- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.241
Ben kızıma 50 kiloyla hamile kalmıştım tam 18 kilo aldım kızım 3 kilo doğdu (gören de 4-5 kilo çocuk doğuracağımı sanardı) Doğumdan 2-3 ay sonra yine 50 kilo olmuştum.Oğlumda da öyle 18-19 kilo aldım ama oğlum 2,800 gr doğdu 36.haftada Bakalım bunda 56 ile hamile kaldım yani yaş oldu 30 artık 50 kilo gitti:)))))) Geçen tartıldım 61 kiloyum yani 6 ayda 5 kilo almışım.....Yapıyla alakalı bence ben normal hayatımda makarnanın yanında dahi ekmek yiyen birisiyim ama kilo almam kolay kolay ve hayatım byunca asla diyet yapmadım tavuğu haşlarken derilerini soyar yerim kimseye bırakmam
Ben kızıma 50 kiloyla hamile kalmıştım tam 18 kilo aldım kızım 3 kilo doğdu (gören de 4-5 kilo çocuk doğuracağımı sanardı) Doğumdan 2-3 ay sonra yine 50 kilo olmuştum.Oğlumda da öyle 18-19 kilo aldım ama oğlum 2,800 gr doğdu 36.haftada Bakalım bunda 56 ile hamile kaldım yani yaş oldu 30 artık 50 kilo gitti:)))))) Geçen tartıldım 61 kiloyum yani 6 ayda 5 kilo almışım.....Yapıyla alakalı bence ben normal hayatımda makarnanın yanında dahi ekmek yiyen birisiyim ama kilo almam kolay kolay ve hayatım byunca asla diyet yapmadım tavuğu haşlarken derilerini soyar yerim kimseye bırakmam
günaydınlar herkese çok güzel bir gün büyük kızımın müjdesiyle başladık güne kızım matematik olimpiyatlarında üçüncü olmuş çok sevindik ödül töreni olucak madalya alıcak kızım çok guru verici rabbim sizin çocuklarınızdanda bu mutluluğu yaşamanızı nasib etsin :)
Benim kollar ve bacaklar kendimi bildim bileli hep zayıf oldu. Azcık kilo alayım sadece göbiş çıkıyo. Popomda filan da herhangi bir değişim olmuyo. Sadece göbiş işteO göbiş çıktığı an iştahım birden kesiliyor kesinlikle özel çaba sarfetmiyorum yememek için iştah kendiliğinden kesiliyor. 2 ay böyle sürüyo pat 2 ay sonra yine normale dönüyo iştahım yine yiyorum ve yine göbiş. Ömrüm 2 ay göbekli 2 ay göbeksiz geçti. Herkes diyo ne çabuk kilo aldın ne çabuk zayıfladın. İlginç bir vücut sistemim var
butik bebe canım. ben de baktım gayet uygundu. hattaa bi takım aldım bilee10 parça takım. fiyatı da 19.90
Eki Görüntüle 695326
Ay kizlar ben de yeyip yeyip kilo almayanlaa ve kilsiz tuysuz olanlara cok gicigim
100'den Düştük Bugün Zaman Daralıyorr :124::124:
çok güzelmiş bayıldım yagüle güle kullansın bebişin.
çok şanssızım ya işyerinde olduğum için buradaki pc sınırlı .bütün siteleri açıyor sadece butik bebe 'yi açmıyor. çok sinir oluyorum. artık akşama evden bakıcaz. inşallah tükenmez bitmez kampanya
En once kim dogum yapacak cok merak ediyorum bende
Anneciiiimmmmmm. Benim de 5 Ağustos verdi sezeryan gününü. Şimdi seninkini görünce heyecan yaptım birden yine yaa senden 2 gün sonra da benimki. 3,5 aydan az kaldı. Çok az bir zaman:)
Anneciiiimmmmmm. Benim de 5 Ağustos verdi sezeryan gününü. Şimdi seninkini görünce heyecan yaptım birden yine yaa senden 2 gün sonra da benimki. 3,5 aydan az kaldı. Çok az bir zaman:)
Cok cabuk geciyor zaman:) saglikla alalim kucagimiza insallah aonra da tek derdimiz uykusuZluk ve gaz sancilari olsun:)
kızlar yemek derdinden bıktım her gün yaaa. ne yapacağımıda bulamıyorum şöyle kolay pratik bir tarifiniz varsa söyleyin
​benimde şeker yüklemem mayıs 10 15 gibi olacak inşallah o da güzel çıkarda şöyle rahat bir ohh çekerim
mayıs ayı cıktımı cabuk gecer ıns...bnm dogum tarıhı 19 agustosa cekıldı....bde sezeryan olunca tarıh ne olucakkı...bnm doktor konusmuyo bu konuları...allahm saglıkla kavustrsn hepımızı yavrularımıza tanıyıp tanımadıgımz butun hamıslerıde
Sezeryanı 2 hafta önce filan yapıyolar genelde sanırım. Benim ilk başta 1 Ağustostu normal doğum tarihi sezeryan da 18 temmuz filandı sanırım. Sonra 17 Ağustosa normal, 5 Ağustosa sezeyan tarihi verildi.
merhaba kızlar. çok dardayım. bir akıla ihtiyacım var. benim 2.5 yaşında rottweiler cinsi bir köpeğim var. eşimle tanışmıyordum bile aldığımda. evlenmekte yoktu aklımda. ç.kalede bahçeli bi evim vardı. orda mutluydu. şimdi evliyim hamileyim apartmana daireye kapattım. ama taşınmak zorundayım bebek için uygun bir ev değil. teraslı dublex evler buluyorum fakat köpek kabul etmiyorlar. en azından terasa koyarım diye düşündüm. ama olmuyor. çok sıkştım. kayınvalidem 1 senedir benden köpeğimi istiyordu aralıksız. geçen gün aradım al sen bahçene diye yok istemiyom dedi bu sefer. siz olsanız naparsınız. yavrun mu köpeğin mi derseniz tabi ki de yavrum ama köpeğim de benim eşimden sonra en iyi dostum. evde bebekle olmaz kıskanıp ısırabilir. eşimden bile kıskanıyor beni. dişi olduğu için kızgınlığa giriyor. senede 2 kere fena bi şekilde birde sitrese bağlı tüy döküyor. 2 arada kaldım. ayın 1. de kontrat bitiyor ve benim bir an önce ev bulup çıkmam lazım. nolur akıl verin siz olsanız ne yapardınız?onu verebilme korkusuyla ona bakıp bakıp ağlyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?