- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.061
Suloz şimdi ne heyecanlıdır yaaaa. Ameliyat önlüğünü giymiş midir? Offff bebeğine erken kavuşanlara insan imreniyor valla. Daha ağustosun 23'üne çoooooookkkkkkk var
kızlar ben bebyjamden bebek yan yatma yastığı almıştım, güvenli yatış yastığı olarak geçiyor.
annem açmışta paketi çok sert köpük gibi bir malzemeden ona yatırılmaz bebek dedi,
hiç alan var mı, çok mu sert gerçkten yatırılmaz mı ona.resminide aşağı ekledim
sevgiseli hoş geldin. Şu doktorlara, hemşirelere de iyice kızmaya başladım ha!Zaten 9 yıldır içimden atamadığım bir burukluk var.Ben de tip1 diyabetiğim. Sağlık ocağındaki bir hemşire eşime dönüp "Bu hastalıklı kadınla neden evlendin? " demişti. O günden beri o kadını lanetle anarım. Hemşirelere karşı ister istemez antipati oluştu. Çok bildiklerini sanıyorlar.Yıllardır doktor doktor gezdiğim için artık neyi ne kadar dikkate almam gerektiğini öğrenmeye başladım. Kilon bence gaaayet iyi. Sorsaydın keşke siz kaç kilo almıştınız diye.Bence kilon çok güzel
evet canım bebek yaşıyor ama daha evvel boğduğu 2 bebek onun kadar şanslı değil malesef. kadını içeri aldılar zaten kameralar ve hastane görevlileri sağolsun.
geçmişe tam bakamadım ARASTAAAAA kuzum senin nişanın mı geldi aman yarabbiölüyorum heyecandan. diğer doğuracak hamişlerden ses yok mu? laa ilk doğum benim olur diye düşünürken ben halen bekliyorum. bende doğurmak istiyorum artııık
arastanın nişanı mı geldi aman Allah ım nasıl heyecanlandım Rabbim yardımcısı olsun ayyy meraktan ölürüm ben artık acaba ne oldu diye ara ara girmeye çalışayım bari
Kızlar bu arada annemle konuştum :) Bayramın 3. günü gelicekmiş. İdoş emeklemeye başlar sanırım o zaman. Çok kıymetli kocasını, kızının en özel gününe tercih etmiş. Bir de bayramda gelen gideni ağırlıyacakmış. Bu gelen giden kocasının ilk eşinden ve 2. eşinden olan çocukları ile torunları oluyor. Sıra en son bana ve kızıma gelicek anlıyacağınızAblama ben gelene kadar sen bak demiş. Bu arada annemle aramızdaki mesafe sadece 3 saat yani aşağı yukarı 300-350 km. Ama nedense bana 30.000 km gibi geliyor. Gülüyorum sadece Eşimin ailesi hastanedeyken annem olmayacak babam zaten piyasada yok. Onların karşısında biraz boynum bükük olacak o kadar. Argo bir laf var ya hani gün gelir devran döner, horoz domalır tavuk gömer. Bu dünyada yaşlılık var, sakatlık var, var da var. Di mi kızlar
Kızlar bu arada annemle konuştum :) Bayramın 3. günü gelicekmiş. İdoş emeklemeye başlar sanırım o zaman. Çok kıymetli kocasını, kızının en özel gününe tercih etmiş. Bir de bayramda gelen gideni ağırlıyacakmış. Bu gelen giden kocasının ilk eşinden ve 2. eşinden olan çocukları ile torunları oluyor. Sıra en son bana ve kızıma gelicek anlıyacağınızAblama ben gelene kadar sen bak demiş. Bu arada annemle aramızdaki mesafe sadece 3 saat yani aşağı yukarı 300-350 km. Ama nedense bana 30.000 km gibi geliyor. Gülüyorum sadece Eşimin ailesi hastanedeyken annem olmayacak babam zaten piyasada yok. Onların karşısında biraz boynum bükük olacak o kadar. Argo bir laf var ya hani gün gelir devran döner, horoz domalır tavuk gömer. Bu dünyada yaşlılık var, sakatlık var, var da var. Di mi kızlar
Bırak canım olmazsa olmasın senin böyle sana sahip çıkan Aslan gibi kocan varken kimsenin karşısında boynun bükük olmaz. Düşünme bunları sen hem şimdi . Bu kadar zaman yanında olmamış şimdi olsa ne değişecekti göstermelik .
İda öyle bir askla gelecek ki dünyaya değil annen kimseye ihtiyacın olmayacak .
Onların tarafından da bakmaya çalışıyorum ama olmuyor !! Annelik çok farklı bir duygu , henüz doğurmadan bu histe isek doğurunca nasıl olur diyorum hep . Tamam hayatını devam ettireceksin ama önceliğin çocuğun olmalı diye düşünüyorum ; bazen kendinden fedakarlık yapacaksın , ödün vereceksin . Sonuçta her zaman olan bir şey değil ki anlık ihtiyacın var doğum bu , geri dönüşü yok . Ama bayramın var , bu bayram kimse de gelmesin diğer bayram ağırlansınlar ne olacak ki !! Ama bunu kendi bakış açımla değerlendiriyorum .
Her şey karşılıklı değil ama hastalıkta , yaşlılıkta beklentiye girip yardım isterlerse demek ki bu karşılıklı , o zaman yardımcı olamazsan da kimse seni suçlamasın . Senin en ihtiyacın olan dönemde tek kalıyorsan , onlar hayatta daha deneyimli her şeyin üstesinden gelir diye düşünüyorum ama böyle düşününce büyüklerin gözünde isyankar , kötü oluyorsun .
aman zahmet etmiş töbee yaa ...
bosver kuzum yaaa kociton yeter sana bide idoş geliooo sıcacık musmutlu bi aile olcaksınız
gün gelir devran döner bebişim kimsenin ahıda kimseye kalmazsen yorma güzel kafanıııııı
niye boynun bükülcekmişş senin ailen yanında olcak zaten kociton idoşun
Sağolun kızlar kaç bayramı sadece annemi aramakla geçirdiğimi saymadım. Bu bayram şöyle ailecek büyük bir kahvaltı sofrası kurarız diye düşünmüştüm. Kısmet değilmiş. Dediğiniz gibi İdoş olcak, aşkım olcak en büyük ailem en büyük servetlerim benim gerisi hikaye. Annem her geldiğinde ablamla benim ona ev almamız konusunda laf açıyor. Kocası çocuklarına bırakıyor evlerini annemin üzerine hiç bişey yok:) Bayramları onlarla geçirirken, bizden böyle talepte bulunması çok gülünç oluyor
Sağolun kızlar kaç bayramı sadece annemi aramakla geçirdiğimi saymadım. Bu bayram şöyle ailecek büyük bir kahvaltı sofrası kurarız diye düşünmüştüm. Kısmet değilmiş. Dediğiniz gibi İdoş olcak, aşkım olcak en büyük ailem en büyük servetlerim benim gerisi hikaye. Annem her geldiğinde ablamla benim ona ev almamız konusunda laf açıyor. Kocası çocuklarına bırakıyor evlerini annemin üzerine hiç bişey yok:) Bayramları onlarla geçirirken, bizden böyle talepte bulunması çok gülünç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?