2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tam cumhuriyet altını valla canım:)
çok önemliymiş kakanın rengi ama kuzucum bu kadar sevinmen cok normal cok şükür herşey yolunda gidiooooo
valla canım suloz doğum yaptı 5N1KE doğum yapmış hemde 13 temmuzda fundaya msj atmış bugün kişi daha doğum yaptı ama isimleri aklımda diil 6 bebiş falan oldu sanırım belkide daha fazlaayavaş yavaş nüfusumuz çoğalıyoo maşallah kuzularaaasulozun bebişide cok şekerr

Kucağımdaaaaaaaaaa

yaaa kedicik kıskanırız ama:):):)
şaka canım keyfini çıkar onun mis gibi kokusunun,
bende bu aralar göbeğimde taşıyamamakla dertliyim,
artık taşıyamıyorum gibime geliyor, az önce ayaktayken hafifi eğilip bilgisayar ekranından bir şeyler bakıyorduk eşimle,
birde baktım benim ufaklık iyice öne toplanmış, düştüm düşcem,
bildiğiniz ağırlık yapıyor artık ya,
vaktinde doğsada kuzularımız kucağımızda taşısak artık

Geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş zaten çok şükür O minik tatlı oğluşunu bizim için de kokla... Ne yapıyor şimdi uyuyor mu? Çok ağlıyor mu? Uslu bir bebek mi? Çok merak ediyorummmm doğuranlar bebişinin huyunu suyunu anlatsın

KAhrolsun bagzi seyler ve kahrolsun ütü yapmak belim koptu

Ayy pisicik gelmiş canım benim nasılsın ağrın sizin kaldı . Barış bebek napiyor oo kakasinida yapmış yerim ben onun pamuk ellerini .

Ayyy cnm yaa seni en iyi ben anlarım şuanda ya böyle birşey hayatımda görmedim Bana gebelik kolestazı dedi doktor ve bende ursofalk içiyorum..Doktorum doğurunca geçer dedi ben kaşınmamak için kendimi tutuyorum yoksa bin beter oluyor hem yanıyorsun hem kaşınıyorsunn Allah kurtarsın bizi tez zamanda inşallah geçer diye bekliyorum gerçi doktor bnm doğumumu 5 agustosa aldı bebege bişi olmaz ama K vitamini ignesi yapacakmış ve iriymiş ztn bebişim normal olmazmış.Senin doğum tarihini değiştirdimi cnm ? Sabredelim cnm yüzdük yüzdük sonuna geldik boşuna dememişler anne olmak zordur diyeee..

anne olmak işte tamda böyle bişey
o 'kakaya' sevinmek nasıl bir his çok iyi bilirim
kızım 3 aylıkken kabız olmuştu 4, 5 gün yapamadı ama nasıl acı çekiyor, huysuzlanıyo yavrum :84:
ALLAHIM ÖLECEM ÜZÜNTÜDEN
BİRDE YANLIZIM EŞİMDEN BAŞKA KİMSEDE YOK YANIMDA
ARIYORUM ANNEM AYRI BİŞEY SÖYLÜYOR KAYINVALİDEM AYRI BİŞEY
EN SONUNDA SAF ZEYTİNYAĞI İŞE YARADI VE SONUNDA YAVRUM KAKASINI YAPABİLDİ
SANKİ BİZİM EVE BAYRAM GELDİ, ANLATILMAZ BİR MUTLULUK :118:
AYNEN DEDİĞİN GİBİ EŞİM ENGELLEMESE,
TANIDIĞIM HERKESİ ARAYIP KIZIM KAKASINI YAPTI DİYECEKTİM :102:

Ayy pisicik gelmiş canım benim nasılsın ağrın sizin kaldı . Barış bebek napiyor oo kakasinida yapmış yerim ben onun pamuk ellerini .

ayy ütü hiç cekilmiyooo canım yaa bide sabit duruyosun ayaklar fenaa oluyooo zaten fil gibiiiayaklarım en ufacık bi sarkıtsam hemen şişiyoo sanki pompalıyorumayaklarım eski halini cok özledim ne kibar ayacıklarım varmış meğerrr

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sağlıkları hiç bozulmasın, anneciklerinden babacıklarından hiç ayrılmasınlar, hep şans onlarla olsun...

vay be ne çabuk çoğaldık maşallah

Eve gelene kadar sorunsuz bir demo sürümdü, eve gelip de tam sürüme geçince arıza vermeye başladı
Cumartesi ve pazar geceleri çok ağladı. Hele cumartesi gecesi 4 saat falan susturamadık, sonra 3 bez kaka yapınca susup uyudu Kaka yapamıyormuş garibim Pazar gecesi de biraz zorlandı uyutmadı ama sonra düzeldi gibi. 3-4 kere falan uyanıyoruz.
Acıktığı zaman ıh ıh diye mıkırdanmaya başlıyor o mıkırtılar ciyaklamaya dönüşmeden emzirebilirsem huzurlu oluyor, yok yetişemezsem ağzının içine memeyi de soksam gene de ıngağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ diye çıngara devam

oyyyyyyyyyyyyyyyyy yemelik koklaa bizim içindeeiçine sokasın gelir şimdiii
ayy bende kucaklamak için sabırsızlanıyorum

