2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Suloz şimdi ne heyecanlıdır yaaaa. Ameliyat önlüğünü giymiş midir? Offff bebeğine erken kavuşanlara insan imreniyor valla. Daha ağustosun 23'üne çoooooookkkkkkk var

Suloz şimdi ne heyecanlıdır yaaaa. Ameliyat önlüğünü giymiş midir? Offff bebeğine erken kavuşanlara insan imreniyor valla. Daha ağustosun 23'üne çoooooookkkkkkk var

Ben dün sordum 3 yada 4 gibi olucak doğum ama biz saat 1 de hastanede olucaz dedi şimdi odasında beklıyodur heralde bakalım allah yardımcısı olsun

arastanın nişanı mı geldi aman Allah ım nasıl heyecanlandım Rabbim yardımcısı olsun ayyy meraktan ölürüm ben artık acaba ne oldu diye ara ara girmeye çalışayım bari

bende aldım canım herkes onu tavsiye ediyor. 6 ay boyunca yastık kullanmayacağımız için bebeğe destek sağlayacak.

Cümleyi okuyunca resmen alevler çıktı benden !! Kim ki bu cümleyi kurabiliyor , bu hakkı kendinde buluyor , nasıl bir insanmış !!!
Sanki kendisi yukarı ile anlaşma yapmış ömrü boyunca hastalanmayacak !! Evli ise hastalandığı zaman eşi boşasın o zaman bu cümleyi kurabiliyor ise bunu da kabullenebilecek biri olmalı !!!
En önemli hastalık duygudan , vicdandan eksik olmak ki Allah bunu kimseye nasip etmesin .

Ben geldim hamişkolar.) nasılsınız bakalım?
Suloz dan haber var mı? Ameliyattamı şuan :))) ayyy kucağına alır inş sağlıkla....
Arasta nın nişanı mı gelmişşşş ??? Neler olmuş yahu, doğumu yakınmıydı ki? İnş o da hayırlısıyla kucaklar yavrusunu ... Sırayla dökülmeye başladı herkes hayırlısı ....

arastanın nişanı mı geldi aman Allah ım nasıl heyecanlandım Rabbim yardımcısı olsun ayyy meraktan ölürüm ben artık acaba ne oldu diye ara ara girmeye çalışayım bari

Tam olarak emin olmamakla birlikte nişan geldiğini düşünüyorum. İkinizde tecrübelisiniz kızlar sizde nasıl olmuştu bu nişan, kına, düğün muhabbeti

Kızlar bu arada annemle konuştum :) Bayramın 3. günü gelicekmiş. İdoş emeklemeye başlar sanırım o zaman. Çok kıymetli kocasını, kızının en özel gününe tercih etmiş. Bir de bayramda gelen gideni ağırlıyacakmış. Bu gelen giden kocasının ilk eşinden ve 2. eşinden olan çocukları ile torunları oluyor. Sıra en son bana ve kızıma gelicek anlıyacağınız Ablama ben gelene kadar sen bak demiş. Bu arada annemle aramızdaki mesafe sadece 3 saat yani aşağı yukarı 300-350 km. Ama nedense bana 30.000 km gibi geliyor. Gülüyorum sadece Eşimin ailesi hastanedeyken annem olmayacak babam zaten piyasada yok. Onların karşısında biraz boynum bükük olacak o kadar. Argo bir laf var ya hani gün gelir devran döner, horoz domalır tavuk gömer. Bu dünyada yaşlılık var, sakatlık var, var da var. Di mi kızlar

Bırak canım olmazsa olmasın senin böyle sana sahip çıkan Aslan gibi kocan varken kimsenin karşısında boynun bükük olmaz. Düşünme bunları sen hem şimdi . Bu kadar zaman yanında olmamış şimdi olsa ne değişecekti göstermelik .

İda öyle bir askla gelecek ki dünyaya değil annen kimseye ihtiyacın olmayacak .

Onların tarafından da bakmaya çalışıyorum ama olmuyor !! Annelik çok farklı bir duygu , henüz doğurmadan bu histe isek doğurunca nasıl olur diyorum hep . Tamam hayatını devam ettireceksin ama önceliğin çocuğun olmalı diye düşünüyorum ; bazen kendinden fedakarlık yapacaksın , ödün vereceksin . Sonuçta her zaman olan bir şey değil ki anlık ihtiyacın var doğum bu , geri dönüşü yok . Ama bayramın var , bu bayram kimse de gelmesin diğer bayram ağırlansınlar ne olacak ki !! Ama bunu kendi bakış açımla değerlendiriyorum .

