- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.761
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım.sağol desteğin için.bebeğim için burda kalmayada laflarada katlanıcam artık mecbur.ona hepsi değerkızlar moralim çok bozuk ağladım bi de üstüne bir sürü.ben k. valşdede kalıyorum son 15 gündür çün,kü biz başka şehirde oturuyoruz ve dr um burda yani doğm burda olcak.evde sürekli gözüne batıyorum gibi hissediyorum kendimi.eşimde benim annemde kalmıyo ben gidiyorum sizi özlüyorum olmuyo böyle diyo.2 gündür evde karpuz var canımda istemesine rağmen kesip yemiyorum.bugün kesip dolaba koydu bende 1 dilim yiyeyim dedim daha keserken geldi akşama yetmez kalanı dolaba koy dedi.misafir gelcekte akşama.sanki ben oturup bir karpuzun hepsini yiycem.çok üzüldüm kestiğimide yemedim hepsini dolaba koydum.evde bi iş yapmıyorum die mi gözüne batıyorum bilemedim ki.ama ben buraya son haftalarımda evde yorulmayayım die geldim sözde(kocam öyle deyipte erken getirdi)ayrıca biz gelene kadar hergün 2 kez arayıp gelin diye ısrar ettiler rahat vermediler bize evde. artık evimede gidemem her an d. olabilir.
canım üzme kendinide bebeğinide takma yaaa bak meleğini üzmesine kimsenin hakkı yok tamam sabret bak onu alıcaksın kucağına onu düşün onlar öledirler önce derler isterler sonra sanki sen zorla gelmişssinde onlar seni istemiyomuş muamelesi görürsün dedğin gbi bişi yapmayosunya göze batio herşey amaanben her şeye gülüp geçiorum kızımı nie üzim her kez için eşim annem nebilm beni kırmaya çalışan herkeze gülüp geçiorum sonra nedense gerçekten oann mutlaka onları üzecek bişi olu çünki ben rabbime sığınıyorum :) sende ole yap güzel anne kalbini ferah tut dua et :)
hurrecım kusura bakma canım çok uzun zaman sonra cavaplıyorum ama işte bebişleCanım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğin,bende izmirde yapacağım nasipse senin doktorun kimdi sorun olmayacaksa?
Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolay bi doğum olur ve kolayca sağsalim bebeğini kucağına alırsınArkadaşlar yarın 7:30 da doğumhane giriş yapıyorum. Önce suni sancı verilecek, bebeğimin suyu azalmış. Yeterli olmazsa sezeryan yapcak. Kendimi kötü hissediyorum, korkuyorum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar Red arkadaşımız mesaj attı..Ada Sare'ye sarılık teşhisi konmuş.. şu an yoğun bakımdaymış..25 çıkmış değeri.. Red çok üzgün durumda.. dua etmemizi istiyor bol bol.. inşallah Adacık en kısa zamanda iyileşip anneciğinin kucağına döner sağlıkla.. dualarımıza ihtiyaçları var bu mübarek günlerin hürmetine Allah kabul eder inşallah.....
maşallah canım ya, ne güzel normal doğurmuşsun, Allah bağışlasın bebişinideSelam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........
3 400 kğ 51 cm kızım aylin dünyaya geldi....
Darısı tüm bekleyenlere
normal doğumdan korkmayın lütfen eğer istiyorsanız sancı çekerken ........
Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........
Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................
Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......
kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim
günaydın kızlar..
bugün geç kalktım biraz.. gece biraz rahatsızlandım..acile gittik eşimle.. çok fena nefes darlığı,baş dönmesi ve çarpıntım oldu gecenin köründeacilde oksijen verdiler 1 saat kadar,aynı anda nst ye de bağlandım.. 2 tane sancım çıkınca alttan muayene etti ebe.. neyse ki henüz açılmam yokmuş.. sonra doktorumu arayıp bilgilendirdi bebekle ilgili sıkıntı yok ama dahiliyeye gitmem gerektiğini söylemiş.. sonra da çıktık işte.. şimdi iyiyim merak edilecek bişey yok çok şükür ama dün çok korktumm yalan söyleyememm
kuzucum bugünki güzel haberi sen vermişsiniyi yapmışsın beni bekleyeydiniz anca şimdi alacaktınız haberi :))
Kizlar daha once paylasmistim doktor persembe alabiliriz demisti, buaksam son bi nstye giricem sonra durum belli olcak. Gergin, korkulu ve heyecanliyim napcagimi bilmiyorum.
Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
öncelikle hepinizden Allah kat ve kat razı olsun ...
hepinizin en başından beri mesajıma yazdıklarınızı okudum tek tek biraz uzun sürdü ama okudum ve çok mutlu olduk iyi ki varsınız...
hepsini alıntı yapamadım ama idare edin :)
hayatımın en stresli anında sizin desteğiniz gerçekten bana kendimi daha iyi hissettirdi .. dualarınız sayesinde bebeğimle ilgili güzel haberler aldık doktorundan...
gelelim detaylara.. canımın parçası doğduğunda ağlamış ( bu ağlamak iyiye işaretmiş ), havale geçirmemiş.
oksijensiz kaldığının belirtisi olan kalp ve solunum durması çok şükür ki yaşamamış yalnız erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş ve bu yüzden nefes alışı sık sıkmış... bu nedenle ve kilosu az olduğu için küvöze alındı dedi doktor..
biz eşimle oksijensiz kalma konusunda çok korktuğumuz için defalarca sorduk ve bize iki örnek verdi.
oksijensiz kalma vakası olarak bize 2 ağır vaka geldi dedi onlarda birinde bebek doğduğunda solunum ve kalp sıfırmış diğeri de doğduğunda ağır havale geçirmiş, sizinkinde böyle bir olay yok dedi, eğer risk vermek gerekirse onlara 10 da 8 risk var ise sizin bebeğinizde 10 da 1 dedi...
şanslısınız ki 6 saat daha geç kalmış olsaydınız bebeğiniz şuan yaşamıyor olurdu dedi.. biz bebeğinizi bu kadar iyi beklemiyorduk dedi.
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle...
o an aklıma sizler ve ailemde dilinden duasını esirgemeyen tüm akrabalarım geldi
sizlere çok teşekkür ederim...
şuan için minik kuzumun durumu iyi 2050 gr olmuş fakat sarılık olmuş ışık tedavisi görüyor buna da şükür diyorum ve taburcu olacağı günü bekliyorum.. evde beşiği boş, kucağım boş...dualarınız sayesinde bir an önce ama öncelikle sorunsuz sağlıklı bir şekilde taburcu olacak benim MUCİZE ÖYKÜ'M ....
Selam Mucize ben de pazartesi günü sanırım sezeryana gireceğim, ne sancım var ne de bir belirti. Etkilemek istemem ama bebeğin ilk ağlamasını duymak istemez misin? Hemen çıkınca ilk gözünü açarken senin üzerine yatırıyorlar o sırada ağlıyor da ağlıyor :) Belki hiç unutmayacağın bir sahne olurdu..
hanımlar cümleten iyi akşamlar.bi şey sormak istiyorum.biraz önce farkettim sağ göğsümde ucunda ve kenarında 3 tane nokta kadar siyah yara var birini kopardım azcık kanadı.bi fikri olan varmı?
CArkadaşlar yarın 7:30 da doğumhane giriş yapıyorum. Önce suni sancı verilecek, bebeğimin suyu azalmış. Yeterli olmazsa sezeryan yapcak. Kendimi kötü hissediyorum, korkuyorum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar merhaba,
Doktorumuz son anda tatile çıkıp moralleri bozulsa da yeni doktorumuzu bulduk. Eşim üzülme sakın 'Ben olsam bizim gibi hasta isterdim' dedi 39. haftada ben geldim herşeyim hazır doktor hanım beni doğurturmusunuz.. :)) Biraz güldük hatta üzerine.. :)
Ama maalesefki sancımı göremedi doktor bebek doğum kanalına iniyor ama ben de pazartesi den beri hala sancı ya da belirti yok.. Buarada artan sıcaklarla uyumak mümkün değil.. Hatta dün sabah ezanında kaç caminin etrafımızda olduğunu sayarken buldum kendimi :) Bir de ter basması bir türlü bitmeyen kabızlık sorunu ve hemoraid ağrıları sebebiyle 3 gündür cehennemde gibiyim. Yatağımla bütünleştim ve yürüyüşler de bu ağrılar sebebiyle maalesef kesildi.
