2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 75 kilo yla hamile kaldım.9 kilo aldım.Doktorum kilomla ilgili hiçbirşey söylemiyor.

Maşallah size.Allah başarılarınızın devamını getirsin inşallah.

Canım hamile halinle evle uğraşıyorsun.Allah kolsaylık versin.İnşallah zorlanmadan çok çacuk yerleştirirsiniz.

Canım resimlerde çok güzel çıkmışsın.

Sabah mutlaka ama mutlaka yumurta yiyorum canım. Yanındaki şeyler duruma göre değişiyor. Her sabah aynı şeyi yemekten sıkıldığım için bazen tost portakal suyu, bazen kahvaltılık gevreğin içine muz ve ceviz doğruyorum bal ve süt ekliyorum, bazen klasik kahvaltı çay, unlu yoğurtlu zeytinyağlı yumurtalı omlet yapıyorum. Gün içinde gezinirken meyve alıp yiyorum, badem, fındık mutlaka yiyorum. Yarım litreye yakın süt ya da bir tabak yoğurt. Akşam yemekte bazen et bazen sebze yemeği, pilav varsa ekmek yemiyorum ya da makarna. 4-5 litre su(su çok önemli o idrarın rengi asla koyu sarı olmayacak) Böyle işte :) Çikolatayı yazmadım tabi

slm kızlar bugün şeker yüklememiz vardı iğrenç birşey 3 bardak şekerli su iç iki saat bekle 3 defa kan ver allahtan bitti öğleden sonra tahlil sonuçlarımız çıkacakmış umarım düşük çıkar sorun olmaz. hemen takvimimize bakalım kızım ne durumdaymış doktor iyi dedi 673 gr olmuş kızım:)

cnm onu bazen bnde dusunyorm bde evde yalnz olunca cnm hcbsey ıstemıyo bazen ...zeytınyaglı yemekler yap dolaba koy yada corba pısır ne sevıyosan...yanına bı salatayla yogurtla yıyebılırsn ...ben oyle yapıyorm gundzlerı hafıf oluyo...et tavuk bu tıp seylerıde aksam pısırıyorm esımle yıyorz

Arkadaşlar sabahtan beri bel ağrım var.Bundan sonra benim hamilelik hep böyle ilerleyecek gibi bir hiz var içimde.inşallah olmaz skızımın odası hazır değil.Daha yapacağım çok iş var.

işte o sinir olduğunuz sporcu kadınlardan biri benim
ama hamile kaldığım günden beri kocaman oldular bak senin için doğum öncesi çekilmiş bir fotomu yollicam. mekik çek ama dediğim gibi acele etme,tam değil yarım mekik çek.

Eklentiler

• $188744_10150107917854564_2064855_n.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $Prenses-0098.webp
    14 KB · Görüntüleme: 33

cok guzel gercektennn....harıka bı anı ....bnm esım fotografcı olacak guya...dıs cekım calısr genelde...vee bnm daha 1 tane hamıle resmım yok:)saka gbı...bskalarına calısmaktan bnı unuttu heralde....aksam gelsın sorucam ona....terzı kendı sokugunu dıkemıyo demekkı:)

Doğru söylüyosun canım filmi övüp ismini yazmamışım cesaretin var mı aşka?

Doktor belirledi tarihi canım keşke sen doktorunu arayıp sorsaydın onlar daha iyi takip ediyor sonuçta. Ebeler iş olsun diye arıyorlar bazen

Çok hoşmuş vücudun cidden. Ama ben açıkçası spor yapıp sıkı kalan kadınları sinir bozucu bulmuyorum, asıl sinir olduğum spor ve diyet yapmadan taş gibi kalanlar Bir tanıdığım vardı öyle Allah nasıl bir kas yapısı verdiyse artık bildiğin taştı Ne bulsa yiyodu bi de. Doğum yaptı ve gram krem kullanmadan 0 çatlak. Sinir olmamak mümkün mü

