2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iidir dünden beri,eve yeni geldim bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı,en zoruymuş hamilelikteki testlerin seker yüklemesiöldüm içene kadar ve açlıktan:))) bildiğiniz asiti kaçmış aşırı şekerli gazoz ama devlette yaptıran bi arkadaşım saf aşırı şekerli suyla yaptırmış,tadı güzel ama aç olunca bide 75 ml olunca içmesi zor içtikten sonrada çok midem bulandı bide ben sanıyorum 1 saat sonra kan alacaklar ve bi daha içecem ağlaya ağlaya gidiyorum böle, kız dedi yok sadece kan alıcaz içmicen nasıl sevindim anlatamam:)neyse sonuçta 3 tüp kan aldılar ama Allahıma çok şükür bişe çıkmadı anne babamda şeker olunca çok korkuodum bendede çıkar die hamd olsun:)bebişimide gördüm gayet ii gelişmiş maşallah geçen ay biraz küçük kalmıştı şimdi büyümüş bunuda günde yarım litre süte ve 1 kase yoğurda borçluyum sanırım bide hergün mutlaka 1 muz 1 kivi yedim eskidende yiyodum ama şimdi daha çok içtim yedim eskiden 1 bardak içiodum sütü,eşim yazık dioki bak demekki süt yoğurt çok önemli bebeği küçük olan kızlara yaz dio onlarda süt içsinler yoğurt yesinler ,kıyamam yaa sizi düşünüo:))
neyse yükleme bittikten sonra hastanenin yanında bi yere kahvaltıya gittik ama ben ölüyorum garson kuru ekmek getirdi die boğacaktım:)açlıktan gözüm döndü randevu 9daydı ben kalktım 7buçukta ve kahvaltı 12 buçukta siz düşünün artıkDneyse sonrasında kızıma hastane çıkışı aldım,3 tane patikli pantolon,2 tane çıtçıtlı,1 tane zıbın takımı,3 çorap ve 4 tane ağız silme bezi aldım teyzeleri,uff ne çok yazdım:))bende böle sizde ne var ne yok? ha bu arada akıntısı olan arkadaş bendende kokusuz kaşıntısız süt gibi arada akıntı oluo dedim doktorum pek önemli deil kaşıntı koku yoksa ama bende fitil var dedi bi kutu verdi kullan bunu dedi,bi problem olacağını sanmıyorum cnm Allahın izniyle geçer inşallah bende çok artarsa kullanacağım inşallah olmaz tabi,

canım benim hep uçları kaşınıyordu sinir ediyordu beni penye sütyeni çıkarınca rahatladım benim ondandı,ayrıca ben 75 kullanırdım şimdi 90 aldım son aldığımı yani benimkilerde büyüdü ama çok şükür çatlağım yok, ben hep baştan beri yağlardan kullandım 3. aydan sonra da bepanthol kullanıyorum sanırım faydası oluyor.

cnm slikon gögüs ucu pedleri oluo yapısıo annem kullanıodu benimde ondan biliyorum,çok rahat ve kullanışlı dünya varmış diodu sende kullanabilirsin

benim vücudum yatkın sanırım çatlaklara hamilelikten öncede vardı bacaklarımda ben de kremlenip yağlandım hep faydası olmadı bende maalesef neyse bebiş sağlıklı olsun da bunlara razı olucaz mecburen

maşallah canım bebişine ,allah aldıklarımız giydirmeyi nasip etsin inş. ben de çok korkuyorum bu şeker yüklemesinden çünkü açlığa hiç dayanamıyorum zaten kahvaltıdan sonra hep çıkarıyorum o şekerli suyu içip de çıkarmasam bari o an...

çok sevindim şeker yükleme sonuçların iyi çıkmış maşallah :) benimde ailede var şeker hastalığı bende de zaman zaman yükselme oldu bende tedirginim 16 sında benim şeker yükleme testim ve kızımıda aynı gün göreceğim :)
inşallah bende senin gibi iyi sonuçlarla gelirim... ben beyaz peynir,lor ve yoğurt çok yiyorum ama süt gaz yapıyor içemiyorum ne yazıkki...

