2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğimde de sarılık çıktı iki gün küvezde yoğun bakımda kaldı bana hiç göstermediler bende çok ağladım lhusalık deprosyonunun üstüne hiç iyi gelmedi doğrusu ama çok şükür çıktık artık evimizdeyiz rabbim şifa versin hepimizin evlatlarına

Bizde de hala devam eden hafif bir sarilik var(deger 8.9cikti en son) tahlil yapildi idrara bakildi bisey cikmadi bakalim sonra ne olacak umarim deger gitgide azalir. Doktor belki anne sutune bakariz onda bisey cikarsa bi sure sutu keseriz dedi Allah korusun ya(

Eee tek memeyi emziriyorsan sıra ile emzirmelisin tabi bir emzirmede biri diğer emzirmede diğer meme :)

Kızlar selam en son göğüs ucu yaraları için çare sormuştum cevap veren herkese teşekkür ederim. Lansinoh kullanıyordum işe yaramadı sonrasında garmastan pomat aldım o da yaralara kabuk bağlattı bu defa daha çok acı çektim delikler kapanıyordu her emişte aynı acı... En sonunda çaremi hastanedeki emzirme odasında sohbet ettiğimiz annenin tarifinde buldum :) Zeytinyağını, asidinin gitmesi için cezvede kaynattım soğuyunca ondan sürdüm. Günde birkaç kere de kendi sütümle sildim. Ben normalde ılık suyla temizliyordum hep emzirmeden önce. Bu yanlışmış gerçekten bunu gördüm :) Çok şükür maşallah diyeyim rahat rahat emziriyorum ne zevkliymiş yahu

Ne güzel bir duygu di mi özgür olmak... Sana öküz gibi bakıp cıkcıklayan yobazların olmadığı bir yerde bebeğini büyütebilmek... Darısı hepimizin başına...

Oyyy kolay gelsinnnnn

İnşallah çay çözüm olur gecmis olsun...

kızlar benim doktorum emzirme ile ilgili şöyle dedi. memeden ilk gelen süt sulu olur çocuğun su ihtiyacını karşılasın diye 5 yada 10 dak sonra koyulaşır. eğer siz bir emzirme içinde meme değiştirseniz sulu süt verirsiniz sürekli. o nedenle sadce bir göğüsünüzü emzirin bir sonraki emzirmede diğer göğsünüzü. ben öğle yapıyorum bebğim 1 ayda 1.5 kilo aldı sadece emzirme ile.

daha öncede yazmılştım her sayfayı okuyamıyoruz tabii o yüzden yine<yazıyorumm...
yüzündeki sivilcelerden dolay üzülen anneler benim bebeğimdede olmuştu ve dr muz atopiclair diye bir krem verdi bize. inanılmaz bir krem ikinciyş sürmye geçiyor tavsiye ederim.bilginiz olsunn

saol tatlım ya iyi oldu. karadut şurubu aldık ama kullanmaya cesaret edemedim daha kuzum bugün çok huzursuzdu. bebek huzursuz k.v tutturmuş emziğe bal sür ver diye ben bal sürmek istemiyorum o hep sürermiş bebek rahat uyurmuş.ayyy çıldırcaktım stresten sütüm kesilmemiştir inşallah.kıslar dua edin banada k.v çok kalmasın yanımda

Netira canım. Benimkinin 10 günlükken sol gözü komple kapanmıştı çapaktan doktor netira yazdı şıp diye geçti tavsiye ederim

teşekkür ederim kızlar.. iyi ki varsınız.. inş en kısa zamanda kökten bitmiş olur..

kızlar benim cadı bugün hiç durmamıştı.. ta ki ben lavaboyu doldurup içine yatırıncaya kadar. aslında yıkamadım. suyun içine yatırdım sadece. bıçak gibi kesti sesini. o kadar huzurluydu ki anlatamam. içinde bir güzel yattı elleriyle suda oynadı. sonra çıkardım hemen giydirdim meme emerken uyudu hemencik. o kadar delirmişti ki mememi bile istemedi. dişleri olsa ısırırdı eminim.. deneyin derim..

canım üzülme. biz fototerapi göreli 1 ay oldu hala yüzünde sarılık var. hemen şıp diye geçmiyor malesef. zamanla geçicek. bol bol güneş banyosu yaptır. aç perdeni sonuna kadar soy bebişini güzelce yarım saat ile 1 saat arası dursun öyle. hem güneşte uyuyorlar mis gibi :) malesef herkesin başına geliyor..

gaz için zeytinyagı sur duren arkadas faydası oldu sanırm surup da kullanıyrz neyin etkisi bilmyrm ama allah razı olsun canm gerci bu gz olayına belli olmuyo rabbim yardmcmz olsun

kızlar gaz sancıları için nurse harveys ve sıcak su torbası mucize gibi geldı bebegım aralıksız cıldırmıs gıbı aglıyodu dunden berı o kadar rahatız kı gazını cok kolay cıkartıyo cok kolay ve rahat uyuyo tavsıye ederm

canım memeden gelen ilk süt bol su içeriyor asıl besleyici süt sonradan gelenmiş. bebek memeyi tam boşaltmadığında besleyici kısmı almamış oluyor. bu yüzden sonraki emzirmede en son hangi memeyi verdiysek ondan başlamak gerekiyor

Sagol canim, insallah ise yarar bi gecmek bilmedi...

Büyümüş Müyüz Deyzeleri.. :)

Kızlar Cuma Günü Oğlumuzu Sünnet Ettirmeyi Düşünüyoruz. Bizim Gibi Erken Sünnet Ettiren Var Mı Aranızda? İyileşme Süreci Nedir?

biz ikinci günü ettirdik sünnet.15 dk sürdü emzirdim aldılar geri geldi yine emdi geçmesi de 1 hafta sürmedi canım korkma birşey olmaz.şimdi şapka takmış bi pipimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…