- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.401
sağol canım.çok şükür iyiyiz.insan ne kadar kendini rahatlatmaya çalışsa da yapamıyoruz işte en ufak bişeyde tedirginlik yaşıyoruz...
canım benim 1 haftadır sıkıntım devam ediyordu,artık bu sabah da acıyla uyanınca dayanamadım gideyim dedim, kendi drum da yokmuş başkasına gittim adam iyi hoş karşıladı ama ultrasonda görüntüyü sadece eşim ve kendi gördü bana hiç göstermedi kalp atışlarını dinletti ben istemsiz bir şekilde ohhhh çok şükür demişim dr da neden bu kadar kasıyorsun sen ne hissedersen o da onu hissediyor dedi amma bebeğimi göremedim bile sadece açıklama yaptı bana bebişin kafası aşağıdaymış.bu mu bana acı veren baskı yapan dedim hayır dedi rahim bağların çok geriliyor o sebeple dedi bir de ilk gebelik olunca bu kadar acı ağrı hissediyorsun dedi. ama bebişimi görmedim bileeee...bana serum yazdı içine buscopan ve metpamit karıştırılacakmış gittik onaylatmaya 50 tl gözlem ücreti dendi neyse eşim beni kırmamak için verdi parayı ama gerçekten seruma gerek yoktu diye düşünüyorum o kadar kötü değilim çünkü ne kötü hallerimi biliyorum ben...neyse hemşireyi aradık serumu taksın diye 20 dk bekledik geln giden yok çağırtmamıza rağmen eşim de kalk gidiyoruz bu ne hem para alıyorlar hem de hastayı bekletiyorlar dedi ben de kuyruğumu kıstırdımtamam dedim dr da bizi serumdan sonra bekliyor çok bekler artık napalım madem benim hastam değilsin bana geldin e bari para kazanalım dedi herhalde zaten gıcık oldum ekranı bana da döndürmedi hoş dönebiliyor mu o külüstür onu da bilmiyorum ama bir de özel hastane anam bu ne?ben de bebişimi görcem diye sevinmiştim...
yani zerreciğim eğer seninki de benimki gibiyse korkulacak bişey yokmuş canım ama bu veletin başı neden aşağıda acaba?bu arada 450 g 24 cm miş ufaklığım teyzeleri....
gitmez...zaten zorlamakla da uğraşamam hiç canım...çünkü hep strese giriyorum sonra...
:) konuşmak....
kaç kere konuştuk saymadım...konuşunca düzeldi gibi oluyor herşey,bi kaç gün sonra yine aynı...bazen ben mi çok şey bekliyorum diyorum ama yok herkesin beklediği şeyler....başkalarının eşlerine bakıyorum,sizin burda yazdıklarınızı okuyorum boğazıma yumruk oturuyor...benim eşim beni hiç sevmiyor o zaman diyorum...
tamam iyiliğine iyiliği de var inkar etmiyorum...şu an ev işlerinde bana yardımcı olması,sabah kahvaltıyı hazırlaması gibi ama işte mevzular derin...öyle ağır bir dili var ki mesela...öyle çirkin bi laf eder ki insana birden yıllarca unutamazsın acısını...öyle kırar incitir...ya da işte bu sevgisiz duruşu mesela...öyle değildi oysaki hamilelikten önce...(
biz birbirimizi severek evlendik,neden böyle olduk çok üzülüyorum((
eşimin çoğu huyunun nerden geldiğini de gördüm son yaşananlardan sonra...
neyse arkadaşlar hoşçakalın...umarım daha olumlu güzel haberlerle dönerim...
tabiki daha kötü olacağım bunu da biliyorum ama bi süre böyle olması daha iyi gibi...çünkü çok mutsuzum,umutsuzum...sizlerse heveslisiniz,mutlusunuz...ikidebir araya girip limon sıkmak istemiyorum neşenize ne biliyim...
evet kendime başka ilgi alanları bulucam eskiden olduğu gibi...çalışmıyorum ne yazık ki...çokta pişmanım bunun için...2 üniversite bitirip evde oturmak çok koyuyor hele ki cüzdanın bomboşken ! neyse her zmn diyorum Allah büyük Allah dualarımı kabul etti hep bu zamana kadar,yine edecek biliyorum...bir gün bunların hepsi düzelecek...inanıyorum...
