- 11 Temmuz 2013
- 263
- 0
- 46
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.741
Bzmde oyle cnm bnm papucm damda.eli karnmda surekli kiziyla mesgul..eylul gel artk babacm diyo gaz veriyo minnaga...bzi taniyo dmi askm diyo halbuki sadece anneyi taniyolr bnde tanimzmi askm suan sdece 2mzi taniyo diyormm...kocaman oldu doktor neyi bkliyo daha diyo hbire..
kızlar Red arkadaşımız mesaj attı..Ada Sare'ye sarılık teşhisi konmuş.. şu an yoğun bakımdaymış..25 çıkmış değeri.. Red çok üzgün durumda.. dua etmemizi istiyor bol bol.. inşallah Adacık en kısa zamanda iyileşip anneciğinin kucağına döner sağlıkla.. dualarımıza ihtiyaçları var bu mübarek günlerin hürmetine Allah kabul eder inşallah.....
Kızlar odamı toparladım yanıma alacaklarımı aldım işte gidiyorum... Bundan sonra evden görüşürüz bol bol
Kızlar bezen sizin de karnınızın titrediği (sanki içine titreşimli nokia 3310 konulmuş gibi) oluyor mu?
bu ne demek acaba???
Damardan beslememe ile ses arasında bağlantı olduğunu sanmıyorum canım. Aklına kötü şeyler getirme. Kontrolün ne zaman?Unutmayıp doktoruna sor lütfen.kızlar bir şey soracağım, elimi karnımın sağ tarafına koyduğumda (bebeğin beslendiği damarmış sanırım) çoğu zaman elimle bi ses gibi akış gibi kesik kesik kesik bir şey hissediyorum
sol yanıma yatıyorum o ses kesiliyor, acaba bebeğim damardan tam beslenemiyor mu ki?
bebeğin olduğu yer değil karnımızın tam sağ damarlarının üstü
siz hiç elinizi koyduğunuzda böyle şey hissettiniz mi?
hareket değil yani gaz sesi gibi gurk gurk diye ses hissediyorum
Bende kīzimin adini ilk basda eylül koymayi planliyodum ama babişimiz deniz olsun istedi deniz koyucazbebis dogunca ben görcem onları benim esimde öyle 5 dk ayrlmyo göbisimden ama gecn gun bi bagrdm bi bagrdim ewde aaa dedim 9 ayda unutuldum bakiyomda dedim ben olmasam denizde olmiycakti dedim ciktim odadan mutfaga gittim su icmeye hemen arkamdan geldi 2 dk sonra sarildi bana aaa dedi denizmi seni bana unutturcak obkucuk kelebekmi unutturcak hem o curkin kucuk bi kiz olucak benim karim prenses gibi dedi yumusadim biraz allahtan aramiz kızıstiginda esim hemen gelip tatlıya bagliyo bugun ona artik odamizda aglama sesi duymaya alis dedimde aman nolck askm onun sesinden diyo dogsun bu laflari tek tek hatrltcm
Ben Masalın yerinde olsam sabırsızlanırdım o güzel odaya kavuşayım diye elimi çabuk tutardım. Hain Masal hala bekletiyor annişini o popo ısırılacak
:
Bzmde babamz eylul istedi..bnde oglum olsa deniz koyucaktm adini...bnmkide bn dayanamam aglamasina butun gce gezdirirm diyo..ilk 1 hfta 10 gun ypar snra serer gbi geliyo bna...bzm kdr sabirli olamzlar..cok degisik planlari var..bkalim noluck
Sta'cım size de geçmiş olsun.şükür ki taburcu olmuşsunuz hastaneden.inşallah bir daha yükselmez.daha doğum yapmamış olan arkadaşlar,şu son zamanlarınızda hergün 1 tane maden suyu içmeye çalışsanız diyorum,bilimsel olarak tıpta yeri yok ama pratikte 3-5 doktor bebeklerde oluşan sarılığı engellediğini söylemişti.sarılık yaşayan arkadaşlar böyle üstüste yazınca birden aklıma geldi.tabi normalde böyle önerilerde bulunulmasını pek doğru bulmam ama sonuçta zararı olan bişey değil ya,hatta hergün mineral dengesi için doktorlarında önerdiği bir içecek olduğu için biraz daha rahat yazabildim size.ben zaten kendimi engellemesem günde 4-5 tane içecek kadar sevdiğim için hergün 1 tane muhakkak içiyorum.sarılık olmasın diye özellikle içmiyorum ama yanlış anlaşılmasın.belki vardır bir hikmeti kızlar.havalarda sıcak,içine 1 limon dilimi iyi gider.naçizane yazayım dedim zararsız olduğu içinde.
Kızlar bezen sizin de karnınızın titrediği (sanki içine titreşimli nokia 3310 konulmuş gibi) oluyor mu?
bu ne demek acaba???
kızlar Red arkadaşımız mesaj attı..Ada Sare'ye sarılık teşhisi konmuş.. şu an yoğun bakımdaymış..25 çıkmış değeri.. Red çok üzgün durumda.. dua etmemizi istiyor bol bol.. inşallah Adacık en kısa zamanda iyileşip anneciğinin kucağına döner sağlıkla.. dualarımıza ihtiyaçları var bu mübarek günlerin hürmetine Allah kabul eder inşallah.....
Merhaba canım :)
Benim kızım İnci geliyor pzt sabahı insallah sezaryan ile . Heyecanlı olmamak Mümkünmü saatler geçmiyor resmen . Ben su an 37+ 5 deyim. 37+1 de 3440 Gr 52 cm görünüyordu ama bana kilosu fazla ölçülmeyi geldi . Çünkü gecen haftaya gore 600 Gr almış görünüyordu . Hayırlısı artık gercek rakamı pzt göreceğiz Allah'ın izni ile
Arkadaşlar yarın 7:30 da doğumhane giriş yapıyorum. Önce suni sancı verilecek, bebeğimin suyu azalmış. Yeterli olmazsa sezeryan yapcak. Kendimi kötü hissediyorum, korkuyorum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
titreşimlerrr kıpırtılar sallanmalar tekmeler hawada uçuşuo :)) sığamıo artık bebişimmm :))
redcimm inş. Ada Sare hemencecik iyileşir bolbol süt werinnn ii habelerini bekliyorusss
benmkide pzt cnmm...umarım ii haberlerle döneris :) Allah yardımcımız olsunnnn
iyi düşünn iyi olsun cnm üzme kendini..herşey yolunda gider umarım
Canım ben de boğayım
En yakın canım arkadaşımda Aslan inanılmaz iyi anlaşırız
Çok uslu uyumlu akıllı bir bebekmiş küçükken
Bende çok hareketli çok dilli düdük bi şeymişim
Normalde tam tersidirya boğalar ağır tembel olur derler
Aslanlara da çok hareketli olur derler
benmde aklımda hep genel mi epiduralmi die dönüp duruo...
genele karar werdim umarım etkilemez dr beni :))
cucu da doğum yapmşş tebrikler Allah sağlıklı uzun ömürler wersin...
bi tablo yapamadık bari doğum hikayelerimizi öbür topic e yazsakk..okuyamazsam arada kaçırdıklarımı üzülürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?