- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.601
Bizde de hala devam eden hafif bir sarilik var(deger 8.9cikti en son) tahlil yapildi idrara bakildi bisey cikmadi bakalim sonra ne olacak umarim deger gitgide azalir. Doktor belki anne sutune bakariz onda bisey cikarsa bi sure sutu keseriz dedi Allah korusun ya(
kızlar benim doktorum emzirme ile ilgili şöyle dedi. memeden ilk gelen süt sulu olur çocuğun su ihtiyacını karşılasın diye 5 yada 10 dak sonra koyulaşır. eğer siz bir emzirme içinde meme değiştirseniz sulu süt verirsiniz sürekli. o nedenle sadce bir göğüsünüzü emzirin bir sonraki emzirmede diğer göğsünüzü. ben öğle yapıyorum bebğim 1 ayda 1.5 kilo aldı sadece emzirme ile.
Gerek kalmaz insallah canim. Anladigim kadariyla deger normale inmeye baslamis. Emiyorsa korkma bundan sonra.
Ben de oyle yapiyorum. Zaten kuvvetli cekiyor, hepsini bosalttigini dusunuyorum.
Kizlar dun sutumu arttirsin diye mercimekli bulgur pilavi yemistim ama oyle bi gaz yapti ki yavrum geceden beri ayakta ve cok zor gaz cikariyor(( burada rezeneden ve bicokseyden bahsedilmisti ama bizim durum hic bukdr kotu olmadigi icin aklimda tutamadim, simdi kritik noktadayiz donup okuyamiyorum da neler ise yaramisti aktarabilir misiniz nolur
cnm neden mercimekli onu anlamadım ben burda bulgur yiyin demiştim mercimek ve tüm baklagiller zaten gaz yapar aman diyim ben sade yapıorum ve çok faydasını görüyorum,dut kaynat cnm suyunu iç oda hem bebeğin gazını alıo hem süt yapıo.geçmiş olsun bebişe hareket yaptır geçer inşallah gazı
Ya bulgur yiyorum ama burda mercimekli denmisti diye hatirliyorum herseyi denedigim icin onu da denedim ama cok fena durumda yavrumoyle caresizce kivraniyo ki ((
bu konu hakkında ne dusunuyınz yapanlar var mı neden ve nasıl yapılar özelden cevap beklıyrm
Kızlarrrrrrr normal doğum yapıp 40'ı çıkan ve halvet olan var mı nasıl durumlar ???? Valla gerdekten bu kadar korkmuyordum nasıl olcak kara kara düşünüyorum
benim annem yaptı canım
kötü kokmasın, güzel koksun diye yapılıyor
biz tereyağı bal sürüp üstüne tuz ve çam ağacının kabuğunu serptik 2 saat uyudu öyle
sonra banyo yaptırdık
hem de beyazlıyormuş annem öyle dedi
İnsallah canim
Ya bulgur yiyorum ama burda mercimekli denmisti diye hatirliyorum herseyi denedigim icin onu da denedim ama cok fena durumda yavrumoyle caresizce kivraniyo ki ((
Kızlarrrrrrr normal doğum yapıp 40'ı çıkan ve halvet olan var mı nasıl durumlar ???? Valla gerdekten bu kadar korkmuyordum nasıl olcak kara kara düşünüyorum
Üstüne ekmek bansaydınız birde!!!! Ya böle şeyleri okudukça hayretler içinde kalıyorum çocuğu Tuzla sarmak da ne ya zavallıcıklar türlü işkencelere maruz kalıyorlar ve asıl üzüldüğüm bu cahilliğin devam etmesi hepimiz üniversite mezunu olmayı geçtim okur yazar insanlarız neticede bu foruma girip paylaşım yapabiliyorsak araştırma yapabiliriz değilmi bebeklerinizin sağlığı ile oynamayın Allah aşkına ne çileler ile getiriyoruz dünya ya böle hurafelerle yazık oluyo yawrulara başıma ağtılar girio böle şeleri okudukça
Kizlar dun sutumu arttirsin diye mercimekli bulgur pilavi yemistim ama oyle bi gaz yapti ki yavrum geceden beri ayakta ve cok zor gaz cikariyor(( burada rezeneden ve bicokseyden bahsedilmisti ama bizim durum hic bukdr kotu olmadigi icin aklimda tutamadim, simdi kritik noktadayiz donup okuyamiyorum da neler ise yaramisti aktarabilir misiniz nolur
benim annem yaptı canım
kötü kokmasın, güzel koksun diye yapılıyor
biz tereyağı bal sürüp üstüne tuz ve çam ağacının kabuğunu serptik 2 saat uyudu öyle
sonra banyo yaptırdık
hem de beyazlıyormuş annem öyle dedi
bu konu hakkında ne dusunuyınz yapanlar var mı neden ve nasıl yapılar özelden cevap beklıyrm
parme tşkler çok güsel anlatmşsn...bizde banyomuzu yapıcaz gezmeye gidicez ama burda kimsemiz yok...yüksek katlı zengin migrosa gidicezz :)) oda olur heralde..
