- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.501
kızlar ben geldim bu oğlan habire bişeyler çıkarıyo başıma şimdide tsh hormonu fazla çıktı endokrin bölümüne gitmesi lazım dedi doktor istanbulda endokrin bölümü olan hastaneler hangisi acaba bilen varmı
Pencerecim isine yaramasina cok sevindim.
Bepanten gercekten iyi geliyor ama bu sefer benim isimi gormedi
Saniyorum ben dogru emziremiyorum. Luboyf bir site tabsiye etmisti
Bebekyapimbakimonarim orada emzirme , meme bakimi bir cok guzel konu var
Keske daha once okusaymisim bir cok sey ogrendim.
Tomris in emzirme notlari kisminda uzun ve detayli anlatimlar var
Herkese tavsiye ediyorum. Sonra da hepberaber luboyf a dua edelim:))
canım gaz sancısına zeytin yağı tavsiye ederim
altını her değiştirdiğinde her yerine sür alttan sürekli gaz çıktığını duyacaksın
canım dışarıya çıkarmak konusunda doğrusunu yapıyorsun. hem temiz hava alsın diye hemde daha önemlisi doktorlar bebek sıcak soğuk deşimini algıyabilsin ve alışssın diye tavsiye ediyorlar. böylelikle soğuklar başladığında üşütme riskiniz daha düşük olacak. benim evim müsait olduğu için hergün 11.00 den sonra akşama kadar verendada. bizde de başka sorun varalıştı açık hava, şimdi gündüz evde kapalı oldada durmuyor.
D vitimanini bize ana sağlık 15. günde verdi. gaz yapıyor diye kullanmamazlık yapma, şu dönemde D vitamini almaları çok önemli. süt yada güneşten aldıkları miktar yeterli olmuyor
Hangi kanguruyu tavziye edersin. Ben de buugn oyle pratik bisek almaya karar verdim. Kisa sureli islerde rahat olur. Bir dakka markette isim olutor arabasini alana kadar kucagimda godeyim diyorum sirtim agriyor. Hangi marka hangi model iyi acaba??
arkadaşlar bebeğimi emzirirken alt dudağı dışarda olması gerekirken benim bebeğim inatla içeri çekiyor dışarıda kalmasını sağlamak için ne yapmalıyım yardım
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/649633-begen-butonu.html#post31838817Mesajları beğenemiyorum çünkü beğen tuşu kaybolmuş benim bilgisayardan mı yoksa siteden dolayı mı bilmiyorum
arkadaşlar bebeğimi emzirirken alt dudağı dışarda olması gerekirken benim bebeğim inatla içeri çekiyor dışarıda kalmasını sağlamak için ne yapmalıyım yardım
kızlar ben geldim bu oğlan habire bişeyler çıkarıyo başıma şimdide tsh hormonu fazla çıktı endokrin bölümüne gitmesi lazım dedi doktor istanbulda endokrin bölümü olan hastaneler hangisi acaba bilen varmı
Kizlar kanamam azaldi derken bugun cok yogun sanki sezeryandan yeni ckmisim gibi cesmeyi ac misim hic durmuyor sizde boyle olan varmi . Sabahtaban beride adet agrisi yasiyorum cok kotu..
canım benim oğlumun da ilk topuk kanında tsh yüksek çıkmıştı. ilk testte bebek anne sütü almadığı için yanlış sonuç verebiliyormuş. sonra kolundan aldılar normal çıktı. biz 14 günlükken bir daha topuk kanı verdik. 2 hafta geçti üstünden arayan yok. sorun yoksa aranmazsınız demişlerdi. siz tekrar test yaptırdınız mı
canım benim bebeğim sekiz günlük kolundan yapıldı zaten 17 çıktı inşallah yanlışlık vardır yarın endokronolijiye gidecez çok moralim bozuk önce sarılık şmdide bu ne yapacam bilememdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?