2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım herşeyin normali iyi tabi, normal doğum yapan kolaylıkla doğuran tanıdıklarım var ,ben hep imrenirim normal doğum yapanlara, ama kendim doğuramadım, bi arkadaşım 4200 gr bebeğini 1-2 saatte doğurdu, o da şans heralde..
banada dr muayenede doğuramazsın çok kasıyorsun demişti, ben gene inat ettim 12 saat sancıyla 3 cm açılma olunca sezeryana dönsünler istedim, biraz daha dayan suni sancı filan verelim dediler ama gözüm yemedi. Şimdi 3. sezeryan olacağım korkuyorum ,çünkü her sezeryan daha zor oluyor... Hakkında hayırlısı olsun,hangi doğum şekli hayırlısıysa öyle olsun inşallah..

inşallah canım,hemen taburcu olur da evinize sağsalim gidersiniz..Allah sabrını gücünü arttırsın bebeginede acil şifa versin

Günaydın... Doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum.. Benim de son 8 gün... Heyecanlandım mı ne?...

benimde kısmetse son 12 gün , tabi bakalım bebişler aceleci çıkmazsa...hepimiz kolaylıkla doğururuz inşallah, ben korkuyorum biraz..

arasta 2 gun once bndende senn dedigine bnzer bi akinti gldi koyu kivamli..saatlerce arastrdm 24 sa icnde dogum olurmus buyuk ihtimal yaziyodu nette..bkledm resmen.cok sukur sanci boyutnda agrin olmadi..ona bnzer akintilar gelince akintiymis demekki diyorm smdi icm rahatladi..

Bilmiyorum geliyo mu gelmiyo mu Bu süreç çok uzun sürebiliyomuş. Bekleyip görücez dünüş. Sen de kork bence Helen gelirse Paris hayatta durmaz orda Ramazan Barış çoktan geldi rekabet var bi kere hihihih

Herkese selamlar,sevgiler.

Geçmişe biraz bakayım dedim bitiremeyeceğime karar vererek yazayım dedim. :)))))
Pc olduğu oda çok sıcak,oturmakta yoruyor azıcık bakıp çıkmak en iyisi oluyor benim için ama merakta insanı öldürür. :))))

phalanx çok sevindim inş.en kısa sürede çıkar kuzun küvözden.Allah şifa versin.

mylifebaby teşek.ederim verdiğin bilgi için çok sağol.

arasta canım yoksa geliyormu güzeller güzeli kızın :) hadi inş.hayırlısı olsun.

suloz bende çok heyecan yaptım senin için sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.

kedicik doğum yapan çoğu arkad.duyuyorum bu gögüs ucu ağrısını senin dediğin gibi sezeryan ağrısını unutturan bir acıymış inş.yaşamayız ben c.tesi gününden bu yana kullanıyorum lansinoh gögüs ucu kremini dr.37.haftanda başla demişti bende öyle yaptım çok az parmaklarımın ucuna alıp sürüyorum gögüsucuna ve kahverengi yerine.

rahat ol canım ne gerek strese suan kacıncı haftandasın canm

Canım benim 2 gündür bel ve kasık ağrılarım yoğun. Bu sabah da böyle bişey görünce insan nişana yoruyor haliyle. Olmayada bilir belirttim zaten. Belki enfeksiyon kapmışımdır ağrı ve akıntı ondandır. Ayırt etmek çok güç.

Allah yardımcın olsun canım ya, malesef anne babayı secemiyorsun işte, kendini üzme diyeceğim ama insan kırılıyor ister istemez. inşallah kolay bi doğum yapar hemen iyileşirsin ,kimseye ihtiyacın kalmaz. bazen belki gelmemeleri daha hayırlı, gelipte canını sıkmalarındansa ...

ne güzel maşallah iyileştin bile canım, şu pozitif enerjinle ne güzel moral veriyorsun.
ilk günler bebeğin ağzına göre meme başı alışıncaya kadar acı oluyor ister istemez, bende acaba yara filan mı oldu demiştim ama yara olmadanda ilk günler bebek memeyi her tutuşunda acıyor, tabi göğüs kremleri şart..

