2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu küçük adam olmuşşş resmenn o ağzını yerimm ayrıca maşallah yaa elimle tutup büzüştüresim geldi daha fazla ayy koymayın böyle fotolar yaaaaaa tutmayın beni doğurcammmmmmm

İnsanın canı çekiyor dimi erken doğurtacaklar bizi Az kaldı hepimizin evinde böyle minik sevimli 24 saat sevmelik bebişler olacak

Canım yanlış hatırlamıyor isem bugün kontrolün vardı merakla iyi haberlerini bekliyoruz canım bizi habersiz bırakma
canım evet bugündü kontrolüm çok şükür herşey yolundaymış bebeğim zayıflamamış pozisyonundan ölçülememiş eger yine sorun olsaydı bugün büyük ihtimal sezeryanla alınacaktı.ilgin alakan içinde çoook teşekkür ederim canım
canım inşallah dilediğince dinlenebilirsin dinlenki doğumda gücün olsun ben evde daha çok yordum kendimi gerçi evden çalışmaya devam ettiğim için pek izinli gibi de değilim ama yeter artık bugüne sonra bende dinlenmek için elimden geleni yapacagım

bence de kilo alımı son ana kadar devam edebilir iyi bir beslenme ve dinlenmek şartmış anladım

canım sen dijitallere güvenme elle ölçülen pompalılar en doğru sonucu veriyor geçmiş olsun canım

ya kızlar kontrolden geldim, en son perşembe günü gitmiştik kendi doktoruma
yurtdışında olduğundan bugün başka bir doktora gittik
moralimi alt üst etti, daha önce de yazmıştım size benim kendi doktorum
bebeğin senin gibi minyon olacak ama gelişim geriliği yok demişti
bugünkü doktor karın çevresi bir ay geriden geliyor,
eğer geç döllenme varsa normal dedi ilk üç aya bakmak gerek dedi
içerde sıkıntıda olabilir dedi kilo alımı açısından dedi
gününü doldursun alınmalı bence dedi
organları gelişmiş dedi ama kilosu 2510 gram çıktı
geçen perşembe yani 4 gün evvel 2420 idi
sonuçta az da olsa kilo alıyor bebek
doktor moralimi bozdu
haftaya alınsın diyo bi de kendi doktorum değil yani

ben oyumu 2 numaraya veriyorum :)

1 ve 3ü begendim canım güle güle kullan şimdiden

Funda benimde 3. Hoşuma gitti

sağ olun kızlarr siparişi az önce verdim gitti.. marine renkli (ben de yeni öğrendim o geceliğin rengi buymuş ) olanı aldım. inşallah pişman olmam yine netten alış veriş yaptığıma

ayyyyy ayyy ayy diyorumm bu güzel sözleri haketmek için naptım acabaa canımmm benim senin güzel kalbin öyle görüyor.. bu motivasyon bana uzun bir süre yeter de artar :)) öpüyorumm çokk

İnsanın canı çekiyor dimi erken doğurtacaklar bizi Az kaldı hepimizin evinde böyle minik sevimli 24 saat sevmelik bebişler olacak

resmen ağzım sulanıyor gördükçe kuzum yaaaa mıncırasım geliyor hepsini hihiii 24 saat sevmelik bebiş de iyiymişş

evet canım çok mutluyum çok şükür herşey yolunda bekliyoruz artık heyecanla gelmesini. diger sıkıntısı olan arkadaşlara da dua ediyorum Rabbim herkesin sıkıntısını biran önce bitirsin inşallah

Kızlar bir saat önce kadar cok afedersınız lavaboya gıttığımde peceteye cook acık pembe koyu kıvamlı parca gıbı yogun bir şey geldi ama tam oembe değildi. Akıntım da olduğu için pek ayırt edemedım ama bu parça gıbıydı sanki .. Nişan olabilir mi sizce. Daha dun muayenem vardı doktor acıklık yok dedı ama nişan gelmesı için mutlaka acılma mı olması lazım bilginiz var mı kızlar. Aslında dın aksam sancıyla beraber kasılmam da oldu acaba açıklık oldu da mı nişan geldi ne dersiniz çok heyecanlandım.

canım benimki bırak azda olsa kilo almayı kilo verdi gözüküyordu ultrasonda ölçümler sağlıklı sonuç vermeyebiliyor bence kendi doktorunla birlikte alacağın bi karar bu sonuçta başından beri seni o takip ediyor

slm kızlar bende birazdan nstye gircem yine bakalım bebeğim ne durumda dün stresteydi yazmıştım ama görmediniz herhalde eğer böle devam ederse alacak doktorumdua edin nolur sağlıkla gelsin bişe olmasın

canım dr ara bu nişan canım bugün olmasa da 3 gün içinde doğum gerçekleşecektir hayırlı olsun cnaım

parça kısmını anlamadım ama eger açık renk kanlı akıntı ise nişanda olabilir dünkü çatı muayanesinden sonra olabilen kanamada olabilir çatı muayenesinden sonra kanama olabiliyor benim ilk kızımda çatı muayanesinden sonra kanamalı akıntı oldu o gün ve sonraki gün bu seferki çatı muayenemden sonra kanama olmadı ama bikaç gün yoğun sarı renk akıntım oldu yinede doktorunu haberdar et istersen

olabilir cnm hafif pembe diolar senn tıkaç açılmış olabilir :) kolay olur devamı inş. cnm..nişanla açıklık bağlantılı diil galiba

temizlik di şuydu buydu derken bu günde yaprak sarmaya başladım .tabiki kardeş takviyesi ile :) malum bayram telaşeli geçecek,ailenin en büyüğü babannem babamlarla yaşıyor, bizde gelen giden çok olur... olurda bayrama kadar yada bağramda gelirse kızımız, ve gelenlerde geçmiş olsun demek için banada uğrarsa (çünkü aynı apartmandayız) haraketli olur benim evde.

az sonrada bi market turu yapıp sigara böreği için gerekli malzemeleri alıcam,

çalışmaya alışkın biri için evde oturup büyük günü beklemek ne kadar zormuş...ev hanımı olmaya çalışıorum bende ne yapayım :)başka türlü zaman geçmiyor.

Dediğin gibi canım inşallah dinlenebilirim ben de evden devam edicem ama buradaki gibi olmaz diye düşünüyorum. İşyerinde kod adım YETİŞ

slm kızlar bende birazdan nstye gircem yine bakalım bebeğim ne durumda dün stresteydi yazmıştım ama görmediniz herhalde eğer böle devam ederse alacak doktorumdua edin nolur sağlıkla gelsin bişe olmasın

Canım sadece nst zamanı değil gün içinde de hareketsiz mi? İnşallah sağlıkla gelir bebişin canım haberlerini bekliyoruz

Kızlar su leğen kemiğim kırılmadan doğurursam sansli gorcem kendimi . Oluyorum acısından ya. Evin icinde adım atamıyorum acıdan sünnetli cocuklar gibiyim dün geceden beri . Bugünü saymaz isek 5 gun kaldı sabır ya sabır

çok mantıklı ya bende bu cuma izne ayrılıyorum evde ne yapıcam diyordum ki buzluğa birşeyler hazırlayıp koymak çok iyi fikir

kızlar adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım oluyor gün içinde, bu doğumun erken olacağını gösterir mi? sanırım ben biraz sabırsızım, kızımı bian önce kucaklamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…