2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım malesef. ç.kalede olsam kolaydı. evlenince istanbula taşınmak zorunda kaldım

Valla pek kolay değil aslında Çanakkale'de de. Geçen yaz ablamlar taşındı köpek kabul eden ev bulana kadar canımız çıktı. Hiç bir site kabul etmiyordu, sonra müstakil evlerin olduğu bi site bulduk da orası kabul etti ancak. Sana tavsiyem sonuna kadar şansını zorla. Bir köpek sahibi olarak ondan ayrılmanın ne denli zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben aklıma bile getirmek istemem ondan ayrılmayı ta ki doğa birbirimizden ayırana dek. İşin biraz zor olacak canım. Köpeğinin olduğunu söylemesen olmaz mı acaba ? Çünkü haytapta okudum geçen gün. Bir karar çıktı ev hayvanlarını apartmandan atmak çok zor şuan. Belli bir ses düzeyini aşması gerekiyor. Ve İstanbul gibi doğadan uzak yerlerde insanların hayvanla aynı evde yaşamasının insan sağlığı açısından olumlu etkiler yaptığı aynı kararda yazıyordu. Haytapı açıp bir oku istersen.

Canım birşey daha ekliyim Facebooktaki haytap sayfasına sorununu yazarsan, İstanbul'da oturan hayvansever arkadaşlar sana ev bulma konusunda yardım da edebilirler. Orda da şansını dene.

ev sahibiyle problem yaşamak istemiyorum. şuanda oturduğum yerdede çok uğraştılar köpeğimi attırmak için ama bütün aşıları muntazam yapılı. tasmasız gezmiyor atıklarını temizliyorum. zehirlemeye bile kalktılar zehirli et atarak otoparka. Allah a havale ettim. o benim herşeyim. mücadele ediyorum tabi ki zamanım daraldığı için sitrese girdim. çok korkuyorum ondan ayrılmaktan

Aaaaaaaaaa şimdiden sezeryan tarihi veriyorlar mı.

Canım benim doktor ilk gittiğim zaman verdi. Muhtemel doğum tarihlerini hesaplayan bir sistem var ya doktorum onu kullanıyor. Bilgisayar anında sezeryan, normal doğum, aşı, şeker yüklemesi, doğum izni vs. bunların hepsini hesaplıyor ve çıktısını veriyor. Size böyle bişey vermediler mi ? Çok iyi oluyor, hiç bir şeyin zamanını karıştırmıyorum çünkü elimde herşeyin zamanı yazılı olarak var.

Daha bir çok yararı varmış ancak bizim için önemli olan yeri sizlerle paylaşıyorum.. facebook ta bebeğimiz yolda paylaşmış..

HAMİLE ARKADAŞLARIN DİKKATİNE( 30 haftadan itibaren)********HZ.Muhammed’ in diktiği 39 ağaç sayesinde yüzyıllardır bir şifa kaynağı oluştu. Hz. Muhammed’ in Medine bölgesine diktiği ve Onun da en çok sevdiği meyve olan Acve Hurması’ nın faydaları saymakla bitmiyor. Dünya üzerindeki en pahalı hurma olan Acve Hurması, oldukça küçük, neredeyse zeytin büyüklüğünde. Buna rağmen işlevleri çok büyük. Normal hurması yenilebileceği gibi macun haline getirilip de tüketilebilir. İşte bu hurmanın faydaları şu şekilde:

Acve Hurması, rahim kaslarını güçlendirir. Bu sayede doğumu oldukça kolaylaştırır. Doğum sonrası ağrı ve acıyı en aza indirir. Bunu sağlamak için doğumdan 1-2 hafta öncesinden başlayarak her gün tüketilmelidir.İçerdiği fruktozdan dolayı vücut için enerji kaynağıdır

canım çok geçmiş olsun umarım diyetinle birlikte şekerin düzene girer. benim de şeker yükleme testimde sonuçlarım yüksek çıktı diye aramıştı doktorum. ben de test sonuçlarımı aldım baktım ki sanırım biraz abartmış, kardeşim de yıllarca bebek yoğunbakım hemşireliği yaptığı için ona da rakamları gösterdim. doktorun tedbir olması için diyetisyene yönlendirmiştir seni dedi görünce. benim 75 mg 3 saatlik test yapılmıştı. açlık: 87 - 60dk: 181 (max değer: 180) - 120 dk:133 (max değer 140) 180dk: 86 çıktı. şeker aleti aldım şuan yemeklerden sonra tokluk ölçüyorum 2 hafta kontrol edicem. yanlız sana birşey sorucam benim doktorum 1 saat sonra ölç dedi şekerini ama araştırdığım kadarıyla 2 saat sonra ölçmek gerekiyormuş. sana nasıl söylendi.

