2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy Allahım Allahımmmcoğalıyoruz ...
hayırlısı canımcım sağlıkla gelsin inş...
kendini dinle bakalım cok heyecanlı yaaaaaaa

Ay yerim ben barışla birlikte behlulu birlikte :) akıllı yavrum darısı bizim bademin basına insallah. İyi ki geldin ay mutlu oldum .

ayy yerim ben o behlülüüü akıllı bıdık yaaa
çok güzel anlaşıcaklar Barışla ne oyunlar oynıcaklarrr harika bi oyun arkadaşı ve dost
şuan onları öle hayal ettimde harika görünüyolarrrr

selam kızlar az önce doktordan geldim nts bağladılar gayet iyimiş fakat suyum çok fazlaymış doktor gelişimi 2 hafta önde dedi 37 haftalık gözüküyoz korktum ya bide bebek tekrardan dönebilir dedi çok hareketliymiş biraz moralim bozuldu kordonu dolanabilir falanda dedi 2755 gram 48 cm olmuş kızım

Kızlar arasta nerde ya. İslerim var biraz uğrarım yine dedi gitti gidiş o gidiş . İsim dediği şey doğurmak olmadın bu kızın . Funda haber var mı arastadan

Ezana kadar uyuyamadim bende ;( bacaklarım ağrımaya başladı sizi okurken kolay oluyorduda basa gelince anladım
Hersey oğlum içn . Cok aciktim kahvaltı zamani .... Optummmmm

Canim sana bisey sorcam sen vajinusmus atlattin dimi nasil atlattin hamilelik esnasinda kocanla birlesme oldumu ve zorlandinmi ya bende bir bucuk sene vajinismustum ve atlattim yani oyle sandim atlattigim ay hamile kaldim dusuk oldu sonraki ay tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu ve sonra yine hamile kaldim su an 35 haftaligim dusuklerim kan pihtilasmasindan dolayimis igne vuruyorum neyse ilk 3 ay doktorum iliskiyi yasakladi soneada biz korktuk anlicagin hamileligim boyunca olmadi gecen haftaya kadar gecen hafta denedik ama bu seferde ben korktum aci duydum tipki vajinismus halime donmus gibiydim hertarafim titredi simdi ne olcak ben tekrarmi eskiye dondum doktorum normal dogum diyo eee ben iliskiye bile giremiyorum uffff sasirdim iyice bu illet bir bucuk senemi aldi yinemi ayni seyleri yasicam

Kızlar arasta nerde ya. İslerim var biraz uğrarım yine dedi gitti gidiş o gidiş . İsim dediği şey doğurmak olmadın bu kızın . Funda haber var mı arastadan

evet uğrarım dedi ama görünmediii:44:işi uzadı heralde canım öle bi durum olsa fındığa haber verirdii illakii bizi merakta bırakmaz kuzucumm

5n1k tebrik ederim canimmmm. Saglikla buyusun insallah. Detaylari bekliyoruz en tez zamanda.
Nisani gelenler filan costuk resmen topikce..bi avazda insallah alalim kucagimiza..
Fundacim telden yazdigimdan ozelden msj atip no veremiyorum ...

Son düzenleme:

Canım ihmal etme, doktoruna bi git mutlaka. nst çekerler bakarlar, bizi habersiz bırakma...

Ay yerim ben barışla birlikte behlulu birlikte :) akıllı yavrum darısı bizim bademin basına insallah. İyi ki geldin ay mutlu oldum .

Bademle de çok iyi anlaşırlar bence, köpekler çok hisliler gerçekten...

Ayyyy
Teşekkür ederim, bence de iyiki geldim, iyiki geldik

Evettttt emeklemeler başlayınca çok güzel oynicaklar bence

Canım selam, ben vajinusmus atlatmadım ama gene de cevap vereyim, 7. ayımda çok isteyerek eşimi de yoldan çıkardım ama canım çok yandı. Ben istediğim halde hiç ıslanma olmadı gibi bişey. Sanırım hamileliğin doğasından kaynaklanıyor... İçini ferah tut...

benim doktorum o konuda pek rahat kaşıntıdan ölen ben oluyorum ama onun pek umrunda değil verilen ilaçları kullan diyo geçen ay bebek iri diyetisyenle görüş demişti yediklerime dikkat ediyorum o sebepten bi de en son ct.gitmiştik kontrole 33 haftalık bebeğim 3104 gr.dı ama geçen aydan beri 25 gr almış sadece diyet baya işe yaradı galiba :) kaşıntı için gittiğim kartal eğitim araştırmadaki gastroenteroloji doktorları benim doktordan daha ilgililer valla tekrar gittiğimde bu sefer albumin seviyemi de yüksek buldular bebeğin zamanından önce doğurtulması gerekebilir dediler onun içinde başka tahlillere bakılması gerekti ama o tahlil burda yapılmıyo dediler marmara üni.ye gönderdiler beni onun sonucuda 15 günde çıkıyomuş daha 1 hafta var bekliyoruz işte . Doktorum da bana belki doğumun eylül başına sarkabilir diyo artık neye dayanarak diyosa onu da bilmiyorum.İnternetten bişeyler duyup okuyup gittiğimde sorunca da azarlıyo gib bişey. sanki bana sen karnındakini bak ben işimi bilirim diyo gibi geçen ay kontrolde tamda bebeğime akarken bişeyler dedi tutamadım kendimi ağladım

Hoşgeldin güzel annecik seni yakalamışken hemen sorayım doğumdan sonra karnın ne durumda indimi biraz çok merak edıyorum benımkı şuan varya patlamak üzere olan bi balon gibi durmadan çatlıyo canım yanıyo

neyse güzeller ben çıkıyorum gidip marketten günlük süt alıyım ...hemde biraz hava almış olurum bugün ankarada güneşi göremedik yağmurlu havada kış gibi karardı kararcak aslında tam yürüyüş havasıııııııı
öpüyorum kocamannnnnnnnnnn

5 aylığı duruyor
Normal doğum olsaydı giderdi sanırım :)

48le hamike kaldım, 61 kiloyla doğuma girdim, 57yle çıktım.
Şimdi 55im. Ödem filan atılıyor sanırım.
Bir de emzirme baya inceltiyormuş :)

Hım neyse 5 aylıkken kendimi düşünüyorumda daha katlanılabilir bi göbek o zaman:) maşallah sen çabuk veriyosun kilonu 2 aya kalmaz gider hepsi

1 bebeğimiz daha mı oluyor acaba ? çokkk heyecanlandımmm hadi hayırlısı inşallah

Fıstıklar ben de kaçayım, malum geceleri uyku bölününce bu saatlerde uyumak çok iyi geliyor :)

Yakın takip yapmaya çalışıcam elimden geldiğince :)

Öpüyorum çok çokkk

Canim seni burda gormek cok guzel tekrar gecmis olsun...bebisin sari kakasinida yapmis oh ohh masallah en kisa zamanda toparlanman dilegiyle

Akıllı bebiş anneyle babayı elalemin yanında zor durumda bırakmamış eve gidelim basıcam yaygarayı diye içinde tutmuş :) İnatçı olacak bu paşa galiba canım o meme zamanında gelecek diye tutturuyo desene

Hadi hayırlısı bakalım canım bugünün sürprizcisi sen misin yoksa Doktora falan gidersen gelişmelerden haberdar et bizi de :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…