2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar çok fazla internete giremediğim için takip edemiyorum ama girdiğimde bütün haberleri alıyorum..Bebeğini kucağına alan anneler Allah bir ömür ayırmasın sizi diyorum
Cumartesi doktora gittim nst hafif sancılar çıktı doktorum muane etti 1,5 santimde açılmam varmış 37 haftalık bebeğim eve yolladı yaa tam açılma ne zaman olur bilgisi olan varmı? Nişan gelmesi nasıl bişey oluyor benım mantar enfeksıyonum var inanaılmaz derecede akıntım oluyor anlamam heralde gelırsede
 
ya şeker düşmeyince endokrınolojiye gittim yarın hemen tedaviye başlayalım kanını verde dedi ya çok korkuyorum bu güne kadar fark etmedim bebeğime zararı olmuşmudur
 
ben de bu gün doktordaydım 3.420gr olmuş minik kuzumuz doktor gelişimi çok iyi dedi. nst de sancı çıktı benim de 15 dakikada 2 defa biri 80 biri 90dı. suyum da azalmış. doktordan azar işittim çok su içmiyorum diye. öğleden sonra tekrar nst istedi onda 1kez sancı vardı. sorun yok dedi ama pzt tekrar çağırdı haftada 2 kere görücem seni dedi. hayırlısı bakalımm
 
Canım seni burada görmek ne güzel hemde bütün geçmişi okumuşsun helal olsun sana.
Pozitifliğine hayran kaldım,bayılırım senin gibi insanalara,negatif insanları pek sevmiyorum hemen bende karamsara bağlıyorum. :))
Sen idolüm oldun vallahi :))
Buarada seninle bir çok ortak noktamızın olduğunu farkettim :)) doğum tarihleirmiz aynıydı 4 ağustos,ikimizinde erkek,benim oğluşumun adıda Barış ve ne yazık ki bende 2,5 yıl vajinusmusluydum.Varmı acaba başka benzerlikler :)))))))
Öpüyorum seni ve oğluşunu Rabbim bizede nasip etsin inş.sağlıkla kucağımıza almamızı.


Bende öğleden sonra dışarı çıktım fotografcıda hamişlik resimlerim vardı onları aldım.4.ayımdan itibaren(kilo almaya yeni başlamıştım) heray çekildiğim fotolar ayy ne tatlı çıkmışız oğluşumla yaa çok beğendim. :)))
Şimdi bunları oğluşum için oluşturduğum anı defterime yapıştıracağım.Hatta hast.götürmeyi düşünüyorum oradaki yakınlarımdan kuzumu görünce neler hissettiklerini vs.yazmalarını rica edeceğim sonra babası ve ben yazacağız.Oğluşuma çok güzel bir hediye olacak diye düşünüyorum. :))
 

bende yapıcam cnm anı defteri :) kendim süslicemm hazır almadmm bebişi görmeye gelenler yazarlar hemde çok güsel anı olur hatırası olur :)

düğündede yapmştmm
 
Bugün kocamın doğum günü. Kalkıp bi duş alıyım, biraz etrafı toparlıyım dedim.. Başladı benim alt taraf bacaklar dikik yatıyorum şuan püf:/ Allah'tan kardeşim pasta ve hediyesini halledip geliyo şuan:) ben de ailemizden bikaç kişi çağırdım.. İftardan sonra gelebilirseniz buyrun kocama pasta kescez die.) benm ki de şuan dışarda.. Bugün benm doğum günüm diyip şımardı gene gitmeden önce. Bana ne aldın hani dedi, nasıl alabilirim bu halimle bakışı yaptım , şaka ya die sarıldı.. Kimse kutlamıo beni , face de bile bilmem kaç kişi kutlamış, benim doğum günüm olsaymış 300 kişi kutlarmış beni :)))))))) hay allahım noldu benm kocama hiç anlamadım.. Ama onu çok seviyorum çokkk.. Ancak bukadar yapabiliyorum inş mutlu olur:)
 
Kızlar bana müsade bebeğimin son kıyafetlerinide yıkadım şimdi onları ve kendimize ait ütüler var ütü yapacağım yemeğim var bu akşam.
Sonra bebeğimin dolabını yerleştireyim karyolamız yarın gelecekmiş
 
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Ben arada girip okuyorum.Ama bilgisayarın motorundan çıkqan sese dayanamayıp cevap yazamıyorum.Bizde bugün kontrole gittik.2500 gr. olmuşuz.47 cm boyumuz.kızımın başı aşağıya dönmüştü ama şimdi yine yukarı çıkmış.Doktor seninki bayağı oynak dedi.Geçen kontrolümüzde ağustosun 5-7 arası alırız demişti.Bugünde bakalım belki bayramdan sonra alırız dedi.Tabi o zamana kadar beklerse dedi.Tüp bebekler genelde erken gelirmiş.
 

