2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel tarif etmişsin öyle güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla mutlulukla uzun hayırlı ömürleriniz olsun bende ilk doğumumda sancı geldikçe düzgün nefes alamamışım ıkınma konusunda da acemiliğimden doğumum biraz zor oldu şimdi doğru nefes uygulamalarını öğrenmeye çalışıyorum tabi nezaman nasıl ıkınmam gerektiğinide inşallah bu doğumum daha rahat geçer

bende lansinoh aldım arada sürüyorum ama bu haftadan itibaren hergün sürsem iyi olacak kalkanlarıda ihtiyaç olursa alırım diye almadım bu arada lansinoh ta koku duymadı burnum

slm kızlar,yarın ağustosa giriyoruz çok heyecanlıyım.sanırım 23 ağustos gibi sezeryan olucam.acaba kızım başak mı aslan mı olucak,bu tamamen doktorun vereceği tarihe bağlı.hangi burç daha iyi özelliklere sahip acaba.

Sonlara yaklaştıkça bu şekilde hareket etmesi normalmiş canım bizimki de öyle çok çok yavaş kıpırdıyor

aynen canım yaa endişelendim bende yemediğim şekerli şey kalmadı midem bulandı.ama dediğin gibi yavaştan kayar gibi hareket ediyor

benimki de aşağıya indi sanki midemin üzerindeki baskı azaldı sana güç yapacak şeyler yemeye çalış canım malum doğumda ve sonrasında güce kuvvete ihtiyacımız var ayrıca 12 kilo ne ki ben 17 kilo aldım

Kızlar doğumun yaklaştığı şu günlerde yakın bir arkadaşıma mesafe koymak zorunda kaldım
Sebebi de onun sürekli Kv ve görümcesinden bahsetmesi
Kaç yıldır psikolojimi bozdu son sıralarda okadar abarttı ki artık onu dinlemek istemiyorum
Zaten hamileyim ve stresliyim
Herseferinde ta en başa sarıp anlatıyor
Üstelik bu arkadaşım iyi bir üniversiteden mezun yurtdışında Master yapmış 3 yabancı dili ana dili gibi konuşan bi insan
Sürekli kötülediği görümceside akademisyen kız post doktorasını falan yapıyor
Arkadaşımla aynı işte çalışıyoruz o şu an merkezde görevli
Uydu sistemimiz var bizim kuruma özel yazışmaları yaptığımız
Oradan bile bana Kv sini görümcesini anlatıyor yuhhhh diyorum artık
Bazen hiç cevap vermiyorum söylediklerine
Rahatsız olusan anlatmayayım diyor
Rahatsız olduğumu aöylesem eminim çok kızar çok alıngan çünkü
Psikoloğa gitmesini ve bu sorunu kendi içinde aşmasını söyledim
Halimi sormak için arıyor örneğin sonra lafı döndürüp başlıyor Kv şini anlatmaya
Boğuluyorum artık fenalık getiriyor bana
Atık açmıyorum telefonlarını maillerine falan da cevap vermiyorum
İyi mi yapıyorum bilmiyorum ama bunalttı beni
Başka çare bırakmadı

canım gerçekten de çok can sıkıcı bir durum evet insanların dertlerine ortak olabilmek çok önemli ama bence arkadaşın artık takıntı hastalık haline getirmiş kesinlikle bi uzman yardımı almalı bence de biraz uzak durmanda fayda var eger bi şekilde karşılaşırsanız yada telefonlaşırsanız sende stresli olan bu dönemde insanları kendi sıkıntınla boğmamak için uzak durduğunu söylersin belki bu dediğini üzerine mesaj olarak alırda biraz daha dikkatli davranır

doğuran arkadaşlarımız vaaaaar. gözleri aydın. sağlıkla sıhhatle inşallah. arada girip girip bakıyorum

yeni bi topiğin sizin gibi olmayacağını biliyodum.

bence ağustos anneleri olarak hepiniz çok özel ve güzeldiniz hoff

çok öpüyoruuuuum allah kolaylıklar versin. kolay, rahat, sancısız doğumlar arkadaşlarıma..

Bence iyi yapmissin . En azından bu aralar sana iyi gelmeyen herseyden uzaklasmalisin. Benimde benzer profilde ( egitim yönünden) bir arkadasım sürekli kocası ile boşanmasından ve yaptıgı kürtajdan ve bir daha bebek sahibi olma imkanın azaldığından bahsettigi icin araya mesafe koymak zorunda kaldım.

