2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun....
o ağrılar çok normal yeni girdim nete sabah görmüş olsaydım bilgilendirirdim seni benimde olmuştu ve geçti şimdi... rahim büyüdükçe olacak bu ağrılar bende de kasıklarda oluyor ama normal çünkü olup geçiyor dinlenince hiç kalmıyor senin dinlenmen gerekli bu sıra... hepsi bu....
ve bebek en hareketli olduğu dönem bu dönemler başaşağıda gelecek yanda döner arka üstüde yatar dik de durur rahim içinde yerinin en bol olduğu dönemmiş bu yani boş yere üzmüşsün kendini.... rahat bırak kendini ve bebeğin de etkilenmesin :) öptüm...

bak mesela benim takvimde bebek ters duruyor çünkü bu zamanlarda içerde hep döner dururlar canım kas çalıştırmak için

Son düzenleme:

..,..................

………………….........

Arkadaşların durumları nasıl kim ne yapıyor neler yaşıyor diye merak ediyorum hergün yazmasam da ara ara takip ediyorum noktalardan sayfa atlamak hiç güzel olmuyor takvime her türlü bakılır. Burası taksim meydanı mıki tepki yapıyorsunuz anlayamıyorum sizi. Biz de hamileyiz birbirimizi daraltmayalım lütfen

canım bak bu da senin haftandaki ağrılarının açıklaması

"Bu haftalardan itibaren yaşayabileceğiniz diğer bir durum da "kasık ağrısıdır". İki taraflı kasık ağrısı olarak hissettiğiniz bu ağrı aslında "apışarası" adı verilen bölgede yani bacağınızın iç yüzünün kemik çatınızla birleştiği yerde duyduğunuz bir gerginliktir. Bu gerginlik bölgedeki kaslarla kemikleri birbirine bağlayan ligaman adını verdiğimiz bağ dokusu elemanlarının gerilmesinden başka birşey değildir ve normaldışı bir duruma işaret etmez."

canım çok tşk cevabın için ben henüz hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin acı ve ağrı hissedince de endişe ettim işte ne bilim...
dinlenmek kiiim ben kim anacım? eşimle bugün bütün gardrobu döktük kışlıklar hurçlandı yazlıklar çıktı temizlik yapıldı tam oh be dedim oturdum şimdi de belimin kalçamın ağrısından kalkamıyorum :))))

ellerinize kollarınıza sağlık bende yarın yapacağım o işleri....madem şu anda oturacak zaman buldun ayaklarınıda yükseğe kaldır 1 saat hiç kalmadan dinlen canım bu senin hakkın :)
hareketlerinide haftaya hissedeceksin korkma sakın... demekki fazlaca yeri var maşallah bu anlama gelir bu dolanıp duruyordur şimdi miniğin içerde

Son düzenleme:

sana da şimdiden kolay gelsin canım sen de sakın benim gibi yorma kendini...

bu arada dr da bugün hareketlerini haftaya hissedersin demişti,çok sağol yorumun için mucuuuuukkkkk.....

sana da şimdiden kolay gelsin canım sen de sakın benim gibi yorma kendini...

bu arada dr da bugün hareketlerini haftaya hissedersin demişti,çok sağol yorumun için mucuuuuukkkkk.....
karnım çok çıktı benim öne doğru uzadı sanki :)) pek eğilemiyorum bu sebepten annem gelecek yardıma...yorulmam yani.. hep dikkat ediyorum teşekkürler :) ben her haftamın başında nete gebelik haftamı yazıp tüm doktor yazılarını araştırıp tek tek okuyorum ne ne zaman olur ordan biliyorum hangi durumlarda doktora gidilmeli falan hepsine bakıyorum e tabi evdeyim genelde ve vaktim olduğundan uzun uzun okuyorum bu yazıları...

kızlar benım süt kesiği gibi yoğun mıktarda akıntım var ne yapacağımı şaşırdım artık dün doktoruma söyledım gyno lomexın diye bi fitil verdi içinde iki tane var üç gün ara ile kullan biraz hafifler dedi ilacın prospektüsünü okudum hamıle ısenız doktora danışın eğer kullandıktan sonra hamıle olduğunuzu öğrenırsenız mutlaka doktorunuzla görüşün diyo ben cesaret edip kullanamadım varmı bu ilacı bilen kullanan:18::18::18::18::18:

fitili doktorun yazdığına göre kullanmanda sakınca yoktur bence olsa vermezdi... kaşıntı koku ve sarı renk varsa akıntında kullanman gerekecektir için rahat edecekse başka bir doktora daha git istersen... bazı durumlarda akıntı daha kötü oluyor ilaç kullanmak daha az zararlı yani akıntı daha zarar olabiliyor...

