- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.401
Kızlaar :) ben bir temmuz annesiyim ama günümüz dolduğu halde beklemekteyiz yarın 42. Haftamızda doluyor sezeryan yada normal doğum yapıcam doktorum karar vericek belki bende ağustos annesi olurum diye size gözkırpmak istedim
günebakancım iyi dayandın yine bu sıcaklarda
bende kış olsa belki 37 e kadar çalşırdım
35 de ayrıldım doğumdan 5 hafta önce
bira zfazla oldu ama ne yapayım tunsuun 50 derece sıcağında bu kadar stresli bi iş gitmedi daha fazla bence ben de iyi dayandım
sen de ayrıl izne bak ne kadar rahatlayacaksın
Günebakancım az kaldı sabret birazcık. Benim kitap okumak, keçe yapmak gibi br sürü planım vardı ama daha elimi süremedim. İnsan önce yorgunluğunu atmak istiyor. İzmir sıcağında nemli havada çalışmak hiç kolay değil. <bir de 1,5 saat yol gidiyorum diyordun. Çok iyi çalıştın bence. Yeter bence de bu kadar
günaydın herkeseeeee
ayy çok zor bi akşamdı benim için, oğlum bi iki gündür yön değiştirdi ayakları soldayken sağa geçti yeni pozisyonuna alışamadı mı yoksa ben mi alışamadım bilmiom hiç rahat değildim dün.akşam 9 gibi bi başladı saat gece 2yi geçiodu hala bi hareketler peşinde, uyuyım demedi azcık yaaa
benim de sinirlerim bozuldu tam olarak nedenini bilmiom ama başladım ağlamaya gece gece hıçkıra hıçkıra ağladım. arada oluo bana böle, eşim de alıştı nası bi psikolojidir anllamadım gitti sizde de oluo mu nedensiz ağlama krizleri:26:
hoşgeldin canım... hayırlısı olsun.. ne zaman isterse o zaman gelsin bebişin demek ki keyfi yerinde çıkıcam da ne olacak diyorvalla bizim topiğin yarısıda temmuz annesi oldu :)
10 saat sonra kontrol ve büyük ihtimal suni sancı verilicek kızlar dua edin ne olur rabbim yardımcımız olsun inşallah heycan sardı uyuyamıyorum :) korkuda var
günaydınn hatunlarr
yarın temmuzun son günüüüü! sonra daa bizim için 11 ayın sultanı Ağustos ayı başlıyorrrher günü ayrı bir heyecanla geçecek bir ay olacak hayatımız değişecek yahu! haydi bakalım hayırlısı neler bekliyor bizi görcez pek yakında
canım geçenlerde bana da aynı şey oldu okudun mu bilmiyorum ama.. oğlum sağolsun pek bir şiddetliydi 2 gün boyunca.. ne yumruklar ne aparkatlar yedimhiç durmuyordu ve bu yüzden çok sinirlerim bozuldu benim de.. oturdum ağladım sinirden.. neyse ki şimdi duruldu biraz da iyiyiz ana oğul yalnız değilsin yani üzülme geçecek canım
kızlar dünden beri kendimi çook halsiz hissediyorum...dün tansiyonumu ölçmüştüm normaldi az önce ölçtüm önce 186-160 çıktı inanamadım bidaha ölçtüm 130-70 çıktı şimdi de 106-70 falan geliyo acaba bu dijital alet yanlış ölçmüş olabilir mi yoksa dr a mı gitmeliyim dr da an 1 saat uzaktaevde yalnızım napsam bilemedim
kızlar dünden beri kendimi çook halsiz hissediyorum...dün tansiyonumu ölçmüştüm normaldi az önce ölçtüm önce 186-160 çıktı inanamadım bidaha ölçtüm 130-70 çıktı şimdi de 106-70 falan geliyo acaba bu dijital alet yanlış ölçmüş olabilir mi yoksa dr a mı gitmeliyim dr da an 1 saat uzaktaevde yalnızım napsam bilemedim
kızlar hadi bakalım sandık başınasonunda kafama göre gecelikler buldum.. dagi'nin online satış sayfasından.. benim gibi hala almamış olanlara da tavsiye ederim fiyatlar da çok uygun
şu 4 gecelikten hangisi sizce?? birini diğerlerinden daha çok beğendim gerçi de sizin de fikrinizi alayım dedim
kızlar hadi bakalım sandık başınasonunda kafama göre gecelikler buldum.. dagi'nin online satış sayfasından.. benim gibi hala almamış olanlara da tavsiye ederim fiyatlar da çok uygun
şu 4 gecelikten hangisi sizce?? birini diğerlerinden daha çok beğendim gerçi de sizin de fikrinizi alayım dedim
Canım ilk ölçtüünde yanlış ölçmüş olailir çünkü 186-160 çok yüksek 10 a 7 yse son ölçtüün zaten normal değerler.. Korkutma kendini aralıklarla ölç yine..
Nerde oturuosun buarada 1 saat uzaklıka demişsin merak ettim bende uzağım bahçelievlere..
beylikdüzü sayılır canım....şimdi 120-70 bakalım böle devam edicek mi dr u aradım meşgulmüş sinir oldumhemşireye tansiyonum yükseldi diyorum başka hatayla konuşuyo sonra arayın diyo heyy allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?