2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Giciiikkkkk:)
Ben ogluma 78 le hamile kalmistim 86 ile doguma girdim 80 le ciktim
3 sene gecti ancak 78 olabildim:))) simiki diyet yaptim 65 inmisken hamile kaldim
11 kilo almisim 76yim korkuyorum kendimden agzim hic durmuyor

Tebrik ederim.. bu arada sen hangi doktora karar verdin merak ettim

bnmde kollarım ıncecıktr kılo alsamda...dırek gobegım cıkar kılo dedıysemse en fazla 2 kılo cnku kılo alamıyorum bn ..lısedeyken 40 kıloydm sırf bunun ıcın dıyetsyene gıttm 48 oldum snra 47-48 bu yasa gldım bde bseye uzulmem yter ertse sabah kalktıgımda kesn kılo vermısımdr..50 lı rakamları ılk kez goruyorz tartıda..eskıdn bı 50 kılo olsam derdm bnm ıcın ruyaydı:)

butik bebe canım. ben de baktım gayet uygundu. hattaa bi takım aldım bilee 10 parça takım. fiyatı da 19.90

Eki Görüntüle 695326

çok güzelmiş bayıldım ya güle güle kullansın bebişin.
çok şanssızım ya işyerinde olduğum için buradaki pc sınırlı .bütün siteleri açıyor sadece butik bebe 'yi açmıyor. çok sinir oluyorum. artık akşama evden bakıcaz. inşallah tükenmez bitmez kampanya

Ay kizlar ben de yeyip yeyip kilo almayanlaa ve kilsiz tuysuz olanlara cok gicigim

cnm yıyıp yıyıp ılk kez kılo alıyorm hayatımda :) bde kılsz tuysuzlerdendm ...beyaz tenlılerde genelde az olur..aam smdı hormonlardan sanrım karnımda kıllar var ve ben sınır oluyorum

kızlar yemek derdinden bıktım her gün yaaa. ne yapacağımıda bulamıyorum şöyle kolay pratik bir tarifiniz varsa söyleyin

​benimde şeker yüklemem mayıs 10 15 gibi olacak inşallah o da güzel çıkarda şöyle rahat bir ohh çekerim

sağol canımcm ben de çok sevdim uygun olması da artı bişey tabii akşam bakarsın sen de bulursun umarım bişeyler )

En once kim dogum yapacak cok merak ediyorum bende

Anneciiiimmmmmm. Benim de 5 Ağustos verdi sezeryan gününü. Şimdi seninkini görünce heyecan yaptım birden yine yaa senden 2 gün sonra da benimki. 3,5 aydan az kaldı. Çok az bir zaman:)

Anneciiiimmmmmm. Benim de 5 Ağustos verdi sezeryan gününü. Şimdi seninkini görünce heyecan yaptım birden yine yaa senden 2 gün sonra da benimki. 3,5 aydan az kaldı. Çok az bir zaman:)

Cok cabuk geciyor zaman:) saglikla alalim kucagimiza insallah aonra da tek derdimiz uykusuZluk ve gaz sancilari olsun:)

mayıs ayı cıktımı cabuk gecer ıns...bnm dogum tarıhı 19 agustosa cekıldı....bde sezeryan olunca tarıh ne olucakkı...bnm doktor konusmuyo bu konuları...allahm saglıkla kavustrsn hepımızı yavrularımıza tanıyıp tanımadıgımz butun hamıslerıde

Cok cabuk geciyor zaman:) saglikla alalim kucagimiza insallah aonra da tek derdimiz uykusuZluk ve gaz sancilari olsun:)

İlk başlarda geçmek bilmiyordu, şimdi ise su gibi akıp gidiyor sanki. Bi bakıyorum pazartesi bi bakıyorum cuma gelmiş. Bana mı böyle geliyor sadece acaba.

cnm aynı sorunu bnde yasıyorum.gozumu acıyorum ne pısırsem dıye....esımı arıyorm soruyorm cann ne ıstıyo ne pısıreyım dıyorum sen bılırsn ne ıstıyosan onu yap demıyomu bogasım gelıyo....

Sezeryanı 2 hafta önce filan yapıyolar genelde sanırım. Benim ilk başta 1 Ağustostu normal doğum tarihi sezeryan da 18 temmuz filandı sanırım. Sonra 17 Ağustosa normal, 5 Ağustosa sezeyan tarihi verildi.

Sezeryanı 2 hafta önce filan yapıyolar genelde sanırım. Benim ilk başta 1 Ağustostu normal doğum tarihi sezeryan da 18 temmuz filandı sanırım. Sonra 17 Ağustosa normal, 5 Ağustosa sezeyan tarihi verildi.

bn gecen sordum o hftalara bı gel konusurz dedı....byramda gırıyo araya...allah hepımızn yardımcısı olsnn...

anaam doğum konuşulmaya başlanmış benim en son ultrason tarihinde 1 ağustos yazıyor. bu normal doğum tarihi mi acep?

merhaba kızlar. çok dardayım. bir akıla ihtiyacım var. benim 2.5 yaşında rottweiler cinsi bir köpeğim var. eşimle tanışmıyordum bile aldığımda. evlenmekte yoktu aklımda. ç.kalede bahçeli bi evim vardı. orda mutluydu. şimdi evliyim hamileyim apartmana daireye kapattım. ama taşınmak zorundayım bebek için uygun bir ev değil. teraslı dublex evler buluyorum fakat köpek kabul etmiyorlar. en azından terasa koyarım diye düşündüm. ama olmuyor. çok sıkştım. kayınvalidem 1 senedir benden köpeğimi istiyordu aralıksız. geçen gün aradım al sen bahçene diye yok istemiyom dedi bu sefer. siz olsanız naparsınız. yavrun mu köpeğin mi derseniz tabi ki de yavrum ama köpeğim de benim eşimden sonra en iyi dostum. evde bebekle olmaz kıskanıp ısırabilir. eşimden bile kıskanıyor beni. dişi olduğu için kızgınlığa giriyor. senede 2 kere fena bi şekilde birde sitrese bağlı tüy döküyor. 2 arada kaldım. ayın 1. de kontrat bitiyor ve benim bir an önce ev bulup çıkmam lazım. nolur akıl verin siz olsanız ne yapardınız? onu verebilme korkusuyla ona bakıp bakıp ağlyorum

Canım Çanakkalede mi oturuyosun hala ? Eğer öyleyse köpeğini kabul edecek bir site biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…