2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cucu canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bebişini..

Kızlar poliden bi haber varmı? gece uyku tutmayınca birden aklıma geldi acaba napıo dogurdu mu ki ..

kuzumm sağol merak ettiğin için ara sıra fırsat buldukça giriyorummm hala doğurmadımmmm kııııı bekliyoruz komşular ailem arkadaşlar her gören hala doğurmadınmı diyooo 39 olucaz kuzu ıhh desem annem noldu sancımı diyooo ama ben hala işimde gücümde normal devam ediyo herşey çok şükür..doğuran arkadaşlarr hepinizin hayırlı olsun tek tek takip edemedim allah analı bbalı büyütsün yavrularınıza sağlık versin darısı diğer annelerin başına hepinizi öpüyorummm..

benimde hep gözüm sizden gelecek bi haberde aynı gün görünüyor ya doğumlarımız acaba benim oğlan mı tembel çıktı diye sizin kızlarda gelmemişler daha ne yapalım bekleyeceğiz keyiflerini inşallah sağlıcakla bir nefeste doğururuz bebişlerimizi

Bende dün şekerciyi aradım etiketler için isim ve tarih söyledim (...../Ağustos/2013) diye. Sonrada 1,5 günün içinde gelirmi kızım diye aklımdan geçirmedim değil.

Bakalım kavim nasıl olmuş.

hamileliğimizle ilgili bizden başka herkeste bi bilmişlik havası erkek kardeşimle eşiyle nadir görüşmemize rağmen bi keresinde 20 sinden sonra doktor hazırlıklı olun ama 11 ağustosa kadar vakti var muhabbetini duyduklarından beri hani 20 sinden sonraydı senin doktorda bişey bilmiyor niyetin yok herhalde doğurmaya falan pöfff sıkıldım artık yaaa ramazandan dolayı görüşmeler sıklaştı ya insanı deli edecekler bu akşam yine aynı muhabbet zannedersiniz ki çok meraklılar benim doğumuma daha düne kadar hamile değilmişim gibi davranıyorlardı halimi hatırımı bile sormuyorlardı şimdi doğumu dört gözle bekler oldular gören bakanda yeğenlerine çok düşkün sanırlar

canım dualarımız Ada Sare ile inşallah değerler düşer , bebeğini biran önce kollarına alır bir daha da hiç ayrılmazsınız Rabbim tüm şifa bekleyenlerin şifasını en kısa sürede göndersin inşallah

aklım hep sende canım umarım bi sıkıntı yoktur inşallah herşey yolundadır lütfen beni haberdar et merak ediyorum bebeğini ve seni

Hemşocum sen bir ara erken doğuracaksın diye korkuttun bizi ama demek oğlun Ağustos'u bekliyormuş doğmak için.inşallah dinlenebiliyorsundur evde,işleri biraz savsakla da dinlen biraz.iyi geceler herkese,güzel rüyalar

Kusura bakma canım ya,tam da kardeşinin söylediği sözleri yazmışken ben de iyi ki erken gelmedi,bekliyor zamanını temennisinde bulunmuşum,üst üste küfür gibi olmuş.yanlış anlama lütfen çünkü ben gerçekten hepinizi önemsiyorum.millet zaten -mış gibi yapmaya bayılır.çok umrundayız ya sanki herkesin.inşallah daha fazla sinirlerini bozacak şeyler olmaz ve duymazsın.

Cnm insani delirtiyorlar bosver dicem ama aynı durumdayim bunaldim hani hani nie olmadilardan.muneccim oldu benimkilerde gecen carsamba bu persembe nerdeyse saat verecek ler

ağustos geldi hoşgeldi walla :)) haklısın funda artık rahatça doğurabilirizz

Kizlar şimdi hastaneden geliyorum . Hareketleri hissetmedigim ve cati ağrımdan dolayı bırak yürümeyi adım bile atamadığından acile gittik . Bebek kanala girmiş bata bir aşağıda imiş ve yaklaşık bir cm açılma varmis. Eve gönderdiler ama yarın kendi doktorunla görüşecekmişim telde şimdi acil doktoru baktı her sn gelebilirmiş belki sezaryan tarihini one alabilirmisiz. Çok korktum hemen alırlar diye şükür eve gönderdiler

Geçmiş olsun canım,yırtmışsın hadi hemen alınmasından.insan kendini bir tarihe ayarlayınca böyle sürprizler herşeyi biraz karıştırabiliyor.gerçi çok şükür sorun yokmuş sende ve yavrunda,inşallah bekler zamanını.yarın inşallah senden haberler güzel gelir.tekrar geçmiş olsun,bi daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız umarım

günaydın güzel anneler... bu gece nöbet sırası bende.. 4 ten beri ekşime ve boğaz yanmasından hortlak gibi dolanıyorum evde... ağlamak istiyorum.. şükürler olsun ki son 4 günüm...

Canım ya,dün bir türlü yazma fırsatım olmadı sana.Allah bugün yardımcın olsun,sağlıkla al kucağına yavrunu ve inşallah çok kısa sürede toparlarsın kendini.inşallah en kötü gününüz bugünkü gibi olur.sağlık ve mutlulukla büyüt yavrunu.bizi de habersiz bırakma ama olur mu ?

Slm herkese dün 15:55 de oglusumu kucağıma aldım Cok tatlı teyzeleri bende ağustos annesi olamadım :) doğum kolay geçti sayılir ama doğumdan sonra bebeğin eşi ayrılmadı 1 saat doğum masasinda bekledikten sonra narkozla bayiltip küçük bir operasyon yaptılar onun disinda normal düşünen arkadaslara kesinlikle epidral i tavsiye ederim süper bişey. Herkezi öpüyorum

DERİN'cim senin de belli olmuş doğum tarihin ve Güneş 40 hafta inatla bekleyip normal doğum planlarını altüst etmiş,hay Allah,daha şimdiden cadı kız olacağı belli :))))) doktor konusundada sevindim sıkıntı yaşamamanıza.insan plan dışı olaylar olunca gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyor.bak ne güzel herşey yoluna girmiş ve yine doğar doğmaz göreceksin kızını.malum tıpta çareler tükenmez :)))Pazartesi Günü'de senin refakatçin olup haberlerini bekleyeceğiz desene.keşke herkes hep böyle güzel haberler alabilse.güzel rüyalar herkese canlar

Çooook sevindim ecemcim.yazdıklarından ikinizinde oldukça iyi olduğu anlaşılıyor zaten.sağlık ve mutlulukla büyüt oğlunu.hayırlı insan olsun herkese.insan hamileykende,doğuruncada uyuyamıyor işte,sen doğurdun bu saatte ayaktasın,ben doğurmadım ayaktayım.oğlunu mis gibi kokla bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…