sulozz bu ne tatlılık...maşallahhh bu arada senin bebişinde gözleri mawiş gibi..benmkide öyle ama değişir 6 aya kadar diolar..okadar tatlıkki mawiş değişmez inş.. bu arada benm gözlerde mawi...inş. bebişimn değişmez..herkesin bebeği mawimi şuan..öyle olur diolarda merak ettim...
benm bebiş dün ağla ağla yine aynı saatte aç biliyorum ama emmio..inat ettii...sütte war...ağladı bende dayanamadm 30luk mama werdim içti we uyudu sonra yarım saat sonra uyandı emzirdim rahatladımmm uyudu...nie böyle yapıo sütüm yetmiomu dersinizzz...maşallah iştahlı bizimkide...
birde mama ile besleyenler kaç cc werio bir öğünde?
Sagol canım :) valla benim migroscular kadar zengin akrabam yok siz daha şanslısınız:)
Benim kızımın yeşil gözleri insallah değişmez bencede :) belki ela olur . Herkesin mavi olmaz canım . Genelde açık tenli bebeklerin mavi yeşil lacivert falan oluyor esmerlerin koyü oluyor. Cogunlugun 2. Aydan sonra rengi belli oluyor ama 6. Aya kadar değişme ihtimali var
bana tercüman olmuşsun canım..
rezene ile kimyonu demle içir canım. birde bol bol spor yaptır.
kızlar yapmayın etmeyin.. balık mı tuzluyorsunuz.. nolur koca karı söylentilerini bırakın.. her yıkanmayan insan kokar.. düzenli yıkanan kişi niye koksun.. bende kocamda kardeşimde tuzlanmamışız.. Allah a şükür kokmuyoruz.. nolur doktora sormuyorsunuz bari açın internetten açın okuyun sonuçlarının ne olacağını. hele bal sürmek nedemek. bekletmek ne demek.. vallahi içimden çok şey söylemek geliyor daha ama sonra kötü ben olucam.. onları ne şartlarda dünyaya getirdik. nolur biraz araştırın üzerinde birşey yapmadan önce.. hem ph değeri güzel olan şampuan araştırdınız. hemde cildini mahvedecek tuzlama yaptınız. bu nasıl bir tezatlıktır.. ilkokul mezunu bile araştırıp bilir bunu.. size kocaman bir yuhhh çekiyorum ve alıntı yapıyorum
Tuzlama: Yenidoğan bebek tuzlu su ile yıkanır veya tuzla ovulur. Bu uygulamada tuzun bereket ve uğur vereceğine inanılır. Ayrıca bazı yörelerde bebeğin büyüdüğünde terinin korkmaması için bebeği tuzlamak gerektiği inancı da vardır. Bebeklerin vücuduna sürülen tuz, cildi çok hassas olan bebeklerde yanıklara neden olabilir. Ayrıca yoğun tuz, sıvı kaybına, kanda tuz oranının artması ile beyin kanamasına yol açabilir.
parme tşkler çok güsel anlatmşsn...bizde banyomuzu yapıcaz gezmeye gidicez ama burda kimsemiz yok...yüksek katlı zengin migrosa gidicezz :)) oda olur heralde..
sulozz bu ne tatlılık...maşallahhh bu arada senin bebişinde gözleri mawiş gibi..benmkide öyle ama değişir 6 aya kadar diolar..okadar tatlıkki mawiş değişmez inş.. bu arada benm gözlerde mawi...inş. bebişimn değişmez..herkesin bebeği mawimi şuan..öyle olur diolarda merak ettim...
benm bebiş dün ağla ağla yine aynı saatte aç biliyorum ama emmio..inat ettii...sütte war...ağladı bende dayanamadm 30luk mama werdim içti we uyudu sonra yarım saat sonra uyandı emzirdim rahatladımmm uyudu...nie böyle yapıo sütüm yetmiomu dersinizzz...maşallah iştahlı bizimkide...
birde mama ile besleyenler kaç cc werio bir öğünde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?