- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.521
Kızlar bebeğim sarılık oldu. Dün farkettik hemen test yaptılar. sınırı geçtiği üçin 1 gün küvezde kaldı çok üzüldüm çok ağladım.
bugün taburcu olduk. ama hala çok uyuyor. uyandıramıyoruz ki emzireyim.
ağzını sıkıyoruz, burnunu neler neler yapıyoruz uyanmıyor. bu yüzdende sık sık emziremiyorum
önerilerinizi bekliyorum lütfen !!!!!!!!!!!!!!!1
bu arada 6 eylülde doğum yaptım 4 gün önce
Kızlar bebeğim sarılık oldu. Dün farkettik hemen test yaptılar. sınırı geçtiği üçin 1 gün küvezde kaldı çok üzüldüm çok ağladım.
ağzını sıkıyoruz, burnunu neler neler yapıyoruz uyanmıyor. bu yüzdende sık sık emziremiyorum
canım enzimler tam gelişmediği için ilk haftalar yüksek olabiliyormuş üst sınırını bilmiyorum ama, zamanla düşer büyük ihtimal. bizinki 10 du,düştü.canım benim bebeğim sekiz günlük kolundan yapıldı zaten 17 çıktı inşallah yanlışlık vardır yarın endokronolijiye gidecez çok moralim bozuk önce sarılık şmdide bu ne yapacam bilememdim
canım bazı hastanelerde emzirme danışmanı yada emzirme hemşiresi oluyor (ankarada zekai tahir ve başkent hast. de var bildiğim), bir de onlara danış istersen ,belki yanlış yaptığın bi nokta vardır, geçmiş olsunsütün çok diyorlar ondan diyorlar ama ben anlamadım bebek 20 dk emince sağıyorum süt yok.normalde 40 dk emiyor.emmeden önce sağıncada 80 ml falan çıkıyor bi de üstüne bebek emiyor.sütler akıyor göğüslerimden ama süt çok diye akıyorsa da ben bu sızlamalarla nasıl bebeğimi emzircem süt çokluğu böyle birşey mi yani sonuçta ne olcak niye ben böyleyim nerde eksiğim
evet doğurdum kızlar normal ama çok zor geçti süreç cumartesi 10.30 duydum ilk ağlayışını kzımın doğum hikayemi yazacağım kızlar sütüm hiç gelmedi gelmionapim bana acil yardım edin
canım yazdıklarını okudukça güldüm dicem ama sakın bana sinirlenmekendi halim aklıma geliyor sinirden gülüyorum. bence seninkiyle benimkini bir odaya kapatalım, birbirlerini yesinler. böylelikle kurtulmuş oluruz belki beni de "ben herşeyi bilirim 3 çocuk büyüttüm, sen ne bilirsin ki "havaları deli ediyor. bide gündüz oğlumu ana kucağında verendaya yatırıyorum, bayılıyor orada uyumaya. bende mutfakta işlerimi yapıyorum gözüm üstünde. çocuk sadece 1 kere mıkırdanıyo uykusunun arasında, hemen yanına fırlayıp sallıyor. ya sallama şu cocuğu uyuyor sadece uykusunun arasında ses çıkardı diyorum, yoksa sallamasaydım uyanırdı diyip başında karga gibi oturuyor. bu sefer bende kendimi ilgisiz anne gibi hissediyorum, oğlunu bırakmış bi başına gibi.
Darısı başımıza gözün Aydın parmecim
Nasıl bi duygu
Arabasına oturtup gezdircek misin şimdi yani
Ne güzel
Luboyf masallah de kendine, insallah basina gelmez. Benim hamileyken de cok kuruydu meme uclarim, nemlendirdim ama fayda etmedi ya da yeterli gelmedi. Bebekkafanin kullandigi kremi aldim bugun dwniyorum. Saniyorum is memeyi duzgun bicimde bebegin agzina vermek..
Ivy tesekkurler baktim, bu markanin iyi olduginu duymustum. Evde de isime yarar sanirim.
Durusel, parme 40 iniz hayirli olsun:)
Kızımın derdine derman arıyorum kızlar. Doğduğumzdan beri göz çapaklanması yaşıyoruz. Bir geçiyor sonra tekrarlıyor. Geçenlerde bi arkadaş anne sütü ile silin yazmıştı ama süt daha kotü yaptı şimdi hiç açılmıyor. Yanlızca sağ gözle sorunumuz var. Dogdugundan beri zaten hergün gül suyu ile siliyorum.. Birazdan çay pansumanı yapıcam.. Siz ne önerirsiniz acaba?
Kızımın derdine derman arıyorum kızlar. Doğduğumzdan beri göz çapaklanması yaşıyoruz. Bir geçiyor sonra tekrarlıyor. Geçenlerde bi arkadaş anne sütü ile silin yazmıştı ama süt daha kotü yaptı şimdi hiç açılmıyor. Yanlızca sağ gözle sorunumuz var. Dogdugundan beri zaten hergün gül suyu ile siliyorum.. Birazdan çay pansumanı yapıcam.. Siz ne önerirsiniz acaba?
cnm tüm cvpların için sonsuz teşekkürlerr....paylaşımların çok faydalı olmuş.hepsini dikkatle okudum aklıma yazdım :)
bundan sonra aynı memeyi iki kez vereceğim. inş. çözüm olur.benm paşa 2 saate bir emiyo bazen 15dk bazen yarım saat her emişte başka meme veriyodum.bundan sonra dikkat edeyim belki çare olur. tmmdır,jilete devam
canım bebeğini emzirirken her zaman en son hangi memeyi verdiysen ondan başla hemşireler tekrar tekrar söylediler bana
öKızlar bebeğim sarılık oldu. Dün farkettik hemen test yaptılar. sınırı geçtiği üçin 1 gün küvezde kaldı çok üzüldüm çok ağladım.
herkese merhabalar hepinizi çook özledim okadar yoğun geçiyor ki günler buraya uğrayamıyorum aklım hep burada sizleri ve meleklerinizi çok merak ediyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir herşey yolundadır.bu perşembe inşallah bebek mevlütüm var onun telaşı var.sagolsun görümcem 1 aydır yanımda pazar gidecek pazartesi okulda açılıyor 2 çocuk biri okullu biri bebek ev işi evden işyerindeki işlere yetiş bakalım nasıl yapacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
sizlere bir sorum olacak saçlarımı hamilelik boyunca boyamadım kuaförüm %100 garanti verdi kullandığı boyaya fiyatı biraz pahalı herneyse emzirmede saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz biraz araştırdım ama kafam karıştı boyatan var boyatmaya karşı olanda sizlerin fikirlerini merak ettim siz ne dersiniz kızlar
Hangi kanguruyu tavziye edersin. Ben de buugn oyle pratik bisek almaya karar verdim. Kisa sureli islerde rahat olur. Bir dakka markette isim olutor arabasini alana kadar kucagimda godeyim diyorum sirtim agriyor. Hangi marka hangi model iyi acaba??
ben babybjörn aldım, çok rahat kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?