- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.421
kızlar emin deilim ama nişanım gelmiş olabilir zaten dünden beri karnım ağrıo biraz önce wcye gittim günlük pedime böle ne sarı ne kahve bişe gelmiş kendimi doğuracak gibi hissediyorum bide ishallik var:26::26:
Behlül çok olumlu karşıladı, sevinçli, mesafeli, saygılı diye özetleyebilirim. Kendiliğinden mesafe bırakıyor bebeğe, çok sokulmuyor. Mutlu mutlu kuyruk sallıyor :) Beşiğini salona getiriyoruz geceleri, biz de salonda yatıyoruz (odaya sığmıyoruz) o zamanlarda beşiğin yanında yatıyor. Çok huzurlu :) İyiki onu seçmişiz barınakta Mükemmel bir dost gerçekten de...
Amin canım cümlemizinkini :)
Normal doğum için epidural yapıldı. Hiçbir yan etki olmadı. Ama bebek kordona dolanıp da kalp atışları 50ların altına düşünce acil sezaryene alındım, tam uyuşma için 45 dakika gerekiyormuş beklemedik tabiiki. Tam anestezi aldım mecburen.
Normal doğuracaksan epidurali tavsiye ederim kesinlikle...
Ayyy teşekkür ederim :)))))
Bebişleriniz bi gelsin, onun kokusu verecek asıl morali size
Behlül çok olumlu karşıladı, sevinçli, mesafeli, saygılı diye özetleyebilirim. Kendiliğinden mesafe bırakıyor bebeğe, çok sokulmuyor. Mutlu mutlu kuyruk sallıyor :) Beşiğini salona getiriyoruz geceleri, biz de salonda yatıyoruz (odaya sığmıyoruz) o zamanlarda beşiğin yanında yatıyor. Çok huzurlu :) İyiki onu seçmişiz barınakta Mükemmel bir dost gerçekten de...
Amin canım cümlemizinkini :)
Normal doğum için epidural yapıldı. Hiçbir yan etki olmadı. Ama bebek kordona dolanıp da kalp atışları 50ların altına düşünce acil sezaryene alındım, tam uyuşma için 45 dakika gerekiyormuş beklemedik tabiiki. Tam anestezi aldım mecburen.
Normal doğuracaksan epidurali tavsiye ederim kesinlikle...
Ayyy teşekkür ederim :)))))
Bebişleriniz bi gelsin, onun kokusu verecek asıl morali size
Ezana kadar uyuyamadim bende ;( bacaklarım ağrımaya başladısizi okurken kolay oluyorduda basa gelince anladım
Hersey oğlum içn . Cok aciktim kahvaltı zamani .... Optummmmm
Kızlar arasta nerde ya. İslerim var biraz uğrarım yine dedi gitti gidiş o gidiş . İsim dediği şey doğurmak olmadın bu kızın . Funda haber var mı arastadan
kızlar emin deilim ama nişanım gelmiş olabilir zaten dünden beri karnım ağrıo biraz önce wcye gittim günlük pedime böle ne sarı ne kahve bişe gelmiş kendimi doğuracak gibi hissediyorum bide ishallik var:26::26:
Ay yerim ben barışla birlikte behlulu birlikte :) akıllı yavrum darısı bizim bademin basına insallah. İyi ki geldin ay mutlu oldum .
ayy yerim ben o behlülüüü akıllı bıdık yaaa
çok güzel anlaşıcaklar Barışla ne oyunlar oynıcaklarrr harika bi oyun arkadaşı ve dost
şuan onları öle hayal ettimde harika görünüyolarrrr
Canim sana bisey sorcam sen vajinusmus atlattin dimi nasil atlattin hamilelik esnasinda kocanla birlesme oldumu ve zorlandinmi ya bende bir bucuk sene vajinismustum ve atlattim yani oyle sandim atlattigim ay hamile kaldim dusuk oldu sonraki ay tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu ve sonra yine hamile kaldim su an 35 haftaligim dusuklerim kan pihtilasmasindan dolayimis igne vuruyorum neyse ilk 3 ay doktorum iliskiyi yasakladi soneada biz korktuk anlicagin hamileligim boyunca olmadi gecen haftaya kadar gecen hafta denedik ama bu seferde ben korktum aci duydum tipki vajinismus halime donmus gibiydim hertarafim titredi simdi ne olcak ben tekrarmi eskiye dondum doktorum normal dogum diyo eee ben iliskiye bile giremiyorum uffff sasirdim iyice bu illet bir bucuk senemi aldi yinemi ayni seyleri yasicam
Ayyy cnm yaa seni en iyi ben anlarım şuanda ya böyle birşey hayatımda görmedimBana gebelik kolestazı dedi doktor ve bende ursofalk içiyorum..Doktorum doğurunca geçer dedi ben kaşınmamak için kendimi tutuyorum yoksa bin beter oluyor hem yanıyorsun hem kaşınıyorsunn Allah kurtarsın bizi tez zamanda inşallah geçer diye bekliyorum gerçi doktor bnm doğumumu 5 agustosa aldı bebege bişi olmaz ama K vitamini ignesi yapacakmış ve iriymiş ztn bebişim normal olmazmış.Senin doğum tarihini değiştirdimi cnm ? Sabredelim cnm yüzdük yüzdük sonuna geldik boşuna dememişler anne olmak zordur diyeee..
Hoşgeldin güzel annecik seni yakalamışken hemen sorayım doğumdan sonra karnın ne durumda indimi biraz çok merak edıyorum benımkı şuan varya patlamak üzere olan bi balon gibi durmadan çatlıyo canım yanıyo
5 aylığı duruyor
Normal doğum olsaydı giderdi sanırım :)
48le hamike kaldım, 61 kiloyla doğuma girdim, 57yle çıktım.
Şimdi 55im. Ödem filan atılıyor sanırım.
Bir de emzirme baya inceltiyormuş :)
Fıstıklar ben de kaçayım, malum geceleri uyku bölününce bu saatlerde uyumak çok iyi geliyor :)
Yakın takip yapmaya çalışıcam elimden geldiğince :)
Öpüyorum çok çokkk
Eve gelene kadar sorunsuz bir demo sürümdü, eve gelip de tam sürüme geçince arıza vermeye başladı
Cumartesi ve pazar geceleri çok ağladı. Hele cumartesi gecesi 4 saat falan susturamadık, sonra 3 bez kaka yapınca susup uyuduKaka yapamıyormuş garibim Pazar gecesi de biraz zorlandı uyutmadı ama sonra düzeldi gibi. 3-4 kere falan uyanıyoruz.
Acıktığı zaman ıh ıh diye mıkırdanmaya başlıyor o mıkırtılar ciyaklamaya dönüşmeden emzirebilirsem huzurlu oluyor, yok yetişemezsem ağzının içine memeyi de soksam gene de ıngağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ diye çıngara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?