2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmks olsun canim, 182 salik bakanliginkn randevu hatti, oradan bilgi ve randevu alabilirsin.

slm kızlar bizim 40ımız çıktı bugün zar zor kızımı uyuttum kırklandım uyansın onuda kırklıycam babasıyla anneanneside 41 yasin okudular burda kimsemiz yok mevlüt yapamıoz bizde öyle okuyalım dedik Allah kabul etsin darısı kırklanmayanların başına40ımda tam 13 kilom gitmiş kaldı 5 kilo onuda veririm inşallah 1 aya kurban bayramına normale dönerim inşallah karnım flan kalmadı şükür hamilelikte hiç çatlağımda olmadı karnımda hala yok biraz üst baldırımın içinde oluştu doğumdan sonra tabi 13 kilo gidince onlarda bari renkleri dönse süper olcak

Telefondan yazarken olusan imla hatalari ve yazim yanlislari icin kusuruma bakmayin. Geri donup duzeltmesi zor oluyor. Uzun yazilardan alinti yapilamiyor.

Saol Minnoş cum ben de o siteden çok şey öğrendim
İşinize yaramasına sevindim
Hatta orda anlatılan emzirme kampı sayesinde 2 haftadır bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum

Bu arada bugün 22. Günümüz ve benim göğüslerim hiç yara olmadı
Bu hiç olmayacağı anlamına gelir mi bilmiuorum ama yani bu vakte kadar olmadı demek olmayacak demek mi bilmiyorum
Ben doğumdan önce havluya sertçe masaj yapmıştım
Alışsınlar hırpalanmaya diye
Sonra çok düzenli olarak mustelanın kremini kullanıyorum
Birde ilk 10 gün sürekli göğüs koruyucu taktım
Şimdilik herhangi bir tahriş yok olacak gibi de durmuyor umarım olmaz

Görüşleri yara olan annelere çok üzülüyorum bu arada
Zaten emzirmek normal şartlar altında bile çok zor
Ben yarım saat emzircem diye terin suyun içinde kalıyorum
Özellikle gazı varsa ve hem emmek istiyo hem de gazdan kıvranıyosa gerçekten emzirmek zor oluyor
O yüzden tüm anneler bir am önce iyileşir inşallah

Hergun vermiyordum maalsef, benim bebegim gunesde gormuyor burasi suan kis gibi cnku, bundan sonra dikkatli verecegim hergun canim, tesekkurler tavsiyen icin...

Hangi kanguruyu tavziye edersin. Ben de buugn oyle pratik bisek almaya karar verdim. Kisa sureli islerde rahat olur. Bir dakka markette isim olutor arabasini alana kadar kucagimda godeyim diyorum sirtim agriyor. Hangi marka hangi model iyi acaba??

Canim ben yigenlerimden bildigim kadariyla tavsiyede bulundum, kendimde henuz almadim kangru cunku bebek arabasi cok rahatti disarida. Simdi bebegim kucak istiyor ve uzun arastirmalarim ve tavsieler sonucunda su kangruyu alacagim haftaya;
BABYBJÖRN Baby Carrier Original

Marka olarak babybjorn cok iyidir zaten, bebek anne kollarinda hissediyormus kendisini bu tasiyicida, yorumlarida tum dunyada cok iyi.

Maalsef fiyatini bilemiyorum orda ne kadardir ama en azindan modeli sana fikir olur, kendi keyfince bir tasiyici secerken bunu da atlamamis olursun.

arkadaşlar kızım dün sabah 11 den gece2 ye kadar uyumadı sebepsiz yere bi kere daha böyle yapmıştı şu an sağ kolum çok ağrıyor.

banyo yaptırdım masaj yaptım. Kucağımda memede 10 dakika yatağında 10 dakika uyku molasından sonra asker nöbeti gibi zorla

zorlaya gözlerini açık tutuyor. Ağrı yok ağlama yok ama uyanık halde böyle kıpır kıpır bisiklet çevirir gibi eller ayaklar .Neden acaba ? Sizde de böyle bir şey oldu mu?

arkadaşlar bebeğimi emzirirken alt dudağı dışarda olması gerekirken benim bebeğim inatla içeri çekiyor dışarıda kalmasını sağlamak için ne yapmalıyım yardım

arkadaşlar bebeğimi emzirirken alt dudağı dışarda olması gerekirken benim bebeğim inatla içeri çekiyor dışarıda kalmasını sağlamak için ne yapmalıyım yardım

Meme ucunu agzina yaslayin iceri ittirek degilde, agzi acikken memenin kahverengi kismini tek seferde agzinin icine yerlestirerek deneyebilirsin. Memeyi dudaklari in arasina aldiktan sonra iceri cekiyorken alt dudagida cekiyor benim kizim bazen...

