- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.701
Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........
3 400 kğ 51 cm kızım aylin dünyaya geldi....
Darısı tüm bekleyenlere
normal doğumdan korkmayın lütfen eğer istiyorsanız sancı çekerken ........
Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........
Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................
Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......
benuygulamamıştım ,fakat herkeze tavsiyem ,lansinoh krem 1 hafta önceden başlamanız ve avent kalkan içevremde göğüsü yara olupta emziremeyen o kadra anne görmüştümki ,kalkanlar hayat kurtardı ..
kendi sütümü sürüyordum ve kalkanı takınca isütüm pansuman yapıyrdu ,yada kuru tutucaksınız memeyi,meme nemliyken çamaşıra değdiğinde yara oluyor kolay geldin
Sonlara yaklaştıkça bu şekilde hareket etmesi normalmiş canım bizimki de öyle çok çok yavaş kıpırdıyor
Kızlar benim göbüşüm aşşağıya indi ve sankim küçüldü oğluşda eskisi kadar çok hareket etmio ama benim oğlum beni kandırmayı çok seviyo böle yapıp yapıp 40 haftayı dolduracak gibi geliyo bana cuma kontrolümüz var bakalım be dicek doktor amcamız bu arada göbüşüm indiğinden beri doymak bilmiyorum 9 ay boyunca yemediğimi şimdi yiyorum o kadar yememe rağmen sürekli açım bu zamana kadar on kilo almıştım 3-4 günde iki kilo almışım bu böle giderse oburiks olucam :)) bide göbek inince rahat nefes almaya başladım
Kızlar doğumun yaklaştığı şu günlerde yakın bir arkadaşıma mesafe koymak zorunda kaldım
Sebebi de onun sürekli Kv ve görümcesinden bahsetmesi
Kaç yıldır psikolojimi bozdu son sıralarda okadar abarttı ki artık onu dinlemek istemiyorum
Zaten hamileyim ve stresliyim
Herseferinde ta en başa sarıp anlatıyor
Üstelik bu arkadaşım iyi bir üniversiteden mezun yurtdışında Master yapmış 3 yabancı dili ana dili gibi konuşan bi insan
Sürekli kötülediği görümceside akademisyen kız post doktorasını falan yapıyor
Arkadaşımla aynı işte çalışıyoruz o şu an merkezde görevli
Uydu sistemimiz var bizim kuruma özel yazışmaları yaptığımız
Oradan bile bana Kv sini görümcesini anlatıyor yuhhhh diyorum artık
Bazen hiç cevap vermiyorum söylediklerine
Rahatsız olusan anlatmayayım diyor
Rahatsız olduğumu aöylesem eminim çok kızar çok alıngan çünkü
Psikoloğa gitmesini ve bu sorunu kendi içinde aşmasını söyledim
Halimi sormak için arıyor örneğin sonra lafı döndürüp başlıyor Kv şini anlatmaya
Boğuluyorum artık fenalık getiriyor bana
Atık açmıyorum telefonlarını maillerine falan da cevap vermiyorum
İyi mi yapıyorum bilmiyorum ama bunalttı beni
Başka çare bırakmadı
Canım ne zaman dahiliyeye gideceksin çok üzüldüm böyle hastalanmana ...
Geliyor tatlım geliyor nasıl mutlu oldum anlatamam siz de gelin de inşallah İskenderun'da olurum ben de ikinizi görmeyi çok isterim ... Böcüklerimiz de tanışsın arkadaş olsun
Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
aynen canım yaa endişelendim bende yemediğim şekerli şey kalmadı midem bulandı.ama dediğin gibi yavaştan kayar gibi hareket ediyor
benimki de aşağıya indi sanki midemin üzerindeki baskı azaldı sana güç yapacak şeyler yemeye çalış canım malum doğumda ve sonrasında güce kuvvete ihtiyacımız var ayrıca 12 kilo ne ki ben 17 kilo aldım
Bende sadece yürüyüşte sertleşiyor.kasılma nedir hiç bilmiyorum.Kızlaaar bu kasılma olayını yaşayanlara sorum olacak. Dün akşamdan beri kasılmam vardı hala kasılmalarım oluyor ama karnım sanki hiç yumuşamıyor. Sürekli sert kaldı arada daha da sıkışıp iniyor ama hep sert. Bu normal mi hep böyle mi kalacak karnım ya :26: Bebiş kımıldıyor diye panik yapmayayım diyorum ama ciddi şekilde rahatsızlık vermeye başladı akşamdan beri geçmemesi
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın tatlım. bizi habersiz bırakma.kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim
İki çocukla zor oluyordur tabii. Umarım en kısa zamanda bi düzen tutturursunuz. Doğum hikayeni çok merak ediyorum.Ben iki cocukla cok zorlaniyorum
Bebegim gece kusu 15 gundur uyumuyorum desem yeridir
Abisi zivanadan cikti. Butun sinirlari zorluyor
Sabir gosteremiyorum cok uzuluyorum sonra devamli yapma demek zorunda kaliyorum
Bugun komtrolum vardi. İyiymisim rahim toparlanoyormus
Kanamam daha cok surer dedi
İlkinde 8 9 gunde bitmisti.
