- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.041
Felaket uyku bastırdı kızlar ben biraz uyuyayım. Yemek yaparken uğrarım. Merak etmeyin bişey olursa fundişi arar haber veririm mutlaka. Hadi sonra görüşürüz fıstıklar
Zırt pırt açılmaya bakmak sakıncalıymış canım eğer düzenli sancı hissedersem nstye giderim. Şuan karnım yumuşak doğum başlayınca çok sert oluyomuş. Çok fazla şey okudum ondan bu rahatlık belki de
yasadıklaırnın aynısını bende yasıyorum tatlım tıpa tıp..2 gun once yıne gırdık bırbırımıze tel fln kapadık bırbırımızın yüzüne ..ama anladımkı bısye beklememek gerekıomus ellerımın parmakları uyuşuk artık utu yapamıorum dedım nevresımlerı var bebegın utulencek dedm gelır yaparı dedılerr hala gelecekler doğuma gıderkken gelırler ancaaa kalktım dun utuledım hırsla ellerım bugun dahada hıssetmıo allah yardımcımız olsun kendımız kendımızee yetıcez bn bunu anladım kimseden bısye beklemeye gelmiyor...
Selam güzel annişlerrrrr
Kimler doğurdu kimbilir, kimler sona yaklaştı, kimler neler yapıyor, hazırlıklar nasıl gidiyor acaba...
Aklım hep sizde, merak içindeyim
Bizde gelen giden eksik olmuyor. Sağolsunlar yatıya kalıyorlar yardımcı olmak için ama daha çok yorulduk sanki. İlk günler hariç tabi, ilaç gibi geldi o ayrı :)
Ama şimdi ameliyat yerim iyileşti sayılır (%90 to complete) artık daha kolay oturup kalkabiliyorum, kucağımda emzirebiliyorum, tuvalete kendim gidebiliyorum, şimdi oğluma doymak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Ben ettim siz etmeyin, göğüs kremini ihmal etmeyin. Bebe yağı falan boşmuş, zaman kaybetmeyin. Lasolin miydi neydi mor bir krem var silinmeye gerek olmayan. Ondan stok yapın. Sezaryen bile koymadı ama o emzirme acısı başkaymışşşşş
Hem bebek emsin istiyorsunuz hem de çok zor oluyor. Daha fazla detaya girmiyim gözünüz korkmasın boş yere. Sonuçta bebiş doyunca hormonlarınız tavan yapıyor geçiveriyor işte :)
Şimdi hastaneye gidicez, sizi çok özlemekteyim. Ennnnn kısa zamanda bütün geçmişi okicam inat ettim
Öyle gibi duruyor canım. Kanlı olmadığı müddetçe korkmaya gerek yokmuş. Hayırlısı:)
kızlar ben anneme gidiyorum.. öpüldünüz...
inş. suloz dan güzel haberle gelir bugün.. Sulozu beklerken arasta dogurmasın
kızlar ben bebyjamden bebek yan yatma yastığı almıştım, güvenli yatış yastığı olarak geçiyor.
annem açmışta paketi çok sert köpük gibi bir malzemeden ona yatırılmaz bebek dedi,
hiç alan var mı, çok mu sert gerçkten yatırılmaz mı ona.resminide aşağı ekledim
Gunaydin canlarr.. dun gece hic beklemedigim bir sekilde deliksiz uyudum ! Kendim bile sasirdim bu ne rahatlik arkadas.. panikten olmem lazimdi. Sabah 7 de kalktim canim askim tost yapti bana kahvaltimi yaptim dusumu aldim kuafore gittim geldim. Cook zaman gecmesi lazimdi ama saat daha 10.30hastane yakin oldugundan 13:00 gibi cikacagiz evden. Su dahil hicbirsey yememem lazim ya ölüyorum susuzluktan :) onun disinda kurbanlik koyun gibi kesilecegim saati bekliyorum :)simdilik haberler boyle yeni haberlerle tekrar donecegim insallah :)
Bu arada arastacim bir bakmissin senin bebiste gelsin bugun
Hayırdır canım hayırdır.Hiç korkma.Son aylarda artan östrojen ve progesteron hormonları nedeniyle mide bulantılarının artabileceğini okumuştum. Hatta lohusalıktan 1-2 hafta sonra bu hormonlar vücudu terk ediyormuş.
Canlarım,benim durum sizden vahim,siz yine bana 2-3 gün fark atmışsınız.ne olcek benim bu haliiiiim!!!!! zerre kadar da doğası yok benim veledin.kesin babaya çekti ağır kanlı işte.herkes Mevlüt'de ne ikram etsem diye konuşurken ben hangi bebek şekeri diye sorarsam cevap verin e mi?öz hakiki Ağustos sonu anası olucam diye dışlamayın beni :))))) günebakancımı da,reoc'umuda ve benimle aynı kaderi paylaşan koro arkadaşlarımla
kızlar ben bebyjamden bebek yan yatma yastığı almıştım, güvenli yatış yastığı olarak geçiyor.
annem açmışta paketi çok sert köpük gibi bir malzemeden ona yatırılmaz bebek dedi,
hiç alan var mı, çok mu sert gerçkten yatırılmaz mı ona.resminide aşağı ekledim
Biz seninle en son doğururuz canım kesinHerkes mevlidini yapar biz anca çıkarırırz bebişleri
evet canım bebek yaşıyor ama daha evvel boğduğu 2 bebek onun kadar şanslı değil malesef. kadını içeri aldılar zaten kameralar ve hastane görevlileri sağolsun.phalanx
umarım bu saatlerde bebeişin kucağında olur.Rabbim yardımcın olsun
Ağla ağla öldüm red lütfen bebeğin yaşadığını söyle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?