2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimde kasılmalarım adet sancısı gibi , belimden başlayıp karnımın alt kısmını saran sızı gibi oluyordu ama iki gündür kesilmişti, dün sahurda yine oldu ve çok uzun sürdü, hatta eşim sen bugün doğuracaksın dedi ama geçti şimdi...

yarın sabah 9 da kontrol var, bakalım durumuzuz ne, hala başı aşağıdamı, biraz gzenti bi kızda bi hafta aşağıda bi hafta yukarıda bakalım nasıl durumu.... merak ediyorum, normal doğum istiyorum.

ilk doğumum çok güzeldi, hiç dikişim yoktu 3250 doğmuştu oğlum. ben bu mucizeye bir kez daha şahit olmak istiyorum, ıkınmaları yaşamak istiyorum :)

bu arada bebeklerini kcaklarını alan tüm annelere allah bağışlasın diyorum, sağlıkla büyütsünler inş. darısı başımıza ....

Son düzenleme:
cnm geçmiş olsun nefes darlığı geceleri bendede çok oluo tıkanıorum resmen bebekte kasılıo Allahım hayırla bizede bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..

Aminn canım ya hayırlısıyla bir alsak kucağımıza bebiklerimizi bütün bu sıkıntıları unutacağımıza eminim.. varsın uykusuz bıraksın,ağlasın gecenin ortasında..gazını da hallederiz bi şekilde emmesini de.. yeter ki sağsalim yanıbaşımızda olsunlarr

canım çok sağol hoş geldin sen de oyy maşallah size ne güzel haberler verdin Allah nazarlardan saklasın ikinizi de

sağol kuzum benim.. valla ben de bilmiyorumm kaç kere oldu bu sıkıntı ama hiç dünkü gibi değildi ben ki kendim dedim kalk acile gidelim diye :// geçecek de bir gün geçecek angelimm sabırr

Cucuummm arastammm gözünüz Aydın çok öpüyorum sizi . Bizim kızın duaları ediliyor şuanda aşası ana bba günü arada kaçtım size bakmak için öpüyorummm

hoş geldin canımm.. Allah kabul etsin dualarınızı.. kızımız büyüdü de mevlüdü yapılıyor artık yaa ne mutlu ne güzelll

Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..

Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........

3 400 kğ 51 cm kızım aylin dünyaya geldi....

Darısı tüm bekleyenlere

normal doğumdan korkmayın lütfen eğer istiyorsanız sancı çekerken ........

Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........

Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................

Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......

kızlarrrrr nasılsınızzzz
çok az kaldı artık ...
bişi sorcamebiş doğunca hiç emzirmeden soğan sürmek göğüs ucu yarası olmuyormuş
bi de bebişe anne sütünden önce 1 2 damla soda damlatınca gazı olmuyormuş
uygulayan veya uygulayacak olan varmı

bende geçen yıl bu zamanlar bu forumda hamile hamile sıcaklarla boğuşurken bebeişimle takip ediyordum ,ihtiyaçlar çok fazla olduğu için kim ne almış,nerden alımış ve birazda hamile arkadaşlıkları edinmiştim,kızım 7 aylık ve elimde çok temiz memnuniyetle kullandığım tiny love 3 bir ararada ana kucağımı satmak istiyorum.
ben kullandım ve çok memnun kaldım ,yatak odomda bi kaç ay yatıpta sonra işime yaramıyacağını düşündüğüm beşiklerden almamıştım,ben bebeğimin gece ve gündüz uykularını tiny love da uyuttum...sonrada odasına geçiş yaptım
sonrada mama sandalyesi olarak ve ana kucağı olarak kullandım ,arkadaşımdan mama sandalyesi aldığım için ihtiyacım kalmadı..
fakat şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ,eğer alamk isterseniz yardımcı olmak isterim..
fotoları yüklüyorum ,nettende araştırabiliriniz..
hepinizi allah kurtarsın ,sağlıklı bebeişlerinizle güzel günlerr

Bu arada aklına geldi sormadan duramiycam. Gecen gun sen Kediciklere msj mı armıştın sesin soluğun çıkmıyor diye . Cevabı gelmedi mı acaba benim gözümden mı kaçtı? Nerde bu kiz acaba İyidirler ins

canım evet mesajlaşmıştık.. kedicik azıcık lohusa depresyonuna girmiş çıkmış o sıralarda buraya girip bize yansıtmak istememiş ben de sitem ettim keşke gelseydin diye.. bu hafta da misafirleri olacakmış..onlar da gidince dönecekmiş aramıza

Ben lansinoh kullanıyorum bir sıkıntı yok . Hatta kokusuz olması gerekmezmi?

