2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin de işin zormuş her 2 taraftan da hayır yok desene. Allah kolaylık versin. Bana verdiğin destek için teşekkür ederim :)

Ablamla konuşuyoz deminden beri o da kızmış. Ablamın da 2 çocuğu var, eniştem var, köpekleri var hepsine ablam bakıyo. Ablama demiş ki hep beraber gidin kalın orda. Düşünsene 2 köpek bi araya gelince zaten evi yıkıyolar, eniştem yeğenler,biz ve bebek ağlaması evdeki curcunayı sen düşün. Ben zaten ameliyatlı olucam ablam kaç kişiye aynı anda bakacak? Bir de ablama demiş ki oruç tutma git arastaya bak lohusa kadına bakmak oruçtan daha sevap diye bir de Allah adına konuşmuş tövbe yarabbim. Onun gelmeme sebebi de kocası oruç tutuyomuş ondan. Tutmasın madem bana bakmak daha sevap ya Ay çok komik yaaaa

canım ben eşimi tanıdıgımda tansiyon hastasıydı biz 5 yıllık falan evliykende tip 1 diabet hastası oldugu ortaya çıktı nedense eşler arasında değilde oo hep dışardakiler için problem oluyor çenelerini bi tutamıyorlar art niyetli insanlar sanki onların yarın öteki gün hasta olmayacagıma garantileri var kaldı ki bu bir kusurmudur ki bana da nasıl hamile kalabildin diye çok sordular tövbe yarabbim verilecek çok cevap var da işte artık edebimden susuyorum

Bi kerecik ihtiyacım olduğunda yanımda olsaydı belki vicdan yapardım. Beni bu hale o getirdi ve sonuçlarına katlanacak canım. Sokaktaki hayvanlar için, tanımadığım insanlar için üzülen ben ona bişey olsa üzülmeyecek hale geldim.

bossssveer bee canım tabi insanın kendi ailesinin yanında olmaması eksiklik gibi ama sen o kadar guclusun ki sana hiçbişey olmazzz hem bak sende annesin idoşunu dusunmekten annene dusunme vakit kalmacek

arasta canım annen bazı şeyleri düşünemiyor mu yoksa çok mu bencil yapısı var anlayamadım hani bazı insanlar çok saf olurlar yaa acaba annende öyle mi farkında mı değil durumunun hay Yarabbim yaa canım beni yanlış anlama ama ablan öyle geleceğine hiç gelmese emin ol senin için daha iyi ben daha önce lohusalık yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki insanın hiç bişeye tahammülü olmayabiliyor.seni o curcunanın içinde düşünemiyorum.arasta annen neden kocasına bu kadar baglı maddiyattan dolayı mı canım yani yanlış bişey sormakta istemiyorum ama yani insan evladını kabul etmeyen biri için neden bu kadar fedakarlık yapabilir anlayamıyorum

canım nişan denilen şey onuda söyleyeyim illa hafif kanlı oluyor diye biliyorum sen üşüttüysen yogun bi akıntı gelmiş olabilir bana da öyle oluyor çünkü

Of ya ben nefret ediyorum artık insanlardan sıkıldım sinirleniyorum . Ya kötü olmak daha zor is niye tercih ediyorlar anlamıyorum. Düşünsene sürekli fitne düşüneceksin hic kolay değil .

Of tansiyonum yükseldi bak yine .

yemeğimi yaptım,duşumu aldım geldim pc başına :)))

papatyaecem sağlıkla kucağına almanı dilerim canım bebişini
kaç haftalıksın cetvelin yok merak ettim

arasta bende bu konuda vicdan filan tanımıyorum madem yapılacaksa o vicdan onlar bize evlatları olarak yapmalı
bende yıllardır babamla görüşmüyorum,konuşmuyorum ve hiiç eksikliğini hissetmiyorum çünkü ihtiyacım olan zamanımda küçükken yanımda değildi,saçımı okşamadı,bir derdimin olup olmadığını sormadı,baba sıcaklığını hissettirmedi şimdi ben ne yapayım öyle babayı...
aksine annem herzaman bize kol kanat geren 27 yaşında 3 çocukla dul kalmış ama evlenmemiş,hayata karşı pes etmemiş,kendi ayakları üzerinde durarak bizi tek başına büyğtmüş bir anne işte böyle bir anneyide ben başımın üstünde taşısam azdır...
hayat işte herkesin yaşamında var bir sorun,problem

rüzgar doğum günün kutlu olsun canım eşinle,oğluşunla çok mutlu yılların olsun inş.