saol canım ya evet kullansam iyi olucak akıntı gerçekten çok zor bışey yani öyleki günlük ped kullanıyorum günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum yınede başa çıkamıyorumişte doktorda vermış olsa konu meleklerımız olunca insan tereddüt edıyo

merhaba arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum yazılanları bugün epey okudum geçmişi rahatsız olanlar var, annesi rahatsız olan bir arkadaş var ALLAH tüm hastalara şifa evde huzuru olmayanlara huzur, bebişlerimize sağlık sıhat versin...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Malum hepimizin göğüsleri büyüdü benim de dahil. hatta çatlaklar bile oluştu katkılı çamaşır kullanınca iyice iri görünüyor penye tarzı katkısız kullanınca da uçları belli oluyor. bunun için göğüs bantları varmış nasıl kullanışlı oluyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca yapabileceğim başka bi şey var mı uçların belli olmaması için şimdiden teşekkürler

kızlar doğum sonrası yatak çarşafı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
benim çeyizimde annem dantel sarıp bir nevresim takımı yapmıştı ama ben pek bunu kullanmak istemiyorum,taçtan 2 tane pamuk saten nevresim takımı alıp onları kullanmak istiyorum biri spor bir model biri de cıvıl cıvıl minik çiçekli desen olsun istiyorum. ama bir de şu var ben urfada yaşıyorum işten dolayı ama bebiş yaz tatilinde geleceği için kendi evimde olmayacağım mersine kv lerin vine gideceğim,tanıdık çevreleri çoktur onların yaklaşık 100-150 kişi gelir diye düşünüyoruz ziyarete.

bana kalsa ben salaş salaş takılacağım ama insan içine çıkmış olacağız bir de geliniz sizce en uygunu dantel mi yoksa pamuk saten mi??

ooo zormuş işin canım ya fazlaymış akıntın ped kullanacak kadar çoksa... ki yazdığına göre doktorun akıntıyı azaltır demiş de mi? umarım tamammen geçirir... bir de benim doktorun dediği ben sormuştum başlarda akıntım vardı benimde ilk haftalarda genelde bu tarz fitilleri önermiyoruz demişti doktor gelişim haftalarında ilk 3 ay gibi ama biz o haftaları çoktan geçtik yani doktor verdiyse kullanılabilir demektir...

100 150 mi ne aboooo kız hasta olursun o kadar insanla muhatap olıcam derken allah yardımcın olsun ben doğumdan sonra dinlenmek ve sakinlik istiyorum

canım ben de penye olanlardan aldım rahat diye dediğin gibi hem uçlarını belli etti hem de bende kaşıntı yaptı o nedenle en ince süngerli olanlardan desteksiz yani onlardan kullanıyorum çok da büyük göstermiyor benimkileri,göğüs bantları hakkında bilgim yok canım.

100 150 mi ne aboooo kız hasta olursun o kadar insanla muhatap olıcam derken allah yardımcın olsun ben doğumdan sonra dinlenmek ve sakinlik istiyorum

ne yapayım canım bir de sıcak olacak klima falan asla çalıştırmayın diyorlar lohusa anne ve bebek yanında vantilatör bile çalıştırmadı benim eltiler kendi doğumlarında mersinin o sıcağı ve giden gelen de çok olunca napcaz bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben göğüs bantı hiç kullanmadım bilemiyorum... evdeysem penye çamaşır giyiyorum... dışarısı içinse desteksiz ama telli olanlar varya yine olduğu gibi gösteriyor onlar büyük göstermiyor onlardan aldım kullanıyorum gayetde memnunum....

çok teşekkür ederim ben de ne kullanırsam kullanayım kaşınıyordu bir gün bektim kıpkırmızı yırtıklar olmuş bendeki kaşıntı çatlak belirtisiymiş. beden olarak da büyüdüler bir beden büyük alıorum artık

öğretmensiniz sanırım ben de öğretmenim sınıf öğretmeni branşınız nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…