Benim cadı da şimdi kaburgamı kıracak sabahtan beri doğru dürüst hareket etmemişti acısını çıkartıyor.Bende karpuz yediğimde hareketleniyor kuzum..

Kızlaaaaaaaarrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkk kontrolümüz vardı bugün nihayet profilini gösterdi birazcık oğlum çok güzeldi ... Halen ters duruyor dik kafalı oğlum benim ... Bir de nst de bir ara sancı 90'lara kadar çıktı o da kasılmadan kaynaklıymış... 14 Ağustos için kesinleştirdik 9'da hastaneye yatıcam sonra da Aren kucağımda olacak inşallahhhh ... Haftaya son kontrolümüze gidiyoruz çok mutluyum çokkkkk nihayet günlerimizi dolduruyoruzzzzz

Sagol tatlım . normal seyler bunlar bakalım bize neler olcak hayırlısı

ayy seyyahımm mesajının başını okuduğumda nedense doğurdun sandımmm ne heyecan yaptım sorma birdennn
demek geliyor ha bizim Arruş 14 gün sonra hadi hayırlısı olsun kuzucummm Arduş'la eylül de gelcez inşallah sizi görmeye onu düşündüm şimdi birden mutlu oldummm

benuygulamamıştım ,fakat herkeze tavsiyem ,lansinoh krem 1 hafta önceden başlamanız ve avent kalkan içevremde göğüsü yara olupta emziremeyen o kadra anne görmüştümki ,kalkanlar hayat kurtardı ..
kendi sütümü sürüyordum ve kalkanı takınca isütüm pansuman yapıyrdu ,yada kuru tutucaksınız memeyi,meme nemliyken çamaşıra değdiğinde yara oluyor kolay geldin

canım lansinoh mu? ben de kullanıyorum ama en ufak bir kokusunu almadım.

yok kızlar bu LANOLİN marka mor renkte keşke bende lansinoh alsaydım .oo karpuz haa dreamers canım kızın ağzının tadını biliyor.

kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim

canım hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur.. darısı bekleyenlere inşallah

çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütüsün maşallah nazardan saklasın ALLAH...ay ne kadar güzel anlatmışssın inşallah bizlerde gül koklar mum üfler gibi rahat ve güzel bir doğum yaparız..

Merhaba kızlarrrrrr.... Az önce doktordan geldik veeeee doktor bize doğum tarihi verdi şaka maka doğum yakınnn.... 36+3 üz ve oğlum 3779 gr diyette yapıyorum ama bu çocuk nerden besleniyo anlamadım :) artık doğum günümüz 26 ağustos değil 15 ağustos ve günün olayı ilk defa nst denen arkadaşla bende tanıştım çok memnun oldum doğrusu çok merak ediyordum :)

kızlar bugün benim oğluşum da çok hareketsiz nedendir anlamadım çok az hareketini hissettim sabahtan beri tatlı bişiyler yiyorum içiyorum ama yok yine de çok fazla hareket etmiyor

Canım ne zaman dahiliyeye gideceksin çok üzüldüm böyle hastalanmana ...

Geliyor tatlım geliyor nasıl mutlu oldum anlatamam siz de gelin de inşallah İskenderun'da olurum ben de ikinizi görmeyi çok isterim ... Böcüklerimiz de tanışsın arkadaş olsun

allah analı babalı büyütsün bebişini böyle doğuranlar çoğaldıkça heyecanlanıyorum .....bende oğluşuma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.........

Canım gözün aydın bebeğine ve sana mutluluklar dilerim. Artık topikte normak doğumlar da başladı vaktin olursa hikayeni yaz olur mu?

kızlar bugün benim oğluşum da çok hareketsiz nedendir anlamadım çok az hareketini hissettim sabahtan beri tatlı bişiyler yiyorum içiyorum ama yok yine de çok fazla hareket etmiyor

Sonlara yaklaştıkça bu şekilde hareket etmesi normalmiş canım bizimki de öyle çok çok yavaş kıpırdıyor

Kızlar benim göbüşüm aşşağıya indi ve sankim küçüldü oğluşda eskisi kadar çok hareket etmio ama benim oğlum beni kandırmayı çok seviyo böle yapıp yapıp 40 haftayı dolduracak gibi geliyo bana cuma kontrolümüz var bakalım be dicek doktor amcamız bu arada göbüşüm indiğinden beri doymak bilmiyorum 9 ay boyunca yemediğimi şimdi yiyorum o kadar yememe rağmen sürekli açım bu zamana kadar on kilo almıştım 3-4 günde iki kilo almışım bu böle giderse oburiks olucam :)) bide göbek inince rahat nefes almaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…