- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.401
Kıyamam... Anneciğine de çok selam...
Evet canım sorma...
O kaka var yaaaaaa kaka değil altın mübarekEşim tutmasa face'te profil resmi yapacam oderece sevinç kaynaği
Kimler doğum yaptı bu arada, takip edemedim ben....
Kucağımdaaaaaaaaaa
Yaaaa öyle güzel şeyler yazmışsınız ki, okumamak da ne demek...........................
Şimdi çok daha iyiyiz. Ucundan bi sarılık atlattık ama hastaneye yatmaya gerek kalmadı allahtan.
Bu sabah da Barış bizi altın renkli kakayla ödüllendirdiTehlike geçti çok şükür.
Memişler dev gibi olduUçlar daha az acıyor... İşte böyleeee :)
Siz neler yaptınız? Nasıl gidiyor?
Kucağımdaaaaaaaaaa
Bende o dertten çok çektim canım hala da çekiyorumgebeliğimin 2.ayında başlamıştı cildiye dahiliye tahlil ultrason derken karaciğerimde 1 cm leke bulundu önemli olmadığı doğuştan yada gebelikte oluşmuş olabileceği söylendi karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı benim kaşıntımın sebebi bu ama tam olarak gebelik kolestazı da diyemediler 1 ay sürdü geçti.Geçtiğimiz ay başı yine kaşınmaya başladım yine doktor yine ultrason yine tahliller vs.ciğerdeki lekeye baktılar büyüdü mü diye çok şükür aynen duruyo büyümemiş.Karaciğer değerleri yine çok yüksek ursofalk verdi doktor ama kan değerlerimdeki anormalliği nispeten düşürdüğü görünsede kaşıntılarımda asla azalma olmadı dediğin gibi özellikle akşamüstünden itibaren kaşıntı iyice azıyo dayanılmaz hale geliyo aldığım duşun haddi hesabı yok o günden beri ara sıra dalmalarımı toplasan 8-10 saat bile etmez ağlamalar cabası kol-bacak yara bere çürük içinde kaşınmaktan Allah kimseye böyle dert vermesin sen de sakın korkma bende de böyle olur mu diye çünkü benim ki büyük ihtimalle tüp bebek tedavisinden kullanılan ilaçlardan kaynaklı bişey.İkimize de Allah sabır versin de tırlatmadan tez zamanda şu kaşıntılardan kurtulalım :)
Kıyamam... Anneciğine de çok selam...
Evet canım sorma...
O kaka var yaaaaaa kaka değil altın mübarekEşim tutmasa face'te profil resmi yapacam oderece sevinç kaynaği
Kimler doğum yaptı bu arada, takip edemedim ben....
KAhrolsun bagzi seyler ve kahrolsun ütü yapmak belim koptu
Ayy pisicik gelmiş canım benim nasılsın ağrın sizin kaldı . Barış bebek napiyor oo kakasinida yapmış yerim ben onun pamuk ellerini .
tam cumhuriyet altını valla canım:)
çok önemliymiş kakanın rengi ama kuzucum bu kadar sevinmen cok normal cok şükür herşey yolunda gidiooooo
valla canım suloz doğum yaptı 5N1KE doğum yapmış hemde 13 temmuzda fundaya msj atmış bugün kişi daha doğum yaptı ama isimleri aklımda diil 6 bebiş falan oldu sanırım belkide daha fazlaayavaş yavaş nüfusumuz çoğalıyoo maşallah kuzularaaa sulozun bebişide cok şekerr
Geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş zaten çok şükürO minik tatlı oğluşunu bizim için de kokla... Ne yapıyor şimdi uyuyor mu? Çok ağlıyor mu? Uslu bir bebek mi? Çok merak ediyorummmm doğuranlar bebişinin huyunu suyunu anlatsın
oyyyyyyyyyyyyyyyyy yemelik koklaa bizim içindeeiçine sokasın gelir şimdiii
ayy bende kucaklamak için sabırsızlanıyorum
KAhrolsun bagzi seyler ve kahrolsun ütü yapmak belim koptu
Ayy pisicik gelmiş canım benim nasılsın ağrın sizin kaldı . Barış bebek napiyor oo kakasinida yapmış yerim ben onun pamuk ellerini .
ayy ütü hiç cekilmiyooo canım yaa bide sabit duruyosun ayaklar fenaa oluyooo zaten fil gibiiiayaklarım en ufacık bi sarkıtsam hemen şişiyoo sanki pompalıyorum ayaklarım eski halini cok özledim ne kibar ayacıklarım varmış meğerrr
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sağlıkları hiç bozulmasın, anneciklerinden babacıklarından hiç ayrılmasınlar, hep şans onlarla olsun...
vay be ne çabuk çoğaldık maşallah
Eve gelene kadar sorunsuz bir demo sürümdü, eve gelip de tam sürüme geçince arıza vermeye başladı
Cumartesi ve pazar geceleri çok ağladı. Hele cumartesi gecesi 4 saat falan susturamadık, sonra 3 bez kaka yapınca susup uyuduKaka yapamıyormuş garibim Pazar gecesi de biraz zorlandı uyutmadı ama sonra düzeldi gibi. 3-4 kere falan uyanıyoruz.
