- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.681
cnm geçmiş olsun nefes darlığı geceleri bendede çok oluo tıkanıorum resmen bebekte kasılıo Allahım hayırla bizede bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
Yoğunnnn,yorucuuuuu,uykusuzzz bir anne geldiiii :))))))
Nasılsınız teyzoşlar?Biz oğluşla birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Çok tatlı maşallah bak bak doymak bilmiyorum.:)
Süt işide düzene girdi çok şükür geliyor ve bebiş güzelce emiyor.Cuma günü kontrolümüz var bakalım neler diyecek dr.amcamız.
Son bir iki sayfaya bakabildim.Sanırım Arasta doğum yaptı.Çok mutludur eminim.
Tebrik ederim canım benim Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı diğer hamişlerin başına inş.
Fundacım geçmiş olsun rahatsızlanmışsın sanırım inş.şimdi daha iyisindir.
GUNEBAKANCİM o sertlesmeler bnde o kdr cokki..ben alistm diyebilirm yaniama o illa kasilma anlimina glmiyo glmiyo o sekilde cok nst ye grdm sanci ckmadi icn raht olsn FUNDACM cok gcmis olsn.nefes darligi bndede feci durumda gceleri ter basiyo bu durumdan npicm blmiyrm
Cucuummm arastammm gözünüz Aydın çok öpüyorum sizi . Bizim kızın duaları ediliyor şuanda aşası ana bba günü arada kaçtım size bakmak için öpüyorummm
Bu arada aklına geldi sormadan duramiycam. Gecen gun sen Kediciklere msj mı armıştın sesin soluğun çıkmıyor diye . Cevabı gelmedi mı acaba benim gözümden mı kaçtı? Nerde bu kiz acaba İyidirler ins
kızlar lanolin göğüs kermi aldım doğumdan önce başlayım diye sürdüm amanın bu bozuk mu yoksa ben bebek olsam memeyi değil ağzıma almak annemin kucağında bilem olmak istemem bu nebiçim koku yanmış pilastik ve koyun pisliği karışımı acaba kremmi bozuk kızlar birde silmeden verebilirmişim memeyi bilemedim ki niye böyle bebek tiksinmez mi?
valla canım ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bebiş hareketi kesince tatlı yiyorum ama yine de hareket etmediyse göbişim iki tarafından tutup sallıyorum genelde o zaman hareketleniyor tabi bebişim beni sövüyordur o ayrı maynak karı beynimi sallıyor diye:)))
canım evet mesajlaşmıştık.. kedicik azıcık lohusa depresyonuna girmiş çıkmışo sıralarda buraya girip bize yansıtmak istememiş ben de sitem ettim keşke gelseydin diye.. bu hafta da misafirleri olacakmış..onlar da gidince dönecekmiş aramıza
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkk kontrolümüz vardı bugün nihayet profilini gösterdi birazcık oğlum çok güzeldi ... Halen ters duruyor dik kafalı oğlum benim ... Bir de nst de bir ara sancı 90'lara kadar çıktı o da kasılmadan kaynaklıymış... 14 Ağustos için kesinleştirdik 9'da hastaneye yatıcam sonra da Aren kucağımda olacak inşallahhhh ... Haftaya son kontrolümüze gidiyoruz çok mutluyum çokkkkk nihayet günlerimizi dolduruyoruzzzzz
kızlarrrrr nasılsınızzzz
çok az kaldı artık ...
bişi sorcamebiş doğunca hiç emzirmeden soğan sürmek göğüs ucu yarası olmuyormuş
bi de bebişe anne sütünden önce 1 2 damla soda damlatınca gazı olmuyormuş
uygulayan veya uygulayacak olan varmı
canım lansinoh mu? ben de kullanıyorum ama en ufak bir kokusunu almadım.
Ben lansinoh kullanıyorum bir sıkıntı yok . Hatta kokusuz olması gerekmezmi?
Benim cadı da şimdi kaburgamı kıracak sabahtan beri doğru dürüst hareket etmemişti acısını çıkartıyor.Bende karpuz yediğimde hareketleniyor kuzum..
kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim
Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........
3 400 kğ 51 cm kızım aylin dünyaya geldi....
Darısı tüm bekleyenlere
normal doğumdan korkmayın lütfen eğer istiyorsanız sancı çekerken ........
Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........
Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................
Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......
Canım ne zaman dahiliyeye gideceksin çok üzüldüm böyle hastalanmana ...günaydın kızlar..
bugün geç kalktım biraz.. gece biraz rahatsızlandım..acile gittik eşimle.. çok fena nefes darlığı,baş dönmesi ve çarpıntım oldu gecenin köründeacilde oksijen verdiler 1 saat kadar,aynı anda nst ye de bağlandım.. 2 tane sancım çıkınca alttan muayene etti ebe.. neyse ki henüz açılmam yokmuş.. sonra doktorumu arayıp bilgilendirdi bebekle ilgili sıkıntı yok ama dahiliyeye gitmem gerektiğini söylemiş.. sonra da çıktık işte.. şimdi iyiyim merak edilecek bişey yok çok şükür ama dün çok korktumm yalan söyleyememm
kuzucum bugünki güzel haberi sen vermişsiniyi yapmışsın beni bekleyeydiniz anca şimdi alacaktınız haberi :))
ayy seyyahımm mesajının başını okuduğumda nedense doğurdun sandımmmne heyecan yaptım sorma birdennn
demek geliyor ha bizim Arruş 14 gün sonrahadi hayırlısı olsun kuzucummm Arduş'la eylül de gelcez inşallah sizi görmeye onu düşündüm şimdi birden mutlu oldummm
allah analı babalı büyütsün bebişini böyle doğuranlar çoğaldıkça heyecanlanıyorum .....bende oğluşuma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.........Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........
Darısı tüm bekleyenlere
Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........
Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................
Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......
Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Darısı tüm bekleyenlere
kızlar bugün benim oğluşum da çok hareketsiz nedendir anlamadım çok az hareketini hissettim sabahtan beri tatlı bişiyler yiyorum içiyorum ama yok yine de çok fazla hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?