2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arasta sonunda doğurdun demek canım.maşallah sanada bebişinede sana nasıl özeniyoruz şimdi bi bilsen.iyi bak minik kızına bol bol öp annesi pembe yanaklardan.ya gaza geldim ben yine doğsun artık benim oğlumda ya.

canlar bir bakarmısınız? kasılmalarımı kaydediyorum da, sizce yalancı sancı mı bunlar yoksa gerçek mi??

başta süreleri pek doğru tutamadım

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Doktorumuz son anda tatile çıkıp moralleri bozulsa da yeni doktorumuzu bulduk. Eşim üzülme sakın 'Ben olsam bizim gibi hasta isterdim' dedi 39. haftada ben geldim herşeyim hazır doktor hanım beni doğurturmusunuz.. :)) Biraz güldük hatta üzerine.. :)

Ama maalesefki sancımı göremedi doktor bebek doğum kanalına iniyor ama ben de pazartesi den beri hala sancı ya da belirti yok.. Buarada artan sıcaklarla uyumak mümkün değil.. Hatta dün sabah ezanında kaç caminin etrafımızda olduğunu sayarken buldum kendimi :) Bir de ter basması bir türlü bitmeyen kabızlık sorunu ve hemoraid ağrıları sebebiyle 3 gündür cehennemde gibiyim. Yatağımla bütünleştim ve yürüyüşler de bu ağrılar sebebiyle maalesef kesildi.

Cuma günü kontrolümüz var ve ben Pazartesi için epidural sezeryana karar verdim, cunku maalesefki hiç bir belirtim yok ve 40 haftam pazartesi bitiyor artık sonrası bayram. Bayramda hastanelerdeki nöbet durumları vs de şansızlık olmaması açısından beklemeyelim artık dedim.

Benim gibi yakın zamanda epidural sezeryan düşünenler var mı aramızda?

Canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğin,bende izmirde yapacağım nasipse senin doktorun kimdi sorun olmayacaksa?
hurrecım kusura bakma canım çok uzun zaman sonra cavaplıyorum ama işte bebişle uğraşırken... doktorum prof. NAMIK DEMİR di canım

Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolay bi doğum olur ve kolayca sağsalim bebeğini kucağına alırsın

geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir,Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın

maşallah canım ya, ne güzel normal doğurmuşsun, Allah bağışlasın bebişinide

kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim

Allah kolaylık versin canım,cuma günü de benim sezeryanım var, inşallah kolayca ve sağlıkla hemen kalkarız ayağa..

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,yorma fazla

Kizlar daha once paylasmistim doktor persembe alabiliriz demisti, buaksam son bi nstye giricem sonra durum belli olcak. Gergin, korkulu ve heyecanliyim napcagimi bilmiyorum.

hadi hayırlısı canım,Allah yardımcın olsun

Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)

gözü aydın ,maşallah idoş kız da doğdu,Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla inşallah

çok sevindim canım güzel haberler aldığına,Allah bi daha seni yavrundan hiç ayırmasın, evlatla imtihan etmesin inşallah

CUCU da süpriz yaptı,ne güzel normal doğurmuş hemde, inşallah hemen doğum hikayesini yazar

hanımlar cümleten iyi akşamlar.bi şey sormak istiyorum.biraz önce farkettim sağ göğsümde ucunda ve kenarında 3 tane nokta kadar siyah yara var birini kopardım azcık kanadı.bi fikri olan varmı?

ewt haklısın ama orda öyle beklemek ameliyat olurken zor gelio..cesaret isteyen bişi sanki...

hanımlar cümleten iyi akşamlar.bi şey sormak istiyorum.biraz önce farkettim sağ göğsümde ucunda ve kenarında 3 tane nokta kadar siyah yara var birini kopardım azcık kanadı.bi fikri olan varmı?

koparmasaydın sanırım onlar yag bezesiymiş hamilelikten çıkıomuş

bugün kontrolde doktoruma yürüyüşten sonra ya daçok ayakta kalınca alt tarfımda sancı oldgunu sanki bıçak saplıyolar dedim çatın genişliyor dedi ondandır normal oldgunu söyledi soran arkadaşlar olmuştu söyliyeyim dedim

C

CANIM mübarek gunlerdeyiz.
Hersey yolunda gidecek insallah merak etme.
Bol dua et İnsallah cok rahat bir dogum yasarsın.
Simdi son kez koca göbisinden ve serçe gibi çarpan ürkmüş kalbinden öpüyoruz. Cunku yarın o koca. Göbusten ve korkan kalpten eser kalmayacak , güçlü bir anne doğacak...

Ben varııım :) bnmde pazargünü bitio 40 haftam yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.. Geçenhafta kontrolde buhaftada gelmezse önümüzdeki hafta neye karar verşceğimizi konuşuruz demişti 40 haftadan sonra bazı riskler olabiliyomuş eğer beklersek bakalım hayırlısı...

kızlar son bir günüm kaldı nasip olusa yarından sonra sezaryan allahım hayırlısı ile inşallah aslında yarındı ama bir gün ertelendi cuma mübarek gündür denizime ve bana hayırlı olur inşallahh

benimde cuma günü epidural sezeryan olacak kısmetse
Allah kolaylık verir inşallah da sağsalim bebişlerimizi kucagımıza alırız

ewt haklısın ama orda öyle beklemek ameliyat olurken zor gelio..cesaret isteyen bişi sanki...

koparmasaydın sanırım onlar yag bezesiymiş hamilelikten çıkıomuş

benim de sağ göğsümün ucunda çıktı öyle bişey siyah değil normal göğüs ucumun renginde...yağ bezesi gibi evet...ellemiyorum hiç..normalmiymiş öğrendiğim iyi oldu kafama takılmıştı çok

benimde cuma günü epidural sezeryan olacak kısmetse
Allah kolaylık verir inşallah da sağsalim bebişlerimizi kucagımıza alırız

Allah yardımcın olsun canım..senin de diğer doğuma girecek arkadaşların da...

bebekleri doğanları da tebrik ederim Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin...

bizim de cumartesi kontrol var bakalım ne diycek günü falan belli olacak mı...

karnım baya aşağı indi benimde...

ben de bunu merak ediyroum kimse cvp vermemiş...ben de adet olacakmış gibi ağrı oluyo bazen hafif hafif..dizlerime kadar vuruyor dr.u aradım olabilir bu ara dedi..cmrtsi şu kontrole bi gitsekkk

Canım Selam.. Soğanı Bende Duymuştum. Deneyip Faydasını Görenler Olmuş. Hatta Hastaneye Götürdüm Yanımda Ama Sonradan Sürmekten Vazgeçtim. Bebek Soğan Yüzünden Memeden Tiksinebilirmiş. Ben Doğumumdan 1 Ay Önce Lansinoh Kullanmaya Başladım Hala Kullanıyorum. 15 Günlük Oldu Bebeğim Henüz Göğüs Çatlağım Olmadı. Bence İlaç Kullan Soğan Yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…