de kasıklarda oluyor ama normal çünkü olup geçiyor dinlenince hiç kalmıyor senin dinlenmen gerekli bu sıra... hepsi bu....
ve bebek en hareketli olduğu dönem bu dönemler başaşağıda gelecek yanda döner arka üstüde yatar dik de durur rahim içinde yerinin en bol olduğu dönemmiş bu yani boş yere üzmüşsün kendini.... rahat bırak kendini ve bebeğin de etkilenmesin :) öptüm...
bak mesela benim takvimde bebek ters duruyor çünkü bu zamanlarda içerde hep döner dururlar canım kas çalıştırmak için
canım çok tşk cevabın için ben henüz hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin acı ve ağrı hissedince de endişe ettim işte ne bilim...
dinlenmek kiiim ben kim anacım? eşimle bugün bütün gardrobu döktük kışlıklar hurçlandı yazlıklar çıktı temizlik yapıldı tam oh be dedim oturdum şimdi de belimin kalçamın ağrısından kalkamıyorum :))))
ellerinize kollarınıza sağlık bende yarın yapacağım o işleri....madem şu anda oturacak zaman buldun ayaklarınıda yükseğe kaldır 1 saat hiç kalmadan dinlen canım bu senin hakkın :)
hareketlerinide haftaya hissedeceksin korkma sakın... demekki fazlaca yeri var maşallah bu anlama gelir bu dolanıp duruyordur şimdi miniğin içerde
karnım çok çıktı benim öne doğru uzadı sanki :)) pek eğilemiyorum bu sebepten annem gelecek yardıma...yorulmam yani.. hep dikkat ediyorum teşekkürler :) ben her haftamın başında nete gebelik haftamı yazıp tüm doktor yazılarını araştırıp tek tek okuyorum ne ne zaman olur ordan biliyorum hangi durumlarda doktora gidilmeli falan hepsine bakıyorum e tabi evdeyim genelde ve vaktim olduğundan uzun uzun okuyorum bu yazıları...sana da şimdiden kolay gelsin canım sen de sakın benim gibi yorma kendini...
bu arada dr da bugün hareketlerini haftaya hissedersin demişti,çok sağol yorumun için mucuuuuukkkkk.....
kızlar benım süt kesiği gibi yoğun mıktarda akıntım var ne yapacağımı şaşırdım artık dün doktoruma söyledım gyno lomexın diye bi fitil verdi içinde iki tane var üç gün ara ile kullan biraz hafifler dedi ilacın prospektüsünü okudum hamıle ısenız doktora danışın eğer kullandıktan sonra hamıle olduğunuzu öğrenırsenız mutlaka doktorunuzla görüşün diyo ben cesaret edip kullanamadım varmı bu ilacı bilen kullanan:18::18::18::18::18:
fitili doktorun yazdığına göre kullanmanda sakınca yoktur bence olsa vermezdi... kaşıntı koku ve sarı renk varsa akıntında kullanman gerekecektiriçin rahat edecekse başka bir doktora daha git istersen... bazı durumlarda akıntı daha kötü oluyor ilaç kullanmak daha az zararlı yani akıntı daha zarar olabiliyor...
saol canım ya evet kullansam iyi olucak akıntı gerçekten çok zor bışey yani öyleki günlük ped kullanıyorum günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum yınede başa çıkamıyorumişte doktorda vermış olsa konu meleklerımız olunca insan tereddüt edıyo
100 150 mi ne aboooo kız hasta olursun o kadar insanla muhatap olıcam derken allah yardımcın olsun ben doğumdan sonra dinlenmek ve sakinlik istiyorumkızlar doğum sonrası yatak çarşafı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
benim çeyizimde annem dantel sarıp bir nevresim takımı yapmıştı ama ben pek bunu kullanmak istemiyorum,taçtan 2 tane pamuk saten nevresim takımı alıp onları kullanmak istiyorum biri spor bir model biri de cıvıl cıvıl minik çiçekli desen olsun istiyorum. ama bir de şu var ben urfada yaşıyorum işten dolayı ama bebiş yaz tatilinde geleceği için kendi evimde olmayacağım mersine kv lerin vine gideceğim,tanıdık çevreleri çoktur onların yaklaşık 100-150 kişi gelir diye düşünüyoruz ziyarete.
bana kalsa ben salaş salaş takılacağım ama insan içine çıkmış olacağız bir de geliniz sizce en uygunu dantel mi yoksa pamuk saten mi??
merhaba arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum yazılanları bugün epey okudum geçmişi rahatsız olanlar var, annesi rahatsız olan bir arkadaş var ALLAH tüm hastalara şifa evde huzuru olmayanlara huzur, bebişlerimize sağlık sıhat versin...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Malum hepimizin göğüsleri büyüdü benim de dahil. hatta çatlaklar bile oluştukatkılı çamaşır kullanınca iyice iri görünüyor penye tarzı katkısız kullanınca da uçları belli oluyor. bunun için göğüs bantları varmış nasıl kullanışlı oluyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca yapabileceğim başka bi şey var mı uçların belli olmaması için şimdiden teşekkürler
100 150 mi ne aboooo kız hasta olursun o kadar insanla muhatap olıcam derken allah yardımcın olsun ben doğumdan sonra dinlenmek ve sakinlik istiyorum
merhaba arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum yazılanları bugün epey okudum geçmişi rahatsız olanlar var, annesi rahatsız olan bir arkadaş var ALLAH tüm hastalara şifa evde huzuru olmayanlara huzur, bebişlerimize sağlık sıhat versin...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Malum hepimizin göğüsleri büyüdü benim de dahil. hatta çatlaklar bile oluştukatkılı çamaşır kullanınca iyice iri görünüyor penye tarzı katkısız kullanınca da uçları belli oluyor. bunun için göğüs bantları varmış nasıl kullanışlı oluyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca yapabileceğim başka bi şey var mı uçların belli olmaması için şimdiden teşekkürler
canım ben de penye olanlardan aldım rahat diye dediğin gibi hem uçlarını belli etti hem de bende kaşıntı yaptı o nedenle en ince süngerli olanlardan desteksiz yani onlardan kullanıyorum çok da büyük göstermiyor benimkileri,göğüs bantları hakkında bilgim yok canım.
canım ben de penye olanlardan aldım rahat diye dediğin gibi hem uçlarını belli etti hem de bende kaşıntı yaptı o nedenle en ince süngerli olanlardan desteksiz yani onlardan kullanıyorum çok da büyük göstermiyor benimkileri,göğüs bantları hakkında bilgim yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?