- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.721
doğuran arkadaşlarımız vaaaaar. gözleri aydın. sağlıkla sıhhatle inşallah. arada girip girip bakıyorum
yeni bi topiğin sizin gibi olmayacağını biliyodum.
bence ağustos anneleri olarak hepiniz çok özel ve güzeldiniz hoff
çok öpüyoruuuuum allah kolaylıklar versin. kolay, rahat, sancısız doğumlar arkadaşlarıma..
Kızlar benim göbüşüm aşşağıya indi ve sankim küçüldü oğluşda eskisi kadar çok hareket etmio ama benim oğlum beni kandırmayı çok seviyo böle yapıp yapıp 40 haftayı dolduracak gibi geliyo bana cuma kontrolümüz var bakalım be dicek doktor amcamız bu arada göbüşüm indiğinden beri doymak bilmiyorum 9 ay boyunca yemediğimi şimdi yiyorum o kadar yememe rağmen sürekli açım bu zamana kadar on kilo almıştım 3-4 günde iki kilo almışım bu böle giderse oburiks olucam :)) bide göbek inince rahat nefes almaya başladım
Kızlar bezen sizin de karnınızın titrediği (sanki içine titreşimli nokia 3310 konulmuş gibi) oluyor mu?
bu ne demek acaba???
kızlar Red arkadaşımız mesaj attı..Ada Sare'ye sarılık teşhisi konmuş.. şu an yoğun bakımdaymış..25 çıkmış değeri.. Red çok üzgün durumda.. dua etmemizi istiyor bol bol.. inşallah Adacık en kısa zamanda iyileşip anneciğinin kucağına döner sağlıkla.. dualarımıza ihtiyaçları var bu mübarek günlerin hürmetine Allah kabul eder inşallah.....
Evet ya bende onu çok merak ediyorum doktora soracaktım unuttum
Eşimin erkek kardeşi benden 1 yaş küçük ve aslan burcu ve hiç anlaşamam , bende boğa olduğum için çatışıyoruz belki.Annemde başak burcu .Kv tutturmuş aslan olsun diye tabi oğlu aslan ya halbuki ne çektiler ondan .Tabi bende başaksağlıklı olsunlar da artık bakalım :)
Aaaa bebislerimz aynı gün geliyo ben prensesimi denizim kücuk kelebegimi pazartesi günü sezeryanla kucagima alicam cok heyecanliyimsenin oglusun mu olucak yoksa prensesin mi bide benim prensesim braz tombis 38+2 suan ama 2 gün inceki doktor kontrolumuzde 3400 gram agrlgnda ve 52 cm boyunda cikti senin melegin nekadar annesi
Merhaba canım :)
Benim kızım İnci geliyor pzt sabahı insallah sezaryan ile . Heyecanlı olmamak Mümkünmü saatler geçmiyor resmen . Ben su an 37+ 5 deyim. 37+1 de 3440 Gr 52 cm görünüyordu ama bana kilosu fazla ölçülmeyi geldi . Çünkü gecen haftaya gore 600 Gr almış görünüyordu . Hayırlısı artık gercek rakamı pzt göreceğiz Allah'ın izni ile
kızlar Red arkadaşımız mesaj attı..Ada Sare'ye sarılık teşhisi konmuş.. şu an yoğun bakımdaymış..25 çıkmış değeri.. Red çok üzgün durumda.. dua etmemizi istiyor bol bol.. inşallah Adacık en kısa zamanda iyileşip anneciğinin kucağına döner sağlıkla.. dualarımıza ihtiyaçları var bu mübarek günlerin hürmetine Allah kabul eder inşallah.....
Desene bu pazartesi sabahı 2 miz icinde bida hic unutulmiycak bi sabah olucak bende sabahleyin gircem sezeryanasali gunude cikicaz hayirlisiyla ben sezeryanda 3 gun hastanede kaliniyo diye biliyorum ki devlet hastanelerinde hala öyle ama ben özelde yapıcagm icin 1 gün kalıcam bu esimle bizim ilk bebisimiz yasımızda ufak ben 19 yasındayim esimde 22 yasinda ilk denememizde melegimiz tuttu cok rahatta bi hamilelik gecirdim hic uzmedi beni tatli su portakalimma daha sisimdiden pabuçum dama atıldı kocişim unuttu beni hep eli gözü karnımda prensesimle muhabbet bile ediyolar neyse ya ben esime dedim gecen gun askım dısardan sevmesi kolay haftaya kucaginda oldugunda görcem ben seni dedim aman nolcak hayatım kucucuk bisey olcak sobucta kelebegim dedi ama ben adım gibi eminim deniz aglayinca gelip bana askım niye aglyo deyip telaslancak ona gore cocuk bakmasi cok kolay bide daha deniz doğmadan 3 tane daha yapmayı planliyo ilerde ama uykusuz gecircegi her gece o 3 cocuktan vazgecicegne eminim
Desene bu pazartesi sabahı 2 miz icinde bida hic unutulmiycak bi sabah olucak bende sabahleyin gircem sezeryanasali gunude cikicaz hayirlisiyla ben sezeryanda 3 gun hastanede kaliniyo diye biliyorum ki devlet hastanelerinde hala öyle ama ben özelde yapıcagm icin 1 gün kalıcam bu esimle bizim ilk bebisimiz yasımızda ufak ben 19 yasındayim esimde 22 yasinda ilk denememizde melegimiz tuttu cok rahatta bi hamilelik gecirdim hic uzmedi beni tatli su portakalimma daha sisimdiden pabuçum dama atıldı kocişim unuttu beni hep eli gözü karnımda prensesimle muhabbet bile ediyolar neyse ya ben esime dedim gecen gun askım dısardan sevmesi kolay haftaya kucaginda oldugunda görcem ben seni dedim aman nolcak hayatım kucucuk bisey olcak sobucta kelebegim dedi ama ben adım gibi eminim deniz aglayinca gelip bana askım niye aglyo deyip telaslancak ona gore cocuk bakmasi cok kolay bide daha deniz doğmadan 3 tane daha yapmayı planliyo ilerde ama uykusuz gecircegi her gece o 3 cocuktan vazgecicegne eminim
Arkadaşlar yarın 7:30 da doğumhane giriş yapıyorum. Önce suni sancı verilecek, bebeğimin suyu azalmış. Yeterli olmazsa sezeryan yapcak. Kendimi kötü hissediyorum, korkuyorum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar yarın 7:30 da doğumhane giriş yapıyorum. Önce suni sancı verilecek, bebeğimin suyu azalmış. Yeterli olmazsa sezeryan yapcak. Kendimi kötü hissediyorum, korkuyorum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?