- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.781
İyi akşamlar herkese.29 temmuzda suni sancı ile doğum yaptım.Allah bu yolda bekleyen tüm hamilelere yardım etsin.
Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........
3 400 kğ 51 cm kızım aylin dünyaya geldi....
Darısı tüm bekleyenlere
normal doğumdan korkmayın lütfen eğer istiyorsanız sancı çekerken ........
Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........
Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................
Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......
hanımlar cümleten iyi akşamlar.bi şey sormak istiyorum.biraz önce farkettim sağ göğsümde ucunda ve kenarında 3 tane nokta kadar siyah yara var birini kopardım azcık kanadı.bi fikri olan varmı?
Arkadaşlar merhaba,
Doktorumuz son anda tatile çıkıp moralleri bozulsa da yeni doktorumuzu bulduk. Eşim üzülme sakın 'Ben olsam bizim gibi hasta isterdim' dedi 39. haftada ben geldim herşeyim hazır doktor hanım beni doğurturmusunuz.. :)) Biraz güldük hatta üzerine.. :)
Ama maalesefki sancımı göremedi doktor bebek doğum kanalına iniyor ama ben de pazartesi den beri hala sancı ya da belirti yok.. Buarada artan sıcaklarla uyumak mümkün değil.. Hatta dün sabah ezanında kaç caminin etrafımızda olduğunu sayarken buldum kendimi :) Bir de ter basması bir türlü bitmeyen kabızlık sorunu ve hemoraid ağrıları sebebiyle 3 gündür cehennemde gibiyim. Yatağımla bütünleştim ve yürüyüşler de bu ağrılar sebebiyle maalesef kesildi.
Cuma günü kontrolümüz var ve ben Pazartesi için epidural sezeryana karar verdim, cunku maalesefki hiç bir belirtim yok ve 40 haftam pazartesi bitiyor artık sonrası bayram. Bayramda hastanelerdeki nöbet durumları vs de şansızlık olmaması açısından beklemeyelim artık dedim.
Benim gibi yakın zamanda epidural sezeryan düşünenler var mı aramızda?
Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolay bi doğum olur ve kolayca sağsalim bebeğini kucağına alırsın
geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir,Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın
maşallah canım ya, ne güzel normal doğurmuşsun, Allah bağışlasın bebişinide
Allah kolaylık versin canım,cuma günü de benim sezeryanım var, inşallah kolayca ve sağlıkla hemen kalkarız ayağa..
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,yorma fazla
hadi hayırlısı canım,Allah yardımcın olsun
gözü aydın ,maşallah idoş kız da doğdu,Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla inşallah
çok sevindim canım güzel haberler aldığına,Allah bi daha seni yavrundan hiç ayırmasın, evlatla imtihan etmesin inşallah
CUCU da süpriz yaptı,ne güzel normal doğurmuş hemde, inşallah hemen doğum hikayesini yazar
Hic ama hic sancim olmadigi icin sezeryani pazartesi sabaha biraktik kizimla 3gun daha tek nefes olacagim, bilemedim sevinsem mi uzulsem miiii
hayırlısı olsun canım ya ,her işte bir hayır vardır, ben aylardır sezeryanı gectiğimiz ptesi planlamıştım ,sonra dr değiştirince bu cumaya kaldık, vardır bunda da bi hayır diyorum. sağsalim alalım kucağımıza da.
sezeryan için diyorsan, bu benim 3. bebeğim, hiç sancı bilmiyorum, üstelik 1. de normal doğum için uğraştımda ,ama sancılar açılmaya yetmedi, ne yapalım çok isterdim normal doğurmak ama hayırlısı böyleymiş demekki.
evveettt sayın bayanlarrr!! 11 ayın sultanı Ağustos ayı sonunda geldiiişükür kavuşturana diyoruzz :) bugünden itibaren doğuranlar "Öz Hakiki Ağustos Anası" mertebesine erişeceklerdir artık gönül rahatlığıyla doğurabilirsiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuunnn!!
AllaH iyiliğini versin :) esine okudum beraber sesli sesli güldük :)
evveettt sayın bayanlarrr!! 11 ayın sultanı ağustos ayı sonunda geldiiişükür kavuşturana diyoruzz :) bugünden itibaren doğuranlar "öz hakiki ağustos anası" mertebesine erişeceklerdir Artık gönül rahatlığıyla doğurabilirsiniz Vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuunnn!!
Vee zaman gecmiyor yarin 36 haftam bitiyor ama gunler gecmiyor bende dogurmak kavusmak istiyorummm sag salim bir sekilde :)
evveettt sayın bayanlarrr!! 11 ayın sultanı Ağustos ayı sonunda geldiiişükür kavuşturana diyoruzz :) bugünden itibaren doğuranlar "Öz Hakiki Ağustos Anası" mertebesine erişeceklerdir artık gönül rahatlığıyla doğurabilirsiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuunnn!!
CANIM lütfen sıranı beklermisin önce biz varız. Hamsilerin duası kabul olur nolur dua et sıra bende olsun açılmam kocaman olsun sancılarım gelsin lutfennn
Selam koca göbişli annneler ben pazartesi saat 9 55de doğum yaptım..tatlı bir kızım oldu..
