- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.001
özellikle tecrubeli anneler ya ben iki dogumdn korkuyom ama normali normal diye doktora normal dedim neyse catı muayesi yaptı kısaydı cok acıdı biraz cıglık atmışm ki agda falan da masaj gibi gelir ama catı muayene acıttı doktor acı esigin dusuk normale dayanamzsn dedi cokkk korkuyom epidural normal dogum istiyodm ama melegimi bekledim tarihlerde o doktor izinli ya catır catır normal yada sezeryan olacak cok gergnm ya korkuyomda bu arada 35+5 deyiz doktor on gun sonra gel 2 cm acılman olursa yatırırm doktor izne ayrılmadn yaptırz dogumu dedi
İnşallah cnm :) şimdi doktoru bekliyorum tahlil sonuçları ne oldu acaba diye. Oğlumun yanına gittim uyuyordu almadılar şimdi uyansın diye bekliyorum kokusu geliyor burnuma sanki. Çok özledim oğlumu . İnşallah bugün evimize götürücem.
Günaydın... Doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum.. Benim de son 8 gün... Heyecanlandım mı ne?...
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
yaaa inanmıyorum gelinim mi geliyor şimdi yaniiii
offf soğukkanlılığına kurban kuzum yaHelen kız gelirse ben Paris'imi nasıl tutarım içerde şimdi onu düşünüyorum tutmayın beni huleeyynnn geliyoruummm demez mii sen söyle
kendini iyice bir dinle bakalım canımm artık her an senden de haber bekliycez desenee
Gunaydin canlarr.. dun gece hic beklemedigim bir sekilde deliksiz uyudum ! Kendim bile sasirdim bu ne rahatlik arkadas.. panikten olmem lazimdi. Sabah 7 de kalktim canim askim tost yapti bana kahvaltimi yaptim dusumu aldim kuafore gittim geldim. Cook zaman gecmesi lazimdi ama saat daha 10.30hastane yakin oldugundan 13:00 gibi cikacagiz evden. Su dahil hicbirsey yememem lazim ya ölüyorum susuzluktan :) onun disinda kurbanlik koyun gibi kesilecegim saati bekliyorum :)simdilik haberler boyle yeni haberlerle tekrar donecegim insallah :)
Bu arada arastacim bir bakmissin senin bebiste gelsin bugun
arasta 2 gun once bndende senn dedigine bnzer bi akinti gldi koyu kivamli..saatlerce arastrdm 24 sa icnde dogum olurmus buyuk ihtimal yaziyodu nette..bkledm resmen.cok sukur sanci boyutnda agrin olmadi..ona bnzer akintilar gelince akintiymis demekki diyorm smdi icm rahatladi..
Biz de biraz kendimizden bahsedelim. Kızım da ben de fiziksel olarak iyiyiz çok şükür. Velaaakiiiin ya psikoloji? Yerlerde sürünüyor.Belki hatırlarsınız; annem doğumuma ancak gelecek, bel ağrısından ağlayarak iş yaptığım halde umurlarında olmuyor diyordum.Dün akşam tel.de konuşurken artık patladım.İdare et nereye kadar.Sanki anne benim, kız o.Sonuç sen sağ ben selamet."Doğuma da sonrasına da gelmeni istemiyorum, ne arayın ne kapımı çalın." deyip tel.i kapattım.Minnoşum olmasa sabaha kadar ağlardım;ama kendimi toparlamaya çalıştım.Artık en azından her tel. konuşmasında ümitlenip acaba belim ağrıyor diye merhamete gelip yanıma gelir mi? Artık zaman yaklaştı gelir mi diye kendimi üzmeyeceğim.
Selam güzel annişlerrrrr
Kimler doğurdu kimbilir, kimler sona yaklaştı, kimler neler yapıyor, hazırlıklar nasıl gidiyor acaba...
Aklım hep sizde, merak içindeyim
Bizde gelen giden eksik olmuyor. Sağolsunlar yatıya kalıyorlar yardımcı olmak için ama daha çok yorulduk sanki. İlk günler hariç tabi, ilaç gibi geldi o ayrı :)
Ama şimdi ameliyat yerim iyileşti sayılır (%90 to complete) artık daha kolay oturup kalkabiliyorum, kucağımda emzirebiliyorum, tuvalete kendim gidebiliyorum, şimdi oğluma doymak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Ben ettim siz etmeyin, göğüs kremini ihmal etmeyin. Bebe yağı falan boşmuş, zaman kaybetmeyin. Lasolin miydi neydi mor bir krem var silinmeye gerek olmayan. Ondan stok yapın. Sezaryen bile koymadı ama o emzirme acısı başkaymışşşşş
Hem bebek emsin istiyorsunuz hem de çok zor oluyor. Daha fazla detaya girmiyim gözünüz korkmasın boş yere. Sonuçta bebiş doyunca hormonlarınız tavan yapıyor geçiveriyor işte :)
Şimdi hastaneye gidicez, sizi çok özlemekteyim. Ennnnn kısa zamanda bütün geçmişi okicam inat ettim
Kedicik şu senden gelen nişanı tarif et de öyle git alüüüüüüüüüü
Biz de biraz kendimizden bahsedelim. Kızım da ben de fiziksel olarak iyiyiz çok şükür. Velaaakiiiin ya psikoloji? Yerlerde sürünüyor.Belki hatırlarsınız; annem doğumuma ancak gelecek, bel ağrısından ağlayarak iş yaptığım halde umurlarında olmuyor diyordum.Dün akşam tel.de konuşurken artık patladım.İdare et nereye kadar.Sanki anne benim, kız o.Sonuç sen sağ ben selamet."Doğuma da sonrasına da gelmeni istemiyorum, ne arayın ne kapımı çalın." deyip tel.i kapattım.Minnoşum olmasa sabaha kadar ağlardım;ama kendimi toparlamaya çalıştım.Artık en azından her tel. konuşmasında ümitlenip acaba belim ağrıyor diye merhamete gelip yanıma gelir mi? Artık zaman yaklaştı gelir mi diye kendimi üzmeyeceğim.