Her şey karşılıklı değil ama hastalıkta , yaşlılıkta beklentiye girip yardım isterlerse demek ki bu karşılıklı , o zaman yardımcı olamazsan da kimse seni suçlamasın . Senin en ihtiyacın olan dönemde tek kalıyorsan , onlar hayatta daha deneyimli her şeyin üstesinden gelir diye düşünüyorum ama böyle düşününce büyüklerin gözünde isyankar , kötü oluyorsun .

aman zahmet etmiş töbee yaa ...
bosver kuzum yaaa kociton yeter sana bide idoş geliooo sıcacık musmutlu bi aile olcaksınız
gün gelir devran döner bebişim kimsenin ahıda kimseye kalmazsen yorma güzel kafanıııııı
niye boynun bükülcekmişş senin ailen yanında olcak zaten kociton idoşun

herkese merhaba bugün ancak girebildim nete annemler geldi dün akşam sahuru yaptık gideceklerdi bende zar zor ikna ettim iftara kalmaları için :) annemin burada olması bile yetiyo dün gece sancım oldu endişe ettim ama anacım burda doğursamda bişey olmaz dedim kendi kendime.. ama bu akşam gidecekler inşallah doğum önceside gelip kalabilir..
bu arada kızım ne alemde takvimde neler oluyor...
yine sayfalar birikmiş bi geçmişe gidip geleyim

Kendine göre annenin haklı nedenleri vardır elbet ama senin yanında olması önemliydi çünkü baban yok annende yoksa seni bu yalnızlıkta tek bırakmamalıydı. Yinede sen Zaten onlar olmadan yaşamayı öğrenmişsin bugünün yarını da var elbet yaradan herşeyi görüyor. Ayrıca senin onlara ihtiyacın yok senin eşin var bebişin var siz zaten ailesiniz. Boynun bükülmesin kimsesizlerin kimsesi hep seninle..

Sağolun kızlar kaç bayramı sadece annemi aramakla geçirdiğimi saymadım. Bu bayram şöyle ailecek büyük bir kahvaltı sofrası kurarız diye düşünmüştüm. Kısmet değilmiş. Dediğiniz gibi İdoş olcak, aşkım olcak en büyük ailem en büyük servetlerim benim gerisi hikaye. Annem her geldiğinde ablamla benim ona ev almamız konusunda laf açıyor. Kocası çocuklarına bırakıyor evlerini annemin üzerine hiç bişey yok:) Bayramları onlarla geçirirken, bizden böyle talepte bulunması çok gülünç oluyor

slm kızlar aman allahım 2 gün bakamadım ne gelişmeler var.demek arasta yakında doum yapcak.ayyyy çok heyecanlandım valla.allah yardımcın olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın idoşunu.annene üzülmüşsün boşver şanslısın ki eşin ilgili e bide bebişin geliyor o sana yeter en başta allah var tek değilsin.bak biz teyzeler varız elimizden geleni yaparız tatlım ya sen üzülme.kızlar d yapan varmı son 2 günde

yine kurarsınız sofranızııı mis mis nolcak yanii...
hem bu sizin en mutlu bayramınız olcak kuzum bayram şekerii geliooo lokum lokum tam yemelikkkkkkkkkk
biras fazla gülünç olmuşş gercekten canımm ne denir pes doğrusuuu ...
idoşlo kocitonlaa musmutlu bi hayatın olsun kuzucum ömür boyu mutlu,sağlıklı,huzur dolu bi hayatınız olsunnnnnn

güzeller ben şimdi çıkıyorum kocitom geliomuşş market alışverişi yapalım dedimm buzdolabı yine boşaldıı
öpüyorum güzel hamişlerimm

Canım ben soracaktım utandım sormaya paraya ihtiyacı olmuyor demekki diye.

Kurarsın Bayram sofranı yine . hatta bence idayida öyle alistir bundan sonra her Bayram sabahı koca koca kahvaltı masaları olsun tüm ailenin bir arada olması şart olsun. Evin en büyüğü olarak kurulursun söyle bas köşeye ida idanin kızı oğlu torun tombalak :)

Hadi üzülme düşünme topla kendini . Senin nisanin gelmiş olabilir çok güçlü olmalısın şimdi her zamankinden daha güçlü . Korkutmak gibi olmasın ama kesecekler bizi karpuz gibi kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…