- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.101
Biz mi biraz hassasiz, hamileyiz ya... bu laflar bos. Aynisini bende yaşıyorum. Tek fark annem evli degil ama bekar bi kiz kardesim var yirmi yasinda. Annemle hala ayni yatagi paylasirlar. Ayrim yapiyo demek her ne kadar canimi acitsa da etraftakilerin de bu sekilde dusunmesi kabul etmemi sagladi.
Esim ailesiyle konusmuyor. Annem de gecen ay esimle yasadiklarim icin esimle konusmuyor. Evime gelip gitmiyor. Esimin isi sabah erkenden baslayip gece kacta musterileri biterse o vakitte bitiyor. Iki mi olur uc mu artik...
Ben ne yapayim? Gecen yalvardim kocama. Usulen seninkiler de benimkiler de hastaneye gelir nolur yuzunu eksitme dedim. Adamcagiz bana mi baksin bebege mi dukkana mi? Cok zor. Seni cok iyi anliyorum. Bazi seyler anlatilmiyo bile. O anlatamadiklarini dahi anladigimi dusunuyorum.
Elimizde olanlarla yetinecez ins. O kocaman sofralari bize gelinler damatlar torunlar verecek ins. Ben buna inaniyorum. Kocaman birbirine bagli bi aile olmak icin elimden geleni yapacagim. Allah yardimcimiz olsun. Daha bu sabah esime " yalnizligimizi genetik olarak cocuklarimiza aktarıyoruz. Ins. Onlarin anne babalari hep yanlarinda olcak ama" dedim.
Benim babamla gecirebildigim vaktin cok cok daha fazlasini dilerim ogluma. Allah onun babasina uzun ömür versin.
Annemle paylasabildigim vaktinde...
canım annenle olanlar içinde şunu söylemek istiyorum inşallah daha fazla geç olmadan farkına varır yaptıgı şeyin ne kadar yanlış oldugunu çünkü çok geç gelen pişmanlık maalesef bazı şeylerin düzelmesine yaramıyor.sen çok güçlü karaktere sahipsin zaten artık hepimiz birbirimizi tanır hale geldik laf olsun diye söylemiyorum hani derlerya Allah bi yerden alıp öteki taraftan verirmiş diye eşin ve kızın annenin eksilttiği yeride fazlasıyla dolduracaklardır eminim ki Rabbim kızına ,eşine ve sana saglıklı uzun mutlu bir ömür yaşatsın inşallah
Yaşlılık var demişsin ya canım, ben eminim bizim vicdanımız el vermez, yine onlara koşarız.Ben de aynı durumdayım.Artık saldım gitti. Bunca yıl sanki her an yanımızda oldular. Eşinin ailesinin yanında buruk kalacağını düşünme.Onlar zaten durumun az çok farkındadır. Eşim bile sanki daha önce doğurmuş gibi "Bebeğini kucağına alınca her şeyi unutacaksın." diyor. Yerim ben onu. Gerçekten de öyle olacak.Şimdi bile o miniş zarar görmesin diye duygularına hakim olmaya çalışmıyor musun?Boşver sen bunları, biz toplanıp "annesi doğum öncesinde ve sonrasında yanında olmayacaklar" diye topik açalım
Ablamla konuşuyoz deminden beri o da kızmış. Ablamın da 2 çocuğu var, eniştem var, köpekleri var hepsine ablam bakıyo. Ablama demiş ki hep beraber gidin kalın orda. Düşünsene 2 köpek bi araya gelince zaten evi yıkıyolar, eniştem yeğenler,biz ve bebek ağlaması evdeki curcunayı sen düşün. Ben zaten ameliyatlı olucam ablam kaç kişiye aynı anda bakacak? Bir de ablama demiş ki oruç tutma git arastaya bak lohusa kadına bakmak oruçtan daha sevap diye bir de Allah adına konuşmuş tövbe yarabbim. Onun gelmeme sebebi de kocası oruç tutuyomuş ondan. Tutmasın madem bana bakmak daha sevap yaAy çok komik yaaaa
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
canım ben eşimi tanıdıgımda tansiyon hastasıydı biz 5 yıllık falan evliykende tip 1 diabet hastası oldugu ortaya çıktı nedense eşler arasında değilde oo hep dışardakiler için problem oluyor çenelerini bi tutamıyorlar art niyetli insanlar sanki onların yarın öteki gün hasta olmayacagıma garantileri var kaldı ki bu bir kusurmudur ki bana da nasıl hamile kalabildin diye çok sordular tövbe yarabbim verilecek çok cevap var da işte artık edebimden susuyorum
bende Denizli 'liyimmmmm ama İstanbul'da ikamet ediyorum[/
klasik olacak ama neresinden:))
Selam :) kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum malum oğlumla meşgulüm :) :) :) bugün odama verdiler oğlumu :) bu gece de burdayız sabaha bakalım ne diyecek doktoru. Şimdi yanımda uyuyor . Allahım nası mutluyum. Emzirdim altını değiştirdim gazını aldım :) saatlerdir oğlumla uğraşıyorum çok yoruldum. Kalkmadan size haber vereyim zamanımda kalırsa biraz uyuyucam.
