- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.221
47 den 53 oldum ..6 kılo almısım...ama dusunuyrm 6 ayda 6 kılo ıyımı kı dıye:) yda kendımı avutuyorum....cnm zaten 4 kılo flan dogumda gdıyo...ama ınsann moralını bozan dogumdan cıkınca bebek yok ama karın duruyo:)ablamn oyleydı bebıs yok ama sankı hala hamıle....onun gıtmesıde bya zman alıyo rahım eskı boyutuna gelene kdr 1 ay flan gecıyo...smdı 48 kılo yıne....
günaydınlar herkese çok güzel bir gün büyük kızımın müjdesiyle başladık güne kızım matematik olimpiyatlarında üçüncü olmuş çok sevindik ödül töreni olucak madalya alıcak kızım çok guru verici rabbim sizin çocuklarınızdanda bu mutluluğu yaşamanızı nasib etsin :)
Günaydın göbişler geçmişi tam okuyamadım malum ev taşıyoruzdün eşyaları attık bugün yerleştirmeye başlıcaz Allah yardımcımız olsun. Hepinizi öpüyorum göbüşünden ve bebişinden :)
Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık.
Tuğçe Yeşilkaya 05350671664
Eki Görüntüle 695146
cnm bn ne yıcemı bılememekten ne bulsam yıyorum 45 ile hamile kaldım 11 kılo almısımöğünün 2 ye düşüyorsa neler yıyorsun mesela nasıl beslenıosun ,bu beslenme konusu cok canımı sıkıyorr ne yıcmeı şaşıyorum arastam ya
cnm bn ne yıcemı bılememekten ne bulsam yıyorum 45 ile hamile kaldım 11 kılo almısımöğünün 2 ye düşüyorsa neler yıyorsun mesela nasıl beslenıosun ,bu beslenme konusu cok canımı sıkıyorr ne yıcmeı şaşıyorum arastam ya
işte o sinir olduğunuz sporcu kadınlardan biri benimHımm anladım canım teşekkürler verdiğin bilgiler için. Şu sporcu kadınlar var ya onların göğüslerini görünce bizim de bişeyler yapabileceğimizi düşündüm. Ama onların ki kastan kayboluyor nerdeyseÇarşaf bağlamak nerden geldi aklına alemsin valla eski çarşafları atmayalım bari bağlarız biz de. Ama ağustos sıcağında ben fıydırıp atarım, çok sıkıntılıyım. Çorap bile giyemiyorum bazen kışları. Mekik filan çekerim artık napayım.
Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık.
Tuğçe Yeşilkaya 05350671664
Eki Görüntüle 695146
ben bu şarkıyı çok seviyorum ve uzun zamandır dinlemediğimi farkettim. saoll çekirgecim sayendee defalarca dinlerim geneeklibini hep görüyordum ama filmin adı ne günebakan. belki izleme fırsatım olurda bakarım
kızlar bişey sormak istiyorum
şeker yüklemenizi yaptırmanız için doktorunuzmu çağırdı yoksa sağlık ocağındaki gebelik takibinizi yapan hemşiremi sizi yönlendirdi
beni sağlık ocağındaki hemşire arayıp 16. ile 24. haftalar arasında gebelik şekeri için tahlil yaptırmamı söyledi
bende 23 haftalık olduğum için hemen randevu alıp bugün sabahtan hastaneye gittim
ama doktorum 24. haftadan önce yapılmasının sağlıklı bir sonuç olmayacağını söyledi
sadece normal muayenemi olup geri geldim
ama boşu boşuna açlık çektim walla yarın aşı için sağlık ocağına gidicem
artık hemşireyle bu konuyu tekrar konuşucam sabah sabah sinir oldum yaa
işte o sinir olduğunuz sporcu kadınlardan biri benim
ama hamile kaldığım günden beri kocaman oldular bak senin için doğum öncesi çekilmiş bir fotomu yollicam. mekik çek ama dediğim gibi acele etme,tam değil yarım mekik çek.
