- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.281
İlk muayenede verdi. Sonra sat düzeltilmesinden sonra onu yırt at dedi ve 2. ciyi verdi. Altına da bi sürü açıklama yazılıydı. Aile hekimine ne zaman gitmem gerekeceği filan detaylıca yazıyor. Şimdi önümde mesela 26. haftada kontrole gitmem gerektiği yazıyor, 28. haftada da doppler usg varmış, 36. haftada tekrar tahlil ve nst varmış. Hepsi yazıyo
yemek borum çokk yanıyorrrrrrr.. nerde benim ilacım evde (( pöfff çok kötüyüm kızlarrr. midemi yakacak bir yemekte yemedim ama yanıyorum yaaa yemek borum yandıkça öksürük tutuyor
Canım benim, Allah sizi ayırmasın...
Kiracı olarak çıkacaksan acaba ilk başta söylemesen mi ev sahibine...
Yok evi satın alacağım dersen yönetim planını iste. Orada hayvan beslenemez yazmıyosa feriştahı gelse hiçbişey yapamaz bitmiştir.
Bizim de köpüşümüz var, çok iyi anlıyorum seni...
Havlamaz, evi kirletmez, çocuklarla yabancılarla diğer köpeklerle arası iyidir, atıklarını toplarız, tasmasız gezdirmeyiz gene de bazen pis pis bakanlar, yanımızdan geçerken homurdananlar. Of ki ne of!
Tamam alıp kucağına okşamak zorunda değilsin ama bu kadar da beni taciz edemezsin... Allah'a havale ediyorum hepsini.
Canım biraz süt içebilirsen ya da salatalık birazcık rahatlatır seni
yemek borum çokk yanıyorrrrrrr.. nerde benim ilacım evde (( pöfff çok kötüyüm kızlarrr. midemi yakacak bir yemekte yemedim ama yanıyorum yaaa yemek borum yandıkça öksürük tutuyor
Kedicikim bi de çok ilginç bir psikolojileri var, bunun nededini bir türlü çözemedim. Sokakta başıboş köpeklerin yanından geçerken gıkları çıkmıyo, çoğu zaman farketmiyolar bile. Ama senin tasmayla gezdirdiğin köpeği görünce ciyak ciyak oluyolar. Sokak köpişleri heryere yapıyo, ama senin köpeğin yapınca ve üstelik dışkısını toplayınca bile laf ediyolar. Geçen çanakkalede biriyle tartıştım. Allahın merasına köpeklerin tuvaletini yaptırdık, adam çıktı çocuğumun sağlığı bozuluyo, oraya yaptırmayın dedi. Görsen bildiğin mera, koyunlar otluyo, sokak köpekleri geziyo, atlar eşekler otluyoAdamın sitesinin bahçesiyle arada yol var ve o mera 2-3 dönüm yer. Bu nasıl bir psikolojidir anlamadım gitti.
Ekmek bulabiliyorsan azıcık ye canım çubuk kraker de olur
Çok hoşmuş vücudun cidden. Ama ben açıkçası spor yapıp sıkı kalan kadınları sinir bozucu bulmuyorum, asıl sinir olduğum spor ve diyet yapmadan taş gibi kalanlarBir tanıdığım vardı öyle Allah nasıl bir kas yapısı verdiyse artık bildiğin taştı Ne bulsa yiyodu bi de. Doğum yaptı ve gram krem kullanmadan 0 çatlak. Sinir olmamak mümkün mü
butik bebe canım. ben de baktım gayet uygundu. hattaa bi takım aldım bilee10 parça takım. fiyatı da 19.90
Eki Görüntüle 695326
Kızlar bir de aklımı çok çok fazla meşgul eden bir problemim var ... Ben Antakya'da oturuyorum annemler de İskenderun'da mesafe 1 saat ... Şimdi doğumu İskenderun'da yapmayı planlıyordum ama eşim ilk günden beri bu fikirden hoşlanmadı ... Ona açıkladım bazı akrabaları var daha önceki düşük yaptığım zaman bahsi geçen akrabası bize geldi yatak odamıza girdi beni sözde avuttu odadan çıkarken de tuvalet aynasının önünde bebek ayakkabısı vardı onu alıp çekmecemize attı o manzarayı görmek beni delirtti kimsenin yatak odamızdaki çekmeceyi açmaya hakkı yok... Sonra mutfağa girdi yemek tencerelerini küçük kaplara boşalttı sığmayınca yemeğin