şu an eşimden tek istediğim bana sevgisini vermesi,ilgi göstermesi,mutlu hissetmek...hepsi bu....o zaman ben de daha güçlü durucam biliyorum...ama yok yapmıyor...Allah'a sığınıyorum en büyük güç o ! ve kızım !
ben eşimi çok sevdim hep...bütün hatalarına,bütün kırıcılıklarına rağmen...bana sarılmıyor diye kazaklarına sarılıp ağlıyorum
bu mutsuzluğumun sonu nereye varacak çok merak ediyorum...Allah bebeğimi sağsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin tek dileğim bu...
ben artık uzun süre aranızda olmıycam...sizi de sıkmak istemiyorum....kendinize iyi bakın...sizi seven,ilgi gösteren eşlerinizin kıymetini bilin...
hiç birinizi üzmek,sıkmak istemiyorum ama ben dayanamıyorum artık...çok mutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk.....ağlamaktan gözümde yaş kalmadı...sevgisizlikten kurudum resmen...naptım ben bu adama ki naptım ! evlendiğimden beri saçımı süpürge ettim,sırf mutlu edebilmek mutlu olabilmek için karşılığında sadece sevgisini istedim....
dilenci gibi sevgi ilgi dileniyorum ! cebimde 5 kuruş param yok,veren de yok...söylediğim halde ! hamileyim belki acil bişey olacak lazım olacak...
köpek gibi hissediyorum kendimi...köpekler bile sevgi görüyorum fazlasıyla !
tartışma olunca kavga edince sarılıyor o da ağlıyor aşkım maşkım diye,boşanalım diyorum yanaşmıyor...sonra yine aynı...ne bu hayat mı bu??? mutsuz mutsuz !!!! hem de en mutlu olmam / olmamız gereken zamanda....yaşanır mı böyle...bebeğimi düşündüm hep onun için güçlü durmaya çalıştım...sen artık annesin daha güçlü olmalısın dedim kendi kendime ama yookkkkk yapamıyorum....dayanamıyorum!
herşeyi baştan anlatabileceğim bi konu açmak istiyorum ama ona da gücüm yok ! yoruldummmm tükendimm....sevgim de tükendi,ruhum da....ben onu sevdikçe ona yaklaştıkça hiç karşılık alamıyorum...ne yaptım ki ben sana neeeeeeee
karnımda bebeğimle öyle ah ediyorum ki....ALLAH BÜYÜK !
bu akropol nerde tam olarak canım ? detaylı ne kadar orda?
çok geçmiş olsun...Allah korumuş gerçekten..aman dikkatli olun
kızlar efa daily balık yağı iyimidir kullanabilir miyim? bilgisi olan var mı?balığın ciğerinden değildir dimi bu ?
kimse yorum yapmıcakmiiiiii
kızlar efa daily balık yağı iyimidir kullanabilir miyim? bilgisi olan var mı?balığın ciğerinden değildir dimi bu ?
ben hem oto koltugu olanlar var ya ondan dusunuyorum
ben düşünmüyorum bebek arabasının içinde var ya parçası ana kucağı deniyor sanırım o oto koltuğu da oluyor.Arabanın kendisi de port bebe gibi açılanından aldım işe yarar diye düşünüyorum.kimse yorum yapmıcakmiiiiii
Kızlar bebeğin odasını ne zaman hazırlamak lazım
kimse yorum yapmıcakmiiiiii
canım öncelikle yaşadıklarını okurken çok üzüldüm ama anlattıklarına göre eşinin kesinlikle psikolojik destek alması lazım. kendisi ya da senin için değil,bebeğiniz için. ANNE BABA OLMA SANATI isimli bir kitap var yıllar önce okumuştum yine okicam. eşine o kitabı alıp verebilirsin tabi okuma alışkanlığı varsa... bir de bence yeni bir topikte anlat herşeyi destek olalım.hiç birinizi üzmek,sıkmak istemiyorum ama ben dayanamıyorum artık...çok mutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk.....ağlamaktan gözümde yaş kalmadı...sevgisizlikten kurudum resmen...naptım ben bu adama ki naptım ! evlendiğimden beri saçımı süpürge ettim,sırf mutlu edebilmek mutlu olabilmek için karşılığında sadece sevgisini istedim....
dilenci gibi sevgi ilgi dileniyorum ! cebimde 5 kuruş param yok,veren de yok...söylediğim halde ! hamileyim belki acil bişey olacak lazım olacak...
köpek gibi hissediyorum kendimi...köpekler bile sevgi görüyorum fazlasıyla !
tartışma olunca kavga edince sarılıyor o da ağlıyor aşkım maşkım diye,boşanalım diyorum yanaşmıyor...sonra yine aynı...ne bu hayat mı bu??? mutsuz mutsuz !!!! hem de en mutlu olmam / olmamız gereken zamanda....yaşanır mı böyle...bebeğimi düşündüm hep onun için güçlü durmaya çalıştım...sen artık annesin daha güçlü olmalısın dedim kendi kendime ama yookkkkk yapamıyorum....dayanamıyorum!
herşeyi baştan anlatabileceğim bi konu açmak istiyorum ama ona da gücüm yok ! yoruldummmm tükendimm....sevgim de tükendi,ruhum da....ben onu sevdikçe ona yaklaştıkça hiç karşılık alamıyorum...ne yaptım ki ben sana neeeeeeee
karnımda bebeğimle öyle ah ediyorum ki....ALLAH BÜYÜK !
Kızlar geçmişte gördüm bir arkadaş sormuş ben Lierac ve bio oil aldım çatlaklar için en iyi onlar diye biliorum..Şimdilik bir şey yok inşallahta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?