2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım... hayırlısı olsun.. ne zaman isterse o zaman gelsin bebişin demek ki keyfi yerinde çıkıcam da ne olacak diyor valla bizim topiğin yarısıda temmuz annesi oldu :)

günaaydınn
aslında bana gün ayalı çok oldu ama ancak girebildim nete.. gece doğru düzgün uyuyamadım sancım vardı.. sahurda annemlere haber verdim sabah gelin diye onlar geldiler ama benim sancı gitti bakalım ne olacak bi süpriz yapacak mı benim minikkuş.. yarın sabah kontrolümüz var...

Evet canım ya sen de iyi dayandın orası daha sıcak bildiğin çöl Allah yardım etti yine bu zamana kadar geldik.

Yetti zaten canım amann evimi toparlayayım bayrama kadar kafamı dinleyeyim.

Bu arada bana hiç bayram geliyormuş gibi gelmiyor yahu sizde de böyle mi? Bu yıl bu bayramın hiç heyecanı yok bebişlerin heyecanı haliyle daha baskın

günaydınn hatunlarr
yarın temmuzun son günüüüü! sonra daa bizim için 11 ayın sultanı Ağustos ayı başlıyorrr her günü ayrı bir heyecanla geçecek bir ay olacak hayatımız değişecek yahu! haydi bakalım hayırlısı neler bekliyor bizi görcez pek yakında

canım geçenlerde bana da aynı şey oldu okudun mu bilmiyorum ama.. oğlum sağolsun pek bir şiddetliydi 2 gün boyunca.. ne yumruklar ne aparkatlar yedim hiç durmuyordu ve bu yüzden çok sinirlerim bozuldu benim de.. oturdum ağladım sinirden.. neyse ki şimdi duruldu biraz da iyiyiz ana oğul yalnız değilsin yani üzülme geçecek canım

Dayanamıyorum artık dün yine kasılmalar yüzünden hastanaye gittim düzensizdi ama 80 i gördük hemşire nidilat kullandığın halde oluyorsa bunlar bıraksan doğurcaksın demekki dedi,güya 7 ne kadar dayanacaktım 12nde alacaktım çalışamaz raporunu ama 18 gün yıllık izininm varmış şimdilik 7 ne kadar onu kullanıcam 12 nde getircem yine iş yerine en azından yanmıyacak,tek iyi yanı normal doğuma hazırlıyo en azından normal doğurabilirsin dedi allah razı olsun dedim

hoşgeldin canım... hayırlısı olsun.. ne zaman isterse o zaman gelsin bebişin demek ki keyfi yerinde çıkıcam da ne olacak diyor valla bizim topiğin yarısıda temmuz annesi oldu :)

Hoşbulduk canımm keyfi yerinde canım maşallah 4 kiloyu görüyor artık ye iç yat modunda hayırlısıyla doğsun da ne zaman istiyorsa ozaman gelsin :))

kızlar bugün 37 oldum haftaya 38 kontrol var ayın 6 sında doğum şekline karar verecek doktor çatı felan.bayramada burada değil doktorum ya derse hemen alalım ben izne çıkacam derse ben istemiyorum daha küçük almazsada bu sefer ben bayramda doğurmaya kalkarsam doktorumun izni en az 1 hafta annemde yok yanımda imdatttt bebeğim erken alınmasın ama doktorsuzda kalmasın maşallah normal yanlısı doktor da yok cesaret vereceklerine yok öyle şeyler söylüyorlar ki zaten vajinimus geçmişim var iyice strese giriyor insan kızlar çok dertlendim Allahım yardımcımız olsun insanın önünü görememesi stres yapıyor

funda evet hatırlıom seni de.
ağladığıma da pişman oluom sanki bebeğimden memnuniyetsizmişim gibi, kendi kendime kızıyorum asla öyle bişey yok yoksa

son 3 haftam benim de, inş. geçer çabucak ya

kızlar dünden beri kendimi çook halsiz hissediyorum...dün tansiyonumu ölçmüştüm normaldi az önce ölçtüm önce 186-160 çıktı inanamadım bidaha ölçtüm 130-70 çıktı şimdi de 106-70 falan geliyo acaba bu dijital alet yanlış ölçmüş olabilir mi yoksa dr a mı gitmeliyim dr da an 1 saat uzakta evde yalnızım napsam bilemedim

kızlar hadi bakalım sandık başına sonunda kafama göre gecelikler buldum.. dagi'nin online satış sayfasından.. benim gibi hala almamış olanlara da tavsiye ederim fiyatlar da çok uygun

şu 4 gecelikten hangisi sizce?? birini diğerlerinden daha çok beğendim gerçi de sizin de fikrinizi alayım dedim

Eklentiler

• $gecelik2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $gecelik3.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $gecelik1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $gecelik4.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 35

Canım ilk ölçtüünde yanlış ölçmüş olailir çünkü 186-160 çok yüksek 10 a 7 yse son ölçtüün zaten normal değerler.. Korkutma kendini aralıklarla ölç yine..
Nerde oturuosun buarada 1 saat uzaklıka demişsin merak ettim bende uzağım bahçelievlere..

cnm yakınlarda eczane varsa tekrar ölctr dıjıtaller yanıltabılıyo bnmde basıma geldı ama ıhmal etme ne olur nolmaza 186 cok yuksek bı rakam

Bence 2 ya da 3 :)

cnm ben ilk bastakıyle mavılı olanı begendım .

2 yada 3 derim ben

beylikdüzü sayılır canım....şimdi 120-70 bakalım böle devam edicek mi dr u aradım meşgulmüş sinir oldum hemşireye tansiyonum yükseldi diyorum başka hatayla konuşuyo sonra arayın diyo heyy allahım...

Meşgul olduğunda sonradan geri döndü hep bana şimdiye kadar, olmadı biraz sonra yine ararsın.. Buarada bende Beylikdüzündeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…