Cuma günü kontrolümüz var ve ben Pazartesi için epidural sezeryana karar verdim, cunku maalesefki hiç bir belirtim yok ve 40 haftam pazartesi bitiyor artık sonrası bayram. Bayramda hastanelerdeki nöbet durumları vs de şansızlık olmaması açısından beklemeyelim artık dedim.
Benim gibi yakın zamanda epidural sezeryan düşünenler var mı aramızda?
Arkadaşlar merhaba,
Doktorumuz son anda tatile çıkıp moralleri bozulsa da yeni doktorumuzu bulduk. Eşim üzülme sakın 'Ben olsam bizim gibi hasta isterdim' dedi 39. haftada ben geldim herşeyim hazır doktor hanım beni doğurturmusunuz.. :)) Biraz güldük hatta üzerine.. :)
Ama maalesefki sancımı göremedi doktor bebek doğum kanalına iniyor ama ben de pazartesi den beri hala sancı ya da belirti yok.. Buarada artan sıcaklarla uyumak mümkün değil.. Hatta dün sabah ezanında kaç caminin etrafımızda olduğunu sayarken buldum kendimi :) Bir de ter basması bir türlü bitmeyen kabızlık sorunu ve hemoraid ağrıları sebebiyle 3 gündür cehennemde gibiyim. Yatağımla bütünleştim ve yürüyüşler de bu ağrılar sebebiyle maalesef kesildi.
Cuma günü kontrolümüz var ve ben Pazartesi için epidural sezeryana karar verdim, cunku maalesefki hiç bir belirtim yok ve 40 haftam pazartesi bitiyor artık sonrası bayram. Bayramda hastanelerdeki nöbet durumları vs de şansızlık olmaması açısından beklemeyelim artık dedim.
Benim gibi yakın zamanda epidural sezeryan düşünenler var mı aramızda?
kızlar son bir günüm kaldı nasip olusa yarından sonra sezaryan allahım hayırlısı ile inşallah aslında yarındı ama bir gün ertelendi cuma mübarek gündür denizime ve bana hayırlı olur inşallahh
ewt haklısın ama orda öyle beklemek ameliyat olurken zor gelio..cesaret isteyen bişi sanki...
koparmasaydın sanırım onlar yag bezesiymiş hamilelikten çıkıomuş
benimde cuma günü epidural sezeryan olacak kısmetse
Allah kolaylık verir inşallah da sağsalim bebişlerimizi kucagımıza alırız
Arkadaslar cahilliğimi maruz görün. Bu ilk doğumum olacak inşallah. Kasilmalar ve sancilar diye kastettiğiniz seyler aynı aynı ağrılar mı? Birbirinden farklı seyler mı ? Farklı ise adet sancısı gibi olan ya da kasık ağrısı gibi olan hangisi?
Canım Selam.. Soğanı Bende Duymuştum. Deneyip Faydasını Görenler Olmuş. Hatta Hastaneye Götürdüm Yanımda Ama Sonradan Sürmekten Vazgeçtim. Bebek Soğan Yüzünden Memeden Tiksinebilirmiş. Ben Doğumumdan 1 Ay Önce Lansinoh Kullanmaya Başladım Hala Kullanıyorum. 15 Günlük Oldu Bebeğim Henüz Göğüs Çatlağım Olmadı. Bence İlaç Kullan Soğan Yerine.kızlarrrrr nasılsınızzzz
çok az kaldı artık ...
bişi sorcamebiş doğunca hiç emzirmeden soğan sürmek göğüs ucu yarası olmuyormuş
bi de bebişe anne sütünden önce 1 2 damla soda damlatınca gazı olmuyormuş
uygulayan veya uygulayacak olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?