2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kīzimin adini ilk basda eylül koymayi planliyodum ama babişimiz deniz olsun istedi deniz koyucaz bebis dogunca ben görcem onları benim esimde öyle 5 dk ayrlmyo göbisimden ama gecn gun bi bagrdm bi bagrdim ewde aaa dedim 9 ayda unutuldum bakiyomda dedim ben olmasam denizde olmiycakti dedim ciktim odadan mutfaga gittim su icmeye hemen arkamdan geldi 2 dk sonra sarildi bana aaa dedi denizmi seni bana unutturcak obkucuk kelebekmi unutturcak hem o curkin kucuk bi kiz olucak benim karim prenses gibi dedi yumusadim biraz allahtan aramiz kızıstiginda esim hemen gelip tatlıya bagliyo bugun ona artik odamizda aglama sesi duymaya alis dedimde aman nolck askm onun sesinden diyo dogsun bu laflari tek tek hatrltcm

Kızlar odamı toparladım yanıma alacaklarımı aldım işte gidiyorum... Bundan sonra evden görüşürüz bol bol

Benim melegimde 19du bilrubinle yoğun bakıma girdi birgece kaldı 11 değerle taburcu oldu ama bugün kontrolde tekrar 13 e çıktı allah yardımcımiz olsun çabuk düşüyo ama birden yukselio illet bi hastalık 7 gündür hayatimizi zehir etti...

Damardan beslememe ile ses arasında bağlantı olduğunu sanmıyorum canım. Aklına kötü şeyler getirme. Kontrolün ne zaman?Unutmayıp doktoruna sor lütfen.

Bzmde babamz eylul istedi..bnde oglum olsa deniz koyucaktm adini...bnmkide bn dayanamam aglamasina butun gce gezdirirm diyo..ilk 1 hfta 10 gun ypar snra serer gbi geliyo bna...bzm kdr sabirli olamzlar..cok degisik planlari var..bkalim noluck

Ben Masalın yerinde olsam sabırsızlanırdım o güzel odaya kavuşayım diye elimi çabuk tutardım. Hain Masal hala bekletiyor annişini o popo ısırılacak

:

canm yaaa alemsın valla güldürdün benii.. kızıma dedim bak günebakan teyze nediyor gel hadi diee vuruyor sadece

babası hadi kızım ya gel die ağlıcak adam amaa yokkk :)) evet cnm o popo ısırılmalı bizi bukadar bekletti

canım benim masalımın keyfine diyecek yok senin yavrusunla benimkii ağustosa kadar direniyorlar.. bizimle yakın olanlar temmuzun ortalarında başında doğurdular bende gece uykusu yok bıraz ıcım gecse ter ıcınde kalkıyorum tuvaleti sıkıntısı derken sabahı yapıyorum..

Sta'cım size de geçmiş olsun.şükür ki taburcu olmuşsunuz hastaneden.inşallah bir daha yükselmez.daha doğum yapmamış olan arkadaşlar,şu son zamanlarınızda hergün 1 tane maden suyu içmeye çalışsanız diyorum,bilimsel olarak tıpta yeri yok ama pratikte 3-5 doktor bebeklerde oluşan sarılığı engellediğini söylemişti.sarılık yaşayan arkadaşlar böyle üstüste yazınca birden aklıma geldi.tabi normalde böyle önerilerde bulunulmasını pek doğru bulmam ama sonuçta zararı olan bişey değil ya,hatta hergün mineral dengesi için doktorlarında önerdiği bir içecek olduğu için biraz daha rahat yazabildim size.ben zaten kendimi engellemesem günde 4-5 tane içecek kadar sevdiğim için hergün 1 tane muhakkak içiyorum.sarılık olmasın diye özellikle içmiyorum ama yanlış anlaşılmasın.belki vardır bir hikmeti kızlar.havalarda sıcak,içine 1 limon dilimi iyi gider.naçizane yazayım dedim zararsız olduğu içinde.

Bzmde babamz eylul istedi..bnde oglum olsa deniz koyucaktm adini...bnmkide bn dayanamam aglamasina butun gce gezdirirm diyo..ilk 1 hfta 10 gun ypar snra serer gbi geliyo bna...bzm kdr sabirli olamzlar..cok degisik planlari var..bkalim noluck

aynen cok cok cok degisik planları var ama insallah o planları goruruz 1 ay icinde pes ederse kulahlari degisicez oyle anlastik . Ay saka maka 4 gun sonra evimize bebis gelicek ewimizin her odasi mis gibi bebis kokucak cok heyecanliyim normalde herkesin sancisi 37 de baslar bizim prensesin cikcagi yok iceriyi baya sevdi heralde kasilma sanci vs hicbisey yok doktor amcamizda cok sasiriyo o yuzden

Cnm soyledgn iyi oldu bnde gunde 1 tane iciyorm aksamlari midem icn..

Kızlar bezen sizin de karnınızın titrediği (sanki içine titreşimli nokia 3310 konulmuş gibi) oluyor mu?
bu ne demek acaba???

titreşimlerrr kıpırtılar sallanmalar tekmeler hawada uçuşuo :)) sığamıo artık bebişimmm :))

redcimm inş. Ada Sare hemencecik iyileşir bolbol süt werinnn ii habelerini bekliyorusss

benmkide pzt cnmm...umarım ii haberlerle döneris :) Allah yardımcımız olsunnnn

iyi düşünn iyi olsun cnm üzme kendini..herşey yolunda gider umarım

cucu canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bebişini..

Kızlar poliden bi haber varmı? gece uyku tutmayınca birden aklıma geldi acaba napıo dogurdu mu ki ..

Âmin canım . Biliyorum seninde pzt . Sanıyorum en erken benim saatim 07:45 diye planladık . Allahım bizi sag salim yavrularımıza kavustur.

benmde aklımda hep genel mi epiduralmi die dönüp duruo...

genele karar werdim umarım etkilemez dr beni :))

cucu da doğum yapmşş tebrikler Allah sağlıklı uzun ömürler wersin...

bi tablo yapamadık bari doğum hikayelerimizi öbür topic e yazsakk..okuyamazsam arada kaçırdıklarımı üzülürüm...

Bilmiyorum bu erkek versiyonunda olduğu içindir belki ..Kaynım çok sorumsuz bir insandır ki bende sorumluluğumu bilen biriyimdir , sinir eder bazı hareketleri hep onun dediği olsun ister, hep o haklıdır dır dır dır... Galiba çok gıcık olmuşum :) kızın aslanını bilmiyorum nasıl olur. :44:

Arkadaslar cahilliğimi maruz görün. Bu ilk doğumum olacak inşallah. Kasilmalar ve sancilar diye kastettiğiniz seyler aynı aynı ağrılar mı? Birbirinden farklı seyler mı ? Farklı ise adet sancısı gibi olan ya da kasık ağrısı gibi olan hangisi?

Selam Mucize ben de pazartesi günü sanırım sezeryana gireceğim, ne sancım var ne de bir belirti. Etkilemek istemem ama bebeğin ilk ağlamasını duymak istemez misin? Hemen çıkınca ilk gözünü açarken senin üzerine yatırıyorlar o sırada ağlıyor da ağlıyor :) Belki hiç unutmayacağın bir sahne olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…