2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar, dünde bizim kontrolümüz vardı nst ye 3 kere girdim maalesef. birincide sancı çıktı baya sk aralıklarla 50 nin üstünde doktorum serum verdirdi rahmi rahatlatsın diye birde alttan muayene etti rahmin kapalı dedi sancıları hiç hissetmiyomusun dedi yok dedim, tekrar nst ye girdim serumdan sonra yine sancı çıktı hemde 10 dk da bir 3 sancı çıktı büyük büyük eve gittik yemek yiyip dinlenip geldik yine girdik yine sancı : tekrar altta muayene etti aşağıya baskı yapmaya başlamış bebk dedi yürüme hiç artık yat dinlen dedi. magnezyum verdi dün içtim bol bolda su iç demişti bu sabah tekrar gittik yine bir sürü 90larda 100lerde sancılar çıktı muayenede etti bu seni daha idare eder bir süre dedi,ne kadar süre bilmiyorum ama bebeğim gelmek istiyo artık galiba, gelişimi de 2 hafta önden gidiyomuş 3300 gr 49 cm herşeyimiz normalmiş, cumartesi tekrar çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı artık heyecanlanmaya başladım psikolojik olarak ağrı hissediyorum sanki kasıklarımda doğurcam böyle giderse:/

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün sağlık ocağına gittim strip çubuğu yazdırdım yarın sabah da 3 aylık şeker ortalaması alacaklar sonra belki işe de uğrarım yarın meydanı boş bırakmamak lazım Bir de pazara gittim bugün sebze meyvemizi aldım meyveleri yıkadım dolaba yerleştirdim , sebzeleri de ayıkladım kullanıma hazır ,yemeğimizi de yaptım fakat sarımsak koymayı unuttum aşırı yorgunluğun etkileri sanırım şimdi onu hallediyorum işte kocam gelmeden kurtulsam yemek faslından süper olacak...
Güzelce marine ettikten ızgara yatıracak sanırım
Canım ben kesebildiğimi kestim ama bazılarının etiketi canını yakar diye dikiş yerlerinden söktüm yeniden diktim kuzum söyleyemez canının yandığını ...
bizimde yarın evlilik yıldönümümüz :) eşime sürpriz yapayım dedim ama gezemiyorum ki ne yapsak acaba :44:
sen bir şey yapacakmısın tatlım?

Mutlu yıllar tatlım ...

Bende bugün oğluşumu gördüm kuzucum ayağını kafasına dayamış. sırt üstü keyif yapıyor. dr bebişin gelmeye hiç niyeti yok dedi çok üzüldüm ben bir an önce koklamak istiyorum bebeğimi

Kızlar çeneler düşmüş, sayfalar ilerlemiş. Birazdan okurum neler kaynattığınızı. Sinirlendirdiler yine. Komşulardan biri "Kilo almışsın." dedi.Ben de "E alayım artık, neredeyse 8.5 ay oldu." deyince "Kaç kilo aldın?" dedi. 9 kilo aldığımı duyunca da "Ha fazla değilmiş." dedi. Yolacağım bir gün birini.Kilo almadan çocuk doğuran var da ben mi bilmiyorum. Ne bekliyorlar acaba?

Kaçıncı haftandasın cnm , bebişinin maaşallahı var:) sende sancı oluyo hissetmiyosun, nst de çıkıyor. Bende nst de bişey çıkmıyor, ben zıplayıp of ayy diye acı çekiyorum birazcık ayakta bişey yapsam ., nasıl oluyo anlamıyorum. Aşağıya yaptığı baskıyı acı olarak hissediyorum ben..
Ben de her fırsatta dert yanıyorum iyice yaşlı kadınlar gbi oldum galiba ben ama daha erken diye tedirgin oluyorum , benimki de büyüse biraz daha.. En son 2500 gr dı. Hayırlısı cnm hepimiz için inşş

Hayranım senin enerjine ben bir sepet utu yaptım birde kolay bir yemek pert oldum. Maşallah diyelim nazar değmesin.

Ateist saglik ocağı yazıyor mü? Ben sorduğumda seker hastası oldugunuza dair rapor almak lazım falan demişlerdi. Rapor aldın mı

Bazı insanlar canımı sıkıyor fena haldebazen çok enayi olduğumu düşünüyorum yakın zaman da doğum yapan bi arkadaşım neredeyse gün aşırı arayarak her fırsatta ziyaret ederek (zira kendisi doğum bunalımına girdi ve çocuk neredeyse 1 yaşında olmasına rağmen halen çıkamadı)sürekli telkin ederek yanında oldum destek oldum ama o benı hamileliğimden beri kaç kere aradı dersiniz sadece 1 kere ve artık haftaya doğuruyorum doğum tarihim belli ve bundan haberdar çünkü eşlerimizde arkadaş yine aramak sormak yok kendimi kullanılmış hissediyorum kızlar ya ona o kadar kırgınımki

