2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım burda herkes birbirine dost ve samimi öneriler bazı insanla ne yaparsan yap yola gelmez sende kendini onla mesgul etme o olsada olmasada sen varsın sana ne iyi geliyorsa onu yap gezmek bulasık vs bosver ya bazen sorunları ve kişileri gormemezlikten gelmek iyi oluyor

kızlar birkaç gündür bebeğimin hareketleri iyice belirginleşmişti. bugün tekmeleri başlayınca açtım karnımı ve izlemeye başladım resmen dışardan görünüyor hareketleri çok güzel bir duygu:)

maşallah arkadaşım sevindim bişey olmamasına benimde eş aşağıda sanırsam ondan baskı yapıyor doktor muayenemede var daha bakalım ilerlerse bende gidecem teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bu arada maşallah gramıda boyuda gayet güzel

canım bazen eşlerimiz bizlerden daha çok ilgi bekliyor eminim düzelecek sizinde bu durumunuz ama öncelikleağlayarak bu sorunu çözemezsin zaten ağladığın an hiç bir derdini anlatamıyo insan. bence eşinle güzelce bir konuş ama öyle tartışarak falan değil. biz eskiden mutluyduk kendimizi bu kadar yıpratmaya değmiyor aile oluyoruz falan de. ilk sarılmayı ilk öpücüğü bazen senin vermen olayı daha da güzelleştiriyor. ilk adımı sen at olayları unutmadıkça derinleştirdikçe her günün diğerinden daha kötü geçecek senin yerinde olsam eşimle bu bebekle yeni bir başlangıç yapardım. bu zamana kadar söyledikleri sen ağlayıp üzülünce geri mi gidecek yok eşini seviyor musun evet. o halde ona kırıldığını ama artık bu konuları açmayacağını onunda açmamasını söyle. kırgınlıklar uzadıkça daha da kötüleşiyor aradaki uçurum çünkü. lütfen kayınvalideni veya başka birisini kafana takma önemli olan eşin sen bebeğin.

bebekkafa canım yasadıkların çok zor biliyorum çok hassaas dönemdeyiz üzülme demek saçma ama bebeğin için üzülme ağlama bu kadar herşey olacağına varıyor eşin elbettte seni seviordur ve herşey düzelecektir zamanla sende ilgi sevgi beklemekte çok haklısın burada canımızı sıktığınu düşünmen çok yanllış nasıl mutlu oluyorsan öyle yasa ama kendini asla suçlu hissetme canım

kızlar efa daily balık yağı iyimidir kullanabilir miyim? bilgisi olan var mı?balığın ciğerinden değildir dimi bu ?

Kızlar geçmişte gördüm bir arkadaş sormuş ben Lierac ve bio oil aldım çatlaklar için en iyi onlar diye biliorum..Şimdilik bir şey yok inşallahta olmaz

kızlar efa daily balık yağı iyimidir kullanabilir miyim? bilgisi olan var mı?balığın ciğerinden değildir dimi bu ?

body yazarsa vücttan cod liver yazarsa ciğerden yapıldığını göteriyormuş ben kullanmıyorum paketlerinin içeriği türkçemi ing onu bilmediğim için bunu buldum belki fikir verir canım

kimse yorum yapmıcakmiiiiii
ben düşünmüyorum bebek arabasının içinde var ya parçası ana kucağı deniyor sanırım o oto koltuğu da oluyor.Arabanın kendisi de port bebe gibi açılanından aldım işe yarar diye düşünüyorum.

Kızlar bebeğin odasını ne zaman hazırlamak lazım

Mobilyalı yapcaksan ev kendi evinse ya da ne bileyim uygun odan varsa 7. aydan sonra bence. Çünkü mobilya kokusu olur. Ben park yatak aldım taşınabiliriz evimiz değil burası zaten taşındıktan sonra hemen açarım onu da kokusu gitsin diye.

canım öncelikle yaşadıklarını okurken çok üzüldüm ama anlattıklarına göre eşinin kesinlikle psikolojik destek alması lazım. kendisi ya da senin için değil,bebeğiniz için. ANNE BABA OLMA SANATI isimli bir kitap var yıllar önce okumuştum yine okicam. eşine o kitabı alıp verebilirsin tabi okuma alışkanlığı varsa... bir de bence yeni bir topikte anlat herşeyi destek olalım.
UOTE=sunbal;29865357]

sizce nasıl kızlar böle bişi almayı düşünüyomusunuz[/QUOTE]
canım yazın ortasında doğuracaz pişmez mi bebekler? valla ben almicam.

Kızlar geçmişte gördüm bir arkadaş sormuş ben Lierac ve bio oil aldım çatlaklar için en iyi onlar diye biliorum..Şimdilik bir şey yok inşallahta olmaz

bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum daha gerilmedim ama gerilince işe yaramış mı yarayacak mı anlıycaz. Ama genetik bir etki de vardır diye söylüyor bazı arkadaşlar. Herşeyi kullanıp çatlayanlar da var. Çok kilo alırsak da çatlarmışız haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…