Kedicik şu senden gelen nişanı tarif et de öyle git alüüüüüüüüüü

arasta önceki gün seni rüyamda gördüm, nasıl gördüğümü hatırlamıyorum ama bişey varmış senle ilgili, doğum mu yapacaksın acaba? hadi hayırlısı, gerçi bizim rüyalara güven olmaz pek ,bi yandan sıcak bi yandan hamilelik hormonları beynimizi karıştırıyor ama
iyi haberlerini bekliyoruz artık :))

ahh canım benim kıyamam... bende aynı durumdayım.. ama anneme gel diyemiyorum çalışıyor.. kardeşimde geldi 1 hafta kaldı sıkıldı ve gitti. ona da hiç ağzımı açmadım.. kör topal idare ediyoruz.. benimde belim sırtım çok ağrıyor.. ağlayasım geliyor.. napalım bebişlerimiz için katlanıyoruz canım.. az kaldı biraz daha dayan.. hepsi geçicek.. bugünlerimizi düşünüp gülümseyip geçicez inş.. belki de özleyeceğiz :)

cnm banada doktor kendini çok kasıosun rahatla böle biraz zor olur normal doğum dedi nasıl olcak bilmiorum çookk korkuyorum.

herkese günaydın tosuncuklar doktorum bile artık doğur dio annemde burda doğurayım artık hayırlısıyla diorum,annem dün yanımda size bakıodum yakın gözlüğünü taktı bakıo bebekler var neyki dieDD ayy yerim yaa annemi

Hayır olsun canım. Ben de dün gece doğumumun başladığını görmüştüm. Dediğin gibi hormonlardandır belki.

Bilmiyorum geliyo mu gelmiyo mu Bu süreç çok uzun sürebiliyomuş. Bekleyip görücez dünüş. Sen de kork bence Helen gelirse Paris hayatta durmaz orda Ramazan Barış çoktan geldi rekabet var bi kere hihihih

nasıl da kızıştırıyosun ortalığı valla az değilsin kız anası ben Ramazan Barış'a ayarlycam birini baş göz edecem sen merak etme

kızlar aklıma gelmişken dün akşam çekirge'ye mesaj attım..merak ettim pazartesi doktoruna görünecekti o çünkü.. ama mesaja dönmedi :26: doğurdu mu acaba ki?

yasadıklaırnın aynısını bende yasıyorum tatlım tıpa tıp..2 gun once yıne gırdık bırbırımıze tel fln kapadık bırbırımızın yüzüne ..ama anladımkı bısye beklememek gerekıomus ellerımın parmakları uyuşuk artık utu yapamıorum dedım nevresımlerı var bebegın utulencek dedm gelır yaparı dedılerr hala gelecekler doğuma gıderkken gelırler ancaaa kalktım dun utuledım hırsla ellerım bugun dahada hıssetmıo allah yardımcımız olsun kendımız kendımızee yetıcez bn bunu anladım kimseden bısye beklemeye gelmiyor...

amanda aman taze annişimiz gelmişşş
bizdede öle olcak şehirdışından gelcekler kalanlar olur ama Allahtan eşimin teyzesinin evi var ona gider çoğu annemle kayınvalidem kalır
annelik böle bişiyy hem cok zor hem cok güzelll
bi arkadaşım doğum yaptığında ilk zamanlar cok yoruluyodu haliyle uyusun istiyodu uyuyuncada cok özlüyorum dioduu uyandımı diye 30 kere bakıyorum dioduu harika bi duygu tadını cıkar canım ...
bizde inş. cok yakında yaşıcaz anneliği

bende kullandim cnm bikacgun gece kullaniodum ama oyle akintim cogalmadi doktoruna bi sor istersen

Günaydın kızlar uykusuz geceden sonra kocamıda sabah işe ugurlayıp yattım 11.30 da kalktım oda kociş araması sanırım dahada geç kalkıcam.. ama cok sık uyanıyorumm yaaa uykuya doyamadan yavrumu kucgaıma alıcam hepten uykusuz geceler olacak..

yataktan kalkarken çok kötü sancı girdi vajinama vurdu.. evde kımse yokken dogurmak ıstemıyorum yavv :)

Son düzenleme:

benimde kızım bakıyo, resmi gösterip ' anne bebekler var burda kardeşim bunun kadar olmuştur ' diyor

günaydınlaaarr size çoktan günaymış ben bayılmş gibi yeni uyandımm

gecede uyuyamıyorum ama ...birasdan kahwaltı yapcass oğlumlaa...

gözümüzde sizde azıcık okuduk geçmişii...

ben her duşta sürüyorum şu göğüs kremini ama azıcık bişi...2-3 tane daha alalım bari...

arastaaaaa nişan mı geldiii..hadi hayırlısı ama hemen olmuo doğum telaşlanma öyle yazıodu....su önemli

sulozzdan haber yokmuuuuuu

Az önce çok sevdiğim ebe bir ablam aradı doğum yaptın mı akşam seni rüyamda gördüm diye. Tesadüf mü acaba bunlar O hamile değil hormonları da normal karnımı küçülmüş görmüş. Haydiiiiii yorumla bakalım

ayy hayırdır inş. kuzucumm idoşş gelioo sanırsammmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…