- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.581
Cok agladi mi canim. Ertesi gun falan agrisi aglamasi oldu mu?
Büyümüş Müyüz Deyzeleri.. :)
Eki Görüntüle 799734 Eki Görüntüle 799735
Kızlar Cuma Günü Oğlumuzu Sünnet Ettirmeyi Düşünüyoruz. Bizim Gibi Erken Sünnet Ettiren Var Mı Aranızda? İyileşme Süreci Nedir?
Kızlar selam en son göğüs ucu yaraları için çare sormuştum cevap veren herkese teşekkür ederim. Lansinoh kullanıyordum işe yaramadı sonrasında garmastan pomat aldım o da yaralara kabuk bağlattı bu defa daha çok acı çektim delikler kapanıyordu her emişte aynı acı... En sonunda çaremi hastanedeki emzirme odasında sohbet ettiğimiz annenin tarifinde buldum :) Zeytinyağını, asidinin gitmesi için cezvede kaynattım soğuyunca ondan sürdüm. Günde birkaç kere de kendi sütümle sildim. Ben normalde ılık suyla temizliyordum hep emzirmeden önce. Bu yanlışmış gerçekten bunu gördüm :) Çok şükür maşallah diyeyim rahat rahat emziriyorum ne zevkliymiş yahu
maşallah ne kadarlık bebeğin bende istiyordum ama yok sarılık yok tsh hormonu derken bi hastanelerden kurtulamadıkki çok canı yandı bebeğimin bi daha sünnet için cesaret edemedim
57 Gunluk canim. Doktorumuz ilk 3 da iyilesme surecinin daha cabuk olacagini soyleedi
Kızlar Cuma Günü Oğlumuzu Sünnet Ettirmeyi Düşünüyoruz. Bizim Gibi Erken Sünnet Ettiren Var Mı Aranızda? İyileşme Süreci Nedir?
canım ben günde bir kere sabahları 50 cc veriyorum. rezene bağırsakların çalışmasına yardımcı oldugundan gün boyu gazını alttan cıkarmasını kolaylaştırıyor. paket üzerinde 100 cc verilir diyor ama ben cok fazla vermek istemiyorum.Canım arkadaşlarım nasılsınız?Gerçi durumlar malum hepimiz azda olsa dertliyiz.İnş geçecek bu günler sabırla beklemekten başka yapacağımız birşey yok.Ben oğluşumun sıkıntısını anlatabileceği,uykularının düzene girdiği,gaz sancısının olmadığı hatta boynuma sarılıp canım annem dediği günleri iple çekiyorum. :)) Rabbim hepimize yaşatsın inş.
Suloz 41 kere maşallah küçük bey çok tatlı.Canım seni görmüşken sorayım daha önce bebişine rezene verdiğini yazmıştın.Bende humananın rezene kimyon çayını aldım hem kendim içiyorum hem bebişe veriyorum.Akşamları 50 cc yatmadan önce veriyorum maşallah düzenli uyuyor(gündüzde deniyorum işe yaramıyor ne yazık ki) Sana sorum hangi sıklıkla ne ölçüde veriyorsun?
amin canım, hepimize sağlıklı uzun ömürler versin :)Maaşallah ne tatlı olmuş öyle, tam tosuncuk :) Allah uzun ve mutlu bir ömür versin size :)
Benim bacaklarım et kırığı oldu artık ana kucağında ve ayağımda sallamaktan :) üstelik uyanık oldugu her an kucakta dolaşmak istiyor. bacaklarım daha ne kadar dayanabilecek bu duruma bilmyorum :)Tam 2 saattr ana kucagnda salliyrm hla uyumadi zilli..bn uyucam smdi...imdatttt;-)
Biz tuzladık canım göbeği düşünce. terinin kokmaması için tuzlanıyor. bazıları bu tuzlama işini abartıp bebeği salamura gibi tuza yatırıyorlarbu konu hakkında ne dusunuyınz yapanlar var mı neden ve nasıl yapılar özelden cevap beklıyrm
Benim bacaklarım et kırığı oldu artık ana kucağında ve ayağımda sallamaktan :) üstelik uyanık oldugu her an kucakta dolaşmak istiyor. bacaklarım daha ne kadar dayanabilecek bu duruma bilmyorum :)
Biz tuzladık canım göbeği düşünce. terinin kokmaması için tuzlanıyor. bazıları bu tuzlama işini abartıp bebeği salamura gibi tuza yatırıyorlarbiz tuzlu su yapıp pamukla koltuk altına kasık bölgesine sürdük tuzlu suyu o kadar
yok canım illa göbeği düşünce yapmak gerekmez. sabaha kadar tutmak istemedim ben. sonucta tuz yakıyor onun cildide çok hassas. 2 saat tutup yıkadık. 20 günlük oldugunda denize götürdük denize soktuk, deniz suyu isiliklere iyi geliyormuş o zaman akşama kadar beklettim :)illa göbegi dusunce mi yapmak lazım kimi geceden yapıyomus sabah yıkıyomus
Benimki 5 gundur kakasini yapmiyordu. Dun saglik ocagina goturdum fitil verdi anca oyle yapabildi. Gercekten cok zor kaka ggaz gorememek. Ben 100 cc versem cok rahat icer canim. 50 cc rezene iciyor arkasindan emiyor. Birascik oburuz biz :)suloz sağol canım evet 100cc yazıyor ama banada çok geldi zaten 50 zor içiyor
o pırt pırtlar insanı nasıl mutlu edermiş :) kakasını,çişini görmekte ayrı bir mutluluk :)
annelik böyle birşey herhalde :)
tuzlama olayını bizim anneler unutmuş yapmayı o yüzden tuzlamadık :)
parme ne güzel geçirmişsiniz kırkını çok imrendim maşallah
bütün gelenekleride yerine getirmişsiniz hayırlı olsun canım
bizde bugün 47 günlük olduk maşallah
Kizlr bi suredir girip okuyamiyorum yazilanlari umarim butun anneler ve bebekleri iyidir..
Biz cumartesi gunu oglumun testisindekinkamama ve donme nedeniyle acil ameliyata alindik..kaybediyorum sandim..allah kimseye boyle korku yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin..
Simdi Iyiyiz cok sukur ama bikac sorum olcak.ni gun emziremedim zaten bi gogsumde yara var bide stres tani..sutum biraz azaldi yara olan gogsumude sagiyodum diğerinden veriyodum e cok yuklenince oda tahris oldu simdi ikisinide sagip veriyorum..neyse cok uzattim kizlar boyle sagip veren baska arkadaslae varmi?sutleri kesilmeden devam ediyomi?emzirmeyip saginca kesilcek diye korkuyorum...bide sut arttirmak icin ne yiyip ne icmek lazim ne yapmak lazim
.bitanem guzel beslensin de çabucak iyilessin istiyorum...
Simdiden teşekkür ederim
Büyümüş Müyü
z Deyzeleri.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?