2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım keşke 3-4 kilom olsa.Tam 17 kilo vermem lazım.Nasıl yapıcaaaaam.

Canım benimde senin anlattığının aynısı.Sabahları kızım güzel emiyo.Sonra azalmaya başlıyor.Saat 5 e kadar idare ediyoruz.Sonra mecburen mama veriyorum.Yapıcak birşey yok.Üzülmekde faydasız.Şöyle düşün.Hiç emziremeyen annelerde var.Halimize bin şükür.

Olumsuz bi kelime yoktu canım demekki sıkıntısız geçmiş dedim :))) biraz kendim yorum kattım :))

Canım bu arada sadece senin sütünle melisin kilo alımını dene bence bi hafta çekmek zor geldiği için emmek istemiyor olabilir sütün yetmediğinden değil pompayla bebeğin emmesi arasında fark olduğunu düşünüyorum bide emdikten sonra damla damla da olsa süt geliyorsa sütün daha var demektir hanım nazlanıyor çekmeye çok şükür biz sadece anne sütü ile devam ediyoruz ama emdikten sonra mama versem benimkide alır mama verdim içti açmış die düşünmeyin. Lubofy emzirme kampı ile bırakmıştı mamayı ilk bir hafta bende vermek zorunda kaldım mama. Süt artırıcı damla kullanıyor eczacı bir arkadaşım memnundu solgarın tabletleri var birde rezene ıhlamur ve bol su canım ama herşeyden önce inanmak... Unutmadan hurma da çok faydalıymış bu konuda

Kızlar merhaba bişey sorucam aranızda bildiğim kadarıyla uyku tulumu kullananlar var. Memnunlar mı acaba? Bir de burda bi arkadaş bi marka önermişti sadece internette satışı yapılıyordu, geçmişe baktım ama bulamadım...

hamileyken haftaları karıştırırdım, şimdi de ayları karıştırıyorum
bebek gelişimine bakarken doldurduğumuz aya mı bakacağı, gireceği aya mı?
yani 2 aylık için yazanlar mı geçerli yoksa 3. ay mı?
offf arkadaş bebek söz konusu olunca en basit şey bile nasıl zorlaşıyor bir anda

aynen ya bende anlamıyorum 13 ağustos doğumluyuz biz şimdi 2 aylığız ama bizim ikinci aylık aşılarımız bayramdan sonraya kaldı sağlık ocağı verdi randevuyu ama bişey demedi geç kalsaydık uyarırdı dimi?

BiZimde 15 Ağustos bizde bayramdan sonra yaptıracağız canım sıkıntı olmaz sanıyorum

BiZimde 15 Ağustos bizde bayramdan sonra yaptıracağız canım sıkıntı olmaz sanıyorum

inşallah canım ya benim birde kafama takılan burda arkadaşlar söyledi rota aşısı ile bu ikinci ay aşıları arasında tam bir ay olması lazımmış e bu seferde 3. ayı geçiyoruz rota için gecikmiş olmuyormuyuz..

Doldurduğu ay canım yani 2 aylık için yazanlar

Ah bi tek benimki saniyordum. Meger tum kocalar oyun delisiymis icim rahatladi kizlar sagolun valla.

Tek tek alinti yapmadim ama hepinizin esi oyuncu cikmis gordugum kadariyla :) ben de oyun bagimlisiydim hamile kalana kadar... Hamilelikte uyku agir basinca oyunlar unutuldu :))))

İvy ne gorevde calisiyosun cok imrendim sana :)

Son düzenleme:

Benim doktorumda aynı şeyi söyledi bir ay olması lazım dedi ama netten okudum bugün 3 ayı doldurmamış bebeklerde sıkıntı yapmıyormuş sonuçta virüs olduğu için aşı 3 ayı geçince ilk dozda etkilenme olasılığı daha yüksek sanırım doktorunu arayacağım bayramdan sonra tekrar danışacağım bu konuyu

bende bayram sonrası doktoru aramayı düşünüyorum.. çözüm onda sanırm :)

evet ya bi karar veremediler gitti 16 kasımda da benimki bitiyor artık yetşmez bizimkine heralde bari 1 yaşı dolmamışlara diye ekleseler ne varsanki

evet çıksa da yetişmez bize bu saatten sonra. belki geç doğum yapan arkadaşların işine yarar. ama 6 ay diye bangır bangır bağırdılar şimdi söylenen 18-19 hafta. 2 haftanın çok da bi esprisi yok. ücretsiz izin alacak gibiyim zaten sadece biraz daha uzamış olacak alacağım süre.

Bu arada biz hala yoldayız 12 de çıktık yola 3 kez mola verdik Kaan altını değiştirirken üstüme ve arabaya işedi komple üst baş değiştirdim ama korktuğum kadar kötü olmadı yolculuk çok sıkıntı yapmadı inşallah dönüşttede bu. Performansı devam eder daha da yolumuz var yaklaşık 2 saat daha inşallah gecede uyur ilk defa kalıcam kaynanatörün evinde ne kadar sevişiyoruz siz düşünün :))

Selam canlar. Bir sey sormak istiyorum. Bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benim oğlum ya memede ya da kucagimda ayakta pış pışlayarak.ama gittikçe büyüyor ve kucagimda uyutmakta zorlaniyorum artik.her zaman memede de uykuya dalmiyor.siz neyde nasıl uyutuyorsunuz bebislerinizi?

Imdaaatttt kv kp gorumce kucak manyağı yaptilar yavrumu kocamida. bogacam az kaldi uyuyo susun diom kp amaa uyuyacak bizde bakacağız mi dio sevecekmis yavrumu mahvettiler sirf annemde durcam die kocam gidelim dio delirecem kizlarrrr yavrum korkuo herseyden kocsmda akil olsa suruklrmez bizi annemin ev kaloriferli dursum yavrum biz bayram lasalim diorum evimize gidelim yeter dio delirecem artik insan çocuğunu disummez mi yaaa ana baba sapigi oldu.aglamamsk icin tutuyorum kendimi.

Tek tek alinti yapmadim ama hepinizin esi oyuncu cikmis gordugum kadariyla :) ben de oyun bagimlisiydim hamile kalana kadar... Hamilelikte uyku agir basinca oyunlar unutuldu :))))

İvy ne gorevde calisiyosun cok imrendim sana :)

Evet duyan herkes ilk once cok imreniyor, tum gun oyun oynayabilir, internette takilabilir ve maasimi alabilirim :)ama tabii diger tum isler gibi ciddi sorumluluklarininda oldugunu anlatmak guc oluyor, oyun piyasasini gayri ciddi buluyorlar :) urun,isim yoneticisiyim ben canim. Detaylica acmak lazim is tanimimin turkce karsiligini verebilmek icin ama genelden cok detay veremiyorum maalesef

bende bayram sonrası doktoru aramayı düşünüyorum.. çözüm onda sanırm :)

Canım biz de 16 Ağustos doğumluyuz bayramdan sonra 21inde olacak aşılarımız. Ben doktora yaptırıyorum aşıları yani Dr U arayıp sordum bayrama geliyor ne yapıcaz diye erken olması sakıncalı olabilir bir kaç gün sonra olsa da olur dedi. Eğer perşembeye kadar beklemek istemiyorsan Dr unuza yaptırın Pazartesi benim gibi. Zaten herhangi bir ücret verilmiyor.

canım hastanedede sadece perşembe yapılıyormuş ama söylediğin için teşekkür ederim arayıp sorarım bende belki yaparlar...

canım bizimkide 18 ağustos...aşıları bayramdan sonra çağırdı, sorun olmuyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…