Doğuma giden arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Dua edicem.
Oğlumla öptük hepinizi :) :)
Tam olarak emin olmamakla birlikte nişan geldiğini düşünüyorum. İkinizde tecrübelisiniz kızlar sizde nasıl olmuştu bu nişan, kına, düğün muhabbeti
bebeğim öncelikle kına düğün muhabbeti bizde aynı anda oldu 2 iş olmasın diye ama nişanı hatırlamıyorumKızlar bu arada annemle konuştum :) Bayramın 3. günü gelicekmiş. İdoş emeklemeye başlar sanırım o zaman. Çok kıymetli kocasını, kızının en özel gününe tercih etmiş. Bir de bayramda gelen gideni ağırlıyacakmış. Bu gelen giden kocasının ilk eşinden ve 2. eşinden olan çocukları ile torunları oluyor. Sıra en son bana ve kızıma gelicek anlıyacağınızAblama ben gelene kadar sen bak demiş. Bu arada annemle aramızdaki mesafe sadece 3 saat yani aşağı yukarı 300-350 km. Ama nedense bana 30.000 km gibi geliyor. Gülüyorum sadece Eşimin ailesi hastanedeyken annem olmayacak babam zaten piyasada yok. Onların karşısında biraz boynum bükük olacak o kadar. Argo bir laf var ya hani gün gelir devran döner, horoz domalır tavuk gömer. Bu dünyada yaşlılık var, sakatlık var, var da var. Di mi kızlar
amanın kız bu nasıl bir atak maşallah. sol kulvardan göbek farkıyla önümüze geçtinKizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Senin de işin zormuş her 2 taraftan da hayır yok desene. Allah kolaylık versin. Bana verdiğin destek için teşekkür ederim :)
Ablamla konuşuyoz deminden beri o da kızmış. Ablamın da 2 çocuğu var, eniştem var, köpekleri var hepsine ablam bakıyo. Ablama demiş ki hep beraber gidin kalın orda. Düşünsene 2 köpek bi araya gelince zaten evi yıkıyolar, eniştem yeğenler,biz ve bebek ağlaması evdeki curcunayı sen düşün. Ben zaten ameliyatlı olucam ablam kaç kişiye aynı anda bakacak? Bir de ablama demiş ki oruç tutma git arastaya bak lohusa kadına bakmak oruçtan daha sevap diye bir de Allah adına konuşmuş tövbe yarabbim. Onun gelmeme sebebi de kocası oruç tutuyomuş ondan. Tutmasın madem bana bakmak daha sevap yaAy çok komik yaaaa
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Selam :) kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum malum oğlumla meşgulüm :) :) :) bugün odama verdiler oğlumu :) bu gece de burdayız sabaha bakalım ne diyecek doktoru. Şimdi yanımda uyuyor . Allahım nası mutluyum. Emzirdim altını değiştirdim gazını aldım :) saatlerdir oğlumla uğraşıyorum çok yoruldum. Kalkmadan size haber vereyim zamanımda kalırsa biraz uyuyucam.
Doğuma giden arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Dua edicem.
Oğlumla öptük hepinizi :) :)
Ya uff bu doğum günümde duygusala baglamiyacaktim. Aglayasim geldi suan.
Bugun benim dogum günüm, hem hamişim hem yastayim. Bir koltugun ustunde, babamin öldüğü yaştayım... :-(
Bohoooooyyytttt :'(
herkese merhaba bugün ancak girebildim nete annemler geldi dün akşam sahuru yaptık gideceklerdi bende zar zor ikna ettim iftara kalmaları için :) annemin burada olması bile yetiyo dün gece sancım oldu endişe ettim ama anacım burda doğursamda bişey olmaz dedim kendi kendime.. ama bu akşam gidecekler inşallah doğum önceside gelip kalabilir..
bu arada kızım ne alemde takvimde neler oluyor...
yine sayfalar birikmiş bi geçmişe gidip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?