Son düzenleme:
benimkiler 4 canım çok şükür ki senin de sınıfın yorucu olmayan bir sınıfmış benimkiler bana yardım bile ediyorlar canlarım benim....

ben köyde çalışıyorum benimkilerde her gün meyve ceviz falan getiriyolar ye öğretmenim vitamin olsun diyolar cinsiyetini soruyorlar benim adımı koyun öğretmenim diyorlar anneme patik ördüreyim mi daha neler neler çok fenalar

hamile olduğumu uzun süre anlamdı benimkiler diğer sınıflardan biri farkedip söylemiş sınıfa girdim nasıl heycanlılar bize bişey dediler kızdık o çocuğa neden öyle diyosun diye öğretmeniniz hamile dedi bize doğru mu yoksa dediler evet dedim bir çığlık koptu sınıfta biri zaten size bi şişmanlık gelmişti demek ki ondan dedi. biri hemen kız mı erkek mi diye sordu diğeri kızdı ona seninki de laf mı insan analı babalı büyütsün hayırlı olsun der diye kız dedim biri de on nerden bilcen öğretmenim Allah bilir Allah bilir diyo güldürüyrlar beni hregün

cnm pek bakamadım geçmişe gözüme çarptı gitme kuzum yaa ama tabi kendini daha ii hissedeceksen git toparlan gel dicek bişe bulamıyorum umarım herşey düzelir mutlu olursunuz tekrardan cnm dualrım seninlee((

ya işte azaltabılır ama hamılelikte vajınanın salgıları değişiyo bu normal dedi yanı böylede devam edebilir aslında doğru dıyosun ılk haftalar tehlıkeli olabılır allah korusun düşük falan ama biz çok şükür yarıyı geçtık artık kullanıcam bu gece bakalım umarım bıraz olsun hafifler ya bıktım çok

saol cnm benim inşallah Allah hiç kimseye vermesin çok zor bi de hamilelikte şeker. sende de çıkmaz hayırlı haberle gelirsin inşallah..

aminn cnm amiinn inşallah rabbim hayırlı sağlıklı versin bebeişlerimizi inşallah,bende çok zor tuttum kendimi öğürerek bekledim yani kan vermeyi açlık gözümü döndürdü zaten(

sırf düşükten değil doktorlar ilk 3 ay bebek çok hassas olduğundan tüm organları gelişim gösterdiğinden genelde ilaç hiç vermemakten yanadırlar.. yani Allah korusun çok kötü bişey olursa verir... ama şimdi çok şükür bebeklerimiz zor dönemlerden geçtiler gelişimlerinin zor kısımları bitti...inşallah rahatlatır bu fitil seni yatmadan hemen önce kullanki geri çıkmasında faydası olsun canım

ben de öğrendikten 2 gün sonra 10 gün rapor almıştım hayatımda ilk kez. benimkiler de merak etmiş beni velilerim de sağolsun düşünürler beni hep aramışlardı geçmiş olsun diye o vesileyle benim bıcırıklar annelerinden öğrenmiş oldular,döndüğümde hepsi sevincini seninkilere benzer ifadelerle dile getirmişlerdi,merdivenden inip çıkarken bahçede nöbet tutarken bana çarpan olmasın diye etrafımda koruma gibi canlarım benim...

desteğin için çok saol canım gece yatarken yapıcam umarım işe yarar sonucu yazarım burdan

kimse yorum yapmıcakmiiiiii

canım ben kullandım kesinlikle çok kullanışlı herkese tavsiye ederim oğluma almıştım 1 yaşına kadar içinde büyütdüm
arabanın içinde biyerlere giderken gelirken okadar kullanışlıki arabada uyusa içinde uyurdu arabada yere koyacak değilsin yuva gi
şimdi abisininkini kızıma kullancam

tavsiye ederim memnun kalacaksın bende gören arkadaşlar hep almıştı ozaman oğlumun büyüdüğünü söyleyip benden isteyende oldu ama vermedim çünkü 1 yaşına gelene kadar kullandım

sizce nasıl kızlar böle bişi almayı düşünüyomusunuz

canım ben kullandım kesinlikle çok kullanışlı herkese tavsiye ederim oğluma almıştım 1 yaşına kadar içinde büyütdüm
arabanın içinde biyerlere giderken gelirken okadar kullanışlıki arabada uyusa içinde uyurdu arabada yere koyacak değilsin yuva gi
şimdi abisininkini kızıma kullancam

tavsiye ederim memnun kalacaksın bende gören arkadaşlar hep almıştı ozaman oğlumun büyüdüğünü söyleyip benden isteyende oldu ama vermedim çünkü 1 yaşına gelene kadar kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…