2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam bugün hızlı başladık sanki,inşaallah hepimiz için hayırlı bi gün olur...benimde taşıncağım eve annemle kayınvalidem temizliğe gittiler bakalım bende evdeyim bekliyom ya bu nişan meselesinde bende tırstım şimdi 2 gün önce tuvalet kağıdına böle yeşil sarı karışık sümüksü bişey geldi ama azdı.hiç umursamadım akıntıdır diye bi de daha erken falan ya yok dedim değildir ama şimdi okuyunca acaba olabilir mi diye düşünmeye başladım bu da nası şeyse bi türlü kesin şu varsa o dur diyeceğimiz bişey değil hep muallakta kalıyosun:26::26: tırsıyorum kızlar:18::18::18:

Canım benim bebişin emebiliyor bu bile büyük mutluluk olmalı dediğin gibi karnı doyuyorsa insan acısını unutur. O kremden sürmeye başlayalı çok oldu :) Herkes erken doğuma yol açıyormuş falan dedi ama bende tutmadı bu teori bilmiyorum... İlk aldığım şeylerden bitanesi meme ucu kremiydi. Kuzeniminkileri görüp gözüm korktuğu için tabi

Bu mesajından sonra kehaneti başlatıyorum öhhö öhömm:

ARASTAAA KAÇ SAATİN KALDI?

meltowski sağ ol canım.Dediğin gibi bazen gelmemeleri çok daha iyi oluyor.Geldiğinde de burnumdan getiriyor. İşin garibi tuhaf bir şekilde rahatladım.Sanırım belirsizlik ortadan kalktığı ve boşa beklemekten kurtulduğum için.
Doğru söylüyorsun hera.Belki de bugünleri özleyeceğiz.Gerçi mink ayaklarını özleyeceğim kesin de.Onu düşündükçe heyecanlanıyorum.Yavrum benim.Aslında ben hep her şeyi kendim başarayım diyen biriyim; ama bu hamilelik beni bozdu.Alışverişe anasıyla babasıyla gelenleri gördükçe, annesi aylarca yanında olanları duydukça daha da duygusallaştım.Canım son günlerde pek yoğunsun.D. günü, misafir vs. derken belin zorlanıyordur.mümkün oldukça dinlen.Geçmiş olsun sana da.
mmlkk keşke yaşamasak; ama bu da farklı bir sınav sanırım. Allah yardımcın olsun. Ben dünkü tartışmadan sonra annemin arayacağını sanmıyorum.Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz. Aramasın da zaten.Ben derdimi anlattıkça "Ee hayat müşterek, damat da yardım edecek.Sen bunu da yaparsın.Onun yerine basit bir şey yap..." diye akıl vereceğine aramasın daha iyi. Eğer yapabilirsen sen de kafanda bitir bazı şeyleri.Yani kabullen bu durumu.Ben aylarca kabullenemedim.Ta ki dün akşama kadar.Sonuç değişmeyecek kabullenmeyince.Hatta daha kötü olacak.Çok şükür bebeklerimiz dobüşlerimizde.Ben alıyorum miniğimi kucağıma "Kara kızım, karaböcüğüm, bebek kızım..." diye seviyorum.Öyle rahatlatıyor ki.Hele bir de mazoşist annesine bir iki tekme savurup bir iki de itip kaktı mı değmeyin keyfime.Keşke ağrıların için bir yol bilsem canım.Doğumdan sonra inşallah kaybolur.

Ay kizlar sanki ben dogurcam bugun...gecmisi okudukca heyecanlandim. .
Suloz cum saglikka kavusun bebeginizle insallah hepimiz bekliyoruz haber lerinizi....
Arasta eger idos annesine sinyal yolluyosa ruyalarla akilli prensesinin seni ne kadar cok dusundugu kanitlanmis oldu kiyamamm
Kizlar benim de bugun acayip midem bulaniyobyataktan kalkacak hibi degilim...ara ara son gunkerde bulaniyodu ama bugun bi baska hayrdir insallah. ..

Gel bacım gel,curcuna başladı valla burda.gözümü açar açmaz besmele çekipte okumaya başladım artık.yürek ağızda bekliyoruz artık sıramızı

yalova bizim doğuma daha çok var.Biz sona kalacağız.Herkes bir bir doğuracak. Ay heyecanlandım şimdi.Az diyorum; ama 4-5 hafta sonra doğum

oğlum olacak inşallah, Denizli deyim, minyon yapılıyım, 10 kilo almışım bugün ebe söyledi, iştahım yok dedim hatta, bana Allahtan iştahın yokmuş diye laf soktu (sinir oldum), bebeğim iki hafta evvel 2050 gramdı, zayıf diye üzülüyorum, doktor normal dedi ama, burda 3000 gramları görünce...öyle işte

Hayırdır canım hayırdır.Hiç korkma.Son aylarda artan östrojen ve progesteron hormonları nedeniyle mide bulantılarının artabileceğini okumuştum. Hatta lohusalıktan 1-2 hafta sonra bu hormonlar vücudu terk ediyormuş.

Tatlı çatık kaşlım öyle yapıyo sanırım teyzesi:)) Allah hepimizinkini sağ salim almayı nasip etsin. Son haftalarda bazı gebelerde mide bulantısı olabiliyomuş canım. Geçmiş olsun :)

sevgiseli hoş geldin. Şu doktorlara, hemşirelere de iyice kızmaya başladım ha!Zaten 9 yıldır içimden atamadığım bir burukluk var.Ben de tip1 diyabetiğim. Sağlık ocağındaki bir hemşire eşime dönüp "Bu hastalıklı kadınla neden evlendin? " demişti. O günden beri o kadını lanetle anarım. Hemşirelere karşı ister istemez antipati oluştu. Çok bildiklerini sanıyorlar.Yıllardır doktor doktor gezdiğim için artık neyi ne kadar dikkate almam gerektiğini öğrenmeye başladım. Kilon bence gaaayet iyi. Sorsaydın keşke siz kaç kilo almıştınız diye.Bence kilon çok güzel

Senin rutin kontrolün ne zamandı? Açılma var mı diye baksanız bari yahu.

Zırt pırt açılmaya bakmak sakıncalıymış canım eğer düzenli sancı hissedersem nstye giderim. Şuan karnım yumuşak doğum başlayınca çok sert oluyomuş. Çok fazla şey okudum ondan bu rahatlık belki de

kızlar göğüs ucu çatlakları için deneyimli bir hemşire emzirme ile göğüs uçlarının yaşayacağı o şoku atlatmak için şimdiden her sabah kolonyağı ile göğüs uçları ile oynamamızı akşamda nemlendirici sürmemizi tavsıye ettı. gogus ucuyla oynamanın doğumu tetikleyen bi etkisideyokmuş. korkmayın dedi. umarım fayda görürüz bu taktikten zira benimde korkularımdan bırı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…