canım herşeyin normali iyi tabi, normal doğum yapan kolaylıkla doğuran tanıdıklarım var ,ben hep imrenirim normal doğum yapanlara, ama kendim doğuramadım, bi arkadaşım 4200 gr bebeğini 1-2 saatte doğurdu, o da şans heralde..
banada dr muayenede doğuramazsın çok kasıyorsun demişti, ben gene inat ettim 12 saat sancıyla 3 cm açılma olunca sezeryana dönsünler istedim, biraz daha dayan suni sancı filan verelim dediler ama gözüm yemedi. Şimdi 3. sezeryan olacağım korkuyorum ,çünkü her sezeryan daha zor oluyor... Hakkında hayırlısı olsun,hangi doğum şekli hayırlısıysa öyle olsun inşallah..
inşallah canım,hemen taburcu olur da evinize sağsalim gidersiniz..Allah sabrını gücünü arttırsın bebeginede acil şifa versin
benimde kısmetse son 12 gün , tabi bakalım bebişler aceleci çıkmazsa...hepimiz kolaylıkla doğururuz inşallah, ben korkuyorum biraz..
arasta önceki gün seni rüyamda gördüm, nasıl gördüğümü hatırlamıyorum ama bişey varmış senle ilgili, doğum mu yapacaksın acaba? hadi hayırlısı, gerçi bizim rüyalara güven olmaz pek ,bi yandan sıcak bi yandan hamilelik hormonları beynimizi karıştırıyor ama
iyi haberlerini bekliyoruz artık :))
Bilmiyorum geliyo mu gelmiyo mu Bu süreç çok uzun sürebiliyomuş. Bekleyip görücez dünüş. Sen de kork bence Helen gelirse Paris hayatta durmaz orda Ramazan Barış çoktan geldi rekabet var bi kere hihihih
Selam güzel annişlerrrrr
Kimler doğurdu kimbilir, kimler sona yaklaştı, kimler neler yapıyor, hazırlıklar nasıl gidiyor acaba...
Aklım hep sizde, merak içindeyim
Bizde gelen giden eksik olmuyor. Sağolsunlar yatıya kalıyorlar yardımcı olmak için ama daha çok yorulduk sanki. İlk günler hariç tabi, ilaç gibi geldi o ayrı :)
Ama şimdi ameliyat yerim iyileşti sayılır (%90 to complete) artık daha kolay oturup kalkabiliyorum, kucağımda emzirebiliyorum, tuvalete kendim gidebiliyorum, şimdi oğluma doymak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Ben ettim siz etmeyin, göğüs kremini ihmal etmeyin. Bebe yağı falan boşmuş, zaman kaybetmeyin. Lasolin miydi neydi mor bir krem var silinmeye gerek olmayan. Ondan stok yapın. Sezaryen bile koymadı ama o emzirme acısı başkaymışşşşş
Hem bebek emsin istiyorsunuz hem de çok zor oluyor. Daha fazla detaya girmiyim gözünüz korkmasın boş yere. Sonuçta bebiş doyunca hormonlarınız tavan yapıyor geçiveriyor işte :)
Şimdi hastaneye gidicez, sizi çok özlemekteyim. Ennnnn kısa zamanda bütün geçmişi okicam inat ettim
ya kızlar bakteri için fitil kullanıyorum kulanandan bu yana akıntım arttı acaba fitile bağlımıdır bu fitilden kullanan varsa bilgi verirse sevinirim birde şekerim yükseliyor açlık 140 a kadar çıktı napmalıyım diyette yapıyorm ama düşmüyor bir türlü 2 haftam kaldı ama çocuğa zararı olurmu ki
cnm banada doktor kendini çok kasıosun rahatla böle biraz zor olur normal doğum dedi nasıl olcak bilmiorum çookk korkuyorum.
herkese günaydın tosuncuklar doktorum bile artık doğur dio annemde burda doğurayım artık hayırlısıyla diorum,annem dün yanımda size bakıodum yakın gözlüğünü taktı bakıo bebekler var neyki dieDD ayy yerim yaa annemi
arastaaaaa nişan mı geldiii..hadi hayırlısı ama hemen olmuo doğum telaşlanma öyle yazıodu....su önemli
Az önce çok sevdiğim ebe bir ablam aradı doğum yaptın mı akşam seni rüyamda gördüm diye. Tesadüf mü acaba bunlarO hamile değil hormonları da normal karnımı küçülmüş görmüş. Haydiiiiii yorumla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?