Benim 2 sezeryanım oldu ve ikisinde de saramadım kızım eylül ayında doğdu ve hava çoook sıcaktı zaten ilk gün pansuman falan yapılıyor ve ameliyattan çıktığımda 3 saat ağır bir kum torbası vardı ameliyat yerimde sanırım pıhtılaşma olmaması içindi.Onu kaldırdıklarında ise karnımın her yeri pıt pıt atıyordu kalp atması gibi ağrıyla karışık bir atmaydı.O durumda sarmak zaten mümkün değil.Evet normal doğumda sarılabilir ama sezeryanda çok zor çünkü sezeryan ameliyatında 5-6 kat dikiş varmış rahimden tut dış deriye kadar bizim bebeklerimiz de yaza gelecek ve o durumda sarmanın iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.Vallahi benim cesaretim yok

aynen oyle angangelcım yanlızken hıc bısye gıtmıo bende sabahları muhahkak yarım ekmek bol kaşarlı tost yıyorumuaynır uyanmaz sonra demır hapı alıyorum bu arada kızlar kaşar bebege kılo aldırıyormus bol bol yıyın derım ben oyle duydum..bı bardak sutum3adet cevızım yıyorum yogurt yemekle yıyorum aradada bı sarı elma yıyorum elmada bebege yararlıymış geri kalan zamanlarda tahın pekmez fln fılan gecıcstırıoz salata vc ama bn yemekelrle fln ekmek cok tuketıyorum..hıı bıde kıvı gunde bır tane hem bagırsak yumusatıomus hemde vıtamın dedıklerı ıcın yıyorum

bende gecen doktora gıttıgmde adama işini ogretr gbı seker yuklemm ne zamn dıye soruyorm:) daha erken dedı guldu:) hastalarla ugrasmk zor artık cnku ınternet dıye bısey var :)

ben oyel bırını tanıyorummm ablam...hamıleyken bıle zayıftı sankı...suan hamılelıgınden oncekı halı...sıfır yag sıfır kalca sıfır gobek..ve hayatında spor nedr bılmez zmanında yok...acayıp bı kız...bn onun gbı degılım ne yazıkkı

Ablan çok şanslıymış. Kılını bile kımıldatmadan fit bir görüntüye sahip oluyolar ne şans yaaa. Benim şimdilik dururum iyi ama doğumdan sonra dağılacakmışım gibi bir his var içimde. Çünkü tenim çok sıkı değil. Spor şart olacak gibi.

kız dogustan fıt:) ya bnde zayıfımdr ama etlıyım..az kılo alsam gobegım cıkar hemen..bacaklarım flan etlıdır..sımdı ıyıce ele gelır durumda etlerım:) dogumdan snra nolucaz bakalım re bze bı dıyet lıstesı ayarlar :)

Onlardan bir tanesi bizim şirketin sekreteri Hergün burnumun dibinde zayıf mı zayıf 7 yaşında kızı var çocuğu ağzından mı çıkardı acaba diye şüpheleniyorum Zayıf bile olsa bazısında hafif bir göbek oluyor ya da ne bileyim sarkma falan ama yok anacım daş gibi kadın valla Bu arada çok da tembel hareketsiz bi insan ev işi bile yapmaz bütün gün abur cubur yer gel de sinir olma

Ben kızıma 50 kiloyla hamile kalmıştım tam 18 kilo aldım kızım 3 kilo doğdu (gören de 4-5 kilo çocuk doğuracağımı sanardı) Doğumdan 2-3 ay sonra yine 50 kilo olmuştum.Oğlumda da öyle 18-19 kilo aldım ama oğlum 2,800 gr doğdu 36.haftada Bakalım bunda 56 ile hamile kaldım yani yaş oldu 30 artık 50 kilo gitti:)))))) Geçen tartıldım 61 kiloyum yani 6 ayda 5 kilo almışım.....Yapıyla alakalı bence ben normal hayatımda makarnanın yanında dahi ekmek yiyen birisiyim ama kilo almam kolay kolay ve hayatım byunca asla diyet yapmadım tavuğu haşlarken derilerini soyar yerim kimseye bırakmam

Benim kollar ve bacaklar kendimi bildim bileli hep zayıf oldu. Azcık kilo alayım sadece göbiş çıkıyo. Popomda filan da herhangi bir değişim olmuyo. Sadece göbiş işte O göbiş çıktığı an iştahım birden kesiliyor kesinlikle özel çaba sarfetmiyorum yememek için iştah kendiliğinden kesiliyor. 2 ay böyle sürüyo pat 2 ay sonra yine normale dönüyo iştahım yine yiyorum ve yine göbiş. Ömrüm 2 ay göbekli 2 ay göbeksiz geçti. Herkes diyo ne çabuk kilo aldın ne çabuk zayıfladın. İlginç bir vücut sistemim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…