- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.081
Kendine göre annenin haklı nedenleri vardır elbet ama senin yanında olması önemliydi çünkü baban yok annende yoksa seni bu yalnızlıkta tek bırakmamalıydı. Yinede sen Zaten onlar olmadan yaşamayı öğrenmişsin bugünün yarını da var elbet yaradan herşeyi görüyor. Ayrıca senin onlara ihtiyacın yok senin eşin var bebişin var siz zaten ailesiniz. Boynun bükülmesin kimsesizlerin kimsesi hep seninle..
güzeller ben şimdi çıkıyorum kocitom geliomuşş market alışverişi yapalım dedimm buzdolabı yine boşaldıı
öpüyorum güzel hamişlerimm
Kızlar bu arada annemle konuştum :) Bayramın 3. günü gelicekmiş. İdoş emeklemeye başlar sanırım o zaman. Çok kıymetli kocasını, kızının en özel gününe tercih etmiş. Bir de bayramda gelen gideni ağırlıyacakmış. Bu gelen giden kocasının ilk eşinden ve 2. eşinden olan çocukları ile torunları oluyor. Sıra en son bana ve kızıma gelicek anlıyacağınızAblama ben gelene kadar sen bak demiş. Bu arada annemle aramızdaki mesafe sadece 3 saat yani aşağı yukarı 300-350 km. Ama nedense bana 30.000 km gibi geliyor. Gülüyorum sadece Eşimin ailesi hastanedeyken annem olmayacak babam zaten piyasada yok. Onların karşısında biraz boynum bükük olacak o kadar. Argo bir laf var ya hani gün gelir devran döner, horoz domalır tavuk gömer. Bu dünyada yaşlılık var, sakatlık var, var da var. Di mi kızlar
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Canım ben soracaktım utandım sormaya paraya ihtiyacı olmuyor demekki diye.
Kurarsın Bayram sofranı yine . hatta bence idayida öyle alistir bundan sonra her Bayram sabahı koca koca kahvaltı masaları olsun tüm ailenin bir arada olması şart olsun. Evin en büyüğü olarak kurulursun söyle bas köşeye ida idanin kızı oğlu torun tombalak :)
Hadi üzülme düşünme topla kendini . Senin nisanin gelmiş olabilir çok güçlü olmalısın şimdi her zamankinden daha güçlü . Korkutmak gibi olmasın ama kesecekler bizi karpuz gibi kızım :)
Haklı nedeni filan yok, verdiği değer o kdar canım. Sağlık olsun napalım. Emin olun burdaki herkes ondan daha destekçi. İyi ki varsınız
Selam :) kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum malum oğlumla meşgulüm :) :) :) bugün odama verdiler oğlumu :) bu gece de burdayız sabaha bakalım ne diyecek doktoru. Şimdi yanımda uyuyor . Allahım nası mutluyum. Emzirdim altını değiştirdim gazını aldım :) saatlerdir oğlumla uğraşıyorum çok yoruldum. Kalkmadan size haber vereyim zamanımda kalırsa biraz uyuyucam.
Doğuma giden arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Dua edicem.
Oğlumla öptük hepinizi :) :)
Daha erken yalova.Doğmasın şimdi. Oh ne güzel yazın bu iç ısıtan muhteşem günlerini de yaşar, sonra doğururuzCanlarım,benim durum sizden vahim,siz yine bana 2-3 gün fark atmışsınız.ne olcek benim bu haliiiiim!!!!! zerre kadar da doğası yok benim veledin.kesin babaya çekti ağır kanlı işte.herkes Mevlüt'de ne ikram etsem diye konuşurken ben hangi bebek şekeri diye sorarsam cevap verin e mi?öz hakiki Ağustos sonu anası olucam diye dışlamayın beni :))))) günebakancımı da,reoc'umuda ve benimle aynı kaderi paylaşan koro arkadaşlarımla
Hormonlardan mide bulantısı olduğunu duymamıştım ben de demir hapını suçluyordum :) Dün akşamdan beri midem yine berbat sabahın köründe kendimi lavaboya zor attım. İlk 3 ayda bile böyle olmamıştı benim son 1 ayda coşacak herhalde
Demir hapı kullanmaya başladığımda bende mide yanması yapmıştı.Bulantı yok denecek kadardı.Birkaç günde düzelmişti. Yanmadan bahsedince dr. Gaviscon vermişti. 1 kere kullandım.Bir daha da hiç şikayetim olmadı.
