- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.921
Kizlar bu sefer de sag gogsum iptal
Sisti ve beni cok halsizlestiridi.
Doktorumu aradim hemen antibiyotuk basla bidaha acillik olma dedi.
Niye oluyor dedim. Mikrop aliyormus
Sutum cok bile degil. Hic bir zaman akmadi fiskirmadi.
Meme temizliine dikkat ettigimij dusunuyorum.
Cok kotuyum, cok mutsuzum
Pazartesi oglum okula baslicak, ozel bir gun olsun istiyordum. Hasta olmak istemiyorum
Göğüs yaraları olan arkadaşlara kantoron yağını tavsiye ediyorum
Yaralara inanılmaz iyi geliyor kısa sürede iyileştiğini göreceksiniz
Benim yara olmadı çok şükür sma önlem olarak kullanmayı planlıyorum
Bir de ben arada nir kaşık zeytinuağı veriyorum bebişe
Sonrada emziriyorum hem kakasını rahat yapıyor hem de zeytinyağlı ağzıyla Emerken memişe masaj yapıyo
Belki de o yüzden ağrımadı hiç göğüs uçlarım
sali gunu dahiliyeden randevu aldim poposunu ve benim goguslerimi gostericem...goguslerimdede kirmizi kabarik ve agrili seyler cikti mantar heryere bulasti sanirim agzindan...tesekkur ederim cnm cok saol
arkadaşlar merhaba. sağdığınız sütleri buzlukta kaç gün saklıyorsunuz?
Canım ben emzirmeyede korkuyorum çok gelio sütüm göğsümü sıktırıorum iki parmağımda ama nafile ağzından taşıo emerken bide boğazına kaçıo çok korkuyorum memeyi ağzından çekince de üstüm başım heryerim süt oluo amansız akıo bu gidişle sağıp biberonla vericem 5 dk sağdım 80 ml de bıraktım öle emzirdim gene doydu nasıl bir süt üretimi var bende anlamış değilim benimkide bazen ağzından burnundan kustuğu olup bugün daha dikkat ettim kaydediyorum emme saati ve sürelini 2 saatten önce vermiyorum bi kere a bişi kustu ama emzik hep ağzımızda artık doktora sordum emzik olayını bi sıkıntısı var mı die elini merceğine emzik emsin dedi hiç aklıma gelmezdi çocuğuma emzik vereceğim ama hayat işte
anne sütü özelliğini kaybetmeden;
oda ısısında 2 saat
buzdolabında 24 saat
buzlukta 3 ay
derin dorndurucuda 6 ay
saklanabilir
diye söylüyor uzmanlar
Cnm ayni dert bndede var..emerken akiyo benm ustm batiyo eylulun ustu batiyo.bde basedemiyo bogazina kaciyo hava yutuyo gaz oluyo gaz cikarma seansi bsliyo..herkes arada sagmzsam imkansz tutamiyo cok geliyo..herkes sut olmamasndan sikayetci bzde bas edememekten..allah yoklugunu aratmasn kmseye
Canım ben de 4. Yılımda aldım kucağıma
Bebeğimiz olsun mu acaba diye düşünürken kendiliğinden oldu çok şükür bizi uğraştırmadı
Acaba diyorum bazen az daha mı bekleseydim korunmaya devam mı etseydim
Biraz daha evliliğimin tadını mı çıkarsaydım
Sonra diyorum yok yok bu güzellik hiç bi şeye değişilmez
arkadaşlar merhaba. sağdığınız sütleri buzlukta kaç gün saklıyorsunuz?
Ya kızlar napcagımı şaşırdım ben..oğlum iştahlı maşallah ama güçlüde emiyo ama sütüm mü yetmiyo nedir memede o kadar uzun süre kalıyo ki 2 gün emzirsem 3.gün acı kızarıklık çatlaklar ağlamaktan mahvoluyorum okadar tahriş oluyo sagıp mama takviyesi yapıyorum bh seferde hem vicdanım rahat etmiyo hem eşim saolsun mamaya ne gerek var modunda...böyle işkenceyle emzirmek dayanılır gibi değil...sağıp versemde yetmiyo...napsam ki?
diyorum ki bana yardım kampanyası başlatalım, sizin fazla sütleri bana gönderelim
sevgili kv ciğim bende süt müt bırakmadı
Bnm kv de hla tepemde ne zamn gdicek gozune bkiyrm
kızlar kafam hala bulanık bebeğimin tsh hormonu yüksek çıkmıştı beş gün sonra tekrr baktırıcz gene yüksekse troidle alaklıymış her gün ilaç kullanıcaksın dedi doktor bu konuda fikri olan varmı
benimki gitti elhamdülillah. ama pek memnun ayrılmadı. asansöre bir binişi vardı ki sormayan el sallarken arkasına bile bakmadı. ne kötü gelinmişim be :) 1 gün yemek yaptırmadım 1 gecekaldırım çocuğa baktırmadım. sadece kızımın ağzına bal tuz karşımını boca edince çileden çıkıp bağırdım.kendi annem yapsa onada aynı tepkiyi verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?