Acıktığı zaman ıh ıh diye mıkırdanmaya başlıyor o mıkırtılar ciyaklamaya dönüşmeden emzirebilirsem huzurlu oluyor, yok yetişemezsem ağzının içine memeyi de soksam gene de ıngağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ diye çıngara devam
Oyyyyyy missss
Az kaldı dayanınnnnnnn
direnparmeparme
Yapma anacım, boşver sal gitsin beaaaaaaaaaaaaa
Ağrım kalmadı gibi, azıcık sızı oluyor dikiş kenarlarında. O kadar olacak, hissetmiyorum sayılır :)
Ama memiş ucu acısı devam. Gerçi epeyce azaldı ama ilk memeyi aldığında içimden 10a kadar sayıyorum hala
Krem sürünnnnnnnnnnnnn sakın boş geçirmeyin....
Korkma canım bebişi 10-15 dk sonra babasına veriyorlar, ondan 15dk sonra da sen odandasın...
Bisi söyleyim mı benim bu haftaya kadar ayaklarım hic şişmemişti. Sindi de çok fazla değil . Benim belim çok ağrıyor . İnadına ütü çıkıyor kardesim o kadar çok çamaşır yıkadım ki . Hepsi ütü istiyo nevresimleri bırakıcam anneme ya .
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sağlıkları hiç bozulmasın, anneciklerinden babacıklarından hiç ayrılmasınlar, hep şans onlarla olsun...
vay be ne çabuk çoğaldık maşallah
Eve gelene kadar sorunsuz bir demo sürümdü, eve gelip de tam sürüme geçince arıza vermeye başladı
Cumartesi ve pazar geceleri çok ağladı. Hele cumartesi gecesi 4 saat falan susturamadık, sonra 3 bez kaka yapınca susup uyuduKaka yapamıyormuş garibim Pazar gecesi de biraz zorlandı uyutmadı ama sonra düzeldi gibi. 3-4 kere falan uyanıyoruz.
Acıktığı zaman ıh ıh diye mıkırdanmaya başlıyor o mıkırtılar ciyaklamaya dönüşmeden emzirebilirsem huzurlu oluyor, yok yetişemezsem ağzının içine memeyi de soksam gene de ıngağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ diye çıngara devam
Oyyyyyy missss
Az kaldı dayanınnnnnnn
direnparmeparme
Yapma anacım, boşver sal gitsin beaaaaaaaaaaaaa
Ağrım kalmadı gibi, azıcık sızı oluyor dikiş kenarlarında. O kadar olacak, hissetmiyorum sayılır :)
Ama memiş ucu acısı devam. Gerçi epeyce azaldı ama ilk memeyi aldığında içimden 10a kadar sayıyorum hala
Krem sürünnnnnnnnnnnnn sakın boş geçirmeyin....
Bisi söyleyim mı benim bu haftaya kadar ayaklarım hic şişmemişti. Sindi de çok fazla değil . Benim belim çok ağrıyor . İnadına ütü çıkıyor kardesim o kadar çok çamaşır yıkadım ki . Hepsi ütü istiyo nevresimleri bırakıcam anneme ya .
Birde behlulmuydu adı köpeğin nasil karşıladı barışı verdigi tepki ne oldu alıştı mı duruma
Allah analı babalı büyütsün meleğinizi hepbirikte inşallah.. Epidural sezeryanmı oldun öğrenebilirmiyiim korkudan bitürlü karar veremiorumda tecrübeletinizden faydalanmak isterimm
maşallah kedicik seni böyle moralli görmek ne guzel güç verdin hepimize .
kızlar emin deilim ama nişanım gelmiş olabilir zaten dünden beri karnım ağrıo biraz önce wcye gittim günlük pedime böle ne sarı ne kahve bişe gelmiş kendimi doğuracak gibi hissediyorum bide ishallik var:26::26:
kızlar emin deilim ama nişanım gelmiş olabilir zaten dünden beri karnım ağrıo biraz önce wcye gittim günlük pedime böle ne sarı ne kahve bişe gelmiş kendimi doğuracak gibi hissediyorum bide ishallik var:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?