Ben artık alıştım.Sanki cüzzamlıymışım gibi davranılmasına.Bazen şarteller atıyor; ama 1-2 saatte düzeliyor. Bazıları da sanki ben eşimi kandırmışım gibi evlenmeden önce eşimin hastalığımı bilip bilmediğini soruyordu.Zaten hast. ilk söylediğim kişi oydu.En ağrıma giden de hamileyken yaşadıklarım oldu.Kendini bilmezler yüzüme "Şeker hastasısın senin çocuğun ölür. " demeleri oldu. Sen çocuk doğurabilir misin diyenler de ayrı alem tabii.Öz ablam bile şekerimi düzenledikten sonra hamile kalmak istediğime inanmayıp "Çocuğun olmazsa evlatlık alır mısın?" diyor, hamile kalınca da ultrasondan bebeğimin parmakları tam mı diye sayıyordu.Sanki şeker hastaları canavar doğuruyor. Herkesi güzel dualarımla Allah'a havale ediyorum artık.Cümleyi okuyunca resmen alevler çıktı benden !! Kim ki bu cümleyi kurabiliyor , bu hakkı kendinde buluyor , nasıl bir insanmış !!!
Sanki kendisi yukarı ile anlaşma yapmış ömrü boyunca hastalanmayacak !! Evli ise hastalandığı zaman eşi boşasın o zaman bu cümleyi kurabiliyor ise bunu da kabullenebilecek biri olmalı !!!
En önemli hastalık duygudan , vicdandan eksik olmak ki Allah bunu kimseye nasip etmesin .
Yaşlılık var demişsin ya canım, ben eminim bizim vicdanımız el vermez, yine onlara koşarız.Ben de aynı durumdayım.Artık saldım gitti. Bunca yıl sanki her an yanımızda oldular. Eşinin ailesinin yanında buruk kalacağını düşünme.Onlar zaten durumun az çok farkındadır. Eşim bile sanki daha önce doğurmuş gibi "Bebeğini kucağına alınca her şeyi unutacaksın." diyor. Yerim ben onu. Gerçekten de öyle olacak.Şimdi bile o miniş zarar görmesin diye duygularına hakim olmaya çalışmıyor musun?Boşver sen bunları, biz toplanıp "annesi doğum öncesinde ve sonrasında yanında olmayacaklar" diye topik açalımKızlar bu arada annemle konuştum :) Bayramın 3. günü gelicekmiş. İdoş emeklemeye başlar sanırım o zaman. Çok kıymetli kocasını, kızının en özel gününe tercih etmiş. Bir de bayramda gelen gideni ağırlıyacakmış. Bu gelen giden kocasının ilk eşinden ve 2. eşinden olan çocukları ile torunları oluyor. Sıra en son bana ve kızıma gelicek anlıyacağınızAblama ben gelene kadar sen bak demiş. Bu arada annemle aramızdaki mesafe sadece 3 saat yani aşağı yukarı 300-350 km. Ama nedense bana 30.000 km gibi geliyor. Gülüyorum sadece Eşimin ailesi hastanedeyken annem olmayacak babam zaten piyasada yok. Onların karşısında biraz boynum bükük olacak o kadar. Argo bir laf var ya hani gün gelir devran döner, horoz domalır tavuk gömer. Bu dünyada yaşlılık var, sakatlık var, var da var. Di mi kızlar
Arastacım boşver canım demek adam ona bir evi bile vermeyecek ama o bu adam için çocuklarından vazgeçecek bu ne yaman çelişkidir seni seven dağ gibi kocan var yanında senin kimseye ihtiyacın yok güzelim sen çok sağlam karakterli bi insansın hiiiiçte boynun bükülmesin bak birbirimizi tanımasakta biz varız burda
canım seni merak ettiğim için girdim sende bana soru sormuşsun hemen cevaplayayım canım ben tuvalete girmiştim afedersin altımı sildiğimde pembemsi yogun olmayan leke olmuştu tuvalet kagıdında ama zaten artık günüm yaklaşmıştı doktorum hastahaneye gidip açılma var mı diye ebeye baktır demişti canım olay şöyle gelişmesi normal önce nişan denen o kan lekesi geliyor arkasından sancı geliyor sancı sıklaşınca su patlıyor falan senin sancın var mı
oğlum olacak inşallah, Denizli deyim, minyon yapılıyım, 10 kilo almışım bugün ebe söyledi, iştahım yok dedim hatta, bana Allahtan iştahın yokmuş diye laf soktu (sinir oldum), bebeğim iki hafta evvel 2050 gramdı, zayıf diye üzülüyorum, doktor normal dedi ama, burda 3000 gramları görünce...öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?