2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım en yakın eczane ya da aile hekimliğine gidebilirsin daha kesin ölçüm olur

Yani ben suan 37 nin icindeyim o zaman ohhhho zaman bebegim 38 de gelebilir erken de olmuyo o zaman amaan hayirlisi dunyaya gelen buyuyor sagol canim beni aydinlattigin icin cunku bu konu kafami cok kurcaliyodu

çok da güvenme o aletlere bence, biri daha demiş yakınlarda eczane sağlık ocağı hiç olmadı konu komşuda varsa elle ölçülen tansiyon aletlerinde bi ölçtür öncelikle

2 yi beğendim ben, aslında puantiyeli hariç hepsi güzel

sen hangisini beğendin bakiiiim

2 yada 3 bence

Benim cadı da 2 gündür inanılmaz hareketliydi 2 saat hareket 20 dk dinlen şeklindeydi.Ama bugün durulmuş durumda yavaş yavaş hareketleri bir sıkıntısı yoktur herhalde değil mi?

bence birinci en güzeli

canım hamilelikte dıgıtallerın dogru ölçümü yapamadıklarını duymuştum sen bi eczaneye felan gıt ölçtür tansıyon önemli benım doktorum 14ü görünce hemen iletişime geçelim diyor .bi bardaga limon sıkıpta içebilirsin biraz suyla karıştırıp

tansiyonumu ölçtürmeye gidip geldim kızlar..bi taksi çağırdım kapıda bekledi amca Allah ondan razı olsun hem sağlık ocağında hem de eczanede ölçtürdüm 12-8 ve 12-7 çıktı hep 9-6 olurdu ama bunada çok şükür 186 değil ....ilgilendiğiniz için çok sevindim kendimi yalnız hissetmedim hiç...valla duam o ki inş. doğumum eşim evdeyken başlar yalnızlık zor Rabbim yardımcımız olsun

Yakınlarda eczane de ve ya saglık ocağında ölçtür canım , dijitaller yanlış olcebiliyor

Hepsi güzelmiş ama koyu renk daha kullanışlı olabilir , icini göstermez filan

kızlarrrr doktordan geliyorum çok şükür bebeğimin kilosu 3089 muş cuma günü duruşundaki pozisyondan dolayı ultrason o şekilde ölçmüş doktorum atla zıpla yürü yarın doğuma gel dedi doktorum ayın 6 sında yok 6 ağustosta başka bi arkadaşı bebeğin suyuna bakacak nst çekileceğim inşallah doktorum başımdayken sağlıcakla doğururum .

Son düzenleme:
canım ben doktordan geldim çok şükür herşey yolundaymış normal doğum için beyefendinin keyfini bekliyeceğiz senin için dua ediyorum inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım merakla bekliyorum

Ne Çok Şey Kaçırmışım Yahuu.. Temmuz Bitti Bebekler Gelmeye Başlamış. Doğum Yapan Arkadaşları Tebrik Ediyorum, Geçmişin Tamamını Okuyamadım O Yüzden İsim İsim Alıntı Yapamayacağım..

Benim Oğlumda Büyüyor Artık. Bugün 13 Günlük Olduk. Çok Şükür Uslu Oğlum, Annesini Yormuyor. Yinede Devamlı İlgi İstiyor :)
Bu Da Oğlumun Yenilesi Dudakları.. Öpüyoruz Hepinizi..

funda evet hatırlıom seni de.
ağladığıma da pişman oluom sanki bebeğimden memnuniyetsizmişim gibi, kendi kendime kızıyorum asla öyle bişey yok yoksa

son 3 haftam benim de, inş. geçer çabucak ya

ben de çok vicdan azabı duydum, kızdım kendime canım ama yersiz sıkıntı yapmışım meğer
bu arada nasıl son 3 haftan oluyor canım senin ? 9 eylül görünüyor tahmini son günün?

Kızlarrr önceliklee sevgiler hepinizee

Benim kalçam ve bacak aram ağrıyooo sizde durum nedirrrrr

son 1 haftadır fazlasıyla ağrıyor canım

Benim cadı da 2 gündür inanılmaz hareketliydi 2 saat hareket 20 dk dinlen şeklindeydi.Ama bugün durulmuş durumda yavaş yavaş hareketleri bir sıkıntısı yoktur herhalde değil mi?

yoktur bir sıkıntısı canım.. ben de çok dert ettim neden böyle diye ama normal olduğunu öğrendim.. son zamanlara doğru da azalırmış hareketleri

cnm ben ilk bastakıyle mavılı olanı begendım .

2 yada 3 derim ben

2 yi beğendim ben, aslında puantiyeli hariç hepsi güzel

sen hangisini beğendin bakiiiim

Hepsi güzelmiş ama koyu renk daha kullanışlı olabilir , icini göstermez filan

bence birinci en güzeli

değerli görüşleriniz için çokk teşekkürler canlar 3. gecelik sanırım diğerlerine biraz fark attı :) açıkçası benim de beğendiğim oydu bugün sonunda sipariş vercem artık büyük yük kalktı üstümden!

canım geçenlerde ben de aynı sorunu yaşadım.. birden çok halsizleştim,çok fena baş dönmesi oldu..sabit bir yere bakamıyordum bile.. benim tansiyonum hamileliğimin başından beri 9/6 8/5 bu civarlardaydı.. o gün ölçtürdüğümde 11/7 çıktı.. aslında normal bir değer ama bana göre yükselmiş olduğu için bu sorunu yaşamışım.. sende de aynı durum olmuş sanırım

evet 20 ağustos gibi sezaryen olcam çünkü cnm, takvimimi değiştirmedim ama

bi kere benim de tansiyonum 10a 9 gibi bi garip çıkmıştı izlemde, ebe şaşırdı ama sıcaklardan olurmuş belki sizinkilerin nedeni de odur.

SULOZtam ısırılası dudaklar onlar yaaaaaa

ya bu küçük adam olmuşşş resmenn o ağzını yerimm ayrıca maşallah yaa elimle tutup büzüştüresim geldi daha fazla ayy koymayın böyle fotolar yaaaaaa tutmayın beni doğurcammmmmmm

Funda benimde 3. Hoşuma gitti

Narin gördün mü bak kilosu gayet yerindeymis:) hadi hayırlısı bundan sonrası icin

Suloz ısırırım vallahi billahi ısırırım o dudakları

Nasıl kaş çatmış pıtırcıkkk Dudaklarını yerim yerimmm

1 ve 3ü begendim canım güle güle kullan şimdiden

ben oyumu 2 numaraya veriyorum :)

Günaydın güzel anneler ve minnoşları.. bu gece sabaha kadar sancım vardı hafif hafif.. uyandım sık sık. ama şimdi iyiyim gayet sancı falan yok.. belki açılmam artmıştır.

teşekkür ederim tatlım. hiç olur mu öyle şey bence doğumdan sonra daha fazla gireceğiz çünkü doğumdan sonraki sıkıntılarımız ve sevinçlerimiz hamileliktekinden daha çok olacak. onları paylaşacağız. bebişlerin kusmukları, gazları, uykusuzlukları, iştahları bizi burda buluşturacak hem sen topiğimiz en tatlısısın hiç merak etmez olur muyuz. senin güzel haberlerini bekliyor olacağız kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…