2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Laddym bz burdayz kuzm sende herzmn bzdensn oyle olucksnn

Bnm gobus indi assaya ama hla midemde kizm nasi oluyo anlamadm hla nefes darligi cekiyorm bkacgundr resmen mideme dayandi

Kızlar bezen sizin de karnınızın titrediği (sanki içine titreşimli nokia 3310 konulmuş gibi) oluyor mu?
bu ne demek acaba???

Gözünüz Aydın kuklacım.Aylin'in gelmiş en sürprizlisinden.sağlıkla büyüt yavrunu,hayırlı insan oldun herkese.maşallah sanada,umarım dediğin gibi basit olmuştur doğumun,yoksa bizi demoralize etmemek için mi?neyse siz iyiymişsiniz ya,önemli olan o.sağlıcakla kalın,kızımla sizi öpüyoruz.

kızlar Red arkadaşımız mesaj attı..Ada Sare'ye sarılık teşhisi konmuş.. şu an yoğun bakımdaymış..25 çıkmış değeri.. Red çok üzgün durumda.. dua etmemizi istiyor bol bol.. inşallah Adacık en kısa zamanda iyileşip anneciğinin kucağına döner sağlıkla.. dualarımıza ihtiyaçları var bu mübarek günlerin hürmetine Allah kabul eder inşallah.....

Canım kıyamam çok gecmis olsun bir an once düzelir ins ada bebek . Bu sarılık ne menem bişey ya bırakmıyor bebislerimizin pesini

Evet ya bende onu çok merak ediyorum doktora soracaktım unuttum

Aaaa bebislerimz aynı gün geliyo ben prensesimi denizim kücuk kelebegimi pazartesi günü sezeryanla kucagima alicam cok heyecanliyim senin oglusun mu olucak yoksa prensesin mi bide benim prensesim braz tombis 38+2 suan ama 2 gün inceki doktor kontrolumuzde 3400 gram agrlgnda ve 52 cm boyunda cikti senin melegin nekadar annesi

Canım ben de boğayım
En yakın canım arkadaşımda Aslan inanılmaz iyi anlaşırız
Çok uslu uyumlu akıllı bir bebekmiş küçükken
Bende çok hareketli çok dilli düdük bi şeymişim
Normalde tam tersidirya boğalar ağır tembel olur derler
Aslanlara da çok hareketli olur derler

Allah şifa versin inşallah Ada meleğine.muhakkak düzelecektir,sonuçta tedavisi yapılıyor ama insanın ödü kopuyor işte.benim yeğenimde 21 bilirubin ile fototerapi alıp hastanede yatmıştı o yüzden nasıl bîr çaresizlik az çok biliyorum.bu günlerin hürmetine inşallah en kısa sürede red'in kucağında olur yine

Merhaba canım :)

Benim kızım İnci geliyor pzt sabahı insallah sezaryan ile . Heyecanlı olmamak Mümkünmü saatler geçmiyor resmen . Ben su an 37+ 5 deyim. 37+1 de 3440 Gr 52 cm görünüyordu ama bana kilosu fazla ölçülmeyi geldi . Çünkü gecen haftaya gore 600 Gr almış görünüyordu . Hayırlısı artık gercek rakamı pzt göreceğiz Allah'ın izni ile

Desene bu pazartesi sabahı 2 miz icinde bida hic unutulmiycak bi sabah olucak bende sabahleyin gircem sezeryana sali gunude cikicaz hayirlisiyla ben sezeryanda 3 gun hastanede kaliniyo diye biliyorum ki devlet hastanelerinde hala öyle ama ben özelde yapıcagm icin 1 gün kalıcam bu esimle bizim ilk bebisimiz yasımızda ufak ben 19 yasındayim esimde 22 yasinda ilk denememizde melegimiz tuttu cok rahatta bi hamilelik gecirdim hic uzmedi beni tatli su portakalimma daha sisimdiden pabuçum dama atıldı kocişim unuttu beni hep eli gözü karnımda prensesimle muhabbet bile ediyolar neyse ya ben esime dedim gecen gun askım dısardan sevmesi kolay haftaya kucaginda oldugunda görcem ben seni dedim aman nolcak hayatım kucucuk bisey olcak sobucta kelebegim dedi ama ben adım gibi eminim deniz aglayinca gelip bana askım niye aglyo deyip telaslancak ona gore cocuk bakmasi cok kolay bide daha deniz doğmadan 3 tane daha yapmayı planliyo ilerde ama uykusuz gecircegi her gece o 3 cocuktan vazgecicegne eminim

Kiyamam ya..kucagimiza alana kadr bi telas aldiktan snra bi telas..bu sarilik neyms boyle...ada bi an once iyilesr inss.red cok gcms sn cnm bnm

Ben de ozel hastanede yapacagım ama 2 gece kalınıyor Sezaryanda normal doğumda tek gece diye biliyorum ben . Demek ki senin hastanende böyle oluyor. Hakkında hayırlısını dilerim. Sag salim bebeğini kucağına alırsın ins

Arkadaşlar yarın 7:30 da doğumhane giriş yapıyorum. Önce suni sancı verilecek, bebeğimin suyu azalmış. Yeterli olmazsa sezeryan yapcak. Kendimi kötü hissediyorum, korkuyorum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:

Bzmde oyle cnm bnm papucm damda.eli karnmda surekli kiziyla mesgul..eylul gel artk babacm diyo gaz veriyo minnaga...bzi taniyo dmi askm diyo halbuki sadece anneyi taniyolr bnde tanimzmi askm suan sdece 2mzi taniyo diyormm...kocaman oldu doktor neyi bkliyo daha diyo hbire..

Hadı canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Korkma Birtanem bol bol dua et huzur duyacağın seyler yap bugun . Yarın senin icİn çok ama çok guzel bir gun olacak :)

kızlar bir şey soracağım, elimi karnımın sağ tarafına koyduğumda (bebeğin beslendiği damarmış sanırım) çoğu zaman elimle bi ses gibi akış gibi kesik kesik kesik bir şey hissediyorum
sol yanıma yatıyorum o ses kesiliyor, acaba bebeğim damardan tam beslenemiyor mu ki?
bebeğin olduğu yer değil karnımızın tam sağ damarlarının üstü
siz hiç elinizi koyduğunuzda böyle şey hissettiniz mi?
hareket değil yani gaz sesi gibi gurk gurk diye ses hissediyorum

Son düzenleme:

Cnm dualarimz sennle..allah hyrlisyla kurtarsn ins...

Kuklacım çok sevindim güzel bir doğumla yavrunu kucağına almışsın Hikayeni merakla bekliyoruz kuzucuğun hayırlı bir evlat olsun inşallah canım

Redcim hiç korkma dualarımız sizinle inşallah en kısa sürede iyileşir Ada kuşumuz sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…