suyunu döktü o gün ciddi bir sinir krizi geçirip eşimin boğazına yapışmıştım ... Daha bunlar basit şeyler bir de arada bilmiş bilmiş duygusuz konuşmaları vardı ki .... Şu an eşim ne onları bize davet ediyor ne de biz gidiyoruz ... Neyse yazarken bile sinir oldum... Benim annemler bana her konuda saygı gösterirler biz böyle yetiştik daha ben bir gün bile annemin babamın dolaplarını karıştırmadım kimsenin işine müdahale etmedim o yüzden garip geliyor... Ay neyse sorun şu ben bu veledi nerde doğurucam annem İskenderun en iyisi diyor eşim de Antakya, ben de evimden çok ayrı kalmak istemiyorum ama üzülüp kırılmak da istemiyorum
canım iş yerinde olduğum için elim kolum bağlııı( bide süt bana daha çok dokunuyor ne hikmetse
Kızlar bir de aklımı çok çok fazla meşgul eden bir problemim var ... Ben Antakya'da oturuyorum annemler de İskenderun'da mesafe 1 saat ... Şimdi doğumu İskenderun'da yapmayı planlıyordum ama eşim ilk günden beri bu fikirden hoşlanmadı ... Ona açıkladım bazı akrabaları var daha önceki düşük yaptığım zaman bahsi geçen akrabası bize geldi yatak odamıza girdi beni sözde avuttu odadan çıkarken de tuvalet aynasının önünde bebek ayakkabısı vardı onu alıp çekmecemize attı o manzarayı görmek beni delirtti kimsenin yatak odamızdaki çekmeceyi açmaya hakkı yok... Sonra mutfağa girdi yemek tencerelerini küçük kaplara boşalttı sığmayınca yemeğin suyunu döktü o gün ciddi bir sinir krizi geçirip eşimin boğazına yapışmıştım ... Daha bunlar basit şeyler bir de arada bilmiş bilmiş duygusuz konuşmaları vardı ki .... Şu an eşim ne onları bize davet ediyor ne de biz gidiyoruz ... Neyse yazarken bile sinir oldum... Benim annemler bana her konuda saygı gösterirler biz böyle yetiştik daha ben bir gün bile annemin babamın dolaplarını karıştırmadım kimsenin işine müdahale etmedim o yüzden garip geliyor... Ay neyse sorun şu ben bu veledi nerde doğurucam annem İskenderun en iyisi diyor eşim de Antakya, ben de evimden çok ayrı kalmak istemiyorum ama üzülüp kırılmak da istemiyorum
Kedicikim bi de çok ilginç bir psikolojileri var, bunun nededini bir türlü çözemedim. Sokakta başıboş köpeklerin yanından geçerken gıkları çıkmıyo, çoğu zaman farketmiyolar bile. Ama senin tasmayla gezdirdiğin köpeği görünce ciyak ciyak oluyolar. Sokak köpişleri heryere yapıyo, ama senin köpeğin yapınca ve üstelik dışkısını toplayınca bile laf ediyolar. Geçen çanakkalede biriyle tartıştım. Allahın merasına köpeklerin tuvaletini yaptırdık, adam çıktı çocuğumun sağlığı bozuluyo, oraya yaptırmayın dedi. Görsen bildiğin mera, koyunlar otluyo, sokak köpekleri geziyo, atlar eşekler otluyoAdamın sitesinin bahçesiyle arada yol var ve o mera 2-3 dönüm yer. Bu nasıl bir psikolojidir anlamadım gitti.
Herkese günaydın güzel annler ve melekleri...
4 günlük tatilden sonra işe gelmek çok sıkıcı oluyormuş..herkes grip olmuş çok geçmiş olsun diliyorum. ben de grip yüzünden 4 günlük tatilimi evde geçirdim gerçekten çok sıkcıydı..
Kızlar bende iltihaplı romatizma var. dönem dönem nöbet şeklinde geliyor. kalçam ve bacaklarım tutuluyor. yürümek, gece yatmak, yandan yana dönmek, uyumak işkence oluyor.. günlerdir uykusuzumilaçlarım ağır olduğu için hamilelikte kullanamıyorum. daha ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum.. moralim çok bozuk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?