2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yemek borum çokk yanıyorrrrrrr.. nerde benim ilacım evde (( pöfff çok kötüyüm kızlarrr. midemi yakacak bir yemekte yemedim ama yanıyorum yaaa yemek borum yandıkça öksürük tutuyor

Kızlar bir de aklımı çok çok fazla meşgul eden bir problemim var ... Ben Antakya'da oturuyorum annemler de İskenderun'da mesafe 1 saat ... Şimdi doğumu İskenderun'da yapmayı planlıyordum ama eşim ilk günden beri bu fikirden hoşlanmadı ... Ona açıkladım bazı akrabaları var daha önceki düşük yaptığım zaman bahsi geçen akrabası bize geldi yatak odamıza girdi beni sözde avuttu odadan çıkarken de tuvalet aynasının önünde bebek ayakkabısı vardı onu alıp çekmecemize attı o manzarayı görmek beni delirtti kimsenin yatak odamızdaki çekmeceyi açmaya hakkı yok... Sonra mutfağa girdi yemek tencerelerini küçük kaplara boşalttı sığmayınca yemeğin suyunu döktü o gün ciddi bir sinir krizi geçirip eşimin boğazına yapışmıştım ... Daha bunlar basit şeyler bir de arada bilmiş bilmiş duygusuz konuşmaları vardı ki .... Şu an eşim ne onları bize davet ediyor ne de biz gidiyoruz ... Neyse yazarken bile sinir oldum... Benim annemler bana her konuda saygı gösterirler biz böyle yetiştik daha ben bir gün bile annemin babamın dolaplarını karıştırmadım kimsenin işine müdahale etmedim o yüzden garip geliyor... Ay neyse sorun şu ben bu veledi nerde doğurucam annem İskenderun en iyisi diyor eşim de Antakya, ben de evimden çok ayrı kalmak istemiyorum ama üzülüp kırılmak da istemiyorum

ne güzel ya özendim valla keşke benim doktorumda öyle bir kağıt verseydi senin hangi şehir ve hangi hastaneydi sorsam:)

Kedicikim bi de çok ilginç bir psikolojileri var, bunun nededini bir türlü çözemedim. Sokakta başıboş köpeklerin yanından geçerken gıkları çıkmıyo, çoğu zaman farketmiyolar bile. Ama senin tasmayla gezdirdiğin köpeği görünce ciyak ciyak oluyolar. Sokak köpişleri heryere yapıyo, ama senin köpeğin yapınca ve üstelik dışkısını toplayınca bile laf ediyolar. Geçen çanakkalede biriyle tartıştım. Allahın merasına köpeklerin tuvaletini yaptırdık, adam çıktı çocuğumun sağlığı bozuluyo, oraya yaptırmayın dedi. Görsen bildiğin mera, koyunlar otluyo, sokak köpekleri geziyo, atlar eşekler otluyo Adamın sitesinin bahçesiyle arada yol var ve o mera 2-3 dönüm yer. Bu nasıl bir psikolojidir anlamadım gitti.

Canım köpeği insanlara kabullendirmek zor benim annemde 2 tane vardı... Komşularımız yüzünden birini amcamlara vermek zorunda kaldı ama her gün amcamlara gider Tosky i de sever oynar öyle gelir... Ve köpekleri tuvalete çıkardığında mutlaka pisliğini de toplar çöpe atar zaten bizimkiler havlamaz pek kimseye de saldırmazlar çok akıllılar ama yine de insanlara batar...

Estağfurullah taş gibi de sayılmazdım ama inceydim
Ama ama ben de siz ortaokulda lisede taş gibiyken sıskacıktım :2:
Napim diyetini ödedim beaaaaaaaaaaaaaaaa 25 yıl ay çok zayıfsın ay çok sıskasın deyip durdular of ne çektim ben be
Doğumdan sonrası için hiçbi fikrim yok valla, nolcaz bakalım

kızlaarr 3 hafta yıllık iznim var 32. haftada da doğum izni hakkım var istersem 24 Mayısta izne ayrılabiliyorummmmm
sizin izinler ne durumda 32 haftalık ayrılacak var mı?

Antakya bence de daha iyi olur. Bebeğinin tüm gereçleri evinde çünkü. Bi sürü eşya taşıman gerekecek, sonra onları geri getirmen gerekecek. Yatak filan taşıycaksın zor iş. Annen gelsin Antakya'ya bence canım. Hem doğum gibi stresli bi meselede insan bi de evinden ayrılınca daha kötü olur. Annenin evi de olsa insanın kendi evi gibisi yok. Tüm ihtiyaçlarının elinin altında olduğunu bilmek bile insanı rahatlatıyor.

canım iş yerinde olduğum için elim kolum bağlııı ( bide süt bana daha çok dokunuyor ne hikmetse

Aynı durumdayız tatlım ben de ofise 200 ml sütlerden aldım fırsat bulunca su ısıtıcısının üstüne koyuyorum buhardan hafif ılıyor öyle içebiliyorum o bile beni mahvediyor dünden beri de diyete başladım domates salatalık serbest diye bol bol salatalık yiyorum açlıktan ölmek üzereyim karnım da fena şişti salatalık sağlam gaz yapıyor İki ucu pis değnek ne yesek zarar bir doğsun da Aren beyimiz popisine vurucam

Annenin dediği olur sen doğurcan :) İçine neresi siniyorsa öyle yap. Her türlü gerginliğe zaten açığız, bir de onları düşünme...

Yok yok hayvan düşmanı bir toplumuz biz . Öyle ters ters bakanları bir gun alıp parcaliycam. Birde yok kopek giren eversek girmez demiyorlarmı o an kan beynime sıçrıyor köpeğim evimde olduguna gore demekki ben buna inanmıyorum daha ne b.k yemeye konuşuyorsun bak yine kan beynime sıçradı.

Birde ev arayan arkadasım köpeğimden çekiniyorum köpeği evde tutamam demişsiniz kopek kapıları var onlar ısınızı görmez mi

Geçmiş olsun canım ay hemen doğursak da bu bıcırları rahat etsek ....

yemek borum çokk yanıyorrrrrrr.. nerde benim ilacım evde (( pöfff çok kötüyüm kızlarrr. midemi yakacak bir yemekte yemedim ama yanıyorum yaaa yemek borum yandıkça öksürük tutuyor

Canım bir bardak ılık suya 2-3 tane küp şeker varsa 1-2 damla limon at ve hızlıca iç... geçmezse 2 bardak iç...

Ağır reflü geçirmiş biri olarak tavsiye ediyorum bir süre sonra rahatlayacaksın.
Meyve, sebze, süt gibi mide asitini arttıracak şeylerden birkaç saat uzak dur. Birde kepek ekmeği yemeni tavsiye ederim canım, geçmiş olsun

kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…