Bu hengamede dogum hikayemi de yazdim. Ayrintili ayrintili. Bilgisayarin basina oturabilirsem paylasicam sizinle
Normal dogumu merak eden cok
Yanlis bilgi ve abartma da cok
Neyse cok uzattim
Herkese iyi gunler..
Ne kadar güzel anlatmışsın canım ya.Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........
3 400 kğ 51 cm kızım aylin dünyaya geldi....
Darısı tüm bekleyenlere
normal doğumdan korkmayın lütfen eğer istiyorsanız sancı çekerken ........
Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........
Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................
Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......
Benim kızım da beklenen tarihinden(23'ü) önce gelirse aslan sonra gelirse başak olacak. aslanlar lider özellikli olurlar başaklar ise mükemmeliyetçi. Bakalım bizimkiler ne olacakslm kızlar,yarın ağustosa giriyoruz çok heyecanlıyım.sanırım 23 ağustos gibi sezeryan olucam.acaba kızım başak mı aslan mı olucak,bu tamamen doktorun vereceği tarihe bağlı.hangi burç daha iyi özelliklere sahip acaba.
Yoğunnnn,yorucuuuuu,uykusuzzz bir anne geldiiii :))))))
Nasılsınız teyzoşlar?Biz oğluşla birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Çok tatlı maşallah bak bak doymak bilmiyorum.:)
Süt işide düzene girdi çok şükür geliyor ve bebiş güzelce emiyor.Cuma günü kontrolümüz var bakalım neler diyecek dr.amcamız.
Son bir iki sayfaya bakabildim.Sanırım Arasta doğum yaptı.Çok mutludur eminim.
Tebrik ederim canım benim Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı diğer hamişlerin başına inş.
Fundacım geçmiş olsun rahatsızlanmışsın sanırım inş.şimdi daha iyisindir.
Valla canm o kadar çok yiyorum ki ben doğuma kadar 20 olurum heralde canım senin ilk doğumun normaldi epidural kullandın mı yoksa tabiri caizse çatır çatır mı doğurdun :)) benim bi spinal anestezi zedeliğim var epiduralden de tırsıyorum o sebeple geçenlerde bi arkadaşıma gittim 3 ay önce doğum yaptı epidural normal yaptı çok memnun şiddetle tavsiye etti bu cuma çatı muayenem yapılacak doğum şekli için konuşucaz ama tereddütlerim ve korkularım var hele gelip gidip parmaklıcaklarya ona ifrit oluyorum
slm kızlar,yarın ağustosa giriyoruz çok heyecanlıyım.sanırım 23 ağustos gibi sezeryan olucam.acaba kızım başak mı aslan mı olucak,bu tamamen doktorun vereceği tarihe bağlı.hangi burç daha iyi özelliklere sahip acaba.
doğuran arkadaşlarımız vaaaaar. gözleri aydın. sağlıkla sıhhatle inşallah. arada girip girip bakıyorum
yeni bi topiğin sizin gibi olmayacağını biliyodum.
bence ağustos anneleri olarak hepiniz çok özel ve güzeldiniz hoff
çok öpüyoruuuuum allah kolaylıklar versin. kolay, rahat, sancısız doğumlar arkadaşlarıma..
kızlarrrrr nasılsınızzzz
çok az kaldı artık ...
bişi sorcamebiş doğunca hiç emzirmeden soğan sürmek göğüs ucu yarası olmuyormuş
bi de bebişe anne sütünden önce 1 2 damla soda damlatınca gazı olmuyormuş
uygulayan veya uygulayacak olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?