Bu kesinlikle bencilce değil. Ruh halimizi ve bebeklerimizi korumalıyız

üzülme tatlımm iyiyim ben baskıdan oluyor biliyorum..şöyle azıcık aşağı inse benim böcük rahatlycam eminim.. cuma günü bi görünelim de doktorumuza sonra bakarız
evettt tanışsınlar Arduş ve Arruş kankitolar ne güzel olur valla ,

Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..

Canım gözünüz aydın..Allah bağışlasın Aylin prensesi çok sevindim rahat bir doğumun olmasına.. bizleri de güzel motive ettin çok sağ ol

Valla canm o kadar çok yiyorum ki ben doğuma kadar 20 olurum heralde canım senin ilk doğumun normaldi epidural kullandın mı yoksa tabiri caizse çatır çatır mı doğurdun :)) benim bi spinal anestezi zedeliğim var epiduralden de tırsıyorum o sebeple geçenlerde bi arkadaşıma gittim 3 ay önce doğum yaptı epidural normal yaptı çok memnun şiddetle tavsiye etti bu cuma çatı muayenem yapılacak doğum şekli için konuşucaz ama tereddütlerim ve korkularım var hele gelip gidip parmaklıcaklarya ona ifrit oluyorum

kızlar sabahtan beri üzerimdeki tembelliği atamadım ne evde bir iş yaptım nede işyeriyle ilgili doğru düzgün bişey yaptım hergün koşturarak iş yapmaya alışmışım bugünkü bu miskinliğim tuhafıma gitti

Yavrularınızla beraber nice sağlıklı , huzurlu , mutlu günleriniz olsun ; hayırlı olsun .
Gözünüz aydın , hayırlısı ile kurtardınız , darısı bizlerin başına inşallah :)

Bende sadece yürüyüşte sertleşiyor.kasılma nedir hiç bilmiyorum.

kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın tatlım. bizi habersiz bırakma.
İki çocukla zor oluyordur tabii. Umarım en kısa zamanda bi düzen tutturursunuz. Doğum hikayeni çok merak ediyorum.

Ne kadar güzel anlatmışsın canım ya.
Verdiğin tarif de çok güzel. umarım uygulayabiliriz biz de.
Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün aylin kız.
Benim kızım da beklenen tarihinden(23'ü) önce gelirse aslan sonra gelirse başak olacak. aslanlar lider özellikli olurlar başaklar ise mükemmeliyetçi. Bakalım bizimkiler ne olacak

Cok sey kacirdim biliyorum ve meraktan catliyorum. Birisi allah rizasi icin 24 temmuzdan bu tarafa olan dogumlari yazsin bana nolur :-D

Oglusum hizla buyuyor. Cok alistim ona yaaa. Yeni yeni kendi ihtiyaclarimi yardimsz yapiorum. Bi hafta istiyor sezeryan asagi yukari. Rabbime sukur sıkıntılar bitti simdi güzellikler zamani inşallah. Darisi basiniza ;-)

Gözün aydın , süt işi haloldu ise gerisi kolay :)
Allah , nazarlardan saklasın oğlunu da seni de .

ben yaklaşık 9 yıl önce yaptım ilk doğumumu ozaman yaşadığım şehirde epidural yaygın değildi yani dediğin gibi çatır çatır doğurdum ama suni sancı takviyesiyle bu doğumumda kullanıp kullanmayacağımı şimdiden planlayamıyorum doğumun gidişatına bırakmak istiyorum benim görümcem normal doğumda aldı epidural ama etkisi olmadı dedi almasamda olurmuş falan dedi kimiside iyiki epidural almışım diyor canım ben pozitif doğum hikayeleri bloğunu okuyorum çoğu amerikada yapılan doğumlar ve orada epidural genelde alıyorlar normal doğumda istersen sende bi göz at bana bayag faydası oldu bazı korkularımı yenmemde senin içinde belki bi fikir olur bu konuda

kızlar ben kalkıyorum ve son sürat bi hışımla eşim gelesiye kadar motoru son ayara alıp azıcık çeki düzen vereyim ortalığa

kızlar gece çok belim ağrıdı birde sabah 5 10 dk aralıklarla sanki içime bişey batırıyorlarmış gibi sancı hissettim altta, sizde de oluyor mu böyle şimdi biraz iyiyim

Eşimin erkek kardeşi benden 1 yaş küçük ve aslan burcu ve hiç anlaşamam , bende boğa olduğum için çatışıyoruz belki.Annemde başak burcu .Kv tutturmuş aslan olsun diye tabi oğlu aslan ya halbuki ne çektiler ondan .Tabi bende başak sağlıklı olsunlar da artık bakalım :)

Canim sen de bizdensin aslinda, caktirma diger topictekilere:) nasilsin iyisin dimi?

eşimde duymuş sodayı yapalım diyo bilmem ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…