2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklı nedeni filan yok, verdiği değer o kdar canım. Sağlık olsun napalım. Emin olun burdaki herkes ondan daha destekçi. İyi ki varsınız

selam hamişler tek tek doğurmaya başlanmış :) annemde karnıma bakıp diyo bence bu çocuk ağustosu beklemicek temmuzda doğcak gibime geliyo diyo :) ki bende ne sancı ne ağrı hiçbişey yok banada 40. haftayı geçicez gibime geliyo yarın doktor gnümüz bakalım kızım nasılmış 3 kilo olmuştur diye tahmin ediyorum

Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim

Arastacım boşver canım demek adam ona bir evi bile vermeyecek ama o bu adam için çocuklarından vazgeçecek bu ne yaman çelişkidir seni seven dağ gibi kocan var yanında senin kimseye ihtiyacın yok güzelim sen çok sağlam karakterli bi insansın hiiiiçte boynun bükülmesin bak birbirimizi tanımasakta biz varız burda

canım seni merak ettiğim için girdim sende bana soru sormuşsun hemen cevaplayayım canım ben tuvalete girmiştim afedersin altımı sildiğimde pembemsi yogun olmayan leke olmuştu tuvalet kagıdında ama zaten artık günüm yaklaşmıştı doktorum hastahaneye gidip açılma var mı diye ebeye baktır demişti canım olay şöyle gelişmesi normal önce nişan denen o kan lekesi geliyor arkasından sancı geliyor sancı sıklaşınca su patlıyor falan senin sancın var mı

Yok be parmecim üzüldüğüm filan. Biraz hayal kırıklığı oldu o kadar. Hamile olmasam ve gebelik duygusallığı olmasa o hayali de kurmazdım, kırılmasını da görmezdim zaten. Doğum yapınca yine eski katı Arasta olucam, Hürrem gibiyim çoğu zaman olaylara karşı

Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim

Ana sürprize bak sen :) canım benim hadi iyi haberlerini bekliyoruz dua etmeye başladık bile. Haberdar et bizi gelişmelerden . Ay çok heyecanlı ya :)

Selam :) kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum malum oğlumla meşgulüm :) :) :) bugün odama verdiler oğlumu :) bu gece de burdayız sabaha bakalım ne diyecek doktoru. Şimdi yanımda uyuyor . Allahım nası mutluyum. Emzirdim altını değiştirdim gazını aldım :) saatlerdir oğlumla uğraşıyorum çok yoruldum. Kalkmadan size haber vereyim zamanımda kalırsa biraz uyuyucam.

Doğuma giden arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Dua edicem.

Oğlumla öptük hepinizi :) :)

Haklı nedeni filan yok, verdiği değer o kdar canım. Sağlık olsun napalım. Emin olun burdaki herkes ondan daha destekçi. İyi ki varsınız

Biz mi biraz hassasiz, hamileyiz ya... bu laflar bos. Aynisini bende yaşıyorum. Tek fark annem evli degil ama bekar bi kiz kardesim var yirmi yasinda. Annemle hala ayni yatagi paylasirlar. Ayrim yapiyo demek her ne kadar canimi acitsa da etraftakilerin de bu sekilde dusunmesi kabul etmemi sagladi.

Esim ailesiyle konusmuyor. Annem de gecen ay esimle yasadiklarim icin esimle konusmuyor. Evime gelip gitmiyor. Esimin isi sabah erkenden baslayip gece kacta musterileri biterse o vakitte bitiyor. Iki mi olur uc mu artik...

Ben ne yapayim? Gecen yalvardim kocama. Usulen seninkiler de benimkiler de hastaneye gelir nolur yuzunu eksitme dedim. Adamcagiz bana mi baksin bebege mi dukkana mi? Cok zor. Seni cok iyi anliyorum. Bazi seyler anlatilmiyo bile. O anlatamadiklarini dahi anladigimi dusunuyorum.

Elimizde olanlarla yetinecez ins. O kocaman sofralari bize gelinler damatlar torunlar verecek ins. Ben buna inaniyorum. Kocaman birbirine bagli bi aile olmak icin elimden geleni yapacagim. Allah yardimcimiz olsun. Daha bu sabah esime " yalnizligimizi genetik olarak cocuklarimiza aktarıyoruz. Ins. Onlarin anne babalari hep yanlarinda olcak ama" dedim.

Benim babamla gecirebildigim vaktin cok cok daha fazlasini dilerim ogluma. Allah onun babasina uzun ömür versin.

Annemle paylasabildigim vaktinde...

Oh negüzel ya şöyle güzel güzel haberler alalım hep.. Maaşallah yavrucuğuna bırakmasın annesini üzmesin:) inş evinize gidersiniz artık

canım annenle olanlar içinde şunu söylemek istiyorum inşallah daha fazla geç olmadan farkına varır yaptıgı şeyin ne kadar yanlış oldugunu çünkü çok geç gelen pişmanlık maalesef bazı şeylerin düzelmesine yaramıyor.sen çok güçlü karaktere sahipsin zaten artık hepimiz birbirimizi tanır hale geldik laf olsun diye söylemiyorum hani derlerya Allah bi yerden alıp öteki taraftan verirmiş diye eşin ve kızın annenin eksilttiği yeride fazlasıyla dolduracaklardır eminim ki Rabbim kızına ,eşine ve sana saglıklı uzun mutlu bir ömür yaşatsın inşallah

Daha erken yalova.Doğmasın şimdi. Oh ne güzel yazın bu iç ısıtan muhteşem günlerini de yaşar, sonra doğururuz Allaaah'ııım yanacağız sıcakta.Kavruk annelerin kavruk bebekleri.

Teşekkür ederim canım desteğin için

Benimki pembemsi değildi su muhallebisi rengiydi Belime giren ağrılar var ara ara. Bazen kasıklarımda da oluyor. Ama şu ara bu herkesde oluyor. Sağol verdiğin cevap için canım :))

Ya uff bu doğum günümde duygusala baglamiyacaktim. Aglayasim geldi suan.

Bugun benim dogum günüm, hem hamişim hem yastayim. Bir koltugun ustunde, babamin öldüğü yaştayım... :-(

Bohoooooyyytttt :'(

bende Denizli 'liyimmmmm ama İstanbul'da ikamet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…