- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.021
Selam güzel annişlerrrrr
Kimler doğurdu kimbilir, kimler sona yaklaştı, kimler neler yapıyor, hazırlıklar nasıl gidiyor acaba...
Aklım hep sizde, merak içindeyim
Bizde gelen giden eksik olmuyor. Sağolsunlar yatıya kalıyorlar yardımcı olmak için ama daha çok yorulduk sanki. İlk günler hariç tabi, ilaç gibi geldi o ayrı :)
Ama şimdi ameliyat yerim iyileşti sayılır (%90 to complete) artık daha kolay oturup kalkabiliyorum, kucağımda emzirebiliyorum, tuvalete kendim gidebiliyorum, şimdi oğluma doymak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Ben ettim siz etmeyin, göğüs kremini ihmal etmeyin. Bebe yağı falan boşmuş, zaman kaybetmeyin. Lasolin miydi neydi mor bir krem var silinmeye gerek olmayan. Ondan stok yapın. Sezaryen bile koymadı ama o emzirme acısı başkaymışşşşş
Hem bebek emsin istiyorsunuz hem de çok zor oluyor. Daha fazla detaya girmiyim gözünüz korkmasın boş yere. Sonuçta bebiş doyunca hormonlarınız tavan yapıyor geçiveriyor işte :)
Şimdi hastaneye gidicez, sizi çok özlemekteyim. Ennnnn kısa zamanda bütün geçmişi okicam inat ettim
Az önce çok sevdiğim ebe bir ablam aradı doğum yaptın mı akşam seni rüyamda gördüm diye. Tesadüf mü acaba bunlarO hamile değil hormonları da normal karnımı küçülmüş görmüş. Haydiiiiii yorumla bakalım
ayy hayırdır inş. kuzucumm idoşş gelioo sanırsammmmmmmmmm
Bu mesajından sonra kehaneti başlatıyorum öhhö öhömm:
ARASTAAA KAÇ SAATİN KALDI?
Bilmiyorum kuzucum ya çok büyük tesadüfler oluyo ya da idoş mesaj yolluyo her yere
kızlar ben başka bi topikteydim ama sizi de takip ediyorum, aranıza beni de alın :)
kızlar ben başka bi topikteydim ama sizi de takip ediyorum, aranıza beni de alın :)
Allah yardımcın olsun canım ya, malesef anne babayı secemiyorsun işte, kendini üzme diyeceğim ama insan kırılıyor ister istemez. inşallah kolay bi doğum yapar hemen iyileşirsin ,kimseye ihtiyacın kalmaz. bazen belki gelmemeleri daha hayırlı, gelipte canını sıkmalarındansa ...
ne güzel maşallah iyileştin bile canım, şu pozitif enerjinle ne güzel moral veriyorsun.
ilk günler bebeğin ağzına göre meme başı alışıncaya kadar acı oluyor ister istemez, bende acaba yara filan mı oldu demiştim ama yara olmadanda ilk günler bebek memeyi her tutuşunda acıyor, tabi göğüs kremleri şart..
arasta önceki gün seni rüyamda gördüm, nasıl gördüğümü hatırlamıyorum ama bişey varmış senle ilgili, doğum mu yapacaksın acaba? hadi hayırlısı, gerçi bizim rüyalara güven olmaz pek ,bi yandan sıcak bi yandan hamilelik hormonları beynimizi karıştırıyor ama
iyi haberlerini bekliyoruz artık :))
ahh canım benim kıyamam... bende aynı durumdayım.. ama anneme gel diyemiyorum çalışıyor.. kardeşimde geldi 1 hafta kaldı sıkıldı ve gitti. ona da hiç ağzımı açmadım.. kör topal idare ediyoruz.. benimde belim sırtım çok ağrıyor.. ağlayasım geliyor.. napalım bebişlerimiz için katlanıyoruz canım.. az kaldı biraz daha dayan.. hepsi geçicek.. bugünlerimizi düşünüp gülümseyip geçicez inş.. belki de özleyeceğiz :)
meltowski sağ ol canım.Dediğin gibi bazen gelmemeleri çok daha iyi oluyor.Geldiğinde de burnumdan getiriyor. İşin garibi tuhaf bir şekilde rahatladım.Sanırım belirsizlik ortadan kalktığı ve boşa beklemekten kurtulduğum için.yasadıklaırnın aynısını bende yasıyorum tatlım tıpa tıp..2 gun once yıne gırdık bırbırımıze tel fln kapadık bırbırımızın yüzüne ..ama anladımkı bısye beklememek gerekıomus ellerımın parmakları uyuşuk artık utu yapamıorum dedım nevresımlerı var bebegın utulencek dedm gelır yaparı dedılerr hala gelecekler doğuma gıderkken gelırler ancaaa kalktım dun utuledım hırsla ellerım bugun dahada hıssetmıo allah yardımcımız olsun kendımız kendımızee yetıcez bn bunu anladım kimseden bısye beklemeye gelmiyor...
Gel bacım gel,curcuna başladı valla burda.gözümü açar açmaz besmele çekipte okumaya başladım artık.yürek ağızda bekliyoruz artık sıramızı
Gel bacım gel,curcuna başladı valla burda.gözümü açar açmaz besmele çekipte okumaya başladım artık.yürek ağızda bekliyoruz artık sıramızı
Ay kizlar sanki ben dogurcam bugun...gecmisi okudukca heyecanlandim. .
Suloz cum saglikka kavusun bebeginizle insallah hepimiz bekliyoruz haber lerinizi....
Arasta eger idos annesine sinyal yolluyosa ruyalarla akilli prensesinin seni ne kadar cok dusundugu kanitlanmis oldu kiyamamm
Kizlar benim de bugun acayip midem bulaniyobyataktan kalkacak hibi degilim...ara ara son gunkerde bulaniyodu ama bugun bi baska hayrdir insallah. ..
Arasta eger idos annesine sinyal yolluyosa ruyalarla akilli prensesinin seni ne kadar cok dusundugu kanitlanmis oldu kiyamamm
Kizlar benim de bugun acayip midem bulaniyobyataktan kalkacak hibi degilim...ara ara son gunkerde bulaniyodu ama bugun bi baska hayrdir insallah. ..
oğlum olacak inşallah, Denizli deyim, minyon yapılıyım, 10 kilo almışım bugün ebe söyledi, iştahım yok dedim hatta, bana Allahtan iştahın yokmuş diye laf soktu (sinir oldum), bebeğim iki hafta evvel 2050 gramdı, zayıf diye üzülüyorum, doktor normal dedi ama, burda 3000 gramları görünce...öyle işte
Senin rutin kontrolün ne zamandı? Açılma var mı diye baksanız bari yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?