bundan benim haberim yok yaaa.. bana doktorum tarih olan bişey vermedii hıhhh onaaaa...

herkese merhaba kızlar bu aralar kendimi iyice hobilere ve uykuya verdim sanırım sizleri ihmal ettim. buraya gelmeyince de bir yanım hep eksik kalıyor sanki. bu arada battaniye ve dönence isimlik vs yaptım : ) bir ara yüklerim resimlerini. herkesi kocaman öpüyorum.

kızlar butik bebeye yeni bi butik girmiş bu gün çok uygun geldi bana ben aldım bile ilgilenenler varsa elinizi abuk tutun piyasanın altında bence

Ben de bazı siparişler verdim, sayfayı yenilerken de bir ürünü 2 kere yazmışım. Ödedikten sonra fark ettim, hemen mail yazdım. 2 dakika içinde aradılar iptal işlemini yaptılar.
Ben yıllardır internetten alışverişler yaparım böyle hızlı hizmet görmedim. Helal olsun valla...

Geçmişi okumaktayım bu arada, akşama yetişirim

Of bir kopek sahibi olarak çok iyi anlıyorum seni istanbulda ne tarafta oturacaksın. Muhakkak Bahçeli terası en azından kapalı balkonu bir ev vardır. Araştırmak lazım nolur hemen vazgecme

REDDDD fıstık gibisin

Ben de tanıyorum öyle birini kız kardeşim Evlenmeden önce çok şişmandı düğüne doğru 25 kilo kadar verdi fıstık gibi oldu hamile kaldığında 9 aylık göbişi benim şimdiki halim gibiydi doğurdu ne göbek kaldıııı ne popo şimdi yeğenim 6 aylık oldu anası da incecik sanki biraz kıskanıyor muyum ne

bundan benim haberim yok yaaa.. bana doktorum tarih olan bişey vermedii hıhhh onaaaa...
İlk muayenede verdi. Sonra sat düzeltilmesinden sonra onu yırt at dedi ve 2. ciyi verdi. Altına da bi sürü açıklama yazılıydı. Aile hekimine ne zaman gitmem gerekeceği filan detaylıca yazıyor. Şimdi önümde mesela 26. haftada kontrole gitmem gerektiği yazıyor, 28. haftada da doppler usg varmış, 36. haftada tekrar tahlil ve nst varmış. Hepsi yazıyo

Bu arada hem İskenderun hem de Antakya da çarşıda gezdim keçe filan aradım hiçbir şey bulamadım ne küçük memleketmiş ... Antakya da bir yerde buldum o da (3 karış keçeyi tek renk ve leş gibi ayrıca da ince) 5 liraya satacaktı abartı geldi bana fiyatı vazgeçtim başka bir alternatif düşüneceğim bakalım :))

Üzülme üzülme, o cihaz daha yeni bi teknolojidir, ondan verememiştir doktorun.
Benimkinin de cihazı birazcık eski, sadece boyunu posunu ölçünce tahmini doğum tarihini söylüyor o kadar :)

Kedicikim adam bilgisayardan bir program kullanıyo. Ultrasondan bağımsız. Sadece satı girdi bilgisayara bilgisayar da ne var ne yok hesapladı. Hani gebelik haftası hesaplamak için biz de giriyoz ya bilgisayarai ya da kk da giriyoruz da o hesaplıyo hani kaçıncı haftada olduğumuzu. Öyle işte. Benim doktor genç bi de bilgisayar kullanmayı seviyo ondan kaynaklanıyo sanırım

Canım benim, Allah sizi ayırmasın...
Kiracı olarak çıkacaksan acaba ilk başta söylemesen mi ev sahibine...
Yok evi satın alacağım dersen yönetim planını iste. Orada hayvan beslenemez yazmıyosa feriştahı gelse hiçbişey yapamaz bitmiştir.

Bizim de köpüşümüz var, çok iyi anlıyorum seni...
Havlamaz, evi kirletmez, çocuklarla yabancılarla diğer köpeklerle arası iyidir, atıklarını toplarız, tasmasız gezdirmeyiz gene de bazen pis pis bakanlar, yanımızdan geçerken homurdananlar. Of ki ne of!
Tamam alıp kucağına okşamak zorunda değilsin ama bu kadar da beni taciz edemezsin... Allah'a havale ediyorum hepsini.

Seninki gene iyi tekme atıyor minicik ayaklarıyla
Benimki koca kafasını vuruyor
Bi baş aşağı döneydi eyiydi

Hahahah kıyamam ben onaaa Acaba benimki ne durumda kız bazen baya sert bişey hissediyorum midemde. Benimki de ters duruyo olabilir mi ki. 26. haftaya kadar bekliycez bakalım nerde benim sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…