Cnm benm de senn gbi iki düşüğüm oldu, pıhtılaşma sebebiyle.. İğneye başladım hamile kalınca ve 3 ay ilişki olmadı., daha sonra Dr bi problem olmayacağını söyledi. İlk bikaç denemede çok kötüydü, yapmayınca sanki bünye unutuyor, canın acıyor. Ama zamanla normale dönüyor. Şöyle bîşey var hamilelikte zaten farklı oldu benm için, önceki gbi olmuyo psikolojik olarak da zorlanıyoruz bence..
 
Hanımlar merhaba, doğum için sıralanıyoruz bakıyorum, hep pozitif güzel hikayeler duyarız umarım.

Bugün (34+0) doktor kontrolü vardı, herşey yolunda görünüyor. 40. haftamı 29 ağustos'ta tamamlıyorum. Normal doğum istiyorum.

28. haftama kadar bütün takiplerim istanbul'da yapıldı. Derken İzmir'de doğum kararı alınca araştırma tavsiye derken şimdiki doktorumu buldum, ve kendisine güvenmeye başladım. Güvenmek çok önemli bildiğiniz gibi, bu saatten sonra yeni birisi ile bu güven ilişkisini kurmak zor. Bugün doktorum 18-28 Ağustos arasında izin kullanacağını söyledi.

Şimdi soru: Bebeğimin bu tarihler dışında gelme olasılığı nedir???
 
Ben de bugün doktordaydım 37. Haftada bebeğim 2350 gr (( ne yesem kilo alır şimdi doğsa kuzucuğum ele avuca gelmez...
Bu arada ağustos anneleri ne kadar bakımlı ve güzel kedicik ve suloz un fotoğraflarını çok beğendim sanki doğum yapan onlar değil de başkasının bebeği var kucaklarında :))))
 

bebeğinin bu tarihlerde doğma olasılığı doğmama olasılığından daha yüksek malesef :) ben de bayrama denk gelirse doktorum olmayacak diye araştırma hastanesine başladım 32. haftamda hakkında hayırlısı olsun
 

Canım doktorumun dediğine göre doğumlar genelde 38-39. Hafta arasında gerçekleşiyor. Bebeğin canı ne zaman isterse o zaman gelecek kesin bir tarih sezeryan dışında olmaz ki. Benim doğum da en geç 15 ağustos görünüyor doktorum 6 sında izne çıkyıor üstelik şehir dışında olacak. Ben çok stres yapmadım diğer doktorlar da iyi kendimi onlara emanet edeceğim artık
 
bende yapıcam cnm anı defteri :) kendim süslicemm hazır almadmm bebişi görmeye gelenler yazarlar hemde çok güsel anı olur hatırası olur :)

düğündede yapmştmm

Canım bende hazırlarından almadım onlar hiç hoşuma gitmedi açıkcası daha doğrusu benim istediğim gibi değildi.Bende normal çizgili a4 bir ajanda aldım bütün ultrasyon resimlerini keserek yapştırdım ve duygularımı yazdım.Aralarada işte bu kendi resimlerimi yapıştırıp altlarına kaç aylık olduğumu filan yazıcam.
Defterin üzerinede renkli harfler alıp Hoşgeldin Barış yazmayı düşünüyorum.İnş.güzel bir anı olacak.
 

altın renkli kaka çok iyiymiş yaaa annelik böyle bişi herhalde kaka bile ödül bizim için
çok geçmiş olsun barış bebeğe
siz atlattınız şimdi sıra tek tek bize gelecek inşallah
bizim için kokla o minik prensi
 
5n1k tebrik ederim canimmmm. Saglikla buyusun insallah. Detaylari bekliyoruz en tez zamanda.
Nisani gelenler filan costuk resmen topikce..bi avazda insallah alalim kucagimiza..
Fundacim telden yazdigimdan ozelden msj atip no veremiyorum ...

canım ben atsam özel mesaj okuyabiliyo musun peki?? nasıl yapsak..

Kızlar arasta nerde ya. İslerim var biraz uğrarım yine dedi gitti gidiş o gidiş . İsim dediği şey doğurmak olmadın bu kızın . Funda haber var mı arastadan

Arasta'nın ablası gelmiş bugün.. cumartesi'ye kadar kalacakmış. ondan girememiş canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…