Oyyyyyy missss

Az kaldı dayanınnnnnnn

direnparmeparme

Yapma anacım, boşver sal gitsin beaaaaaaaaaaaaa
Ağrım kalmadı gibi, azıcık sızı oluyor dikiş kenarlarında. O kadar olacak, hissetmiyorum sayılır :)
Ama memiş ucu acısı devam. Gerçi epeyce azaldı ama ilk memeyi aldığında içimden 10a kadar sayıyorum hala

Krem sürünnnnnnnnnnnnn sakın boş geçirmeyin....

Bisi söyleyim mı benim bu haftaya kadar ayaklarım hic şişmemişti. Sindi de çok fazla değil . Benim belim çok ağrıyor . İnadına ütü çıkıyor kardesim o kadar çok çamaşır yıkadım ki . Hepsi ütü istiyo nevresimleri bırakıcam anneme ya .

maşallah kedicik seni böyle moralli görmek ne guzel güç verdin hepimize .

kizlar ben utu icin ikeadan kucuk utu masasi aldim....yatagin ustune oturuyom tam bebisin kiyafetleri icin neredeyse o masa cok rahat ettim onla hem koca utu masasi acmaya gerekte kalmio...

amin canım hepsine sağlıklı uzun ömürler versin Allahım
dayanmaya çalışıyoruzz kuzucum zor oluyor ama az kaldııııııı ağlamalara mıkırtılarada alışıcaz annelik herşeye alıştırıyoo insanımemişler okadar acısada dayanıyosun bişekildee normalde asla dayanamıcağımız şeylere dayanıcaz alışıcaz nasıl bi sevgi bu kocişkomda dün akşam nasıl bi sevgi oluyokii herşye katlanıyosun Allahım ne büyüksünnnn

ayy benimde bu son 1 aydır cok finaa canım ya bel ağrısı yaşamadım sadece ayakta cok dikilirsem hafif oluyoo ama cok diil...
çamaşır hiç bitmiyokii tatlış yaa benimde dağ gibiydii bi ara nasıl ütüledim bilmiyorum o aralar havalarda cok sıcaktııı boşver kalsın büyük şeyler annişin halleder benim annişde gelince eve bi el atar yine doğum öncesiiii

kızlar emin deilim ama nişanım gelmiş olabilir zaten dünden beri karnım ağrıo biraz önce wcye gittim günlük pedime böle ne sarı ne kahve bişe gelmiş kendimi doğuracak gibi hissediyorum bide ishallik var:26::26:

Birde behlulmuydu adı köpeğin nasil karşıladı barışı verdigi tepki ne oldu alıştı mı duruma

Behlül çok olumlu karşıladı, sevinçli, mesafeli, saygılı diye özetleyebilirim. Kendiliğinden mesafe bırakıyor bebeğe, çok sokulmuyor. Mutlu mutlu kuyruk sallıyor :) Beşiğini salona getiriyoruz geceleri, biz de salonda yatıyoruz (odaya sığmıyoruz ) o zamanlarda beşiğin yanında yatıyor. Çok huzurlu :) İyiki onu seçmişiz barınakta Mükemmel bir dost gerçekten de...

Allah analı babalı büyütsün meleğinizi hepbirikte inşallah.. Epidural sezeryanmı oldun öğrenebilirmiyiim korkudan bitürlü karar veremiorumda tecrübeletinizden faydalanmak isterimm

Amin canım cümlemizinkini :)
Normal doğum için epidural yapıldı. Hiçbir yan etki olmadı. Ama bebek kordona dolanıp da kalp atışları 50ların altına düşünce acil sezaryene alındım, tam uyuşma için 45 dakika gerekiyormuş beklemedik tabiiki. Tam anestezi aldım mecburen.
Normal doğuracaksan epidurali tavsiye ederim kesinlikle...

maşallah kedicik seni böyle moralli görmek ne guzel güç verdin hepimize .

Ayyy teşekkür ederim :)))))

Bebişleriniz bi gelsin, onun kokusu verecek asıl morali size

HAyda hadi hayırlısı . Gidecekmisin doktora . Bu Nisan nasil biseymis ya kimse emin olamıyor. Bende ishalim netten bakarken gördüm dogum belirtilerinin icinde ishalde var .

Haberdar et bizi merak ederiz şimdi

Canım hemen doktorunu ara tarif et. Bizi de habersiz bırakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…