amann bosver cnm derdın o olsun .bnmde arkadasım yenı dogum yaptı bende hergun gıttım yanına her aradıgında oradydım hastanede yanndaydm bnm dogumuma aza kaldı emınım kı kendı öle yapmıcak bebegını göstercek mazeret gecen bnm oglumun pusetını ıstedı daha ben hıc kullanmadm hastaneye gıdıceklermıs verdım nı tsk bıle etmedı kız kardesıyle yolladı gerı ne bı tsk ne bı sey cok mu onmlı hyr deıl ınsanlar herzaman snn gibi iyi niyetlı olmuyo malesef

of niye böyle ama canım ya bende işten izin aldım koştur koştur hastaneye gittim ama eminim o bana gelmeyecek şimdiki aklım olsa zaten o kadar verici olmazdım ben aradığımdada sürekli çocuğunu bahane ediyor aynen sanki bir tek o doğurmuş gibi buldumcuk oldu resmen seninkide ayrı bi alem hiç kullanmadığın eşyayı alıyo ve bi teşekkür bile yok bu ne biçim iştirbiz fazla iyi niyetliyiz bben artık bunların kıskançlıktan yapıldığını düşünmeye başladım aman neyse ne halleri varsa görsünler

senın arkadasını bılemıcem ama bnmkısı kesınlıkle kıskanclıktan bnmkı eltı sayılıyo bı yerde kendı kapalı bnm acıl olmamı kıskanıyo kayınvalıdesıyle otryo esyalarımı kıskanıyo üzaerimde yenı bısey görsün surat degısıyo aynısından alır sac rengımı neye boyarsam ona boyar ama ınan bnm hosuma gıdıyo ıstemeden benı sımartıyo haberı yok cevremde herkesde farkında kıskandıgınn anlıyorum kıskanma sebeblerını ozenıyo bazen cok görmuyorum yannda olmaya calısıyom sorunları var ama bazen dengesızlıgı tutyo bana trıpler gereksız yere onun kızı oldu bnm oglum olucak dıye surat bes karıs nasıl ınsanlar var genede ona uymamaya calısıorum gelmezse gelmesın bn ınsalıgımı yaptım sende böle dusun cnm

Yuh ya insan bu kadar da belli etmezsenin için güzel bişey tabi kendisi zor durumda kalır sen değilbizimkide kesin kıskançlıktan ya bende eminim artık çünkü aramızda baya farklar var dediğin gibi canım benım vicdanım çok rahat üstüme düşeni fazlasıyla yaptıum ama günü gelecek içimdekileri tek tek anlatıcam sonra da onu unutucam

kızlar 39 . haftada suni sancı ile normal doğurabilir miyim?38. haftamdayım...bebiş daha kanala girmedi..nst de çok az sancı çıktı..dr önemli değil dedi...muhtemelen daha açılmamda yok...yorumlarınıza ihtiyacım var...

Son düzenleme:

aynen canım benimde kardeşim gibi gördüğüm arkadaşımın bebeği 7 aylık oldu..ben onu hamileliğinde her hafta aradım doğum yaptı yine aradım hala arıyorum....ama o beni ne arıyo ne soruyo....annesi hala yanında kalıyo neymiş bebeği çok yaramazmış durmuyomuş..yuh dedim yanlız olanlar napsın...hem sen çaldır ben ararım senidiyorum yine aramıyo...enayi gibi ben arıyorum aa bende seni arıcaktım valla dio...

çook güsel bi anı bencede cnmm..bende ajanda aldm kaplıcam dışını süslicem foto atarım yapınca inş. güsel olur :))

kızlarrrr herkes çok kötü niyetli we çıkarcı olmşş...aynen bende ailemden uzaktaym burda bi komşu war şuan diğerleri tatilde sadece o war...ne bigün kahweye çağırdı ne yemeğe ne oturmaya...şok oldumm normalde bizden çıkmazdı..hamileym die gelmioo ama benide çağırmıoo tuhaf yaa o taşınrken falan 3-4 gün üstüste yemeğe aldm ailecek onları...yani biz hep iyilik taraf..onlar çıkarcı..

ama şu war..ben içimden geldi die yaptımm oda karşılık göstermedi kendi bilirrr gözümde değeri sıfır şuan..en iisi beklenti içinde olmamak..Allaha şükür yemeğimide yapıyorum sizlede sohbet ediyoruzz napalım idare etces insanları...muhtaç olmayalımda

Bende bugüne kadar sürekli arıyodum bunalıma girdi hep destek oldum hep o benı hiçmi hiç aramadı ben aradığımdada yok bebek ağlıyo kapatayım yok emziriyom arayamadım sanki 5 dkkası yok demek içlerinden gelmıyo aramak bizim kadar bize değer vermiyolar bide annesi orda yalnızda değil aman boşvermek lazım ama insan içerliyo işte hele bu zamanlarda

Bende ailemden uzaktayım canım yalnızım burda insan olan arkadaşlarından destek beklıyo ama onlarda böyle yapınca üzülüyosun işte ister istyemez burada konuştuğumuz arkadaşlar çok çoook daha iyiler ben kendimi çok rahat hissediyorum burda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…