Demek ki sonuçlar iyi ki yoğun bakımdan çıkardılar yakışıklıyı :) Çok sevindim .
İnşallah her şey daha da iyi olur ve evinize gidersiniz canım . Bizler de seni ve yakışıklı oğlunu öptük :)
Mutluluğun hiç eksilmesin daha da artsın :)

Tam olarak emin olmamakla birlikte nişan geldiğini düşünüyorum. İkinizde tecrübelisiniz kızlar sizde nasıl olmuştu bu nişan, kına, düğün muhabbeti

bebeğim öncelikle kına düğün muhabbeti bizde aynı anda oldu 2 iş olmasın diye ama nişanı hatırlamıyorum şaka bi yana sezaryen oldum ve yaşım 22ydi o zamanlar çok heycanlı ve cahildim sanırım. nişan gelmedi diye hatırlıyorum.şu anda gelse de nasıl bişey olduğunu anlamicam. annenle ilgili duruma gelince benimkiyle de aram gayeeet sıcaktır biliyosun. takma kafana biz zaten kocaman bi aileyiz. hem çok haklısın bende öyle düşünüyorum bunun yaşlılığı var sakatlığı var. sallaaa
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
amanın kız bu nasıl bir atak maşallah. sol kulvardan göbek farkıyla önümüze geçtin sağlıkla gelsin yeni bebeğimizi. bizimkilerde ancaaa popo büyütsn içerde. hatta o popoları kaburgalarımıza yaslaya yaslaya büyütsün

Ablam gelirse daha çok yorulursun cidden o zaman . Ay allahım ne denir ki böylesine. Adam eziyet falan mı ediyor dövüyorsa söyleyemiyor mü acaba size .

Allah yardımcın olsun canım ya,ne güzel bayramı birlikte yapacaksınız evladınla.korkma lütfen,uyuyup uyanıcan mis kokulun yanında.Allaha emanet olun ikinizde

Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim

Oleyy bir bebiş daha geliyor bugün İnşallah doğumun güzel geçer canım iyi haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Aman da aman yeriz senin oğluşunu Yarın da evinize geçersiniz herhalde çok sevindim canım kavuşmanıza

Ya uff bu doğum günümde duygusala baglamiyacaktim. Aglayasim geldi suan.

Bugun benim dogum günüm, hem hamişim hem yastayim. Bir koltugun ustunde, babamin öldüğü yaştayım... :-(

Bohoooooyyytttt :'(

Doğum günün kutlu olsun cnm :) hepimiz hormonların doruk noktasındayız , çok normal , ağlamak istiyorsan ağla rahatla, ama minnoşu üzme annesiiiiiii,,)

rüzgarasaldım canım dogum günün kutlu olsun mutlu ol lütfen oğluşuna az kaldı inşallah yeni yaşın sana ugur getirsin

parme valla artık sinirlenmek bile hafif kalıyor aman uzak olsun öyle kişiler hepimizden

papatya canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kaçıncı haftadaydın sen diye baktım ama takvimin yok ayyy heyecandan karnıma agrı girdi

Ammaaaan be bacım boşver,bana bak sen artık pek üzülmüyorum desende,derimiz kalınlaşmış olsa da dik durcaz,güçlü olucaz diye dirensende senin yumuşak karnın onlar.uzun zamandır tanıyoruz hepimiz birbirimizi,benimde uyguladığım taktik aynen bu.sonra ne oluyor biliyorsun,milli içkimiz AYRAN'ımız ya da malt içeceğimiz ve tabiki fosur fosur sig..a'larımızla ayda 1 efkâr yapıp ağlama nöbetleri ,tabi kimse hatta kocalar bile mümkünse görmeden.ertesi gün aynı yalova,bişey olmamış,gece salya sümük olan o değilmiş gibi yine kuyruk dik.direnarasta

Arastacım annenin bu düşüncesiz konuşmalarından sanki aşırı saf kalplilik seziyorum :) İnsan bu kadar ne dediğinin farkında olmadan konuşamaz herhalde... Sen hiiiç takma ki zaten takmıyorsun artık. Biz varız yaa doluşuruz bi arabaya hep birlikte bayram kahvaltısına geliriz

(benimde annem bi haftadır yanımdaydı..insan o kadar huzurlu oluyoki..bugün gitti ev bomboş geliyor yine yalnız kaldım (yaş gözümün ucunda eve bl giresim gelmedi...

kızlar bebeklerının odalarını yerleştirenler resımlerını koyabılırımıı dolapp içlerini nasıl yerleştirdinizz cok merak edıyorum

bu arada ben hiç yürüyemez oldum kuyruk sokumumdan krampp gırıyor sağ ayağımı adım atarken .göbek desen öne çekio

koca desenızz yoğun bırdahakı haftaya kadar mesaılerde hangı odaya gıtsem telefonla gıdıyorum acilbişeye karşıı

çantamı da hazırlayamadım temızlıkcı gelemden bu pis evde hiç bir yaptığım içime sinmiyor diye cocugun odaısnı bıle yerlestıremedim perdesi yok ,halısı yok haftasonu kocayı yakalar yakalamaz bu eksıklerı halletmem lazım boş bır vakıtte korkar oldum ıyce bebeısler erkencı olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…