arkadaşlar aldığım eğitime dayanarak söyleyebilirim ki biz tıpçılarla bu konuda ayrılıyoruz. ilk doğumumda sezaryen olmuştu 2. gün karnımı çarşafla sardım. sıkılığı ilk zamanlarda hafif sonraki haftalarda sertti. bunun 2 nedeni var;
1. ameliyat yerine daha az acı hissediyorsunuz
2. ordaki kaslar yumuşak doku olduğu için ve rahim karın boşluğu henüz yara olduğu için toparlanması kolay oluyor. serbest bırakınca şekli sarkık oluyor,ama sarıp toparlayınca içe doğru kendini çekme kabiliyetine sahip,bu nedenle toparlanması çok kolay oluyor. ilk 6 ay asla egzersiz yapmayın,diyet asla yapmayın! sadece emzirin,çocukların ağlamasını beklemenize gerek yok sütün çoğalması için ve bebeğin emme işlevini daha sağlıklı öğrenmesi,memeden soğumaması için sık sık emzirmek gerek. bir dip not: lohusa kadın ne kadar emzirirse o kadar çok kilo verir. ilk gebeliğimde 18 kilo aldım 3.800 doğdu kızım ve doğumdan 1 ay sonra eski kiloma(52) kavuşmuştum. birde ne verirlerse yemek için kendinizi zorlamayın;en çok süt yapan şey su
Sabah mutlaka ama mutlaka yumurta yiyorum canım. Yanındaki şeyler duruma göre değişiyor. Her sabah aynı şeyi yemekten sıkıldığım için bazen tost portakal suyu, bazen kahvaltılık gevreğin içine muz ve ceviz doğruyorum bal ve süt ekliyorum, bazen klasik kahvaltı çay, unlu yoğurtlu zeytinyağlı yumurtalı omlet yapıyorum. Gün içinde gezinirken meyve alıp yiyorum, badem, fındık mutlaka yiyorum. Yarım litreye yakın süt ya da bir tabak yoğurt. Akşam yemekte bazen et bazen sebze yemeği, pilav varsa ekmek yemiyorum ya da makarna. 4-5 litre su(su çok önemli o idrarın rengi asla koyu sarı olmayacak) Böyle işte :) Çikolatayı yazmadım tabi
cnm onu bazen bnde dusunyorm bde evde yalnz olunca cnm hcbsey ıstemıyo bazen ...zeytınyaglı yemekler yap dolaba koy yada corba pısır ne sevıyosan...yanına bı salatayla yogurtla yıyebılırsn ...ben oyle yapıyorm gundzlerı hafıf oluyo...et tavuk bu tıp seylerıde aksam pısırıyorm esımle yıyorz
Doğru söylüyosun canım filmi övüp ismini yazmamışımcesaretin var mı aşka?
Doktor belirledi tarihi canım keşke sen doktorunu arayıp sorsaydın onlar daha iyi takip ediyor sonuçta. Ebeler iş olsun diye arıyorlar bazen
Çok hoşmuş vücudun cidden. Ama ben açıkçası spor yapıp sıkı kalan kadınları sinir bozucu bulmuyorum, asıl sinir olduğum spor ve diyet yapmadan taş gibi kalanlarBir tanıdığım vardı öyle Allah nasıl bir kas yapısı verdiyse artık bildiğin taştı Ne bulsa yiyodu bi de. Doğum yaptı ve gram krem kullanmadan 0 çatlak. Sinir olmamak mümkün mü
ben oyel bırını tanıyorummm ablam...hamıleyken bıle zayıftı sankı...suan hamılelıgınden oncekı halı...sıfır yag sıfır kalca sıfır gobek..ve hayatında spor nedr bılmez zmanında yok...acayıp bı kız...bn onun gbı degılım ne yazıkkı
Ablan çok şanslıymış. Kılını bile kımıldatmadan fit bir görüntüye sahip oluyolar ne şans yaaa. Benim şimdilik dururum iyi ama doğumdan sonra dağılacakmışım gibi bir his var içimde. Çünkü tenim çok sıkı değil. Spor şart olacak gibi.
Çok hoşmuş vücudun cidden. Ama ben açıkçası spor yapıp sıkı kalan kadınları sinir bozucu bulmuyorum, asıl sinir olduğum spor ve diyet yapmadan taş gibi kalanlarBir tanıdığım vardı öyle Allah nasıl bir kas yapısı verdiyse artık bildiğin taştı Ne bulsa yiyodu bi de. Doğum yaptı ve gram krem kullanmadan 0 çatlak. Sinir olmamak mümkün mü
ben oyel bırını tanıyorummm ablam...hamıleyken bıle zayıftı sankı...suan hamılelıgınden oncekı halı...sıfır yag sıfır kalca sıfır gobek..ve hayatında spor nedr bılmez zmanında yok...acayıp bı kız...bn onun gbı degılım ne yazıkkı
kız dogustan fıt:) ya bnde zayıfımdr ama etlıyım..az kılo alsam gobegım cıkar hemen..bacaklarım flan etlıdır..sımdı ıyıce ele gelır durumda etlerım:) dogumdan snra nolucaz bakalım re bze bı dıyet lıstesı ayarlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?