2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım,benim durum sizden vahim,siz yine bana 2-3 gün fark atmışsınız.ne olcek benim bu haliiiiim!!!!! zerre kadar da doğası yok benim veledin.kesin babaya çekti ağır kanlı işte.herkes Mevlüt'de ne ikram etsem diye konuşurken ben hangi bebek şekeri diye sorarsam cevap verin e mi?öz hakiki Ağustos sonu anası olucam diye dışlamayın beni :))))) günebakancımı da,reoc'umuda ve benimle aynı kaderi paylaşan koro arkadaşlarımla

Canlarım,benim durum sizden vahim,siz yine bana 2-3 gün fark atmışsınız.ne olcek benim bu haliiiiim!!!!! zerre kadar da doğası yok benim veledin.kesin babaya çekti ağır kanlı işte.herkes Mevlüt'de ne ikram etsem diye konuşurken ben hangi bebek şekeri diye sorarsam cevap verin e mi?öz hakiki Ağustos sonu anası olucam diye dışlamayın beni :))))) günebakancımı da,reoc'umuda ve benimle aynı kaderi paylaşan koro arkadaşlarımıda

Felaket uyku bastırdı kızlar ben biraz uyuyayım. Yemek yaparken uğrarım. Merak etmeyin bişey olursa fundişi arar haber veririm mutlaka. Hadi sonra görüşürüz fıstıklar

Felaket uyku bastırdı kızlar ben biraz uyuyayım. Yemek yaparken uğrarım. Merak etmeyin bişey olursa fundişi arar haber veririm mutlaka. Hadi sonra görüşürüz fıstıklar

uyu sen kuzucum
bende ne yemek yapıcam uff ya artık tükendim bu yemek konusunda aklıma hiç bişiy gelmioooooooooo

Rahat olmak en guzeli ve masallah sana hem birbirimize de cesaret vermis oluyoruz...Benim dr da ayni fikirde son zamalarda zaten dogumun dogasi geregi vucut acilacak esneyecek anormal bir durum olmadikca nst verileri gibi ultrason disi muayeneye gerek yok diyo...Allahim en hayrli en kokayyy sekilde bulustursun hepimizi kuzularimizla...

kızlar ben de sizdenim sanırım bu konuda, çok hassaslaştım,
zaten yurtdışınd ayaşıyorum, doğumuma kimse gelemiycek tek olucam,
şimdide en azındna telefonla olsun destek bekliyorum ailemden,
saolsunlar haklarını ödeyemem tabi,
ama psikoljik sanırım en ufak şey de annemi, babamı, kızkardeşimi kırıyorum,
sonra çok üzülüyorum onların da yapabileceği bi şey yok ama,
internetten aldığım eşyaları bi kargolayıp buraya gönderemediler diye hem kızkardeşimle hem annemle küsmüştüm yeni barıştık:):):)
annem rahatsız biraz, kardeşimde 5 aylık hamile tek başına ev taşıdı,
sanırım kimseden gerçekten bir şey beklememek gerekiyor, yakınlarımızda olsa herkesin kendi sorunları oluyor

Bizim de aklimiz sen de kedicik. Ve medcezirle phalax da tabiki. Ama bebislerden firsat kalmiyordur tabi buraya ugramaya. Arada bir de olsa ugrayip haberdar edin bizi. Barisi bizim yerimize de kokla annesi..

Öyle gibi duruyor canım. Kanlı olmadığı müddetçe korkmaya gerek yokmuş. Hayırlısı:)

arastacım hayırlısı bakalım, evet her zaman kanlı olmayabiliyormuş,
belkide dediğin gibi sadece akıntıdır,
bir de nişan gelince hemen olmayabiliyormuş doğum, nişanı 5-6 hafta önce gelenler olabiliyormuş,
sağlıkla gelsin bakalım kuzucun

kızlar ben anneme gidiyorum.. öpüldünüz...

inş. suloz dan güzel haberle gelir bugün.. Sulozu beklerken arasta dogurmasın

kızlar ben bebyjamden bebek yan yatma yastığı almıştım, güvenli yatış yastığı olarak geçiyor.
annem açmışta paketi çok sert köpük gibi bir malzemeden ona yatırılmaz bebek dedi,
hiç alan var mı, çok mu sert gerçkten yatırılmaz mı ona.resminide aşağı ekledim

Bana da arkadaş verdi, süngerden yapılmış seninki neden yapılmış?

Yasasin bi bebisimiz daha olucak bugun...

Hormonlardan mide bulantısı olduğunu duymamıştım ben de demir hapını suçluyordum :) Dün akşamdan beri midem yine berbat sabahın köründe kendimi lavaboya zor attım. İlk 3 ayda bile böyle olmamıştı benim son 1 ayda coşacak herhalde

Öz Hakiki Ağustos anneleri diye başlık mı açsak Baksana ağustos başında beklenen bütün doğumlar temmuzda oluyor... Bizimkiler en çok 2 hafta önce gelse bile Ağustosuz

Annem de almış bundan canım ama zaten bebek üstüne yatmıycak ki sertliğinin bir önemi yok :26:

Kizlar bogazim cok kotu kizarmis klima carpti sanirimi.odadaki nemi emdigi icinde iyice kupkuru oldu bogazim.zaten faranjitim de vardi antibiyotik kullanmadan gecmiyo ama antibiyotik kullanamammmmm pastil alicam eczaneden en azindan o biraz rahatlatir...
Telefondan girdigim icin mesaj yazmak zor oluyor biraz....
Arastacim nisanin gelmis hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
umarım herkesin keyfi yerindedir doguran var mı diye bakayım dedim sanırım suloz dogum yapacak Rabbim yardımcısı olsun saglıcakla bebeğini alsın kucagına inşallah

ben bugünde işe geldim kızım isyan ediyor artık gitme diye inşallah bu hafta eve uzaktan sistem kurulursa haftaya evdeyim tabi oğluşum gelirse de hastahanede hayırlısı artık sabahtan yeni perdelerim takıldı çok ferahladı ev metrelerce duvardan duvara tüller meger ne kadarda evi dar gösteriyormuş anca içime sindi ufak tefek eksikler yapılacaklar var onlarda bitti mi herşey tamamdır inşallah

phalanx
umarım bu saatlerde bebeişin kucağında olur.Rabbim yardımcın olsun

Ağla ağla öldüm red lütfen bebeğin yaşadığını söyle......
evet canım bebek yaşıyor ama daha evvel boğduğu 2 bebek onun kadar şanslı değil malesef. kadını içeri aldılar zaten kameralar ve hastane görevlileri sağolsun.

geçmişe tam bakamadım ARASTAAAAA kuzum senin nişanın mı geldi aman yarabbi ölüyorum heyecandan. diğer doğuracak hamişlerden ses yok mu? laa ilk doğum benim olur diye düşünürken ben halen bekliyorum. bende doğurmak istiyorum artııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…