Mesajları beğenemiyorum çünkü beğen tuşu kaybolmuş benim bilgisayardan mı yoksa siteden dolayı mı bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/649633-begen-butonu.html#post31838817
Burda açıklama var:)

Bırak alışkanlıktır belki nasıl rahat ederse öle emsin

Bırak alışkanlıktır belki nasıl rahat ederse öle emsin
[/QUOTE]

o zaman meme problemi oluyor zaten mastit oldu doğru tutmaya nasıl alıştırcam

Luboyf masallah de kendine, insallah basina gelmez. Benim hamileyken de cok kuruydu meme uclarim, nemlendirdim ama fayda etmedi ya da yeterli gelmedi. Bebekkafanin kullandigi kremi aldim bugun dwniyorum. Saniyorum is memeyi duzgun bicimde bebegin agzina vermek..

Ivy tesekkurler baktim, bu markanin iyi olduginu duymustum. Evde de isime yarar sanirim.

Durusel, parme 40 iniz hayirli olsun:)

canım benim oğlumun da ilk topuk kanında tsh yüksek çıkmıştı. ilk testte bebek anne sütü almadığı için yanlış sonuç verebiliyormuş. sonra kolundan aldılar normal çıktı. biz 14 günlükken bir daha topuk kanı verdik. 2 hafta geçti üstünden arayan yok. sorun yoksa aranmazsınız demişlerdi. siz tekrar test yaptırdınız mı

Kizlar kanamam azaldi derken bugun cok yogun sanki sezeryandan yeni ckmisim gibi cesmeyi ac misim hic durmuyor sizde boyle olan varmi . Sabahtaban beride adet agrisi yasiyorum cok kotu..

merhaba Allah bağışlasın çocuklarınızı öncelikle bende norlevo kullanıp hamile kalan biri olarak size sormak istediğim birşey var ilk önce doktorlar çok korkuttu genetiğe falan yolladı tabiki içimde hala korku var 4 aylık hamileyim siz herhangi bir şey yaşadınız mı bu ilaçla ilgili cevap verirseniz sevinirim.özel msj atamadığım için buraya yazdım konuyla alakası yok ama :)

Son düzenleme:

canım benim bebeğim sekiz günlük kolundan yapıldı zaten 17 çıktı inşallah yanlışlık vardır yarın endokronolijiye gidecez çok moralim bozuk önce sarılık şmdide bu ne yapacam bilememdim

canım benim bebeğim sekiz günlük kolundan yapıldı zaten 17 çıktı inşallah yanlışlık vardır yarın endokronolijiye gidecez çok moralim bozuk önce sarılık şmdide bu ne yapacam bilememdim

Sarılık tsh yüksekliğine bağlı olabilir mi acaba Cnm
Benim oğlumda da düşmedi sarılık değeri kan idrar testleri yapıldı idrarda bakteri çıktı ona bağlıymış sarılık
İlaç kullanıoz şuan inş geçer
İnş senin bebeğine de çare bulurlar yarın çok geçmiş olsun

GöğüS uçları hakkında ilk hafta benimkiler şe yara oldu acıdı evde avent in göğüs ucu yağı numunesi vardı onu kullandım ara ara
O mu fayda etti yoksa geçeceği mi varmış bilmiom şuan ii durumdayız eğer göğüslerim çok şişse ilk ağzına aldığında bi acıo ama sonra geçio

Aklınızda olsun dedim belki sizde de işe yarar avent nipple cream die geçio

Bu arada gaz masajı yazınca Google da ilk çıkan videoya tıklayıp izledim basite bebeğime uyguladım bi tane pırt aldım
Siz de deneyin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…