Pazartesi saat 3 gibi suyum geldi 4 de hastahanedeydik ve suni sancı verdiler 10 a beş kala doğum normal doğum yaptım önce korktum açılma olmaz diye ama şükür açılmamm sancıyla hızlı hızlı oldu........
3 400 kğ 51 cm kızım aylin dünyaya geldi....
Darısı tüm bekleyenlere
normal doğumdan korkmayın lütfen eğer istiyorsanız sancı çekerken ........
Gül koklar gibi.... Nefes alın....mum üfler gibi nefesinizi dışarı verin..........
Son çatala doğum için yatığınızda.......ıkın dedkleri zamanburundan nefes alın nefesinizi dışına değilde içinize doğru itin......................
Bende tavsiyeler uyarak 2. Normal doğumumu yaptım ikinci gül koklar gibi nefes alınca daha hızlı ve kolaay oldu.......
KIZLAR TEBRİK EDERİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞYoğunnnn,yorucuuuuu,uykusuzzz bir anne geldiiii :))))))
Nasılsınız teyzoşlar?Biz oğluşla birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Çok tatlı maşallah bak bak doymak bilmiyorum.:)
Süt işide düzene girdi çok şükür geliyor ve bebiş güzelce emiyor.Cuma günü kontrolümüz var bakalım neler diyecek dr.amcamız.
Son bir iki sayfaya bakabildim.Sanırım Arasta doğum yaptı.Çok mutludur eminim.
Tebrik ederim canım benim Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı diğer hamişlerin başına inş.
Fundacım geçmiş olsun rahatsızlanmışsın sanırım inş.şimdi daha iyisindir.
TATLIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE MELEĞİNE KAVUŞURSUN İNŞkizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim
GEÇMİŞ OLSUN HAVAKLARDA ÇOK SICAK BUNALMAMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL İNŞ BİDAHA BÖLE BİŞİ YASAMAZSINgünaydın kızlar..
bugün geç kalktım biraz.. gece biraz rahatsızlandım..acile gittik eşimle.. çok fena nefes darlığı,baş dönmesi ve çarpıntım oldu gecenin köründeacilde oksijen verdiler 1 saat kadar,aynı anda nst ye de bağlandım.. 2 tane sancım çıkınca alttan muayene etti ebe.. neyse ki henüz açılmam yokmuş.. sonra doktorumu arayıp bilgilendirdi bebekle ilgili sıkıntı yok ama dahiliyeye gitmem gerektiğini söylemiş.. sonra da çıktık işte.. şimdi iyiyim merak edilecek bişey yok çok şükür ama dün çok korktumm yalan söyleyememm
kuzucum bugünki güzel haberi sen vermişsiniyi yapmışsın beni bekleyeydiniz anca şimdi alacaktınız haberi :))
Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
öncelikle hepinizden Allah kat ve kat razı olsun ...
hepinizin en başından beri mesajıma yazdıklarınızı okudum tek tek biraz uzun sürdü ama okudum ve çok mutlu olduk iyi ki varsınız...
hepsini alıntı yapamadım ama idare edin :)
hayatımın en stresli anında sizin desteğiniz gerçekten bana kendimi daha iyi hissettirdi .. dualarınız sayesinde bebeğimle ilgili güzel haberler aldık doktorundan...
gelelim detaylara.. canımın parçası doğduğunda ağlamış ( bu ağlamak iyiye işaretmiş ), havale geçirmemiş.
oksijensiz kaldığının belirtisi olan kalp ve solunum durması çok şükür ki yaşamamış yalnız erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş ve bu yüzden nefes alışı sık sıkmış... bu nedenle ve kilosu az olduğu için küvöze alındı dedi doktor..
biz eşimle oksijensiz kalma konusunda çok korktuğumuz için defalarca sorduk ve bize iki örnek verdi.
oksijensiz kalma vakası olarak bize 2 ağır vaka geldi dedi onlarda birinde bebek doğduğunda solunum ve kalp sıfırmış diğeri de doğduğunda ağır havale geçirmiş, sizinkinde böyle bir olay yok dedi, eğer risk vermek gerekirse onlara 10 da 8 risk var ise sizin bebeğinizde 10 da 1 dedi...
şanslısınız ki 6 saat daha geç kalmış olsaydınız bebeğiniz şuan yaşamıyor olurdu dedi.. biz bebeğinizi bu kadar iyi beklemiyorduk dedi.
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle...
o an aklıma sizler ve ailemde dilinden duasını esirgemeyen tüm akrabalarım geldi
sizlere çok teşekkür ederim...
şuan için minik kuzumun durumu iyi 2050 gr olmuş fakat sarılık olmuş ışık tedavisi görüyor buna da şükür diyorum ve taburcu olacağı günü bekliyorum.. evde beşiği boş, kucağım boş...dualarınız sayesinde bir an önce ama öncelikle sorunsuz sağlıklı bir şekilde taburcu olacak benim MUCİZE ÖYKÜ'M ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?