2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar herkese.29 temmuzda suni sancı ile doğum yaptım.Allah bu yolda bekleyen tüm hamilelere yardım etsin.

hayırlı uğurlu olsun ALLAH bağışlasın yavrunuzu sağlık sıhhatle büyütün inşallah.. dogum hikayenizide paylaşın zor oldumu normal doğum

Harika, kısa ve öz bir anlatım olmuş. Tebrik ediyorum. Bebeğinin şansı bol olsun, sağlıkla büyüsün...

Ben de pazartesi epidural olcam insallah canim.

Hic ama hic sancim olmadigi icin sezeryani pazartesi sabaha biraktik kizimla 3gun daha tek nefes olacagim, bilemedim sevinsem mi uzulsem miiii

Hic ama hic sancim olmadigi icin sezeryani pazartesi sabaha biraktik kizimla 3gun daha tek nefes olacagim, bilemedim sevinsem mi uzulsem miiii

hayırlısı olsun canım ya ,her işte bir hayır vardır, ben aylardır sezeryanı gectiğimiz ptesi planlamıştım ,sonra dr değiştirince bu cumaya kaldık, vardır bunda da bi hayır diyorum. sağsalim alalım kucağımıza da.

sezeryan için diyorsan, bu benim 3. bebeğim, hiç sancı bilmiyorum, üstelik 1. de normal doğum için uğraştımda ,ama sancılar açılmaya yetmedi, ne yapalım çok isterdim normal doğurmak ama hayırlısı böyleymiş demekki.

Hayirlisi diyorum zaten canim. Ben ki kontrol manyagi bir insanim ama bu hamilelik olayinda bu hayatta kontrol edemeyecegim seyler oldugunu ogrendim resmen. Benim plesentam onde oldugu ve ilk dogum olacagi icin hayati tehlikem varmis oyuzden mecburuz sezeryana dedi doktorum sanciyi da bilmeyiverelim napalim..

evveettt sayın bayanlarrr!! 11 ayın sultanı Ağustos ayı sonunda geldiii şükür kavuşturana diyoruzz :) bugünden itibaren doğuranlar "Öz Hakiki Ağustos Anası" mertebesine erişeceklerdir artık gönül rahatlığıyla doğurabilirsiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuunnn!!

Bir gun daha bitti oğlum yok ortada. Sanırım beklemekten cok sıkıldım insallah 3 gun icinde doğururum. Yoksa telaslanmaya başladım hem kilo Alicak hem kakasini falan yutar diye

AllaH iyiliğini versin :) esine okudum beraber sesli sesli güldük :)

öz hakiki ağustos anası çok iyi yaa :)))

Vee zaman gecmiyor yarin 36 haftam bitiyor ama gunler gecmiyor bende dogurmak kavusmak istiyorummm sag salim bir sekilde :)

CANIM lütfen sıranı beklermisin önce biz varız. Hamsilerin duası kabul olur nolur dua et sıra bende olsun açılmam kocaman olsun sancılarım gelsin lutfennn

Biri benden mi bahsetti?goçççç gibi Ağustos anasından yani.hem de en harbisinden.hem de 30-31 Ağustos muhtemel doğum tarihlisinden.öpüyorum sizi yoldaşlarım,gazamız mübarek ola,pırtlatabiliriz artık kızancıkları

Sabahtan beri ayni seyi dusunuyordum eheheeh

Funda alemsin bacim vla gece gce guldurdun beni...agustos gldi kzlar bundn snra gonul rqhtligiyla dogurabilirzzz

KIZLAR TEBRİK EDERİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ
kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim
TATLIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE MELEĞİNE KAVUŞURSUN İNŞ
GEÇMİŞ OLSUN HAVAKLARDA ÇOK SICAK BUNALMAMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL İNŞ BİDAHA BÖLE BİŞİ YASAMAZSIN
Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
HOŞGELMİŞ ARASTA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

ÇOK SEVİNDİM CANIM İNŞ DAHADA İİ OLACAK EN KISA ZAMANDA İİLEİRDE EVİNİZE DÖNEERSİNİZ İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…