- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.261
Canım Çanakkalede mi oturuyosun hala ? Eğer öyleyse köpeğini kabul edecek bir site biliyorum.
hayır canım malesef. ç.kalede olsam kolaydı. evlenince istanbula taşınmak zorunda kaldım
Anneciiiimmmmmm. Benim de 5 Ağustos verdi sezeryan gününü. Şimdi seninkini görünce heyecan yaptım birden yine yaa senden 2 gün sonra da benimki. 3,5 aydan az kaldı. Çok az bir zaman:)
Aaaaaaaaaa şimdiden sezeryan tarihi veriyorlar mı.
Günaydın kızlar biz geldik geçmişi okumadım henüz ... İki gündür o doktor senin bu doktor benim koşturuyorum bir dahiliye , bir diyetisyen ve kendi doktorum olmak üzere 3 doktor arasında mekik dokudum... Sonuç : Gestasyonel diyabet ve akabinde diyet ve bir haftalık şeker kontrolü verdi doktor... Minik bir şeker ölçüm cihazı verdiler günde 6 kez şekerimi ölçüp not alıcam ... Sağlam bir diyet de verdiler... Dünden beri başladım işte sizde ne var ne yok ?? Benim gibi diyabet çıkan kızlar var mı canım çok sıkıldı... Bir de 2 gündür aşırı derecede hamileyim ay sinek uçsa ağlıyorum saçma sapan şeylere sinirleniyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Canım benim doktor ilk gittiğim zaman verdi. Muhtemel doğum tarihlerini hesaplayan bir sistem var ya doktorum onu kullanıyor. Bilgisayar anında sezeryan, normal doğum, aşı, şeker yüklemesi, doğum izni vs. bunların hepsini hesaplıyor ve çıktısını veriyor. Size böyle bişey vermediler mi ? Çok iyi oluyor, hiç bir şeyin zamanını karıştırmıyorum çünkü elimde herşeyin zamanı yazılı olarak var.
kızlar butik bebeye yeni bi butik girmiş bu gün çok uygun geldi bana ben aldım bile ilgilenenler varsa elinizi abuk tutun piyasanın altında bence
ev sahibiyle problem yaşamak istemiyorum. şuanda oturduğum yerdede çok uğraştılar köpeğimi attırmak için ama bütün aşıları muntazam yapılı. tasmasız gezmiyor atıklarını temizliyorum. zehirlemeye bile kalktılar zehirli et atarak otoparka. Allah a havale ettim. o benim herşeyim. mücadele ediyorum tabi ki zamanım daraldığı için sitrese girdim. çok korkuyorum ondan ayrılmaktan
REDDDD fıstık gibisinişte o sinir olduğunuz sporcu kadınlardan biri benim
ama hamile kaldığım günden beri kocaman oldular bak senin için doğum öncesi çekilmiş bir fotomu yollicam. mekik çek ama dediğim gibi acele etme,tam değil yarım mekik çek.
ben oyel bırını tanıyorummm ablam...hamıleyken bıle zayıftı sankı...suan hamılelıgınden oncekı halı...sıfır yag sıfır kalca sıfır gobek..ve hayatında spor nedr bılmez zmanında yok...acayıp bı kız...bn onun gbı degılım ne yazıkkı
bundan benim haberim yok yaaa.. bana doktorum tarih olan bişey vermedii hıhhh onaaaa...
Kızlar; kızım 2 gündür mideme çalışıyo. Çok fena tekme atıyo. Yediklerimi beğenmedi de bana mesaj mı vermeye çalışıyor acaba
İlk muayenede verdi. Sonra sat düzeltilmesinden sonra onu yırt at dedi ve 2. ciyi verdi. Altına da bi sürü açıklama yazılıydı. Aile hekimine ne zaman gitmem gerekeceği filan detaylıca yazıyor. Şimdi önümde mesela 26. haftada kontrole gitmem gerektiği yazıyor, 28. haftada da doppler usg varmış, 36. haftada tekrar tahlil ve nst varmış. Hepsi yazıyobundan benim haberim yok yaaa.. bana doktorum tarih olan bişey vermedii hıhhh onaaaa...
Üzülme üzülme, o cihaz daha yeni bi teknolojidir, ondan verememiştir doktorun.
Benimkinin de cihazı birazcık eski, sadece boyunu posunu ölçünce tahmini doğum tarihini söylüyor o kadar :)
merhaba kızlar. çok dardayım. bir akıla ihtiyacım var. benim 2.5 yaşında rottweiler cinsi bir köpeğim var. eşimle tanışmıyordum bile aldığımda. evlenmekte yoktu aklımda. ç.kalede bahçeli bi evim vardı. orda mutluydu. şimdi evliyim hamileyim apartmana daireye kapattım. ama taşınmak zorundayım bebek için uygun bir ev değil. teraslı dublex evler buluyorum fakat köpek kabul etmiyorlar. en azından terasa koyarım diye düşündüm. ama olmuyor. çok sıkştım. kayınvalidem 1 senedir benden köpeğimi istiyordu aralıksız. geçen gün aradım al sen bahçene diye yok istemiyom dedi bu sefer. siz olsanız naparsınız. yavrun mu köpeğin mi derseniz tabi ki de yavrum ama köpeğim de benim eşimden sonra en iyi dostum. evde bebekle olmaz kıskanıp ısırabilir. eşimden bile kıskanıyor beni. dişi olduğu için kızgınlığa giriyor. senede 2 kere fena bi şekilde birde sitrese bağlı tüy döküyor. 2 arada kaldım. ayın 1. de kontrat bitiyor ve benim bir an önce ev bulup çıkmam lazım. nolur akıl verin siz olsanız ne yapardınız?onu verebilme korkusuyla ona bakıp bakıp ağlyorum
Seninki gene iyi tekme atıyor minicik ayaklarıyla
Benimki koca kafasını vuruyor
Bi baş aşağı döneydi eyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?