- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.441
Kucağımdaaaaaaaaaa
Canım seni burada görmek ne güzel hemde bütün geçmişi okumuşsun helal olsun sana.
Pozitifliğine hayran kaldım,bayılırım senin gibi insanalara,negatif insanları pek sevmiyorum hemen bende karamsara bağlıyorum. :))
Sen idolüm oldun vallahi :))
Buarada seninle bir çok ortak noktamızın olduğunu farkettim :)) doğum tarihleirmiz aynıydı 4 ağustos,ikimizinde erkek,benim oğluşumun adıda Barış ve ne yazık ki bende 2,5 yıl vajinusmusluydum.Varmı acaba başka benzerlikler :)))))))
Öpüyorum seni ve oğluşunu Rabbim bizede nasip etsin inş.sağlıkla kucağımıza almamızı.
Bende öğleden sonra dışarı çıktım fotografcıda hamişlik resimlerim vardı onları aldım.4.ayımdan itibaren(kilo almaya yeni başlamıştım) heray çekildiğim fotolar ayy ne tatlı çıkmışız oğluşumla yaa çok beğendim. :)))
Şimdi bunları oğluşum için oluşturduğum anı defterime yapıştıracağım.Hatta hast.götürmeyi düşünüyorum oradaki yakınlarımdan kuzumu görünce neler hissettiklerini vs.yazmalarını rica edeceğim sonra babası ve ben yazacağız.Oğluşuma çok güzel bir hediye olacak diye düşünüyorum. :))
Canim sana bisey sorcam sen vajinusmus atlattin dimi nasil atlattin hamilelik esnasinda kocanla birlesme oldumu ve zorlandinmi ya bende bir bucuk sene vajinismustum ve atlattim yani oyle sandim atlattigim ay hamile kaldim dusuk oldu sonraki ay tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu ve sonra yine hamile kaldim su an 35 haftaligim dusuklerim kan pihtilasmasindan dolayimis igne vuruyorum neyse ilk 3 ay doktorum iliskiyi yasakladi soneada biz korktuk anlicagin hamileligim boyunca olmadi gecen haftaya kadar gecen hafta denedik ama bu seferde ben korktum aci duydum tipki vajinismus halime donmus gibiydim hertarafim titredi simdi ne olcak ben tekrarmi eskiye dondum doktorum normal dogum diyo eee ben iliskiye bile giremiyorum uffff sasirdim iyice bu illet bir bucuk senemi aldi yinemi ayni seyleri yasicam
Hanımlar merhaba, doğum için sıralanıyoruz bakıyorum, hep pozitif güzel hikayeler duyarız umarım.
Bugün (34+0) doktor kontrolü vardı, herşey yolunda görünüyor. 40. haftamı 29 ağustos'ta tamamlıyorum. Normal doğum istiyorum.
28. haftama kadar bütün takiplerim istanbul'da yapıldı. Derken İzmir'de doğum kararı alınca araştırma tavsiye derken şimdiki doktorumu buldum, ve kendisine güvenmeye başladım. Güvenmek çok önemli bildiğiniz gibi, bu saatten sonra yeni birisi ile bu güven ilişkisini kurmak zor. Bugün doktorum 18-28 Ağustos arasında izin kullanacağını söyledi.
Şimdi soru: Bebeğimin bu tarihler dışında gelme olasılığı nedir???
Hanımlar merhaba, doğum için sıralanıyoruz bakıyorum, hep pozitif güzel hikayeler duyarız umarım.
Bugün (34+0) doktor kontrolü vardı, herşey yolunda görünüyor. 40. haftamı 29 ağustos'ta tamamlıyorum. Normal doğum istiyorum.
28. haftama kadar bütün takiplerim istanbul'da yapıldı. Derken İzmir'de doğum kararı alınca araştırma tavsiye derken şimdiki doktorumu buldum, ve kendisine güvenmeye başladım. Güvenmek çok önemli bildiğiniz gibi, bu saatten sonra yeni birisi ile bu güven ilişkisini kurmak zor. Bugün doktorum 18-28 Ağustos arasında izin kullanacağını söyledi.
Şimdi soru: Bebeğimin bu tarihler dışında gelme olasılığı nedir???
bende yapıcam cnm anı defteri :) kendim süslicemm hazır almadmm bebişi görmeye gelenler yazarlar hemde çok güsel anı olur hatırası olur :)
düğündede yapmştmm
Özel sektör çalışani olan eşlerimizin kaç gün doğum izni var bilen varmı kızlar?
Yaaaa öyle güzel şeyler yazmışsınız ki, okumamak da ne demek...........................
Şimdi çok daha iyiyiz. Ucundan bi sarılık atlattık ama hastaneye yatmaya gerek kalmadı allahtan.
Bu sabah da Barış bizi altın renkli kakayla ödüllendirdiTehlike geçti çok şükür.
Memişler dev gibi olduUçlar daha az acıyor... İşte böyleeee :)
Siz neler yaptınız? Nasıl gidiyor?
bugün evlilik yıldönümümüz bebişimiz bugün gelseydi iyi olurdu :))
5n1k tebrik ederim canimmmm. Saglikla buyusun insallah. Detaylari bekliyoruz en tez zamanda.
Nisani gelenler filan costuk resmen topikce..bi avazda insallah alalim kucagimiza..
Fundacim telden yazdigimdan ozelden msj atip no veremiyorum...
Kızlar arasta nerde ya. İslerim var biraz uğrarım yine dedi gitti gidiş o gidiş . İsim dediği şey doğurmak olmadın bu kızın . Funda haber var mı arastadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?