2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun cnm nedir bu memelrden cektigimiz benimde sag gogsum sisti sonrasinda ates cikardim acillik olduk...aman sakin gogsunu dolu birakma surekli sag....ben 2kez yasadim ates titreme halsizlik istahsizlik yapio...antibiyotik kullandim gecti cok sukur ama 3 ay olana kadar sagicaz mecburen...hatta hemsire bana her emmeden sonra sagacaksin dedi...mumkun degilde arada sagiyorum

yarın hemen alıyorum canım saol bilgi için...yara olmadı diye sevinirken 24. günde yara yaptı oğluşum benim yara göğüs ucunda değil ama, uç kısmın hemen dipleri...ısırır gibi emiyor süt az gelince hırsından, koparacak sanıyorum. umarım bende de etkisini çabuk gösterir

onu bende yapıyorum canım , hergün düzenli 1 çay kaşığı kadar ama tek seferde değil, damla damla gün içinde. dediğin gibi kakasını çok rahatlattı

sali gunu dahiliyeden randevu aldim poposunu ve benim goguslerimi gostericem...goguslerimdede kirmizi kabarik ve agrili seyler cikti mantar heryere bulasti sanirim agzindan... tesekkur ederim cnm cok saol

rica ederim canım ne demek, umarım kısa sürede kurtulursunuz. nefret ediyorum şu mantar denen şeyden, bir başladı mı heryere bulaşıyor. ilaç kullanırken de önemli olan mantarlı bölgeleri asla nemli bırakma canım temizlikten sonra mutlaka kurula. en iyi dezenfektan karbonatlı su, bir şişeye hazırla ilaç gibi her seferinde göğüs temizliğin biberon yada emzik temizliğinde onu kullan. birde oğluma denemedim ama ben senelerdir mantar derdi çektiğim için artık uzman oldum yoğurdun suyu çok işe yarıyor. suyundaki iyi huylu bakteriler mantarla en iyi savaşan bakteri türü, onu da kimyager bir arkadaşım söylemişti. kendimde o bölgede mantar olduğunda yoğurt suyu sürüyordum 2 güne geçiyordu

Cnm ayni dert bndede var..emerken akiyo benm ustm batiyo eylulun ustu batiyo.bde basedemiyo bogazina kaciyo hava yutuyo gaz oluyo gaz cikarma seansi bsliyo..herkes arada sagmzsam imkansz tutamiyo cok geliyo..herkes sut olmamasndan sikayetci bzde bas edememekten..allah yoklugunu aratmasn kmseye

diyorum ki bana yardım kampanyası başlatalım, sizin fazla sütleri bana gönderelim
sevgili kv ciğim bende süt müt bırakmadı

Biz çok istedik aşılama yaptık tutmadı çok bekledik bebişimizi Allah zamanı gelince. Kendiliğinden verdi Bencede iiki olmuş boşver çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın canım

arkadaşlar sizden yardım istiyorum tek göğüsüm çok sert ve büyük ucu da çok sert ne kadar emzirsemde yumuşamıyor geçen hafta kızardı mastit teşhisi kondu ilaç kullandım bol bol emzirdim ama nafile sanki bir yerler tıkalı sütün akışı yavaş göğüs ucunda mı problem var acaba

kızlar kafam hala bulanık bebeğimin tsh hormonu yüksek çıkmıştı beş gün sonra tekrr baktırıcz gene yüksekse troidle alaklıymış her gün ilaç kullanıcaksın dedi doktor bu konuda fikri olan varmı

Ya kızlar napcagımı şaşırdım ben..oğlum iştahlı maşallah ama güçlüde emiyo ama sütüm mü yetmiyo nedir memede o kadar uzun süre kalıyo ki 2 gün emzirsem 3.gün acı kızarıklık çatlaklar ağlamaktan mahvoluyorum okadar tahriş oluyo sagıp mama takviyesi yapıyorum bh seferde hem vicdanım rahat etmiyo hem eşim saolsun mamaya ne gerek var modunda...böyle işkenceyle emzirmek dayanılır gibi değil...sağıp versemde yetmiyo...napsam ki?

mrb.yanlışlıkla sizin topiğe girmişim.yazını okuyunca dayanamadım.aynı şeyler benim de 3 sene önce başıma geldi.benim kızım biberon da almıyordu.denemediğim krem kalmadı ama hiç biri fayda etmedi.ben cilt doktoruna gitmek zorunda kaldım. prednol-a diye bir krem verdi.en fazla 10 gün kullan dedi.ben de 10 gün kullandıktan sonra hiç bir acı ve tahriş kalmadı.göğsüm kanayarak emzirdiğim günleri hiç unutmadım.o kadar canım yanıyordu ki ellerimi ısırıyordum acıdan.bu sorunu yaşayan herkese bu ilacı tavsiye ettim.kullanan herkes de memnun kaldı.eczanelerde 3-5-tl civarı idi.

Bnm kv de hla tepemde ne zamn gdicek gozune bkiyrm

benimki gitti elhamdülillah. ama pek memnun ayrılmadı. asansöre bir binişi vardı ki sormayan el sallarken arkasına bile bakmadı. ne kötü gelinmişim be :) 1 gün yemek yaptırmadım 1 gecekaldırım çocuğa baktırmadım. sadece kızımın ağzına bal tuz karşımını boca edince çileden çıkıp bağırdım.kendi annem yapsa onada aynı tepkiyi verirdim

Bizim yuksek cikti ilaç içiyoruz ilk 5 günlüktu o günden itibaren kullaniyoruz endokrinoloji bolumune sevk yaptılar onlarda ilac verdi sık sık kontrollerimiz oluo iki yaşına kadar kullanicaz sonrası duruma göre ya tamam ya devam diyecekler

Bende bağırdım ve eşim ailesinden yana oldu şu anda boşanıyoruz :) nelerle uğraştim ve hala uğraşıyorum bi bilseniz...

Biz 41 günlük olduk ama emziğe bir türlü alışamadık. Aslında uğraşınca alıyor ama bir kaç saniye sonra düşürüp tekrar istiyor, ağzında tutamıyor miniğim. Bir de ilk verdiğimde midesi bulanıyor ama sonra yavaş yavaş kabul ediyor. Beni emzik yapmak üzere vermek de zorundayım doktor da ver dedi ama emzik benim işimi kolaylaştırmalıydı ben kızımın başından ayrılamıyorum emzik verince. Acaba zamanla daha uzun süre tutabilmeye başlar mı ağzında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…