- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.421
beylikdüzü sayılır canım....şimdi 120-70 bakalım böle devam edicek mi dr u aradım meşgulmüş sinir oldumhemşireye tansiyonum yükseldi diyorum başka hatayla konuşuyo sonra arayın diyo heyy allahım...
Canım takvim icinde oldugun haftayı gösteriyor mesela 36 hafta + 2 gunluksen 37. Haftanın icinde oluyorsun, 37+... Olunca da 38. Haftanın icinde.yani doldurduğun hafta artı günler , yeni haftanın icine girmiş oluyorsun
39+.. Lara gelince 40 hft nin icinde olacağız 40 hft da bitince gebeliğin bitmesi gerekiyor genelde .
çok da güvenme o aletlere bence, biri daha demiş yakınlarda eczane sağlık ocağı hiç olmadı konu komşuda varsa elle ölçülen tansiyon aletlerinde bi ölçtür önceliklekızlar dünden beri kendimi çook halsiz hissediyorum...dün tansiyonumu ölçmüştüm normaldi az önce ölçtüm önce 186-160 çıktı inanamadım bidaha ölçtüm 130-70 çıktı şimdi de 106-70 falan geliyo acaba bu dijital alet yanlış ölçmüş olabilir mi yoksa dr a mı gitmeliyim dr da an 1 saat uzaktaevde yalnızım napsam bilemedim
kızlar hadi bakalım sandık başınasonunda kafama göre gecelikler buldum.. dagi'nin online satış sayfasından.. benim gibi hala almamış olanlara da tavsiye ederim fiyatlar da çok uygun
şu 4 gecelikten hangisi sizce?? birini diğerlerinden daha çok beğendim gerçi de sizin de fikrinizi alayım dedim
kızlar hadi bakalım sandık başınasonunda kafama göre gecelikler buldum.. dagi'nin online satış sayfasından.. benim gibi hala almamış olanlara da tavsiye ederim fiyatlar da çok uygun
şu 4 gecelikten hangisi sizce?? birini diğerlerinden daha çok beğendim gerçi de sizin de fikrinizi alayım dedim
günaydınn hatunlarr
yarın temmuzun son günüüüü! sonra daa bizim için 11 ayın sultanı Ağustos ayı başlıyorrrher günü ayrı bir heyecanla geçecek bir ay olacak hayatımız değişecek yahu! haydi bakalım hayırlısı neler bekliyor bizi görcez pek yakında
canım geçenlerde bana da aynı şey oldu okudun mu bilmiyorum ama.. oğlum sağolsun pek bir şiddetliydi 2 gün boyunca.. ne yumruklar ne aparkatlar yedimhiç durmuyordu ve bu yüzden çok sinirlerim bozuldu benim de.. oturdum ağladım sinirden.. neyse ki şimdi duruldu biraz da iyiyiz ana oğul yalnız değilsin yani üzülme geçecek canım
kızlar dünden beri kendimi çook halsiz hissediyorum...dün tansiyonumu ölçmüştüm normaldi az önce ölçtüm önce 186-160 çıktı inanamadım bidaha ölçtüm 130-70 çıktı şimdi de 106-70 falan geliyo acaba bu dijital alet yanlış ölçmüş olabilir mi yoksa dr a mı gitmeliyim dr da an 1 saat uzaktaevde yalnızım napsam bilemedim
kızlar dünden beri kendimi çook halsiz hissediyorum...dün tansiyonumu ölçmüştüm normaldi az önce ölçtüm önce 186-160 çıktı inanamadım bidaha ölçtüm 130-70 çıktı şimdi de 106-70 falan geliyo acaba bu dijital alet yanlış ölçmüş olabilir mi yoksa dr a mı gitmeliyim dr da an 1 saat uzaktaevde yalnızım napsam bilemedim
funda evet hatırlıom seni de.
ağladığıma da pişman oluom sanki bebeğimden memnuniyetsizmişim gibi, kendi kendime kızıyorum asla öyle bişey yok yoksa
son 3 haftam benim de, inş. geçer çabucak ya
Kızlarrr önceliklee sevgiler hepinizee
Benim kalçam ve bacak aram ağrıyooo sizde durum nedirrrrr
Benim cadı da 2 gündür inanılmaz hareketliydi 2 saat hareket 20 dk dinlen şeklindeydi.Ama bugün durulmuş durumda yavaş yavaş hareketleri bir sıkıntısı yoktur herhalde değil mi?
cnm ben ilk bastakıyle mavılı olanı begendım .
2 yada 3 derim ben
2 yi beğendim ben, aslında puantiyeli hariç hepsi güzel
sen hangisini beğendin bakiiiim
2 yada 3 bence
Hepsi güzelmiş ama koyu renk daha kullanışlı olabilir , icini göstermez filan
bence birinci en güzeli
tansiyonumu ölçtürmeye gidip geldim kızlar..bi taksi çağırdım kapıda bekledi amca Allah ondan razı olsun hem sağlık ocağında hem de eczanede ölçtürdüm 12-8 ve 12-7 çıktı hep 9-6 olurdu ama bunada çok şükür 186 değil ....ilgilendiğiniz için çok sevindim kendimi yalnız hissetmedim hiç...valla duam o ki inş. doğumum eşim evdeyken başlar yalnızlık zor Rabbim yardımcımız olsun
ben de çok vicdan azabı duydum, kızdım kendime canım ama yersiz sıkıntı yapmışım meğer
bu arada nasıl son 3 haftan oluyor canım senin ? 9 eylül görünüyor tahmini son günün?
son 1 haftadır fazlasıyla ağrıyor canım
yoktur bir sıkıntısı canım.. ben de çok dert ettim neden böyle diye ama normal olduğunu öğrendim.. son zamanlara doğru da azalırmış hareketleri
değerli görüşleriniz için çokk teşekkürler canlar3. gecelik sanırım diğerlerine biraz fark attı :) açıkçası benim de beğendiğim oydu bugün sonunda sipariş vercem artık büyük yük kalktı üstümden!
canım geçenlerde ben de aynı sorunu yaşadım.. birden çok halsizleştim,çok fena baş dönmesi oldu..sabit bir yere bakamıyordum bile.. benim tansiyonum hamileliğimin başından beri 9/6 8/5 bu civarlardaydı.. o gün ölçtürdüğümde 11/7 çıktı.. aslında normal bir değer ama bana göre yükselmiş olduğu için bu sorunu yaşamışım.. sende de aynı durum olmuş sanırım
Ne Çok Şey Kaçırmışım Yahuu.. Temmuz Bitti Bebekler Gelmeye Başlamış. Doğum Yapan Arkadaşları Tebrik Ediyorum, Geçmişin Tamamını Okuyamadım O Yüzden İsim İsim Alıntı Yapamayacağım..
Benim Oğlumda Büyüyor Artık. Bugün 13 Günlük Olduk. Çok Şükür Uslu Oğlum, Annesini Yormuyor. Yinede Devamlı İlgi İstiyor :)
Bu Da Oğlumun Yenilesi Dudakları..Öpüyoruz Hepinizi..
Eki Görüntüle 767553
amann hadi bakalım canım hayırlısı olsun senin melek de eli kulağında gelmek üzere deseneehayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah kuzum
ya he yaa benim haberimi kim verecek acabaa :44: hem şu da var ki çoğunuz benim beklenen doğum tarihinde doğum yapmış olursunuz buralara da fazla uğramazsınız görmezsiniz bile benim doğum haberimiühhüüüüüü ağlicam şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?